2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Lh hormonunun idrarda birikmesi gerekiyor ☺️
Haklısın canım ya 15 dakika önce idrarımı yapmama rağmen koyuluk iyi çıktı 1 saat daha bekliyim tekrar atarım
IMG_1064.webp

İlaçlar denedim olmadı rahim filmi her sey yaptım ama yok demek ki salmam gerekiyor artık yoksa benim daha fazla psikolojim dayanmıcak 😢 Buraya da bir süre girmem herhalde çocuk işini bir süre ara vermem gerekiyor toparlanıp daha iyi bir şekilde aranız da olurum, geldiğim de güzel haberlerinizi görürüm inşallah 😍♥️♥️
Ara vermek değilde bence bu ay gerçekten her şeyden uzak dur. Ne ovulasyon ne forum ne başka bişi. Mental açıdan da toparlanmak gerekiyor. Ben inanıyorum, sen bu yıl bitmeden çok güzel haberler alacaksın 💕🙏

Haklısın canım ya 15 dakika önce idrarımı yapmama rağmen koyuluk iyi çıktı 1 saat daha bekliyim tekrar atarım Eki Görüntüle 3277085
Bence 1 saat sonra yapma akşama doğru yap testini. Pik olduğunda sıvı alımına idrar tutmaya dikkat etmesen de pik çıkıyor çünkü. Bir de bu innovita baya hassas. Diğer testlerde aşırı silikken bunda bu koyulukta gösterebiliyor.

Kızlar günaydın.. Deprem oldu depremle uyandım. Aynı şubat depremini hatırlattı onda da uykumuzdan sallantıyla uyanmıştık. Daha da artacak mı diye oturup bekledim çaresizce. Çok kötü başladım güne. Size yazmak istedim😞
Sen nerdesin bebeğim geçmiş olsun. O günü andırdı gerçekten çok şükür daha hafifti.İnşAllah yıkıcı değildir diye düşünüyorum 🤲🏻

Kızlar Profesör Şükrü Ersoy bir süre sokakta bekleyin diyor. Hemen eve girmeyin

Back
X