2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar indirim var 300 küsür müydü bu? Ben yüzde 10 indirim kuponu ekleyerek 146 ya aldım bunu şimdi.
Hepsıburada suan ındırımsız halı 129.. Ben dun siparıs verdım 110 lıraya, bugun geldı.
Maalesef pahalı almıssın
Evet indirimi görünce o heyecanla aldım sonra diğer applere baktım, daha uygun olunca hepsiburadadan aldım biraz önce n11 iptal ettim :)

Kızlar 2 gün girmedim bi 40 sayfa falan okuyacam şimdi. Ama önce size bişey sormak istiyorum benim alt karnım ağrıyor özellikle öğleden sonra başlayıp akşama doğru artıyor bu yüzden yorgunluğa bağlıyorum (kendimi yoracak bişey yapmamama rağmen bu arada) birde mesela arabaya inip binerken falan bacağımı kaldırıyorum ya yine aynı yere ağrı giriyor 2015 yılında bir sezeryanım var ondan mı acaba sizinde böyle ağrılarınız oluyor mu? Normal mi endişelenmelimiyim anlayamıyorum

Benim 25. Haftada çok oldu sertleşme yalancı doğum sancısı deniyor. dr gittim nst bağladı Çok şükür bişey çıkmadı ama dr bol sıvı ve uzan dedi sertleşme hissedince

Benimde oluyor ama bebiş yer değiştikçe oynadıkça bazen toplanıyor
Oynamasında sıkıntı yok tatlım çok şükür 2 saatte hareket alıyorum hatta her yan uzandığımda çoğu zaman ama bu böyle karnımın genelinde oluyor sertleşme sonra geçiyor doktora soracağım bunu ama belki yaşayan vardır dedim
O zaman yine yaz unuturuz biz
Tamam yazarım

Benim 25. Haftada çok oldu sertleşme yalancı doğum sancısı deniyor. dr gittim nst bağladı Çok şükür bişey çıkmadı ama dr bol sıvı ve uzan dedi sertleşme hissedince
Ay Allah korusun kötü şeyden. Benim de bu hafta başladı 25.haftaya girdim yeni. Birden sertleşiyor sonra geçiyor düzenli de değil. Birde ani harekette kramp oluyor o da normaldir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim bende öyle yapayım. Doktorumu değiştireceğim için diğer doktorun verdiği ilacı almadım 1 haftadır falan vitamin kullanmıyorum belki de o yüzden oluyor

Aynı haftadayız biz. Benimde oluyor hatta benim bazen rahim ağrım oluyor bazen makatıma vuruyor ağrısı dinlenince geçiyor

Gece 12 den sonra yemek yemeden sabahın köründe hastanede olman gerekiyor canım
Şafak operasyonu yapalım istiyorlar sanırım. Eşim nöbette oluyor gece sabah gelince üniformayla gidelim hemen o zaman, bilsem böyle erken olması gerektiğini o güne almazdım ya
Aynı haftadayız biz. Benimde oluyor hatta benim bazen rahim ağrım oluyor bazen makatıma vuruyor ağrısı dinlenince geçiyor
Benim de uzanınca geçiyor. Ay demek ki normal aynı haftalarda olup yaşayanlar varmış. Teşekkürler tatlım

kızlar n11de ebebeğin 999 ayar gümüş kapakları 424 tl 400tlye 60 tl indirim kuponu var 364e geliyor ebebek kendi n11 mağazası satıcı da. mağazada 430 tl bugün baktım. kargoda bedava
E bebek n11 hesabında bu hafta 3 kere üst üste zam yaptı 999 olan 340 civarıydı diğer gün baktım 360 öbür gün 400 küsür yapmıştı .
N11 deki kuponların mı farkına vardılar bilmiyorum ama ben hep fiyatları aklımda tutarım mesleki açıdan hemen artılarını fark ediyorum

Benimki de nöbetten çıkacak pazar nöbet tutacak aslında pazartesi evdeydi ama salı gününe randevu buldum pazartesi de çalılacak o yüzden. Bende 9.15e randevu aldım bakalım.

İnsanda her ağrıda korkuyor. Ben günde bir magnezyum içiyorum ama doktora söyleyeceğim ikiye çıkartıracağım.

Bu nöbet işi çok zor ya yaşayan bilir her iş ona göre ayarlanıyor, acil bişey olsa ulaşmak ayrı dert gelmesi ayrı dert gerçekten korkuyor insan ya birde benim düşüğüm de var ekstra diken üstünde hissediyorum kendimi.

Kızlar N11 satıcı komisyonu bazı ürünlerde yüksel tutuyor aynı satıcı Trendyol hb ve n11 de aynı ürünü 3-4 farklı fiyata sunabiliyor satışa ben almayı düşündüğüm bir ürünü Hb - Trendyol -N11 ve Amazon hatta sıfır ürünler için Dolap kıyaslayarak almaya karar veriyorum yada düşme ve fiyatının çıkma ihtimalini gözlemlemek için favoride tutup belli aralıklarla fiyat kontrolü yapıyorum

Kızlar cahilliğimi mazur görün 5 nedir 7 nedir ?
Plastik değerleriymiş. Bir tane video izlemiştim plastik biberonların ve sulukların altındaki sayılar ne anlama geliyor diye ordan yola çıkarak acaba küvetlerde sağlıksız plastikten olursa bişey olur mu diye konuşmuştuk. Video da bu

Aman başımda olsunda göreve falan gitmesin nöbetlere razıyım

Bu konuda başka kimse böyle yapmıyor diye biliyordjm tek değilmişim hjajajak

@lm
probiyotik ne kullaniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…