2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
sudem34 banyo seti aldım bebek için sen sordun diye altına baktım hemen. Hem 5 hem 7 yazıyor. Beyaz kısımları 5 galiba gri kısımları 7 olabilir diye düşündüm

İyi ki sormuşum ya ben fark etmiyor sanıyordum, teşekkür ederim tatlım
Ay benim 10 da randevu hem kontrol hem test için gidecektim daha erken gideyim o zaman canım teşekkürler
Devlette gidiyorsan eğer direk gidip sekretere söylemen lazım kaydı açıyor böylelikle doktoru beklemiyorsjn
Ay teşekkürler bilmiyordum bunu evet devlete gideceğim hem kontrol hem şeker yükleme

Direk git o zaman sekreter kayıt açıyor mesela bana sonuçlar çıktığında gel dedi kontrolüm de öyle oldu sen kontrolu sor yine de sekreter kayıt açtığı için gözükmeyebilir

Bugün benzer bir şey yaşadım. Bu demir ilacı beni fena kabız yaptı, gazım da vardı. Önce sağ kasığımdan başladı sonra dediğiniz yere geçti. Sabit kalmadı ama gezen bir ağrı/sızıydı. Ben de evde yatar hâldeyim, hareketsizim. Tuvalete zor attım kendimi, biraz rahatlattı o beni. Evin içinde öğleden önce 15 dk, öğleden sonra 15 dk yürümeye çalışıyordum ama birkaç gündür aksatmistim. Benimki kabızlık ve gaz kaynaklıydı.

Benim eşim de böyle. En son "Benden habersiz bir kırık iğne bile almayacaksın." diye biraz fırça atmak zorunda kaldım. şimdi her almak istediği şey için mesaj atıp onay istiyor ama bebek söz konusu olduğunda adamın fiyat algısı hâlâ yok

gerçekten fiyat algısını kaybetti delirtiyo beni ahdhdh ben 40 tl ucuz olsun diye kupon kovalıyorum adam kendine gel diyorum sjfjf şuna 350 tl verdik e bebekte iki dandik pembe bodye 170 tl verdik. ben genetik fakirim herhalde kıyafete verilen para içime oturuyo

Eklentiler

• 9887d145-aa05-4242-b11c-b878d0ed1852.webp
    92,9 KB · Görüntüleme: 75
Temizlik gurusu sayilmam ama kolayciyimdir
Ben Elite home un camasir suyu tozunu kullaniyorum lekeler icin. Bebek icin de guvenli icerigi olduguna inaniyorum. Tabi siz de arastirin. Firma instagramdan sorulari yanitliyor. Hb trendyolda satisi var. Yerli kadin kimyager bir girisimci.

Yanliz 60 derece uzerinde aktiflesiyor. Saticinin onerisi ile 1 lt suyu kaynatiyorum, kovaya dokup 1- 2 kasik tozdan koyuyorum. Aktiflesmesi icin 2 dk bekliyorum. Sonra biraz musluk suyu ekleyip ılıştırıyorum. Ve lekeli camasiri basiyorum. 3 4 saat ya da vakit varsa 1 gece bekletiyorum. Sonra islak islak Normal makinede yikiyorum

Genel beyazlatma icin, kovada 1/2 lt kaynar suda 1 kasik toz ile yine aktiflestiriyorum. Sonra makine su alirken su alma gozune karisimi ekliyorum. Hatta vakit varsa makine su aldiktan sonra duraklatip, 2 saat sonra devam ettiriyorum yikamaya.

Maşallah sübhanallah, sağlıkla giysin minik Devir ekonomi devri, pek bir şey almadık biz henüz ama ufak da olsa aldığım şeyleri en uyguna almaya çalışıyorum. Zaten ne kadar giyecekler. Eşim de Sabancı torunu gibi "Şunu da alalım kızıma, bunu da alalım kızıma" "Fiyatına bak be adam fiyatına!" diye çok carladım şimdiye kadar

Evet guzel annecikler, dun esimin gaziyla hb deki indirimden bebek arabalarini almis bulunmaktayiz. 2 Pierre cardin vovo ve yan sanayi bir birlestirme aparati aldik. Umarim uyar.

Park yatagi da sectim ama yatas sunger yatak hb de pahalanmis . Apartopar trendyoldan siparis verdim. Bugun de saticidan cevap bekliyorum park yataklarini da alacagim.

Boylece batmis bulunmaktayim haftaya kiyafetlerini de topluca alip alisverise kart kesilene kadar ara veriyorum ancak kart ve hb puanlarini harcarim sogumayayim diye :)

Allahim bos birakmasin hepimizin cicilerini

Benim de öyle olabilir belki antibiyotik biraz kabız yaptı ve sürekli yatıyordum yürüyünce iyi gelir ama bebek az hareket etse eskisi gibi

Benim de öyle olabilir belki antibiyotik biraz kabız yaptı ve sürekli yatıyordum yürüyünce iyi gelir ama bebek az hareket etse eskisi gibi
Ben 23+0'ım. Bebeğim her gün aynı şiddette ve sürede hareket etmedi hiç. Bir gün daha az, bir gün daha belirgin, birkaç gün az, sonra çok kuvvetli vs. Belli bir rutini yok. Tecrübeli anneler daha iyi bilir belki ama her gün aynı şekilde hareket etmemesi normal değil mi? Az da olsa hareket hissediyorsanız stres yapmayın, stresten de etkilenebiliyor minikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…