- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.521
O zaman yine yaz unuturuz bizYok canım perşembe günü ben erkenden sordum
Evet indirimi görünce o heyecanla aldım sonra diğer applere baktım, daha uygun olunca hepsiburadadan aldım biraz önce n11 iptal ettim :)Hepsıburada suan ındırımsız halı 129.. Ben dun siparıs verdım 110 lıraya, bugun geldı.
Maalesef pahalı almıssın
Benim 25. Haftada çok oldu sertleşme yalancı doğum sancısı deniyor. dr gittim nst bağladı Çok şükür bişey çıkmadı ama dr bol sıvı ve uzan dedi sertleşme hissedinceKızlar bugün çok soru sordum ama karın sertleşmesi yaşayan var mı? Benim bu hafta itibariyle başladı böyle kramp gibi sertleşiyor sonra geçiyor. Birde ani harekette sağ kasığıma anlık bir ağrı girip geçiyor. Doktora perşembe gideceğim ama önemli bişeysr hemen gideyim
Oynamasında sıkıntı yok tatlım çok şükür 2 saatte hareket alıyorum hatta her yan uzandığımda çoğu zaman ama bu böyle karnımın genelinde oluyor sertleşme sonra geçiyor doktora soracağım bunu ama belki yaşayan vardır dedimBenimde oluyor ama bebiş yer değiştikçe oynadıkça bazen toplanıyor
Tamam yazarımO zaman yine yaz unuturuz biz
Ay Allah korusun kötü şeyden. Benim de bu hafta başladı 25.haftaya girdim yeni. Birden sertleşiyor sonra geçiyor düzenli de değil. Birde ani harekette kramp oluyor o da normaldir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim bende öyle yapayım. Doktorumu değiştireceğim için diğer doktorun verdiği ilacı almadım 1 haftadır falan vitamin kullanmıyorum belki de o yüzden oluyorBenim 25. Haftada çok oldu sertleşme yalancı doğum sancısı deniyor. dr gittim nst bağladı Çok şükür bişey çıkmadı ama dr bol sıvı ve uzan dedi sertleşme hissedince
Gece 12 den sonra yemek yemeden sabahın köründe hastanede olman gerekiyor canımKızlar şeker yükleme testine aç veya tok fark ediyor mu ? Bu hafta gideceğim nasıl bişey yani neler yapılıyor yaptıranlar var mı
Aynı haftadayız biz. Benimde oluyor hatta benim bazen rahim ağrım oluyor bazen makatıma vuruyor ağrısı dinlenince geçiyorOynamasında sıkıntı yok tatlım çok şükür 2 saatte hareket alıyorum hatta her yan uzandığımda çoğu zaman ama bu böyle karnımın genelinde oluyor sertleşme sonra geçiyor doktora soracağım bunu ama belki yaşayan vardır dedim
Tamam yazarım
Gece 12 den sonra yemek yemeden sabahın köründe hastanede olman gerekiyor canım
Benim de uzanınca geçiyor. Ay demek ki normal aynı haftalarda olup yaşayanlar varmış. Teşekkürler tatlımAynı haftadayız biz. Benimde oluyor hatta benim bazen rahim ağrım oluyor bazen makatıma vuruyor ağrısı dinlenince geçiyor
E bebek n11 hesabında bu hafta 3 kere üst üste zam yaptı 999 olan 340 civarıydı diğer gün baktım 360 öbür gün 400 küsür yapmıştı .kızlar n11de ebebeğin 999 ayar gümüş kapakları 424 tl 400tlye 60 tl indirim kuponu var 364e geliyor ebebek kendi n11 mağazası satıcı da. mağazada 430 tl bugün baktım. kargoda bedava
Benimki de nöbetten çıkacak pazar nöbet tutacak aslında pazartesi evdeydi ama salı gününe randevu buldum pazartesi de çalılacak o yüzden. Bende 9.15e randevu aldım bakalım.Şafak operasyonu yapalım istiyorlar sanırım. Eşim nöbette oluyor gece sabah gelince üniformayla gidelim hemen o zaman, bilsem böyle erken olması gerektiğini o güne almazdım ya
Benim de uzanınca geçiyor. Ay demek ki normal aynı haftalarda olup yaşayanlar varmış. Teşekkürler tatlım
Kızlar cahilliğimi mazur görün 5 nedir 7 nedir ?5 sağlıklı ama 7 sağlıklı değil. Aldığımda bu
HOBBY LİFE Katlanır Bebek Yıkama Banyo Seti 4 Parça / Küvet, Kova, Maşrapa, Pamuklu File Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HOBBY LİFE Katlanır Bebek Yıkama Banyo Seti 4 Parça / Küvet, Kova, Maşrapa, Pamuklu File yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım bu dün hb indiriminde 110-120 arasıydıKızlar indirim var 300 küsür müydü bu? Ben yüzde 10 indirim kuponu ekleyerek 146 ya aldım bunu şimdi.
Bu nöbet işi çok zor ya yaşayan bilir her iş ona göre ayarlanıyor, acil bişey olsa ulaşmak ayrı dert gelmesi ayrı dertBenimki de nöbetten çıkacak pazar nöbet tutacak aslında pazartesi evdeydi ama salı gününe randevu buldum pazartesi de çalılacak o yüzden. Bende 9.15e randevu aldım bakalım.
İnsanda her ağrıda korkuyor. Ben günde bir magnezyum içiyorum ama doktora söyleyeceğim ikiye çıkartıracağım.
Kızlar N11 satıcı komisyonu bazı ürünlerde yüksel tutuyor aynı satıcı Trendyol hb ve n11 de aynı ürünü 3-4 farklı fiyata sunabiliyor satışa ben almayı düşündüğüm bir ürünü Hb - Trendyol -N11 ve Amazon hatta sıfır ürünler için Dolap kıyaslayarak almaya karar veriyorum yada düşme ve fiyatının çıkma ihtimalini gözlemlemek için favoride tutup belli aralıklarla fiyat kontrolü yapıyorumKızlar indirim var 300 küsür müydü bu? Ben yüzde 10 indirim kuponu ekleyerek 146 ya aldım bunu şimdi.
Evet indirimi görünce o heyecanla aldım sonra diğer applere baktım, daha uygun olunca hepsiburadadan aldım biraz önce n11 iptal ettim :)
Plastik değerleriymiş. Bir tane video izlemiştim plastik biberonların ve sulukların altındaki sayılar ne anlama geliyor diye ordan yola çıkarak acaba küvetlerde sağlıksız plastikten olursa bişey olur mu diye konuşmuştuk. Video da buKızlar cahilliğimi mazur görün 5 nedir 7 nedir ?
Aman başımda olsunda göreve falan gitmesin nöbetlere razıyımBu nöbet işi çok zor ya yaşayan bilir her iş ona göre ayarlanıyor, acil bişey olsa ulaşmak ayrı dert gelmesi ayrı dertgerçekten korkuyor insan ya birde benim düşüğüm de var ekstra diken üstünde hissediyorum kendimi.
Bu konuda başka kimse böyle yapmıyor diye biliyordjm tek değilmişim hjajajakKızlar N11 satıcı komisyonu bazı ürünlerde yüksel tutuyor aynı satıcı Trendyol hb ve n11 de aynı ürünü 3-4 farklı fiyata sunabiliyor satışa ben almayı düşündüğüm bir ürünü Hb - Trendyol -N11 ve Amazon hatta sıfır ürünler için Dolap kıyaslayarak almaya karar veriyorum yada düşme ve fiyatının çıkma ihtimalini gözlemlemek için favoride tutup belli aralıklarla fiyat kontrolü yapıyorum
Ayyy o zaman benim de olabilir antibiyotik kullanıyorum ya o bozmuş olabilir florayıBenim de yanma kaşıntı vs hiç yoktu ama alt karnım hep sızlıyordu, idrar yolu enfeksiyonum varmış…
probiyotik ne kullaniyorsunDediklerini hepsini ben de yapiyorum. Alerjik insan olmak cok zor. Anne alerjikse bebegin alerjik olma ihtimali de yukseknoluyor malesefbende oksuruk olmuyor ama kronik urtiker var perisan ediyor o da. Hamilelikte probiyotik kullanilirsa bebekte alerji olmuyormus. Cunku bebegin bagirsak florasini anneden aliyor. Ben bu hamileligimde probiyotik kullaniyorum. Probiyotik sayesinde alerji ilaci kullanmaktan kurtuldum cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?