- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.421
İyi ki sormuşum ya ben fark etmiyor sanıyordum, teşekkür ederim tatlımAç gidiyorsun canım sabah erkenden ben 8-8.30 gibi gittim ilk olarak içmeden kan alıyorlar sonra içiyorsun içtikten 1 saat sonra kan alıyorlar benim ki hep 12ye kadar sürdü saat başı kan aldılar ama bazı arkadaşlarin ki bir iki kere alınmış
Ay benim 10 da randevu hem kontrol hem test için gidecektim daha erken gideyim o zaman canım teşekkürlerCanım ben saat 8bucukta gitmistim doktora girene kadar 9 oldu diye o gün almadı ertesi gün bir daha gittim ilk sıraya girmek için. Aksam 10dan sonra bir sey yemeden su içmeden felan gitmemi söylediler. İlk açlık kanı alıyor 0.dakika diye geçiyor. Kan alıyor. Sonra gazoz gibi bir şeyi iciyosun bir saat sonra kan veriyosun, bir saat sonra ikinci saatte bir daha veriyorsun aralarda su içmek bile yok. Bir tane kadın su içti diye sen bugün git sonra gel test yanlış çıkar dediler
Ay teşekkürler bilmiyordum bunu evet devlete gideceğim hem kontrol hem şeker yüklemeDevlette gidiyorsan eğer direk gidip sekretere söylemen lazım kaydı açıyor böylelikle doktoru beklemiyorsjn
Canım ben normalde sağa sola yatmaya çalışıyorum, arada sıkılıp sırtüstü yattığımda senin dedigin sey oluyor bebek oraya toplanıyor, sırtüstü yatıyor olabilir misinKızlar böyle yaşayan yok mu?
Canım ilk fotografım cercevesını sen mı almıstın? Lınk varsa atar mısınsudem34 banyo seti aldım bebek için sen sordun diye altına baktım hemen. Hem 5 hem 7 yazıyor. Beyaz kısımları 5 galiba gri kısımları 7 olabilir diye düşündüm
Canım nerelerdesin , bebek ve sen iyisindir inşallah
Direk git o zaman sekreter kayıt açıyor mesela bana sonuçlar çıktığında gel dedi kontrolüm de öyle oldu sen kontrolu sor yine de sekreter kayıt açtığı için gözükmeyebilirİyi ki sormuşum ya ben fark etmiyor sanıyordum, teşekkür ederim tatlım
Ay benim 10 da randevu hem kontrol hem test için gidecektim daha erken gideyim o zaman canım teşekkürler
Ay teşekkürler bilmiyordum bunu evet devlete gideceğim hem kontrol hem şeker yükleme
Enfeksiyon filan mı var acaba iç çamaşırın sıkı mi oluyor normal mi ya da bir yere otururken sert mi oturdun canımKızlar böyle yaşayan yok mu?
Bugün benzer bir şey yaşadım. Bu demir ilacı beni fena kabız yaptı, gazım da vardı. Önce sağ kasığımdan başladı sonra dediğiniz yere geçti. Sabit kalmadı ama gezen bir ağrı/sızıydı. Ben de evde yatar hâldeyim, hareketsizim. Tuvalete zor attım kendimi, biraz rahatlattı o beni. Evin içinde öğleden önce 15 dk, öğleden sonra 15 dk yürümeye çalışıyordum ama birkaç gündür aksatmistim. Benimki kabızlık ve gaz kaynaklıydı.Kızlar ben ilaç kullandığımdan mıdır sürekli dinlenme modunda yattığından mı bilmiyorum iki kasığın tam ortasında hani küçük çamaşır giydiğimizde orda kalır ya o çizgi bölgesinde bi ağrı var. Böyle batma gibi de ağrı gibi de değişik bir şey. Önce sol tarafta başlamıştı sonra sağ tarafa geçti şimdi o çizgi boyunca ağrıyor. Sanki çamaşır çok sıkmış gibi. Böyle olan var mı? Bi de bebiş sanki iki gündür daha az hareketli azıcık korktum. Önceden elbisenin dışından belli oluyordu vurduğu şimdi gaz mı o mu vuruyor çok anlamıyorum. Sizde böyle bir şey yaşayan var mı? Tecrübeli anneler ne olabilir? Artık 26 ya girdim.
Benim eşim de böyle.kocamla alışverişe çıktık lcw bi tulum gördüm peluşlu çok tatlı 350 tl ben almayalım pahalı diyorum hayır kızıma almamı engelleyemezsin diye gidip alıyo ahxhxhx az daha kadın bebek arabası satıyordu zor durdurdum
Canım ilk fotografım cercevesını sen mı almıstın? Lınk varsa atar mısın
gerçekten fiyat algısını kaybetti delirtiyo beni ahdhdh ben 40 tl ucuz olsun diye kupon kovalıyorum adam kendine gel diyorum sjfjf şuna 350 tl verdik e bebekte iki dandik pembe bodye 170 tl verdik. ben genetik fakirim herhalde kıyafete verilen para içime oturuyoBenim eşim de böyle.En son "Benden habersiz bir kırık iğne bile almayacaksın." diye biraz fırça atmak zorunda kaldım. şimdi her almak istediği şey için mesaj atıp onay istiyor ama bebek söz konusu olduğunda adamın fiyat algısı hâlâ yok
Temizlik gurusu sayilmam ama kolayciyimdirTemizlik grularim bana yardim edin
Benim ev tadilatta die yazliktayim esim de beyaz tshirt giymeye bayilir. Ama bahce kosullarinda ben lekeleri cikartamiyorum. Tamamen kontrolden cikti bu beyazlar artk
Sorum su: camasir makinasinda camasir suyu filan koyup beyazlarin mangal vb gibi lekeleri nasil cikar hangi ayarda yapilir?
Ben normalde amwayin beyazlaticisini kullaniorum ama asla ise yaramiyo
Klasik usulu bana ogretirmisiniz?
Evet sırt üstü yatıyorum ondan olabilir mi acaba?Canım ben normalde sağa sola yatmaya çalışıyorum, arada sıkılıp sırtüstü yattığımda senin dedigin sey oluyor bebek oraya toplanıyor, sırtüstü yatıyor olabilir misin
Maşallah sübhanallah, sağlıkla giysin minikgerçekten fiyat algısını kaybetti delirtiyo beni ahdhdh ben 40 tl ucuz olsun diye kupon kovalıyorum adam kendine gel diyorum sjfjf şuna 350 tl verdik e bebekte iki dandik pembe bodye 170 tl verdik. ben genetik fakirim herhalde kıyafete verilen para içime oturuyo
Enfeksiyon olduğunu sanmıyorum idrarda yanma falan yok ama bebeğin hareketi az olunca korktum birazEnfeksiyon filan mı var acaba iç çamaşırın sıkı mi oluyor normal mi ya da bir yere otururken sert mi oturdun canım
Benim de öyle olabilir belki antibiyotik biraz kabız yaptı ve sürekli yatıyordum yürüyünce iyi gelir ama bebek az hareket etse eskisi gibiBugün benzer bir şey yaşadım. Bu demir ilacı beni fena kabız yaptı, gazım da vardı. Önce sağ kasığımdan başladı sonra dediğiniz yere geçti. Sabit kalmadı ama gezen bir ağrı/sızıydı. Ben de evde yatar hâldeyim, hareketsizim. Tuvalete zor attım kendimi, biraz rahatlattı o beni. Evin içinde öğleden önce 15 dk, öğleden sonra 15 dk yürümeye çalışıyordum ama birkaç gündür aksatmistim. Benimki kabızlık ve gaz kaynaklıydı.
Ben 23+0'ım. Bebeğim her gün aynı şiddette ve sürede hareket etmedi hiç. Bir gün daha az, bir gün daha belirgin, birkaç gün az, sonra çok kuvvetli vs. Belli bir rutini yok. Tecrübeli anneler daha iyi bilir belki ama her gün aynı şekilde hareket etmemesi normal değil mi? Az da olsa hareket hissediyorsanız stres yapmayın, stresten de etkilenebiliyor minikler.Benim de öyle olabilir belki antibiyotik biraz kabız yaptı ve sürekli yatıyordum yürüyünce iyi gelir ama bebek az hareket etse eskisi gibi
Bnde enfeksiyon var ama yanma olmuyorEnfeksiyon olduğunu sanmıyorum idrarda yanma falan yok ama bebeğin hareketi az olunca korktum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?