2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende öyleyim ya

Kızlar böyle yaşayan yok mu?
Bugun benim oyle.. dun cok yoruldum galiba oyuzden. Sol kasığın orada baya bi agri var. Yuruyunce ayakta durunca artiyor oyuzden biraktm herseyi uzandim simdi
Elite home u instagramda gordum ama cesaret edememistim. Aliym ozmn bende onlardan. Evde amway toz beyazlastirici kullaniyorum icine atiyorum makinenin guzel beyazlatio ama lekeleri cikartmiyo anladigim kdryla. Buranin suyu da heralde bir miktar renkli. Beyazliktan cikti camasirlar simdi Z Zecmel in dedigini yaptim ace aldim on yikamaya koydum. Bakym yikasin olmadi kovaya basarim oyle bidaha yikarim.

Elele madre Aldim ben canım baya oldu geldi kurduk beğendik ayni resimdeki gibiydi

Direk git o zaman sekreter kayıt açıyor mesela bana sonuçlar çıktığında gel dedi kontrolüm de öyle oldu sen kontrolu sor yine de sekreter kayıt açtığı için gözükmeyebilir
Evet öyle yapayım erken gidip teşekkürler. Bu şurup mide bulandırıyor diyorlar öyle mi gerçekten

Domestos olmaz diyosan iki do ace aliym ozmn ben. Sonra makinada kacla yikiosun kac derecede yani

Smdi ole biseyin yok ama sonrasi icin edinirim
Ay yeni gördüm normal beyaz programında yıkıyorum. Sonrasında nolur nolmaz diye hep boşta çalıştırdım sonraki çamaşırlara etki etmesin diye. Bi kere unuttum boşta çalıştırmayı siyahları attım hemde sorun olmadı ama yine de dikkat etmek lazım. Bide güneşe asmak en iyi leke gidericilerdendir. Çamaşır suyu lekeyi ne kadar çıkartır bilmiyorum ama uzun süre kullandığın sararmış beyaz çamaşırlar gerçekten parlıyo inşallah seninkilerde parlar

Evet öyle yapayım erken gidip teşekkürler. Bu şurup mide bulandırıyor diyorlar öyle mi gerçekten
Benim ki öyleydi yanıma poşet hile aldım kusarim diye ama kusmadim mide bulandırıyor ama bazı arkadaşlar farklı almış markasını onların tadı güzeldi demişlerdi

Bebişin canı babasına para harcatmak istemiş çok şükür kızlar bir şey yokmuş baktık ultrasonda hareket ediyor ama hissetmiyorum ben. Kalp atışını da dinledik çok şükür o da iyi. Resmen o sesi duyunca için rahatladı. Allah’ıma binlerce şükür olsun. Doktor karanlık, sessiz bi ortamda tatlı yedikten sonra dinle kendini o zaman hissedersin. Her zaman güçlü hareket etmez bazen kayar bazen dokunur bazen tekme atar dedi. Ağrı için de idrar yolu enfeksiyonu olabilir test alalım bi de nst ye bağlayalım istersen dedi. İstemedik.

Ayyy kızlar teşekkür ederim bu arada size Allah razı olsun destek için iyi geliyorsunuz valla.

Çok geçmiş olsun Maşallah bebişe

Bir şeyi yokmuş ya çok şükür

Almonte modelini aldım
Canım ben kraft lazio aldımm, ıcının yatagını da kraft vıscon yatak aldım
Mavisaclikadin
Canım bende Elele Donna modelini aldım 70*110

Elele madre Aldim ben canım baya oldu geldi kurduk beğendik ayni resimdeki gibiydi
Hepinize cok teşekkür ederim kızlar modelleri araştırıp icime sineni alırım bende hepiniz güzel günlerde sağlıkla mutlulukla kullanin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…