2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Yaparsa ne âlâ valla ☺️ doktorlar böyle üzerine düştüğümüzü görünce hoşlarına gitmiyor ama sen yaptır haber de ver o konuyu çok merak ediyorum
Ben özele gidiyorum canım bi de ben kuaförüm eşim mobilyacı doktorun odasını falan eşim yaptı sekreteri benim müşterim o yüzden biraz özel muamele görüyoruz 🙄🙄

Prolaktin için ilaç kullanıyor musunuz? Benim eşimde de ileri hareket ve morfoloji kötüydü mikroçipli tüp bebek yaptırdık oğlum oldu sonra tekrar denedik negatif oldu. Bu düşüklere morfoloji sebep oluyor diyorlar eşinizin morfolojisine bakıldı mı?
Mikroçipli tüp bebek normal tüp bebek gibi mi oluyor ? Şans daha mı yüksek ? Bilgi verebilir misiniz bana ? ☺️

Prolaktin için ilaç kullanıyor musunuz? Benim eşimde de ileri hareket ve morfoloji kötüydü mikroçipli tüp bebek yaptırdık oğlum oldu sonra tekrar denedik negatif oldu. Bu düşüklere morfoloji sebep oluyor diyorlar eşinizin morfolojisine bakıldı mı?
Valla bir kere verdi sperm testi sayı ve hareketlilik biraz düşük ama çok değil sigarayı bırakırsa düzelir dedi . Eşimde tabiki bırakmadı

Bu saatte yaptığıma bakın. Nöbetçi eczane bulup yana yakıla ovu testi alan bi ben varım bence şehirde, arkamdan deli galiba dememişlerdir inş 😂😂 A Afratafrac girdin kanıma hep senin yüzünden😂

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 70
Bu saatte yaptığıma bakın. Nöbetçi eczane bulup yana yakıla ovu testi alan bi ben varım bence şehirde, arkamdan deli galiba dememişlerdir inş 😂😂 A Afratafrac girdin kanıma hep senin yüzünden😂
Artı med almasaydın keşke

Kızlar bakın 10 temmuz progestan vuruldum 12-13 temmuz ilişki oldu 14 temmuz adet oldum üstüne görme falan değil ve 3 gündür çok bulantım vardı sınavlarımdan dolayı strestendir dedim bugün akşam tesadüfen bu testi yaptım 5 dakika içinde çıktı yanlıştır dimi?
IMG_0225.webp

Back
X