• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bu arada A Afratafrac ben dün tam gününde regl oldum canım epey ağrılı geçiyor buralara giremedim bile😔 Dediğim gibi çocuk fikrine 3 4 ay ara vermeyi düşünüyorum ama buralardayım herkesi takipteyim hadi bakalım güzel haberlerle gelsin herkes🙏🏻💃🏻😍
Yaa senden de çok ümitlyidim kuzum. Demek ki bebişinin nasibi başka aydaymış 🙏😍 en doğru zamanda sağlıkla kavuş inşallah bebişine canım 🙏🤰

Ya kızlar hsg çektirenler cevap verirse çok sevinirim benim karnımın içi ağrıyor böyle gaz sancısı gibi kramp giriyor nefesimi kesiyor bunu yaşayan oldumu çok korkuyorum
Kuzum arveles içersen rahatlarsın. Olabilir adet ağrısı gibi kramp gibi

Kızlar nasılsınız ? 💕 hamilelik haberi alan arkadaşlarım inşallah sağlıkla ilerler her şey çok güzel olur ☺️ ben yumurtlama haftama girmiş bulunuyorum bu ay ilk defa ovulasyon düzenli yapcam tecrübeli arkadaşlardan da yorumları bekliyorum ara ara fotoğraf paylaşırım . 3 gündür yapıyorum bugün daha silik çıktı gittikçe koyulaşması gerekmez mi ben mi yanlış biliyorum ?
Sıvı alımın sebebiyle böyle çıkmış diye düşündüm canım. Koyulaşacaktır

Kızlar nasılsınız ? 💕 hamilelik haberi alan arkadaşlarım inşallah sağlıkla ilerler her şey çok güzel olur ☺️ ben yumurtlama haftama girmiş bulunuyorum bu ay ilk defa ovulasyon düzenli yapcam tecrübeli arkadaşlardan da yorumları bekliyorum ara ara fotoğraf paylaşırım . 3 gündür yapıyorum bugün daha silik çıktı gittikçe koyulaşması gerekmez mi ben mi yanlış biliyorum ?
Normsal bir şey canım.

Testim negatif çıktı 🥹 benim için bu ayda olmadı. O kadar belirtinin sebebi ne anlamadım.

Eklentiler

• D0288234-E023-4EC7-BC85-10520CDA52FF.webp
    D0288234-E023-4EC7-BC85-10520CDA52FF.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 113
Haraket edemiyorum ya otururken normal ayakta iki büklüm oluyorum resmen gaz sancısı gibi. Ateşimde 38
Canim sen zaman kaybetme Dr unla bı görüş o zaman normal değil çünkü devam ederse Allah'ım korusun 🤲🏼 benim öyle ağrılarım olmadı hiç yapılan gün hafif adet sancısı yaşadım ertesi gün bişey yoktu benle beraber 3 kişi daha vardı yaptıran onlar benim gibi geçirdi

Testim negatif çıktı 🥹 benim için bu ayda olmadı. O kadar belirtinin sebebi ne anlamadım.
Canım benim adetine 3 gün var kuzum.moral. bozmak yok dün bana teselli veriyordun doğru söylüyorsun sakın strese girme burda adetten sonra ogrenenlerle dolu birası yerim ben seni 🤲🏼🤲🏼🌹 sende harika.ni anne adayısin şu an içini ferah tut dur bakalım bende stres oldum azcik ama kırmızıları görmeden şansımız bol kimsenin net çizgisi yokki şu an 😘😘 sabır kuzum 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼👑

Bir süredir uzaktan takip ediyordum ama sizi görünce yazmak istedim edahandro edahandro fnd_50 fnd_50 melisaa93 melisaa93 🥰 İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız ben de heyecanla bekliyorum dualarım sizinle ve burada umutla bebişlerini bekleyen herkesle🌸
Yaaa o güzel yüreğin için çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah ya🥹

Eklentiler

• IMG_8187.webp
    IMG_8187.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
Back
X