2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Alerjik astim demislerdi 3 yasindayken ogluma. 2 sene filan surekli ilac kullandik. 3 senedir iyiydi. Simdi yaz basindan beri surekli oksuruyor. Alerjimiz yine atak yapti malesef. Nebulizator kullanmasak cozemeyiz
Bize de aile hekimi astıma donmedikce gerek yok demişti inşallah oğlun bir an önce iyileşir

Bu sallamayacam çocuğu diyen güzel annelerimle aynı konuyu ileride tekrar konuşacağım
ben sallamaya alışmasını hiç istemiyorum ama yeter ki uyusun diye her şeyi yapacağımı tahmin edebildiğimden sallananından almaya karar verdim

Zaten çok ağır hasta olunca doktor kendisi alın diyor.

Alerjik astim demislerdi 3 yasindayken ogluma. 2 sene filan surekli ilac kullandik. 3 senedir iyiydi. Simdi yaz basindan beri surekli oksuruyor. Alerjimiz yine atak yapti malesef. Nebulizator kullanmasak cozemeyiz
kıyamam benim de alerjik astımım var eşimin de, inşallah bebişte olmaz ama emin gibiyim olacağına evde hava nemlendiricimiz var kışın o olmasa mümkün değil nefes almamız. ihlasın dövmeli sulu süpürgesini kullanıyorum yatağımızı sık sık süpürüyorum her ev süpürdüğümde, kışın hep kurutmada kurutuyorum yazın dışarda kuruttuğum çamaşırların dahi kurutmada tozunu aldırıyorum. yün filan almadım hiç çeyizime. evde bitki yok terasımda kaktüs sukulent bakıyorum yine çiçekli bitkileri çok sevsemde hayatımda yoklar okyanus suyunu ve sinüs rinsei her gittiğim yere götürürüm resmen elim ayağım. bir de oda parfümüdür deterjandır bunların yalnızca alerji yapmayanlarını tercih ediyoruz. keçiboynuzu özütü tüketiriz bol bol alerjiye birebir gebelikte tüketmedim ama doğum sonrası başlarım tekrar. eşim evlendikten sonra nefes almaya başladım diyo annesi çok temiz bir kadındır ama alerji için başka bir düzen gerekiyor. böyle hayat kalitemiz çok arttı ilaç bile yeterli gelmiyor bana bunlara dikkat etmezsem

Kızlar indirim var 300 küsür müydü bu? Ben yüzde 10 indirim kuponu ekleyerek 146 ya aldım bunu şimdi.

Eklentiler

• IMG_0982.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 60
Dediklerini hepsini ben de yapiyorum. Alerjik insan olmak cok zor. Anne alerjikse bebegin alerjik olma ihtimali de yukseknoluyor malesef bende oksuruk olmuyor ama kronik urtiker var perisan ediyor o da. Hamilelikte probiyotik kullanilirsa bebekte alerji olmuyormus. Cunku bebegin bagirsak florasini anneden aliyor. Ben bu hamileligimde probiyotik kullaniyorum. Probiyotik sayesinde alerji ilaci kullanmaktan kurtuldum cok sukur

Bebeğim şiddetli olmayan her ağrı grubu normal bence. Benim de vajinam da ağrı var mesela.
Bana hepsi normal geliyor.
Ağrı olacak illaki hamileyiz çünkü.
Çok mu şiddetli?
Yok canım şiddetli değil öyle belki ilaçlardan belki klozetten tam tuvaleti yapamıyorum ve mecburen uzun süre yattım (normalde oturmayan bi yapım var ) ondan orada ağrı oldu herhalde. Ama bebek hareketi hissetmeyince korkmuştum şimdi gittik gördük çok şükür iyi her şey

ay geç mi kaldım acaba

Vanisheoxy ben kullanıyorum ya da kosla oxy çok güzel leke çıkarıyor…

Kızlar bugün çok soru sordum ama karın sertleşmesi yaşayan var mı? Benim bu hafta itibariyle başladı böyle kramp gibi sertleşiyor sonra geçiyor. Birde ani harekette sağ kasığıma anlık bir ağrı girip geçiyor. Doktora perşembe gideceğim ama önemli bişeysr hemen gideyim

Benimde oluyor ama bebiş yer değiştikçe oynadıkça bazen toplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…