- 20 Ağustos 2022
- 4.788
- 3.892
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #14.181
Evet bende şok oldum belisim gibi benimde çişim mimli oldu artık çok ümitliydim aslında kimyasal gebelikte yaşadıklarım bütün belirtiler vardıSen ciddimisin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende şok oldum belisim gibi benimde çişim mimli oldu artık çok ümitliydim aslında kimyasal gebelikte yaşadıklarım bütün belirtiler vardıSen ciddimisin
Çok teşekkür ederim gerçekten hepiniz çok iyi geliyorsunuz moralman kotu bir dönemden geçiyordum eğer varsa o kadar mutlu olacağım ki.Yarin testi tekrarlayacagim aynı marka test mi yapayım yoksa prediktor marka test var onunla mi yapayim3 yılda yaptığım testlerin sayısını bilmiyorum bile gerçekten hamile olduğumda böyle çizgi çıkıyordu. Diğer hayalet çizgilere ben anlam yüklüyordum ama bat 4 gün 3 gün kaldığında böyle çakması bence gebelik haberisen yine de sabah ilk idrarla tekrar dene
Ay ben bu testlere de asla güvenmiyorum artık en garanti adet gelmesini kan vermek canım ama kanı vereli baya oldu belki şuan yükseldi olamazmıEvet bende şok oldum belisim gibi benimde çişim mimli oldu artık çok ümitliydim aslında kimyasal gebelikte yaşadıklarım bütün belirtiler vardı![]()
Bugün 3 gün canım kanı verdiğimde tahmini yumurtlamadan sonra 8 9 gündü kuzum olsaydı çıkardı büyük ihtimalle öyle düşünüyorumAy ben bu testlere de asla güvenmiyorum artık en garanti adet gelmesini kan vermek canım ama kanı vereli baya oldu belki şuan yükseldi olamazmı
Ya of valla ama biz kendi kendimize yapıyoruz beklesek günümüzü böyle olmıcak çok üzüldüm canım yaBugün 3 gün canım kanı verdiğimde tahmini yumurtlamadan sonra 8 9 gündü kuzum olsaydı çıkardı büyük ihtimalle öyle düşünüyorum
Evet bende üzüldüm ama erkenden öğrenmek daha iyi bana göre kırmızıları görünce yıkılıyorum yoksa en azından şuan adetimi beklicem sağlık olsun kür vardı burda paylaşılan yumurtlama için eşime de kendime de ondan uygulucam adetimden sonra desteklerin için çok sağol iyi ki varsınYa of valla ama biz kendi kendimize yapıyoruz beklesek günümüzü böyle olmıcak çok üzüldüm canım ya![]()
Ama adet gelene kadar da umut var bunuda unutma aşkımEvet bende üzüldüm ama erkenden öğrenmek daha iyi bana göre kırmızıları görünce yıkılıyorum yoksa en azından şuan adetimi beklicem sağlık olsun kür vardı burda paylaşılan yumurtlama için eşime de kendime de ondan uygulucam adetimden sonra desteklerin için çok sağol iyi ki varsın![]()
Her şey çok güzel olacak bebeğim. Demek sen de Ağustos gebeleri arasına gireceksinEvet bende üzüldüm ama erkenden öğrenmek daha iyi bana göre kırmızıları görünce yıkılıyorum yoksa en azından şuan adetimi beklicem sağlık olsun kür vardı burda paylaşılan yumurtlama için eşime de kendime de ondan uygulucam adetimden sonra desteklerin için çok sağol iyi ki varsın![]()
Öyle tabiki bebeğim bizim için en hayırlı olanı rabbim bilirYa işte böyle büyün duyguları biralarda yaşıyoruz bu süreçte. Bazen çok umutlu bazen çok karamsar. Ama sonunda şunu çok iyi biliyorum Rabbim neyi uygun görürse o olsun…
Ama adet gelene kadar da umut var bunuda unutma aşkımolmazsada bırdahakı ay senın ayın olucak ne demek canım elimden gelen birşey varsa hep destek olurum sende iyiki varsın
![]()
İnşallah canımHer şey çok güzel olacak bebeğim. Demek sen de Ağustos gebeleri arasına gireceksin![]()
Bütün sıkıntıların bir sonu var yani ben öyle olduğuna inanıyorumÇok teşekkür ederim gerçekten hepiniz çok iyi geliyorsunuz moralman kotu bir dönemden geçiyordum eğer varsa o kadar mutlu olacağım ki.Yarin testi tekrarlayacagim aynı marka test mi yapayım yoksa prediktor marka test var onunla mi yapayim
Göğüs hassasiyeti var biraz. Akıntı falan pek yok gibi. Benim ilk gebeligimde goguslerim patlayacak gibi olmustu dokunamiyordum. Bir arkadasimla o zaman hamilelik ihtimalini konuşurken demistim yok hamile degilimdir. Regl olacak gibi cok hassaslar. Sonra gebeliğimi öğrenmiştimBen de o kadar umutlandım ki aşırı ama gün yaklaştıkça da korkuyorum yine mi olmadı diye. Ya hiçbir belirti yok yine tabi. Akıntı ben de hep aynı beyaz bir akıntı oluyor lavaboya girdiğimde . Ama buna belirti istemem adete yakın hep olur zaten. Var mı sende belirti![]()
Tabikide modumuz hep yüksek enerjimiz %100önümüzdeki ay hepimiz mutlu olucaz evrene de mesajımızı yollayalım
![]()
Bu göğüs olayı sonradan azalıyor mu peki kuzum? Hep böyle mi oluyor?Göğüs hassasiyeti var biraz. Akıntı falan pek yok gibi. Benim ilk gebeligimde goguslerim patlayacak gibi olmustu dokunamiyordum. Bir arkadasimla o zaman hamilelik ihtimalini konuşurken demistim yok hamile degilimdir. Regl olacak gibi cok hassaslar. Sonra gebeliğimi öğrenmiştimsimdi de olmazsa olmaz belirti gibi hissediyorum hassasiyeti. Ama simdi oyle dayanilmayacak gibi de degil. O yuzden acaba bu ay da mi olmadi diye geciyor icimden
![]()
Çok zor bi süreçten geçmişsiniz . Geçmiş olsun anca yaşayan anlıyor gerçekten bir adım atmaya halim kalmadı çocuk konusunda . Olcaksa olsun olmucaksa bir sürü bakıma ihtiyaçı olan çocuk var aileye muhtaç alıp ikimizinde yaralarını sararım . Şuan bu düşüncedeyim çünkü fiziksel açıyorsa mental çöküşü de kaldırabilecek bir bünyeye sahip olmayıp bunları yaşamak akıl sağlığımdan etcek diye korkuyorum. Düşünmekten kafayı yicem . O yüzden en iyisi bu çileye son verip uzun yıllar boyunca çocuk istememek benim için galiba . Her hamile kaldığımda düşünmekten tımarhanelik olcam en sonundaMaalesef bende aynı seylerı yasadım sayamadıgım kadar cok kımyasal gebelık gecırdım neredeyse her ay sevincimiz kursağımızda kalıyordu. Rahim filmi sonrası keseler olusmaya basladı ama hıc kalp atısı alamadık ve bir sebep de bulunamadıbütün tahlıllerı yaptırdık doktor en sonunda kalıtesız sperm yumurtadır dedı. Düşük yapmaktan o kadar korkuyorum ki bu son dedım kendı kendıme bir daha düşük yasarsam tekrar deneyecegımı sanmıyorum bir oğlum var tüp bebekle inşallah bir kardes nasip olur sizlere de hayırlı saglıklı evlatlar ınsallah
Kuzum iki derecelik bir yükseliş var ama normalde daha fazla yükseliyor yerleşme düşüşünde yarını beklicez yarına da iki üç derece yükselir belkiCanım bugünkü ateş durumu böyle. Yerleşme düşüşü olsa daha yüksek çıkmaz mıydı ateş sence?
1 seneyi geçti bebek denemeye başlayalı daha önce 1 kez kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra 1 senedir hiç hamile kalamadim. Kişiye göre değişir tabi ama bana çok uzun bir süre gibi geldi.Bütün sıkıntıların bir sonu var yani ben öyle olduğuna inanıyorumsen de zor dönemleri atlatıp güzel günleri yaşayacaksın
Bence farklı marka dene
uzun zamandır mı istiyorsunuz ?
Şimdi baktım da kanda çıkması için 10 gün geçmesi lazımmış benim 8 yada 9 gün oldu kanda baktıkların da evet kırmızıları görene kadar umut varTabikide modumuz hep yüksek enerjimiz %100![]()