- 20 Ağustos 2022
- 4.788
- 3.892
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #14.201
Maşallah büyüyor annesi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sana dedim herşey olabilir bekle bakalımŞimdi baktım da kanda çıkması için 10 gün geçmesi lazımmış benim 8 yada 9 gün oldu kanda baktıkların da evet kırmızıları görene kadar umut var![]()
Hadi inşallah kuzumBen sana dedim herşey olabilir bekle bakalım![]()
35 yaşın altında olanlar için bir yıl deneme süresini uygun görüyor doktorlar . Tedaviye başlamıyorlar 1 yıldan önce . Bakalım yarın sabah test sonucun ne olacak mutlaka bizimle de paylaş1 seneyi geçti bebek denemeye başlayalı daha önce 1 kez kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra 1 senedir hiç hamile kalamadim. Kişiye göre değişir tabi ama bana çok uzun bir süre gibi geldi.
Tabiki paylasicam içimde garip bir heyecan var bakalım hayırlısı çok umutlanip da hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.Hakkimizda hayırlısı bakalım ama umudum hep var35 yaşın altında olanlar için bir yıl deneme süresini uygun görüyor doktorlar . Tedaviye başlamıyorlar 1 yıldan önce . Bakalım yarın sabah test sonucun ne olacak mutlaka bizimle de paylaş![]()
Canım bence en doğrusunu yaparsın . İkinci kürtajımda ben de patolojiye gönderdim ve bebeğin sağlıksız olduğu için kalbinin durduğunu öğrendiğimde bir nebze rahatladım. İnsan böyle durumlarda sebep arıyor. Kendimi suçluyordum ama doktor benimle ilgili olmadığını söyleyince kafamdaki soru işaretleri gitmişti . Bence sen de tecrübeli doktorlarla yoluna devam edip bu süreçleri atlatıp yeni başlangıçlar için kollarını sıvayacaksınKızlar bende karar verdim cuma gününe randevu alıp son kez bebek varmı diye kontrollerden geçtikten sonra yoksa kürtajı hemen o gün onaylatcam . Korkuyorum ama bana hiç bir faydası yok beklemenin en azından sonuç patolojiye gitcek ve sorunun ne olduğunu görmüş olcam . Evde kendim düşük yapmak bana daha Korkutucu geliyor bir an önce bitsin istiyorum bu süreç . Nolur dua edin atlatayım bir an önce
Kesinlikle doğru karar. Hem Cuma tamamen netleşmiş olur. Hem de kürtaj olacaksan da olduktan sonra önüne bakabilirsin. Bu durum gerçekten senin ve eşin için de çok zor. Belirsizlik kalkmış olur. Her şeyin hayırlısı kuzumKızlar bende karar verdim cuma gününe randevu alıp son kez bebek varmı diye kontrollerden geçtikten sonra yoksa kürtajı hemen o gün onaylatcam . Korkuyorum ama bana hiç bir faydası yok beklemenin en azından sonuç patolojiye gitcek ve sorunun ne olduğunu görmüş olcam . Evde kendim düşük yapmak bana daha Korkutucu geliyor bir an önce bitsin istiyorum bu süreç . Nolur dua edin atlatayım bir an önce
En son ki kontrolünde polikistik over çıktı tedaviye başlatmadi kilo fazlam var onu verirsen kendiliğinden olur dediTabiki paylasicam içimde garip bir heyecan var bakalım hayırlısı çok umutlanip da hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.Hakkimizda hayırlısı bakalım ama umudum hep var
Noldu canım geçmiş olsun![]()
Günaydınnn
İnşallah önemli birsey değildir
Önemli bişe yok kızlar çok şükür. Reglin 3. Günü olduğu için kan vermeye gittim. Hormonlara bakılacak yarında doktoruma gözükecem inşallah.gunaydın canım onemlı bsey mı oldu
Canım çok üzüldüm bayağıdır takip edemiyorum. Herşey güzel gidiyordu ne oldu böyle.Kızlar bende karar verdim cuma gününe randevu alıp son kez bebek varmı diye kontrollerden geçtikten sonra yoksa kürtajı hemen o gün onaylatcam . Korkuyorum ama bana hiç bir faydası yok beklemenin en azından sonuç patolojiye gitcek ve sorunun ne olduğunu görmüş olcam . Evde kendim düşük yapmak bana daha Korkutucu geliyor bir an önce bitsin istiyorum bu süreç . Nolur dua edin atlatayım bir an önce
Geciyor kuzum sonradan. 6.haftadan sonra kalmamisti. Sende de mi var?Bu göğüs olayı sonradan azalıyor mu peki kuzum? Hep böyle mi oluyor?
Cok guzel artmis canimKıxlar pazartesi 154tü bugün 419 çıkmış betam
Evet kuzum çok acıyorGeciyor kuzum sonradan. 6.haftadan sonra kalmamisti. Sende de mi var?
Polikistik için kilo verme ve düzenli egzersiz çok işe yarıyor . Peki bunu sadece ultrasona bakarak mı söyledi yoksa hormonlara da baktı mı ?En son ki kontrolünde polikistik over çıktı tedaviye başlatmadi kilo fazlam var onu verirsen kendiliğinden olur dedi
Ultrasyonla söyledi hormonlara da bakacakti doktorum tayinle başka yere gitti diye hormon testlerini yapmaya gitmemiştim aslında gitmem gerekiyordu amaPolikistik için kilo verme ve düzenli egzersiz çok işe yarıyor . Peki bunu sadece ultrasona bakarak mı söyledi yoksa hormonlara da baktı mı ?
Benim devlette 2.0 çıkıyor prof. Doktorla görüştüm neden böyle çıkıyor testlerim diye uzun süre hamile kalmamış birinde bunların yaşanması normaldir testlere güvenmeyin diyoruz her zaman biz dedik stresden uzaklaşmalısın dediMerhaba geziniyordum da denk geldim. Eğer gebelik varsa zaten kop koyu oluyor öyle testi çıkarıp içine bakmaya gerek kalmıyor. Seninki zaten negatif o testin kendi çizgisi hayalet çizgi diyorla. Beta Hcg 20 olunca testlerde çıkıyor. Bu arada eğer adetine 4 5 gün varsa negatife dönebilir. Çünkü normalde 0.5 falan çıkıyor beta. Ama bu bir ihtimal tabi
hormon sonucların cıktımı canım onlarıda yazÖnemli bişe yok kızlar çok şükür. Reglin 3. Günü olduğu için kan vermeye gittim. Hormonlara bakılacak yarında doktoruma gözükecem inşallah.
Pazartesi günü dahiliyeye gitmiştim genel değerlerime bakılması için ufak bi talihsizlik oldu kan almadan personellerin yüzünden tüm testler yapılmamış. Bu gün sonuç göstermeye gitmiştim dedi yarısı çıkmamış tekrar kan verdim.
Az önce o sonuçlarım da çıktı. B12 düşük bayağı sanırım insülin direncim de var. Bu gün Glifor verdi kilo vermeme yardımcı olsun diye ona başladım. Yarın tekrar gidip B 12 için ilaç yada iğne isteyecem. D vitaminime bakılsın istedim ama o basılmamış sanırım.
Canım sadece ultrasonla polikistik over sendromu teşhisi konulmuyor bana da doktor ultrasonda baktığında yumurta sayın fazla polikistik görünümde demişti ama hormonlarım düzenli , adetlerim düzenli her şey yolundaydı. O yüzden bence sen de öyle düşünme ama ideal kiloda olmak hamile kalmak için önemli . Düzenli yürüyüş de yapabilirsinUltrasyonla söyledi hormonlara da bakacakti doktorum tayinle başka yere gitti diye hormon testlerini yapmaya gitmemiştim aslında gitmem gerekiyordu ama