- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #14.581
Hiçç sorun değil. Bebeğin Ağustos ayında sana güzel haberi verecek o zamanComfort days da çok iyi bu konudabugün yumurtlamanın 11.günü hcg yaptım kaset test negatif
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçç sorun değil. Bebeğin Ağustos ayında sana güzel haberi verecek o zamanComfort days da çok iyi bu konudabugün yumurtlamanın 11.günü hcg yaptım kaset test negatif
![]()
Tamam kuzum o zaman şimdi bol su içeyimBugün yapacaksan 2 3 saat sıvı almadan tuvalete gitmeden yap canım![]()
Bekliyorum testiniTamam kuzum o zaman şimdi bol su içeyim![]()
Aşkım test daha hemen geçmeden bu karara vardıydım sonra baktım çizgi varHiçç sorun değil. Bebeğin Ağustos ayında sana güzel haberi verecek o zaman![]()
Yarın sabaha sabretsem daha garanti aslında demi amaBekliyorum testini![]()
Ay ben gördümmmAşkım test daha hemen geçmeden bu karara vardıydım sonra baktım çizgi var![]()
Canım sen naptın düştümü ateşin test felan yaptın mıiyisin inşallah canım![]()
Kaç dakikada çıktı o aşkımGören gözlerine buseler kondurayım anam![]()
Canım oncomed denemiş miydin sen hiç? O da hiç şüpheye düşürmüyor varsa var yoksa yokKuruma çizgisi bile çıkartmadıbu testi alın alırsanız kızlar
![]()
Bariz belli canım inşallah vardır bebişGören gözlerine buseler kondurayım anam![]()
Kan sonucun ne zaman çıkarmış?Yarın sabaha sabretsem daha garanti aslında demi amaAllahım meloşum sence var mıııı
Hemen yapAwox aldım eve gidiyorumne zaman yapsam ya
5 dk yı geçmedi zaten ilk çektiğimi atayım bide dur ona bakarak negatif demiştim sonra odaya geçtim güneşte baktım çizgi var bu ilk çektiğimKaç dakikada çıktı o aşkım![]()
Amin amin çok amin darısı isteyen herkeseBariz belli canım inşallah vardır bebiş![]()
E ben bunlarda görüyorum ama diğerinde bariz belli5 dk yı geçmedi zaten ilk çektiğimi atayım bide dur ona bakarak negatif demiştim sonra odaya geçtim güneşte baktım çizgi var bu ilk çektiğim
E nabızdan kontrol et bugün çıkmazsa yarın öğlene doğru dedilerKan sonucun ne zaman çıkarmış?
Ay diğer testi ne zaman yapcan çok heyecanlandımmm5 dk yı geçmedi zaten ilk çektiğimi atayım bide dur ona bakarak negatif demiştim sonra odaya geçtim güneşte baktım çizgi var bu ilk çektiğim
Çişim yokHemen yap![]()
Melisa aşkom 2-3 saat sıvı alma öyle yap dedi öğleden sonra yaparım büyük ihtimal bak şimdi şey de koycam dün ve dünden önce yaptığım hcg testleri eğer bunlarda çizgi yoksa test hatalı değildir demiAy diğer testi ne zaman yapcan çok heyecanlandımmm