2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bende vakumlu kürtaj oldum anestezi tabi aldım sıfır ağrı sadece hemen ayı 2 defa çok şiddetli kanamam oldu uzanarak ayaklarım yukarda yatıyordum su gibi akıyordu durmadan..kürtaj sonrası tüp bebeğe gitdiğim için yeniden hsg çekildim hiç yapışıklık olmadı için rahat olsun canım
Bende vakumlu oldum kuzum ve çok kanamam olmuştu ama yapışıklık vs olmadı sanirsan yani Dr hicbirysorun yok demişti 15 gün sonra. Sonra 2.5 ah Sonra da gittim bişey yoj dediler 1fafeyla 1fafeyla

Kaç dakika sürüyor işlem bana da genel anestezi dedi ama bazıları burda kürtajdan önce dil altı alıp saatlerce ağrı çektiğini yazmış doğrumu acaba 🫣
Canm neden okuyorsunkı bunları hıc tavsıye etmem okumanı.kısacık bı ıslem ayrıca genel anestezı fln degıl sedasyon verdıklerı şey.genel anestezı almıs bırı olarak bırak yanından gecmeyı tamamen alakasız ıkısı.zaten vakum rahme zarar vermıyor kazıma olmadıgı ıcın asıl kanama pıhtılıysa ve kurtaj olmazsan yapısıklık kalıyor rahımde (bende korkmustum dr tek tek anlatmıstı) sadece ıyı bır dr a ol oyle ıyı olmayan bıyerde olma.sonrasındada bır sorun yasamazsın.sabah kesene baktm sankı bos gebelıge benzıyordu belkı sendede kan pıhtılasması vardır.sonrasında sende bı genetık test yaptır bence.okuma lutfen sacma seylerıde.bıraz spontane yasamalıyız basımıza gelen seylerı,bıze sor yada.Cok ıyı ol en kısa zamanda toparlarsın ınsallah🙏en azından hamıle kalabılıyorsun,sabahkı cocuktan vazgecme fıkrınıde anlıyorum dusuk ve dıs gebelıkten sonra benımde hazır hıssetmem 1,5 yılı almıstı.hersey olacagına varır.sıkıntı etme hıcbıseyı,sonra saglıgımız gıdıyor

Bende vakumlu oldum kuzum ve çok kanamam olmuştu ama yapışıklık vs olmadı sanirsan yani Dr hicbirysorun yok demişti 15 gün sonra. Sonra 2.5 ah Sonra da gittim bişey yoj dediler 1fafeyla 1fafeyla
Ayrıca reglden bin beter ağrım olmuştu geberiyordum agridab sancidan ama bu bedene göre değişiyor kendini hazırlama en kötüsü olacak diye canım rahat olmalısın zor olabilir ama yapmak durumundasınız cicegm

Ayrıca reglden bin beter ağrım olmuştu geberiyordum agridab sancidan ama bu bedene göre değişiyor kendini hazırlama en kötüsü olacak diye canım rahat olmalısın zor olabilir ama yapmak durumundasınız cicegm
Moral vermek diyince de sen 😳 bu mesajdan sonra nasıl rahat olsun kız. Moral motivasyon çok önemli kızları strese sokacak şeyler yazmamaya özellikle dikkat etmeliyiz canım. Hepimizin kötü tecrübeleri oldu ama herkeste olacak değil. Mottomuz her şey güzel olacak 💐

Moral vermek diyince de sen 😳 bu mesajdan sonra nasıl rahat olsun kız. Moral motivasyon çok önemli kızları strese sokacak şeyler yazmamaya özellikle dikkat etmeliyiz canım. Hepimizin kötü tecrübeleri oldu ama herkeste olacak değil. Mottomuz her şey güzel olacak 💐
Arkandayız melısosummm❤️guzel dusunelımkı tum guzellıkler bızımle olsun.gercekten agrımıyor bu arada 1fafeyla 1fafeyla .sonrasında bıraz kanama oluyor regl agrısı gıbı hafıf agrılar oluyor o kadar.

Arkandayız melısosummm❤️guzel dusunelımkı tum guzellıkler bızımle olsun.gercekten agrımıyor bu arada 1fafeyla 1fafeyla .sonrasında bıraz kanama oluyor regl agrısı gıbı hafıf agrılar oluyor o kadar.
Öyle bebeğim hatta ben sezaryen oldum sonrasına psikolojik olarak berbat durumda olmama rağmen bu kadar kolay mı doğum yapmak diye düşünmüştüm ☺️ Çevreden öyle kötü tecrübeler duymuştum ki zihnimde çok daha kötü bir şey gibi canlanmıştı ama hiç zor değilmiş.

Kürtaj sonrası hiç duymadım ağrıdan mahvoldum diyeni. Sessizce regl bekleyen çok oldu. Anestezi alacaksan sakın korkma zaten bebeğim. Ve gelecek aylara odaklan genetik test vereceksen eğer. lütfen düşme hemen moral açısından herşey güzel olacak♥️ 1fafeyla 1fafeyla

Kesinlikle katılıyorum 1fafeyla 1fafeyla olumluya odaklanıyoruz lütfen, benim bi arkadaşım kürtaj olup yanıma gelmişti, çay kahve içtik poaça yedik, bu muymuş birşey yok ki kürtajda diyordu. Herkesin tecrübesi başka. Sen olumluya odaklan bebeğimmm ♥️

Kürtaj sonrası hiç duymadım ağrıdan mahvoldum diyeni. Sessizce regl bekleyen çok oldu. Anestezi alacaksan sakın korkma zaten bebeğim. Ve gelecek aylara odaklan genetik test vereceksen eğer. lütfen düşme hemen moral açısından herşey güzel olacak♥️ 1fafeyla 1fafeyla
Aynen öyle bende hiç duymadım kürtajdan sonra şiddetli ağrı yaşayanları..genetik test çok önemli

Back
X