- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.401
Ben leke cıkarıcı olarak pembe vıkıng kullanıyorum, lekenin üzerine sık makıneye atTemizlik grularim bana yardim edin
Benim ev tadilatta die yazliktayim esim de beyaz tshirt giymeye bayilir. Ama bahce kosullarinda ben lekeleri cikartamiyorum. Tamamen kontrolden cikti bu beyazlar artk
Sorum su: camasir makinasinda camasir suyu filan koyup beyazlarin mangal vb gibi lekeleri nasil cikar hangi ayarda yapilir?
Ben normalde amwayin beyazlaticisini kullaniorum ama asla ise yaramiyo
Klasik usulu bana ogretirmisiniz?
GünaydııınnnnKızlar günaydıııınn
Öğlen alıyorum canımKızlar demir hapını ne zaman alıyorsunuz?
Almonte modelini aldımKızlar merhabalarpark yatak olarak tavsiyeniz var mı acaba grupta sanki daha önce okuduklarımdan aklımda kalan bir çoğunuz Elele markadan almıştınız ama hangi model olduğunu kaçırmışım tavsiyeleriniz var mi
Canım ben kraft lazio aldımm, ıcının yatagını da kraft vıscon yatak aldımKızlar merhabalarpark yatak olarak tavsiyeniz var mı acaba grupta sanki daha önce okuduklarımdan aklımda kalan bir çoğunuz Elele markadan almıştınız ama hangi model olduğunu kaçırmışım tavsiyeleriniz var mi
Domestos olmaz diyosan iki do ace aliym ozmn ben. Sonra makinada kacla yikiosun kac derecede yaniDomestos değilde normal çamaşır suyu varya onların arkasında kullanım talimatı yazıyo. Ben havluları arada yıkıyorum makinede tertemiz oluyo. Ama ace kullan kullanacaksan çünkü diğer markalar birazcık sıkıntı çıkarıyor kumaşta deliyo bazen.
Smdi ole biseyin yok ama sonrasi icin edinirimBen leke cıkarıcı olarak pembe vıkıng kullanıyorum, lekenin üzerine sık makıneye at
Bebek oldugında da gerek olcak, kakalı zıbınları da cıkarır ınsallah, dogal ıcerıklı dıye tercoh edıyorumDomestos olmaz diyosan iki do ace aliym ozmn ben. Sonra makinada kacla yikiosun kac derecede yani
Smdi ole biseyin yok ama sonrasi icin edinirim
Heyet raporunu nasil alabiliriz kizlar. Ben de ogretmenim. Ne soylediniz doktoraBen 4 Eylül'de seminerde söylerim belli de oluyor artık böyle de çok tuhaf geliyor okula gitmemek
Aç gidiyorsun canım sabah erkenden ben 8-8.30 gibi gittim ilk olarak içmeden kan alıyorlar sonra içiyorsun içtikten 1 saat sonra kan alıyorlar benim ki hep 12ye kadar sürdü saat başı kan aldılar ama bazı arkadaşlarin ki bir iki kere alınmışKızlar şeker yükleme testine aç veya tok fark ediyor mu ? Bu hafta gideceğim nasıl bişey yani neler yapılıyor yaptıranlar var mı
Canım ben saat 8bucukta gitmistim doktora girene kadar 9 oldu diye o gün almadı ertesi gün bir daha gittim ilk sıraya girmek için. Aksam 10dan sonra bir sey yemeden su içmeden felan gitmemi söylediler. İlk açlık kanı alıyor 0.dakika diye geçiyor. Kan alıyor. Sonra gazoz gibi bir şeyi iciyosun bir saat sonra kan veriyosun, bir saat sonra ikinci saatte bir daha veriyorsun aralarda su içmek bile yok. Bir tane kadın su içti diye sen bugün git sonra gel test yanlış çıkar dedilerKızlar şeker yükleme testine aç veya tok fark ediyor mu ? Bu hafta gideceğim nasıl bişey yani neler yapılıyor yaptıranlar var mı
Devlette gidiyorsan eğer direk gidip sekretere söylemen lazım kaydı açıyor böylelikle doktoru beklemiyorsjnKızlar şeker yükleme testine aç veya tok fark ediyor mu ? Bu hafta gideceğim nasıl bişey yani neler yapılıyor yaptıranlar var mı
Daha yeni okudum mesajı. Eğitimi tekrar ettim sankiHışırtıli şeyler çevirmesi vb evet kazanım olabilir bunun için hışırtıli desenli çok güzel bir oyuncak aldım ama kitaplsr bence ağza götürülen oynanan kategorisinde olmamalı belli şeylerin sabit işlevleri olmalı diye düşünüyorumgünün her saatinde ya da canı sıkıldığında ya da bir yere giderken al sana hisirtili kitap al bakalım sana sesli kitap olayını sevmiyorum bu tip öğrenmeler 15. Günden sonra başlıyor oradaki kitap olayı 2. Aya kadar temel güveninin bir parçası olmalı kitap geldi anne geldi annenin kucağında beraber baktık demek ki kitap sevilebilecek bir şey bu söylediğimo de pavlovun deneyinden yola çıkarak klâsik koşullanma baglaminda davranış oluşturma şeklinde bakıyorum basettigim karton kitabı yırttı diğer kitaplarda yırtılmaz düşüncesi eğitim bilimlerinin ana konularından birisi zaten çocuk koyunu görür beyaz ve tüylü bu bir koyun koyunun melemesini duyar demek beyaz ve tüylü şeyler meler beyaz köpek görür köpek havlar aynı deneyim 2 farklı şema oluşur deney bu şekilde başlar bu konuda iki farklı şemasınun oluşmasını istemiyorum ya da bu sesli kitaplar oluyor onları da olumsuz buluyorum. Bebek için aldığım her kitabın ulama sayısına bakarim çünkü bir kitapta ulama sayısı oranı ne kadar fazlaysa çocukta o kadar kelime ve cümle yapısı oluşturur
Banada aralarda istediğin kadar su icebilirsin demişti çok garip üniversitede yaptırdım bni uyarmamislardi ama glikoz un vücutta yıkıma uğrama süresi var aslında 3 gün önceden haffif bir diyete başlamak lazımmış işte tatlı hamur işi fln kesmek lazimmisCanım ben saat 8bucukta gitmistim doktora girene kadar 9 oldu diye o gün almadı ertesi gün bir daha gittim ilk sıraya girmek için. Aksam 10dan sonra bir sey yemeden su içmeden felan gitmemi söylediler. İlk açlık kanı alıyor 0.dakika diye geçiyor. Kan alıyor. Sonra gazoz gibi bir şeyi iciyosun bir saat sonra kan veriyosun, bir saat sonra ikinci saatte bir daha veriyorsun aralarda su içmek bile yok. Bir tane kadın su içti diye sen bugün git sonra gel test yanlış çıkar dediler
Kızlar böyle yaşayan yok mu?Kızlar ben ilaç kullandığımdan mıdır sürekli dinlenme modunda yattığından mı bilmiyorum iki kasığın tam ortasında hani küçük çamaşır giydiğimizde orda kalır ya o çizgi bölgesinde bi ağrı var. Böyle batma gibi de ağrı gibi de değişik bir şey. Önce sol tarafta başlamıştı sonra sağ tarafa geçti şimdi o çizgi boyunca ağrıyor. Sanki çamaşır çok sıkmış gibi. Böyle olan var mı? Bi de bebiş sanki iki gündür daha az hareketli azıcık korktum. Önceden elbisenin dışından belli oluyordu vurduğu şimdi gaz mı o mu vuruyor çok anlamıyorum. Sizde böyle bir şey yaşayan var mı? Tecrübeli anneler ne olabilir? Artık 26 ya girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?