- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.541
Ay orası da doğru vallaAman başımda olsunda göreve falan gitmesin nöbetlere razıyım
Therbiotic kullaniyordum. O da bulundugum sehirde sadece bir eczanede bulunuyordu. Sonra o eczanede getirmedigi icin enterogermina kullaniyorum. Digeri daha etkiliydi ama soguk zincirle gelmesi gerekiyor internette bile bulamiyorum artik@lm
probiyotik ne kullaniyorsun
Ay inşallah olmaz öyle bişey. Sağsalim kucağınıza beraber alırsınız bebişinizi. Polis mi eşiniz? Benim eşim asker. Bide gitti mi 6 ay gelemiyor Allah korusunAy orası da doğru vallaBizim ekibe geçici görev olabilir demişler doktora söyleyelim de riskli gebelik yazsın bir kağıda onu sunarız diyor, onu bizde yazarız önemli olan verilmesin o görev dedim
Nasıl kullanıyorsunuz probiyotiği?Therbiotic kullaniyordum. O da bulundugum sehirde sadece bir eczanede bulunuyordu. Sonra o eczanede getirmedigi icin enterogermina kullaniyorum. Digeri daha etkiliydi ama soguk zincirle gelmesi gerekiyor internette bile bulamiyorum artik
Ara ogun saatinde her gun 1 tane iciyorum simdi. Yaninda muz yersen 1 tane daha etkili oluyorNasıl kullanıyorsunuz probiyotiği?
Sizin daha zor gerçekten inşallah sizde beraber alırsınız kucağınıza sağlıklaAy inşallah olmaz öyle bişey. Sağsalim kucağınıza beraber alırsınız bebişinizi. Polis mi eşiniz? Benim eşim asker. Bide gitti mi 6 ay gelemiyor Allah korusun
Evet olabilir, insallah değildir… test vermişsin zaten, gördüm, insallah çıkmaz bişiAyyy o zaman benim de olabilir antibiyotik kullanıyorum ya o bozmuş olabilir florayı
Amin canım. Allah ayaklarına taş değirmesinSizin daha zor gerçekten inşallah sizde beraber alırsınız kucağınıza sağlıklapolis evet benim eşim özel kuvvet görev süreci zor oluyor Allah herkese sabır versin bu mesleklerde olan
Bende mi kullansam diye düşündüm hemde kabızlığa da iyi geliyor galibaAra ogun saatinde her gun 1 tane iciyorum simdi. Yaninda muz yersen 1 tane daha etkili oluyor
Aynen kabizliga iyi geliyor. Ilk hamileligimde kabizlik cekmistim cok. Bunda hic olmadi cok sukur. Hastaliklara karsi da koruyor. Bagisikligi guclendiriyor.Amin canım. Allah ayaklarına taş değirmesin
Bende mi kullansam diye düşündüm hemde kabızlığa da iyi geliyor galiba
Benim de kasığıma ağrı giriyor özellikle yana doğru dönerken uykuda, biraz hizli dönüyorum galiba, yavaş dönerken olmuyoKızlar bugün çok soru sordum ama karın sertleşmesi yaşayan var mı? Benim bu hafta itibariyle başladı böyle kramp gibi sertleşiyor sonra geçiyor. Birde ani harekette sağ kasığıma anlık bir ağrı girip geçiyor. Doktora perşembe gideceğim ama önemli bişeysr hemen gideyim
Ben de bu ağrı idrar yolu enfeksiyonu olarak cikti, idrarimda yanma kaşıntı vs yoktu sadece alt karnımda ağrı oluyordu….Kızlar 2 gün girmedim bi 40 sayfa falan okuyacam şimdi. Ama önce size bişey sormak istiyorum benim alt karnım ağrıyor özellikle öğleden sonra başlayıp akşama doğru artıyor bu yüzden yorgunluğa bağlıyorum (kendimi yoracak bişey yapmamama rağmen bu arada) birde mesela arabaya inip binerken falan bacağımı kaldırıyorum ya yine aynı yere ağrı giriyor2015 yılında bir sezeryanım var ondan mı acaba sizinde böyle ağrılarınız oluyor mu? Normal mi endişelenmelimiyim anlayamıyorum
Sanırım artık daha yavaş hareket etmeui öğrenmemiz lazımBenim de kasığıma ağrı giriyor özellikle yana doğru dönerken uykuda, biraz hizli dönüyorum galiba, yavaş dönerken olmuyo
Göbeğimden hareket edemiyorumSanırım artık daha yavaş hareket etmeui öğrenmemiz lazımbirde yalancı sancılar da başladı artık o da etkiliyor herhalde
Bence biraz aliskanlikla alakali. Annem beni sallamamis kv esimi.. arkadaslarimizda hic sallayan olmadi mesela. Ben hemen yalniz uyusun kafasinda degilim ama kendi kendine uyumayi ogreticem 40i ciktiktan sonra. Hepimizin dinamigi farkli. Aile yapisi farkli.besigi sallanir almadim bebek arabsinin sallama ozelligi olani almadim bakalim kolay olucagini asla idda etmiyorum ama bi noktada olucak. En en kotu uyku icin yardim alirim. Birkaç gunde rutin olusturuyolar cunkuBu sallamayacam çocuğu diyen güzel annelerimle aynı konuyu ileride tekrar konuşacağım
Sndjdjdjf ben miAhaklasik sıvı çamaşır suyu olan sarı akışkan ace mi çıkardı helal sana hamarat kadın gadın gibi gadın
İstanbulda inan evde bende de var ama mangal lekesi cimen lekesi inan cikmadi onlarla. Bildigimiz yontemler coktu gercek lekelerin karsindaVanisheoxy ben kullanıyorum ya da kosla oxy çok güzel leke çıkarıyor…
İii de bebege pba free fln kullanmakPlastik değerleriymiş. Bir tane video izlemiştim plastik biberonların ve sulukların altındaki sayılar ne anlama geliyor diye ordan yola çıkarak acaba küvetlerde sağlıksız plastikten olursa bişey olur mu diye konuşmuştuk. Video da bu
Hangi deterjanları kullanıyorsun?kıyamam benim de alerjik astımım var eşimin de, inşallah bebişte olmaz ama emin gibiyim olacağınaevde hava nemlendiricimiz var kışın o olmasa mümkün değil nefes almamız. ihlasın dövmeli sulu süpürgesini kullanıyorum yatağımızı sık sık süpürüyorum her ev süpürdüğümde, kışın hep kurutmada kurutuyorum yazın dışarda kuruttuğum çamaşırların dahi kurutmada tozunu aldırıyorum. yün filan almadım hiç çeyizime. evde bitki yok terasımda kaktüs sukulent bakıyorum yine çiçekli bitkileri çok sevsemde hayatımda yoklar okyanus suyunu ve sinüs rinsei her gittiğim yere götürürüm resmen elim ayağım. bir de oda parfümüdür deterjandır bunların yalnızca alerji yapmayanlarını tercih ediyoruz. keçiboynuzu özütü tüketiriz bol bol alerjiye birebir gebelikte tüketmedim ama doğum sonrası başlarım tekrar. eşim evlendikten sonra nefes almaya başladım diyo annesi çok temiz bir kadındır ama alerji için başka bir düzen gerekiyor. böyle hayat kalitemiz çok arttı ilaç bile yeterli gelmiyor bana bunlara dikkat etmezsem
Doktor mu önerdi?Dediklerini hepsini ben de yapiyorum. Alerjik insan olmak cok zor. Anne alerjikse bebegin alerjik olma ihtimali de yukseknoluyor malesefbende oksuruk olmuyor ama kronik urtiker var perisan ediyor o da. Hamilelikte probiyotik kullanilirsa bebekte alerji olmuyormus. Cunku bebegin bagirsak florasini anneden aliyor. Ben bu hamileligimde probiyotik kullaniyorum. Probiyotik sayesinde alerji ilaci kullanmaktan kurtuldum cok sukur
Beyaz gömlek ütülü pantolon da giyseydin tam olurduBence biraz aliskanlikla alakali. Annem beni sallamamis kv esimi.. arkadaslarimizda hic sallayan olmadi mesela. Ben hemen yalniz uyusun kafasinda degilim ama kendi kendine uyumayi ogreticem 40i ciktiktan sonra. Hepimizin dinamigi farkli. Aile yapisi farkli.besigi sallanir almadim bebek arabsinin sallama ozelligi olani almadim bakalim kolay olucagini asla idda etmiyorum ama bi noktada olucak. En en kotu uyku icin yardim alirim. Birkaç gunde rutin olusturuyolar cunku
Sndjdjdjf ben miesim yerlerdeydi bgn beni aceyle gorunce kiz calismayinca ev kadini modum acildi
İstanbulda inan evde bende de var ama mangal lekesi cimen lekesi inan cikmadi onlarla. Bildigimiz yontemler coktu gercek lekelerin karsinda
İii de bebege pba free fln kullanmak
Test vermedim bu hafta devlete gidip vereceğim. Sonra kendi doktoruma götürürüm sonucuEvet olabilir, insallah değildir… test vermişsin zaten, gördüm, insallah çıkmaz bişikurtulamıyoruz çünkü tam
Anlamıyla…
Yok canim. Alerji doktorum kullandirmisti. Kadin dogumcuma sordum hamilelikte probiyotik kullanabilir miyim diye. Kullanabilirsin demistiHangi deterjanları kullanıyorsun?
Doktor mu önerdi?
Beyaz gömlek ütülü pantolon da giyseydin tam olurdu
Oğlum mamadan çok kabız olurdu kan ilacından bir de bio gai çok kullandık biz de. Tam adını doğru yazmamış olabilirim.Yok canim. Alerji doktorum kullandirmisti. Kadin dogumcuma sordum hamilelikte probiyotik kullanabilir miyim diye. Kullanabilirsin demisti
Benim şükür çok büyük değil o kadar zorlamıyorGöbeğimden hareket edemiyorumçok zorlaştı hareket etmem
Geçmiş olsun canım 1 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim bende ozaman idrarda yanma şikayetimde vardı bu ağrı bende uzun zamandır var enfeksiyon geçmiştir heralde artık yanmam olmuyor ama bilemedim ki. Perşembe günü şeker yüklemesi için gideceğim idrarda vereyim bariBen de bu ağrı idrar yolu enfeksiyonu olarak cikti, idrarimda yanma kaşıntı vs yoktu sadece alt karnımda ağrı oluyordu….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?