2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kız erken yumurtlayıp hamile kalıp sağlıklı gebelik geçiren o kadar çok ki. Hemen umutsuz düşüncelere kapılma. Allahım hayırlısını versin inşallah.

Bu arada ben şeye inanıyorum. Mesela bir sürü vitamin cart curt kür o bu şu yapıyoruz ya hani aylarca. Bunlar geriden gelen yumurtaları da sağlıklı hale getiriyor bence. Belki de 3 ay önce kullandığın bir takviye bu ayki yumurtamnın erken gelişmesine sebep oldu.
Senin gibi olumlu düşünmeye çalışayım 🥹 inşallah uzuuun bekleyişlerin meyvesini bu ay alırız hep beraber 🤲🏻

Kızlar adete altı gün var test comporrt testi. Erken gebelik yorumlayın varmı

Eklentiler

• IMG_20230726_103145_1.webp
    IMG_20230726_103145_1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20230726_103042_1.webp
    IMG_20230726_103042_1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 86
.
Senin gibi olumlu düşünmeye çalışayım 🥹 inşallah uzuuun bekleyişlerin meyvesini bu ay alırız hep beraber 🤲🏻
Ama benim teorim doğru bence. Biz zaten doğduğumuzdan itibaren aynı yumurta rezervimiz. Aslında beden yeni yumurta üretemiyor maalesef ki. Var olan yumurtalar büyüyor ve her ay yumurtlama oluyor. Bence kullandığımız bu takviyeler falan geriden gelen yumoşlara da etki ediyor ve kimisinin daha erken gelişmesine sebep oluyor. Hatta her ay farklı günlerde yumurtlanmasının sebebi de bence o. Her yumurta kendine göre bir gelişim gösteriyor, kimi daha erken kimi daha geç.

Senin mantığından yola çıkacak olursak erken ve geç yumurtlayan herkesin yumurtası kalitesiz, kötü. Ki öyle bişi yok.

İnşallah canım bende çok merak ettim yarın haberdar et kuzum
Canım bugünkü ateş durumu böyle. Yerleşme düşüşü olsa daha yüksek çıkmaz mıydı ateş sence?

Eklentiler

• IMG_E98B7DDE995C-1.webp
    IMG_E98B7DDE995C-1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_E52C41D2A46F-1.webp
    IMG_E52C41D2A46F-1.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 90
.

Ama benim teorim doğru bence. Biz zaten doğduğumuzdan itibaren aynı yumurta rezervimiz. Aslında beden yeni yumurta üretemiyor maalesef ki. Var olan yumurtalar büyüyor ve her ay yumurtlama oluyor. Bence kullandığımız bu takviyeler falan geriden gelen yumoşlara da etki ediyor ve kimisinin daha erken gelişmesine sebep oluyor. Hatta her ay farklı günlerde yumurtlanmasının sebebi de bence o. Her yumurta kendine göre bir gelişim gösteriyor, kimi daha erken kimi daha geç.

Senin mantığından yola çıkacak olursak erken ve geç yumurtlayan herkesin yumurtası kalitesiz, kötü. Ki öyle bişi yok.
Tabi mutlaka önceden kullandığımız takviyeler etkilidir bunun en güzel ornekleri tüp bebek sonrası kendiliginden gelen gebelikler. Aslında demek istediğim adet biter bitmez hemen olgulaşacak boyuta gelmiş mi gelmemiş mi onun belirsizliği. 12 ve 13.gunlerde çatlıyordu son aylarda. Yani eğer gerçekten kullandığımız vitamin bu kadar etkili olduysa -ki inşallah, boşuna femaralari bilmem ne hormon ilaçlarını almışız. Günleri değerlendirip beklemek düşüyor bize de☺️

Sata göre 5+2 kuzum. Bence 6 temmuzdaki ilişkide oldu. Çünkü zaten demiştim ya biz çok az ilişki yaşadık diye. Ben öyle düşünüyorum yumurtlama için.

İnşallah kuzum 🙏 başka doktora gideceğim yarın İstanbul’a gidiyoruz orada gitcem doktora bir de. savascii savascii bana da anlat hikayeni nolur 🙏 betaya tekrar baktı güzel dedi kimyasal değil dış da değil dedi. Sağlıklı mı takip etcez dedi
Benim kesem 6. Haftada kalp atışı 8. Haftada duyulmuştu ilk gebeliğimde. Bence düzelebilir kese formları da , üzülmeyin lütfen.

Canim önce bir odaya aldılar ultrason için, ben doktor asistanı sandım, ilk defa gittiğim için tanımıyordum. Meğer doktor icerideymis, o kadar oldu bittiye geldi ki.

Bekarken bir doktor bana pko olduğunu soylemisti. Adet duzensizligi yok ama yüzümde felan kullanma var sadece. Sonra takmadım kızım zaten hemen oldu, 1 yıldır gittiğim doktorlarda sordum pko var mı diye, yok demişlerdi. Bu zercan hocaya da sordum evet var dedi 🥺

Şimdi doğu fertili aradım orda da aşılama ücreti 10 dedi. İlaçlar haricmis.

Cumartesi günü rahim filmine gideceğim. 6.5 demişlerdi. Anestezili çekilecekmis.

Hemen bir sonraki adet döneminde aşılama yapalım derse, rahim filminden sonra 2 ay denemek istediğimi soyleyecegim artık.

Yumurta takibi derse ona da gidip gelebilirim. İlcede hastaneye uzak olmamız, her defasında eşimle gitmem gerekmesi ve ikimizin de izin alma durumu beni geriyor kontroller için.

İlk sene yıllık izin yok biliyorsun, bende bir 5 günlük mazeret izni alıp memlekete gitmek istiyordum, ablam da başka şehirde yaşıyor onun memleket tatilinde orada olup senede bir görüşmek için. Bu mazeret iznini de almayacağım artık, bu doktor gidiş geliş süreçlerim çok olacak gibi duruyor çünkü. izinleri ona kullanırım artik
Canım doktora gidiş gelişlerinde mazaret iznini kullanarak harcama sen her doktora gittiğinde rapor al o gün için iş yerine ver kimse bişey diyemez. Devlet memurusun sonuçta. Bu süreç eşin için zor olur sadece o rapor alamayacağı için. Aslında araba kullanmasını biliyorsan bu yumurta takibinde felan eşinin gelmesine hiç gerek yok tek başına halledebilirsin

Testi kullanmadım ama çizgiyi gördüm inşallah devamı gelir 😍
Yaa inşallah çok teşekkür ederim 🥰
Aa çok erken ama bende gördüm bişiii
Evet çok erken zaten öylesine yaptım internetten toplu test almıştım çıkmaz da yapayım bi dedim 4 yıldır uğraşıyorum tüp bebeğe bile gittim kaybettim malesef bebeğimi test böyle çıkınca çok şaşırdım sormak istedim acaba ben mi yanlış görüyorum diye 😄

K
Sata göre 5+2 kuzum. Bence 6 temmuzdaki ilişkide oldu. Çünkü zaten demiştim ya biz çok az ilişki yaşadık diye. Ben öyle düşünüyorum yumurtlama için.

İnşallah kuzum 🙏 başka doktora gideceğim yarın İstanbul’a gidiyoruz orada gitcem doktora bir de. savascii savascii bana da anlat hikayeni nolur 🙏 betaya tekrar baktı güzel dedi kimyasal değil dış da değil dedi. Sağlıklı mı takip etcez dedi
Kuzum ben mesajlara bakmadım hiç sendeki problem ne? Bende iki kese alttan muayene ile gözükmüştü ancak keselerden biri çok aşağıdaydı doktorumda bu kese gelişmeyebilir kendi kendine kaybolma ihtimali var demişti. Ama çok şükür iki bebeğimde gelişim gösterdi. Hatta normalde ikizlerden birinin kesesi çok daha geç gözükürmüş aynı anda döllenme olmadığı için ama benim 2-3 gün arayla döllenme oldu galiba iki keseyide gördük aynı gün

Back
X