2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben de ayni duygular icerisindeyim. Halbuki umudum cok fazlaydı bu aya dair. Akinti durumlarin nasıl canim? Ya da baska belirtin var mi? Gerci bu belirti olayi cok muamma bir mesele haline geldi de
Ben de o kadar umutlandım ki aşırı ama gün yaklaştıkça da korkuyorum yine mi olmadı diye. Ya hiçbir belirti yok yine tabi. Akıntı ben de hep aynı beyaz bir akıntı oluyor lavaboya girdiğimde . Ama buna belirti istemem adete yakın hep olur zaten. Var mı sende belirti🥺

Umutsuzluk karabulutları çökmesin üstümüze ☺️ Olmazsa da napalım yine deneriz ☺️
Ya işte böyle büyün duyguları biralarda yaşıyoruz bu süreçte. Bazen çok umutlu bazen çok karamsar. Ama sonunda şunu çok iyi biliyorum Rabbim neyi uygun görürse o olsun…

Daha sonucu belli olmayan şeyler için üzülüp strese girerek sadece kendimizi yeriz. Biliyorum elimizde olmuyor birden geli veriyor o rezil hisler ancak kafamızı dağıtmak elimizde. 💕 İnşallah alacağız güzel haberini.
İlte bazen olabiliyor kuzum ya dediğim gibi bazen çok umutlu bazen çok karamsar bütün duygular bir arada. İnşallah güzel olur her şey🤲🏻♥️

Günaydınnnnnn sevgili topik kızlarım. Yüzünüzden gülücük, yüreğinizden neşe - sevinç - huzur hiç ama hiç eksik olmasın.

Veee Ağustos Bat bekleyenlere sonunda yaklaşmış bulunuyoruz. Kızlar ne durumdasınız bakalım 🥰

@seloseymo52 @dream2311 T tekgeldiktekgidicez @birbebekhikayesi @BLGESU @grace_ @lotus2211
Selam kızlar benim rengli günlermi yanlış yazmışım kimyasal geçirmiştim 3 temmuz başladı 31 temmuzda rengli olmam gerekiyor sağda ki dün arkası yazılı olan bugün ilk idrarla yaptım 5 gün var

Eklentiler

• IMG_9177.webp
    IMG_9177.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_9169.webp
    IMG_9169.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 109
Selam kızlar benim rengli günlermi yanlış yazmışım kimyasal geçirmiştim 3 temmuz başladı 31 temmuzda rengli olmam gerekiyor sağda ki dün arkası yazılı olan bugün ilk idrarla yaptım 5 gün var
Bugün yaptığını aydınlık yerde çekersen daha net görünür sağdaki baya beklemiş kuruma çizgisi mi değil mi tam anlaşılmıyor. Sabah yaptığın kaç dakika bekledi?

Comfort days ya da prodoctor erken gebelik testiyse, başka testle de denemeni öneririm canım

tamamdır teşekkür ederim sol kasık ağrım var göğüslerim çok şiş ve damarlı uyku yorgunluk koku hassasiyeti hepsi var ama tabi bunlar aynı zamanda rengli olmaya yakında oluyo maalesef ayırt edemiyorum.

Anladım canım inşallah bebeğin seninledir🤲🏻 ben de çok belirti yaşamayan birisiyim o yüzden bekliyorum sürekli adet gelene kadar… adet gününe birkaç gün kala kanda çok rahat çıkar canım

İnşallah burda ki ve bekleyen herkes bir gün annelik duygusunu yaşar çevremde herkes hamile ve çocukları var eltim 1 kız çocuğa 1 yaşında bir de 7 aylık hamile sürekli gözüme sokan birisi Allah bebeklerini onlara bağışlasın ama bilmiyolar ki bu dünya da herkesin başına her türlü durum gelebilir .

Kızlar pik gördükten sonra yumurta ne zaman çatlar bilginiz var mıEki Görüntüle 3277594
özlem hanım hem bırsuru konu acmıssınız hemde sureklı fotograflı soruyorsunuz :)bu kadar stres etmeyın oncelıkle,ovu testının mantıgı pıkten sonra 48 saat ıcınde catlama oluyor (genelde) drlar pıkten sonra bır dolu bır bos bır hafta degerlendırme onerıyor.ıkı gune kadar sılınır testınız muhtemelen.ınsallah bebegınıze kavusursunuz.

kızlar sıze bır sorum :)
mudo markasındann kadın urunlerı alan var mı hıc kalitesini az cok biliyrum daha once esıme atkı takım almıstım
sımdı canta bakıyorum ama kullanan varsa aydınlatır mı :)
bu arafa fıyatları ındıtexlerle aynı :)
Ben ürünlerini seviyorum, yılalrdır kullandığım ürünleri var . Ama şu anki kalitesi için bişey diyemem. Yakın zamand abişey almadım Gün geçtikçe kalite düşüyor gibi geliyor

Back
X