- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.641
Devir ekonomi devriAklımı çeliyorsun dur yapma
test yapmadım canım sabah ateşim 36.30 düştü adet ateşim yani hafif agrılarımda başladı akşama kadar gelir büyük ihtimalle sen ne durumdasın canım test yaptınmı seninde az kaldıCanım sen naptın düştümü ateşin test felan yaptın mı
Ben de karşıyım çok test yapmaya da gerçekten bağımlılık gibi bu olayParanıza da yazık valla o kadar test
Amin inşallahİnşallah yanıltmaz lanet test ay çok sevindim rabbim nasip etsin ya
neden sordun aşko çok silik ondan mıTamam canım
Aynen ya çok illet bişey bulaşan kurtulamıyorSigara paketine az iciyim diye sayıyla koyarlar ya bizim olay ona benziyor tiryakiliği resmen
Benim eczden alma huyum yok ya sadece hamileyken koyulaşma takip etmek için almıştım sonrasında da zaten hep toplu test alınca evde bir sürü test oldu bir dongude bitiyor hepsi
Milyon milyar sen bu kadar testi ne yaptınŞuan kaç testin varrr
Hahahah hobilerin arasında günlük test yapmak var deseneAynen yazık ama test bizim için yani kendim için konuşayım ekmek su gibi birşey oldu bak bugün adet oldum halende yapasım var
Eğer bat gününse geç döllenme mi acaba diye düşünmüştüm daha varmış zatenAmin inşallah
neden sordun aşko çok silik ondan mı
30 lumu cidden o testlerMilyon milyar sen bu kadar testi ne yaptıngeçen aldık ya bebeğim topluca kocamdan sakladım görüpte deli demesin diye
Yaa çok geçmiş olsun yavrum, çok dikkat et kendine yazın çok kötü hasta olmakKankiler ya ben çok fena hastayım boğazım çok ağrıyor grip oldum. Sinüsler baskı yapıyor suratım başım ağrıyoşu sıcaklarda hasta olmakta zormuş
Aynen kuzum durduramıyor kendimiHahahah hobilerin arasında günlük test yapmak var desene
Hayır bebeğim 10’lu ama ben 3 paket aldım30 lumu cidden o testlervalla der banada dün benimki sen kafayı yemişsin psikolojin bozulmuş senin diyo
Her sabah bı tane deniyorum erken yaptım galiba yarın bı daha deneyeyim diyorumevde çok test olunca insan canı sıkıldıkça test yapar
Aman Allahım sen kendını nasıl durduruyorsun şuan 30 tane test var evdeeeeHayır bebeğim 10’lu ama ben 3 paket aldım
Bat yaklaşınca link isteyeyim de ben de alayımDevir ekonomi devri
İnşAllah bebeğim öyle olmasını çok isterim ama sanmıyorumYaa çok geçmiş olsun yavrum, çok dikkat et kendine yazın çok kötü hasta olmak
İnşallah bebisten ötürü bağışıklığın düşme durumu olmuştur
Negatif görme korkusuuuuAman Allahım sen kendını nasıl durduruyorsun şuan 30 tane test var evdeeee
Tamam canımBat yaklaşınca link isteyeyim de ben de alayım
Ne kadar güzel bilinçli insanın hali başka işteNegatif görme korkusuuuuhem zaten daha 9.gün bir şey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?