- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.481
Bir önceki aksam 22:00 itibariyle yemeyi bırak tatlım. Sabah aç git. Test boyunca da aç kalacaksın.Kızlar şeker yükleme testine aç veya tok fark ediyor mu ? Bu hafta gideceğim nasıl bişey yani neler yapılıyor yaptıranlar var mı
Tatlım bende öyle sanıyordum bir gün öncesinden yemediğim tatlı kalmadı ona rağmen çıkmadı şekerim.Banada aralarda istediğin kadar su icebilirsin demişti çok garip üniversitede yaptırdım bni uyarmamislardi ama glikoz un vücutta yıkıma uğrama süresi var aslında 3 gün önceden haffif bir diyete başlamak lazımmış işte tatlı hamur işi fln kesmek lazimmis
Bebeğim şiddetli olmayan her ağrı grubu normal bence. Benim de vajinam da ağrı var mesela.Kızlar ben ilaç kullandığımdan mıdır sürekli dinlenme modunda yattığından mı bilmiyorum iki kasığın tam ortasında hani küçük çamaşır giydiğimizde orda kalır ya o çizgi bölgesinde bi ağrı var. Böyle batma gibi de ağrı gibi de değişik bir şey. Önce sol tarafta başlamıştı sonra sağ tarafa geçti şimdi o çizgi boyunca ağrıyor. Sanki çamaşır çok sıkmış gibi. Böyle olan var mı? Bi de bebiş sanki iki gündür daha az hareketli azıcık korktum. Önceden elbisenin dışından belli oluyordu vurduğu şimdi gaz mı o mu vuruyor çok anlamıyorum. Sizde böyle bir şey yaşayan var mı? Tecrübeli anneler ne olabilir? Artık 26 ya girdim.
Ben de sallamayi dusunmuyorum. Oyuzden sallanmayan yatak aldim. Alismasinkızlar park yatakta sallanma özelliği çok önemli mi? ve bazı modellerde kendi yatağımıza sabitleme aparatı yok güvenli olur mu o şekilde anne yanı kullanımı? benim niyetim sallanmaya alıştırmamaya çalışmak ama büyük konuşmaya da korkuyorum
Vallahi di mi. Belki hamilelik disinda da elimizin altinda olmasi gerekiodur hattaBu magnezyum da ne büyük nimet neyimiz olsa direk ona başvuruyoruz
Ya alan olsa ztn okey adam 5 yasinda cocuk gbi icinden gecmis tshirtlerinTatlım lekeli alanlara domestos dök beklet çeksin içine. sonra makine de uzun süreli yıka 60 derece de tertemiz çıkar.
Hayır tatlım sadece çok şekerli boğazı yakıyor o kadar gazozun şekerli hali gibiEvet öyle yapayım erken gidip teşekkürler. Bu şurup mide bulandırıyor diyorlar öyle mi gerçekten
Ne yazikki yüksek çıktı cnm mecbur diyet yapıyorum uymaya çalışıyorum normlde tatlıya düşkün değilim resmen diyet dediler diye tatlı aseriyorumTatlım bende öyle sanıyordum bir gün öncesinden yemediğim tatlı kalmadı ona rağmen çıkmadı şekerim.
Yani bu şeker olayı varsa yesen de yemesen de çıkan bir durum belli ki. Ama sen gene de dikkat et tatlım
Vardır şekerin bebeğim olduğu için çıkmıştır.Ne yazikki yüksek çıktı cnm mecbur diyet yapıyorum uymaya çalışıyorum normlde tatlıya düşkün değilim resmen diyet dediler diye tatlı aseriyorum
Nebulizatörü de çok övüyor bu influencerlar ama bende anlamadım. Yorum araştırıyorum. E bebekte var gidip bakayım en iyisi belki gözle görünce daha iyi anlarım.Canim burun aspiratorunu kullanmadim. Ama nexus tasinabilir nebulizatorunu aldim ogluma gecen hafta. Malzeme kalitesini pek begenmedik. O kaliteye o fiyat fazla bence. Belki burun aspiratoru iyidir
AhaBen de sallamayi dusunmuyorum. Oyuzden sallanmayan yatak aldim. Alismasin
Vallahi di mi. Belki hamilelik disinda da elimizin altinda olmasi gerekiodur hatta
Ya alan olsa ztn okey adam 5 yasinda cocuk gbi icinden gecmis tshirtlerin
Smdi cikti lekeler gitmis ayse teyze cirt die yillarca bosuna reklam yapmamislar baya temizlenmisler
Aynen influencerler cok ovuyor diye aldimNebulizatörü de çok övüyor bu influencerlar ama bende anlamadım. Yorum araştırıyorum. E bebekte var gidip bakayım en iyisi belki gözle görünce daha iyi anlarım.
Bizim aile hekimi kullanımını önermemisti arkadaşımaNebulizatörü de çok övüyor bu influencerlar ama bende anlamadım. Yorum araştırıyorum. E bebekte var gidip bakayım en iyisi belki gözle görünce daha iyi anlarım.
Burun aspiratoru kullanimini mi onermedi yoksa otomatik oldugu icin bunu muBizim aile hekimi kullanımını önermemisti arkadaşıma
Ben bunu aldim. Oglumda sevibebenin reflu yatagini almistim. Cok kaymisti asagiya. Simdi bunu tercih ettim. Insallah kullanisli olurKızlar bu mu iyi yoksa o diğer june mu ne daha iyi?
Bir göz atayım canım teşekkür ederimBen bunu aldim. Oglumda sevibebenin reflu yatagini almistim. Cok kaymisti asagiya. Simdi bunu tercih ettim. Insallah kullanisli olur
Aspiratörü mü canım nebuzalitörü mü?Bizim aile hekimi kullanımını önermemisti arkadaşıma
Nebuzalitörü canım arkadaşım oğlu hastalaniyordu nefes alırken zorlanıyordu götürdük arkadaşım nebuzalitör almayı düşünüyorum dedi doktorumuzda astıma dönmedigi sürece tavsiye etmiyorum ciğer gelisimini yavaşlatıyor dediAspiratörü mü canım nebuzalitörü mü?
Nebuzalitöru canimBurun aspiratoru kullanimini mi onermedi yoksa otomatik oldugu icin bunu mu
Alerjik astim demislerdi 3 yasindayken ogluma. 2 sene filan surekli ilac kullandik. 3 senedir iyiydi. Simdi yaz basindan beri surekli oksuruyor. Alerjimiz yine atak yapti malesef. Nebulizator kullanmasak cozemeyizNebuzalitöru canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?