2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Stresten olmustur canim. En ufak bi seye takilsam hemen sanci oluyor. Rahmimiz cok ilginc bir organ gercekten. Dinlenmeye calis bugun, kafani dagitacak seyler yap

günaydın çok geçmiş olsun. stres olunca karnı taş gibi oluyor insanın ama senin magnezyumun az gelmiş olabilir.

bende artık çok daha güçlü hissediyorum kocaman oluyorlar artık normal
Magnezyumu içmeyi unutuyorum zaten bir de üstüne stres olunca ondan oldu sanırım teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız Allah yavrularjnizi size bagislasjn❤

Kızlar demir hapını ne zaman alıyorsunuz?
Sabah ac karnina ve memnunke suya limin vs sikarak cnku c vit demirin emilimini arttiriyor
Ya ağrı kesici içmek istemiyorum normal hayatta da gebe olmasan da çok çok zor durumda kalmazsan içmiyorum
Ben 3. Ayin sonunda bitmeyen 5 gunluk agri ile hastanelik oldum. Ne ilac ne su ne bu ; parol cifter iciyodum migren tasi ydisinsan aldigim baska bi bitkisel zimbirti kahve sigarayi bile denedim. Hicbisey gecirmedi. magnezyum icmek cozdu. Doktoruna sorarak magnezyuma basla. Magnimore plus kullaniyorum cok kuvvetli. Ama asiri memnunum

Magnezyum kullanıyorum da arada bir yine oluyor

Magnezyum kullanıyorum da arada bir yine oluyor
Bence mazen bebegin atagina gore mahnezyum dusuyo. İki gundur bacak krampi ile uyaniyorum icmeme ragmen. Ama bgn bnm de basim agriyo. Hatta simdi kahvalti yapiyorum. Turk kahvesi icicem belki ilacsiz gecer die

Bence mazen bebegin atagina gore mahnezyum dusuyo. İki gundur bacak krampi ile uyaniyorum icmeme ragmen. Ama bgn bnm de basim agriyo. Hatta simdi kahvalti yapiyorum. Turk kahvesi icicem belki ilacsiz gecer die
En iyisi biraz uyumak ya kargo da geldi biraz yatayım diyorum geçmezse artık ne yapcam bilmiyorum

Temizlik grularim bana yardim edin
Benim ev tadilatta die yazliktayim esim de beyaz tshirt giymeye bayilir. Ama bahce kosullarinda ben lekeleri cikartamiyorum. Tamamen kontrolden cikti bu beyazlar artk
Sorum su: camasir makinasinda camasir suyu filan koyup beyazlarin mangal vb gibi lekeleri nasil cikar hangi ayarda yapilir?
Ben normalde amwayin beyazlaticisini kullaniorum ama asla ise yaramiyo
Klasik usulu bana ogretirmisiniz?

Dıkkat edıcem buna da, cok tesekür ederım

Domestos değilde normal çamaşır suyu varya onların arkasında kullanım talimatı yazıyo. Ben havluları arada yıkıyorum makinede tertemiz oluyo. Ama ace kullan kullanacaksan çünkü diğer markalar birazcık sıkıntı çıkarıyor kumaşta deliyo bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…