- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.501
Bize de aile hekimi astıma donmedikce gerek yok demişti inşallah oğlun bir an önce iyileşirAlerjik astim demislerdi 3 yasindayken ogluma. 2 sene filan surekli ilac kullandik. 3 senedir iyiydi. Simdi yaz basindan beri surekli oksuruyor. Alerjimiz yine atak yapti malesef. Nebulizator kullanmasak cozemeyiz
ben sallamaya alışmasını hiç istemiyorum ama yeter ki uyusun diye her şeyi yapacağımı tahmin edebildiğimden sallananından almaya karar verdimBu sallamayacam çocuğu diyen güzel annelerimle aynı konuyu ileride tekrar konuşacağım
Zaten çok ağır hasta olunca doktor kendisi alın diyor.Nebuzalitörü canım arkadaşım oğlu hastalaniyordu nefes alırken zorlanıyordu götürdük arkadaşım nebuzalitör almayı düşünüyorum dedi doktorumuzda astıma dönmedigi sürece tavsiye etmiyorum ciğer gelisimini yavaşlatıyor dedi
kıyamam benim de alerjik astımım var eşimin de, inşallah bebişte olmaz ama emin gibiyim olacağınaAlerjik astim demislerdi 3 yasindayken ogluma. 2 sene filan surekli ilac kullandik. 3 senedir iyiydi. Simdi yaz basindan beri surekli oksuruyor. Alerjimiz yine atak yapti malesef. Nebulizator kullanmasak cozemeyiz
Dediklerini hepsini ben de yapiyorum. Alerjik insan olmak cok zor. Anne alerjikse bebegin alerjik olma ihtimali de yukseknoluyor malesefkıyamam benim de alerjik astımım var eşimin de, inşallah bebişte olmaz ama emin gibiyim olacağınaevde hava nemlendiricimiz var kışın o olmasa mümkün değil nefes almamız. ihlasın dövmeli sulu süpürgesini kullanıyorum yatağımızı sık sık süpürüyorum her ev süpürdüğümde, kışın hep kurutmada kurutuyorum yazın dışarda kuruttuğum çamaşırların dahi kurutmada tozunu aldırıyorum. yün filan almadım hiç çeyizime. evde bitki yok terasımda kaktüs sukulent bakıyorum yine çiçekli bitkileri çok sevsemde hayatımda yoklar okyanus suyunu ve sinüs rinsei her gittiğim yere götürürüm resmen elim ayağım. bir de oda parfümüdür deterjandır bunların yalnızca alerji yapmayanlarını tercih ediyoruz. keçiboynuzu özütü tüketiriz bol bol alerjiye birebir gebelikte tüketmedim ama doğum sonrası başlarım tekrar. eşim evlendikten sonra nefes almaya başladım diyo annesi çok temiz bir kadındır ama alerji için başka bir düzen gerekiyor. böyle hayat kalitemiz çok arttı ilaç bile yeterli gelmiyor bana bunlara dikkat etmezsem
Hepsıburada suan ındırımsız halı 129.. Ben dun siparıs verdım 110 lıraya, bugun geldı.Kızlar indirim var 300 küsür müydü bu? Ben yüzde 10 indirim kuponu ekleyerek 146 ya aldım bunu şimdi.
Aynn cnm bebisler iyi olsunda sıkıntı değil genetik var zaten doktor en büyük etmen dediVardır şekerin bebeğim olduğu için çıkmıştır.
Biyolojik bir durum malesef. Şunun şurasında ne kaldı doğurunca gömersin gene tatlım
Yok canım şiddetli değil öyle belki ilaçlardan belki klozetten tam tuvaleti yapamıyorum ve mecburen uzun süre yattım (normalde oturmayan bi yapım varBebeğim şiddetli olmayan her ağrı grubu normal bence. Benim de vajinam da ağrı var mesela.
Bana hepsi normal geliyor.
Ağrı olacak illaki hamileyiz çünkü.
Çok mu şiddetli?
Hepsi burada indirim yapmış 110 tlye aldım :) onu iptal ettim :))Kızlar indirim var 300 küsür müydü bu? Ben yüzde 10 indirim kuponu ekleyerek 146 ya aldım bunu şimdi.
Ay çok teşekkğr ederim canlarım. Çok yardımcı oldunuzBir önceki aksam 22:00 itibariyle yemeyi bırak tatlım. Sabah aç git. Test boyunca da aç kalacaksın.
ay geç mi kaldım acabaDediklerini hepsini ben de yapiyorum. Alerjik insan olmak cok zor. Anne alerjikse bebegin alerjik olma ihtimali de yukseknoluyor malesefbende oksuruk olmuyor ama kronik urtiker var perisan ediyor o da. Hamilelikte probiyotik kullanilirsa bebekte alerji olmuyormus. Cunku bebegin bagirsak florasini anneden aliyor. Ben bu hamileligimde probiyotik kullaniyorum. Probiyotik sayesinde alerji ilaci kullanmaktan kurtuldum cok sukur
Yarındi dimi bize de haber verAy çok teşekkğr ederim canlarım. Çok yardımcı oldunuzöyle yapayımm
Vanisheoxy ben kullanıyorum ya da kosla oxy çok güzel leke çıkarıyor…Temizlik grularim bana yardim edin
Benim ev tadilatta die yazliktayim esim de beyaz tshirt giymeye bayilir. Ama bahce kosullarinda ben lekeleri cikartamiyorum. Tamamen kontrolden cikti bu beyazlar artk
Sorum su: camasir makinasinda camasir suyu filan koyup beyazlarin mangal vb gibi lekeleri nasil cikar hangi ayarda yapilir?
Ben normalde amwayin beyazlaticisini kullaniorum ama asla ise yaramiyo
Klasik usulu bana ogretirmisiniz?
Yok canım perşembe günü ben erkenden sordumYarındi dimi bize de haber ver
Benimde oluyor ama bebiş yer değiştikçe oynadıkça bazen toplanıyorKızlar bugün çok soru sordum ama karın sertleşmesi yaşayan var mı? Benim bu hafta itibariyle başladı böyle kramp gibi sertleşiyor sonra geçiyor. Birde ani harekette sağ kasığıma anlık bir ağrı girip geçiyor. Doktora perşembe gideceğim ama önemli bişeysr hemen gideyim
Gec kalmamissindir bence. Denersin canim. Probiyotikli yogurt mayalari var ya onlarla filan yogurt mayalamak da iyi oluyoray geç mi kaldım acaba
Benim de yanma kaşıntı vs hiç yoktu ama alt karnım hep sızlıyordu, idrar yolu enfeksiyonum varmış…Enfeksiyon olduğunu sanmıyorum idrarda yanma falan yok ama bebeğin hareketi az olunca korktum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?