- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.441
Bende öyleyim yagerçekten fiyat algısını kaybetti delirtiyo beni ahdhdh ben 40 tl ucuz olsun diye kupon kovalıyorum adam kendine gel diyorum sjfjf şuna 350 tl verdik e bebekte iki dandik pembe bodye 170 tl verdik. ben genetik fakirim herhalde kıyafete verilen para içime oturuyo
Bugun benim oyle.. dun cok yoruldum galiba oyuzden. Sol kasığın orada baya bi agri var. Yuruyunce ayakta durunca artiyor oyuzden biraktm herseyi uzandim simdiKızlar böyle yaşayan yok mu?
Elite home u instagramda gordum ama cesaret edememistim. Aliym ozmn bende onlardan. Evde amway toz beyazlastirici kullaniyorum icine atiyorum makinenin guzel beyazlatio ama lekeleri cikartmiyo anladigim kdryla. Buranin suyu da heralde bir miktar renkli. Beyazliktan cikti camasirlarTemizlik gurusu sayilmam ama kolayciyimdir
Ben Elite home un camasir suyu tozunu kullaniyorum lekeler icin. Bebek icin de guvenli icerigi olduguna inaniyorum. Tabi siz de arastirin. Firma instagramdan sorulari yanitliyor. Hb trendyolda satisi var. Yerli kadin kimyager bir girisimci.
Yanliz 60 derece uzerinde aktiflesiyor. Saticinin onerisi ile 1 lt suyu kaynatiyorum, kovaya dokup 1- 2 kasik tozdan koyuyorum. Aktiflesmesi icin 2 dk bekliyorum. Sonra biraz musluk suyu ekleyip ılıştırıyorum. Ve lekeli camasiri basiyorum. 3 4 saat ya da vakit varsa 1 gece bekletiyorum. Sonra islak islak Normal makinede yikiyorum
Genel beyazlatma icin, kovada 1/2 lt kaynar suda 1 kasik toz ile yine aktiflestiriyorum. Sonra makine su alirken su alma gozune karisimi ekliyorum. Hatta vakit varsa makine su aldiktan sonra duraklatip, 2 saat sonra devam ettiriyorum yikamaya.
Elele madre Aldim ben canım baya oldu geldi kurduk beğendik ayni resimdeki gibiydiKızlar merhabalarpark yatak olarak tavsiyeniz var mı acaba grupta sanki daha önce okuduklarımdan aklımda kalan bir çoğunuz Elele markadan almıştınız ama hangi model olduğunu kaçırmışım tavsiyeleriniz var mi sallanma özelliği olan bir urun almak istiyorum. Yoykonun park yatagi benim hoşuma gitti ama hicbirini canlı görmediğim icin secim yapamiyorum yardiminiza ihtiyacım var
Evet öyle yapayım erken gidip teşekkürler. Bu şurup mide bulandırıyor diyorlar öyle mi gerçektenDirek git o zaman sekreter kayıt açıyor mesela bana sonuçlar çıktığında gel dedi kontrolüm de öyle oldu sen kontrolu sor yine de sekreter kayıt açtığı için gözükmeyebilir
İyiz canımCanım nerelerdesin , bebek ve sen iyisindir inşallah
Ay yeni gördüm normal beyaz programında yıkıyorum. Sonrasında nolur nolmaz diye hep boşta çalıştırdım sonraki çamaşırlara etki etmesin diye. Bi kere unuttum boşta çalıştırmayı siyahları attım hemde sorun olmadı ama yine de dikkat etmek lazım. Bide güneşe asmak en iyi leke gidericilerdendir. Çamaşır suyu lekeyi ne kadar çıkartır bilmiyorum ama uzun süre kullandığın sararmış beyaz çamaşırlar gerçekten parlıyo inşallah seninkilerde parlarDomestos olmaz diyosan iki do ace aliym ozmn ben. Sonra makinada kacla yikiosun kac derecede yani
Smdi ole biseyin yok ama sonrasi icin edinirim
Benim ki öyleydi yanıma poşet hile aldım kusarim diye ama kusmadim mide bulandırıyor ama bazı arkadaşlar farklı almış markasını onların tadı güzeldi demişlerdiEvet öyle yapayım erken gidip teşekkürler. Bu şurup mide bulandırıyor diyorlar öyle mi gerçekten
Haber ver bize de inşallah bir şey yoktur canımBen hastahaneye gidiyorum
acil şifalar diliyorum canım dilerim bir şey çıkmazBen hastahaneye gidiyorum
Ben 160 adet aldım günde 7-8 gidiyor dediler ilk zamanlar zaten 7 tane gitse 1 ay sürmeden biterkızlar 1 numara bebek bezinden kaç adet almak mantıklı?
ben de 256 adet aldım ilk ayı anca çıkarır bence de.Ben 160 adet aldım günde 7-8 gidiyor dediler ilk zamanlar zaten 7 tane gitse 1 ay sürmeden biter
Ayyy kızlar teşekkür ederim bu arada size Allah razı olsun destek için iyi geliyorsunuz valla.Bebişin canı babasına para harcatmak istemişçok şükür kızlar bir şey yokmuş baktık ultrasonda hareket ediyor ama hissetmiyorum ben. Kalp atışını da dinledik çok şükür o da iyi. Resmen o sesi duyunca için rahatladı. Allah’ıma binlerce şükür olsun. Doktor karanlık, sessiz bi ortamda tatlı yedikten sonra dinle kendini o zaman hissedersin. Her zaman güçlü hareket etmez bazen kayar bazen dokunur bazen tekme atar dedi. Ağrı için de idrar yolu enfeksiyonu olabilir test alalım bi de nst ye bağlayalım istersen dedi. İstemedik.
Çok geçmiş olsunBebişin canı babasına para harcatmak istemişçok şükür kızlar bir şey yokmuş baktık ultrasonda hareket ediyor ama hissetmiyorum ben. Kalp atışını da dinledik çok şükür o da iyi. Resmen o sesi duyunca için rahatladı. Allah’ıma binlerce şükür olsun. Doktor karanlık, sessiz bi ortamda tatlı yedikten sonra dinle kendini o zaman hissedersin. Her zaman güçlü hareket etmez bazen kayar bazen dokunur bazen tekme atar dedi. Ağrı için de idrar yolu enfeksiyonu olabilir test alalım bi de nst ye bağlayalım istersen dedi. İstemedik.
Bir şeyi yokmuş ya çok şükürBebişin canı babasına para harcatmak istemişçok şükür kızlar bir şey yokmuş baktık ultrasonda hareket ediyor ama hissetmiyorum ben. Kalp atışını da dinledik çok şükür o da iyi. Resmen o sesi duyunca için rahatladı. Allah’ıma binlerce şükür olsun. Doktor karanlık, sessiz bi ortamda tatlı yedikten sonra dinle kendini o zaman hissedersin. Her zaman güçlü hareket etmez bazen kayar bazen dokunur bazen tekme atar dedi. Ağrı için de idrar yolu enfeksiyonu olabilir test alalım bi de nst ye bağlayalım istersen dedi. İstemedik.
Almonte modelini aldım
Canım ben kraft lazio aldımm, ıcının yatagını da kraft vıscon yatak aldım
Hepinize cok teşekkür ederim kızlar modelleri araştırıp icime sineni alırım bendeElele madre Aldim ben canım baya oldu geldi kurduk beğendik ayni resimdeki gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?