- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.381
Link atsana canımBen alez aldım bebişe
MaxxHome 100x200 4 Köşe Microfiber Alez 143,88 TL yerine 103,39 TLLink atsana canımyarın da ona bakarım
Alezi park yatak için mi aldın ?Ben alez aldım bebişe
Bilerek büyük aldımLink atsana canımyarın da ona bakarım
Evet çünkü ister istemez geçirse kışın yatağı nasil yıkarımAlezi park yatak için mi aldın ?
Senınkı 100e 200 mu, benım park besık 70 120MaxxHome 100x200 4 Köşe Microfiber Alez 143,88 TL yerine 103,39 TL
Bebek Alezi - Bebek Yatak Koruyucu Fiyatları - n11
Bebek Alez ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bebek Alezi çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Geçmiş olsun, ben de stres yapınca biseye kızınca hemen kasıklarim ağrıyo ve saatlerce geçmiyo… mideye vuruyordu eskiden şimdi kasiklara… kendini rahatlatacak bişiler yap evde, yuruyuse filan cik öyle olunca bi zihnin dağılsın
Stresten olmustur canim. En ufak bi seye takilsam hemen sanci oluyor. Rahmimiz cok ilginc bir organ gercekten. Dinlenmeye calis bugun, kafani dagitacak seyler yap
Magnezyumu içmeyi unutuyorum zaten bir de üstüne stres olunca ondan oldu sanırım teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız Allah yavrularjnizi size bagislasjn❤günaydın çok geçmiş olsun. stres olunca karnı taş gibi oluyor insanın ama senin magnezyumun az gelmiş olabilir.
bende artık çok daha güçlü hissediyorum kocaman oluyorlar artık normal
Yok hayır ben bilerek büyük aldımSenınkı 100e 200 mu, benım park besık 70 120
Sabah ac karnina ve memnunke suya limin vs sikarak cnku c vit demirin emilimini arttiriyorKızlar demir hapını ne zaman alıyorsunuz?
Ben 3. Ayin sonunda bitmeyen 5 gunluk agri ile hastanelik oldum. Ne ilac ne su ne bu ; parol cifter iciyodum migren tasi ydisinsan aldigim baska bi bitkisel zimbirti kahve sigarayi bile denedim. Hicbisey gecirmedi. magnezyum icmek cozdu. Doktoruna sorarak magnezyuma basla. Magnimore plus kullaniyorum cok kuvvetli. Ama asiri memnunumYa ağrı kesici içmek istemiyorum normal hayatta da gebe olmasan da çok çok zor durumda kalmazsan içmiyorum
Magnezyum kullanıyorum da arada bir yine oluyorSabah ac karnina ve memnunke suya limin vs sikarak cnku c vit demirin emilimini arttiriyor
Ben 3. Ayin sonunda bitmeyen 5 gunluk agri ile hastanelik oldum. Ne ilac ne su ne bu ; parol cifter iciyodum migren tasi ydisinsan aldigim baska bi bitkisel zimbirti kahve sigarayi bile denedim. Hicbisey gecirmedi. magnezyum icmek cozdu. Doktoruna sorarak magnezyuma basla. Magnimore plus kullaniyorum cok kuvvetli. Ama asiri memnunum
Bence mazen bebegin atagina gore mahnezyum dusuyo. İki gundur bacak krampi ile uyaniyorum icmeme ragmen. Ama bgn bnm de basim agriyo. Hatta simdi kahvalti yapiyorum. Turk kahvesi icicem belki ilacsiz gecer dieMagnezyum kullanıyorum da arada bir yine oluyor
En iyisi biraz uyumak ya kargo da geldi biraz yatayım diyorum geçmezse artık ne yapcam bilmiyorumBence mazen bebegin atagina gore mahnezyum dusuyo. İki gundur bacak krampi ile uyaniyorum icmeme ragmen. Ama bgn bnm de basim agriyo. Hatta simdi kahvalti yapiyorum. Turk kahvesi icicem belki ilacsiz gecer die
Aynen bende alez düşünüyordum link iyi olurLink atsana canımyarın da ona bakarım
Büyük aldım ama ben attım link deAynen bende alez düşünüyordum link iyi olur
ben de bugün 203ten aldım tekrar anında stok bittiBu dün ki satıcı değil 203 tl olan stokta bittiği için en yakın düşük fiyatlı farklı satıcıdaki ürün gösteriliyor
Benimki iptal edilmeden onaylandı
Dıkkat edıcem buna da, cok tesekür ederımSabah ac karnina ve memnunke suya limin vs sikarak cnku c vit demirin emilimini arttiriyor
Ben 3. Ayin sonunda bitmeyen 5 gunluk agri ile hastanelik oldum. Ne ilac ne su ne bu ; parol cifter iciyodum migren tasi ydisinsan aldigim baska bi bitkisel zimbirti kahve sigarayi bile denedim. Hicbisey gecirmedi. magnezyum icmek cozdu. Doktoruna sorarak magnezyuma basla. Magnimore plus kullaniyorum cok kuvvetli. Ama asiri memnunum
Domestos değilde normal çamaşır suyu varya onların arkasında kullanım talimatı yazıyo. Ben havluları arada yıkıyorum makinede tertemiz oluyo. Ama ace kullan kullanacaksan çünkü diğer markalar birazcık sıkıntı çıkarıyor kumaşta deliyo bazen.Temizlik grularim bana yardim edin
Benim ev tadilatta die yazliktayim esim de beyaz tshirt giymeye bayilir. Ama bahce kosullarinda ben lekeleri cikartamiyorum. Tamamen kontrolden cikti bu beyazlar artk
Sorum su: camasir makinasinda camasir suyu filan koyup beyazlarin mangal vb gibi lekeleri nasil cikar hangi ayarda yapilir?
Ben normalde amwayin beyazlaticisini kullaniorum ama asla ise yaramiyo
Klasik usulu bana ogretirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?