2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aman başımda olsunda göreve falan gitmesin nöbetlere razıyım
Ay orası da doğru valla Bizim ekibe geçici görev olabilir demişler doktora söyleyelim de riskli gebelik yazsın bir kağıda onu sunarız diyor, onu bizde yazarız önemli olan verilmesin o görev dedim

@lm

probiyotik ne kullaniyorsun
Therbiotic kullaniyordum. O da bulundugum sehirde sadece bir eczanede bulunuyordu. Sonra o eczanede getirmedigi icin enterogermina kullaniyorum. Digeri daha etkiliydi ama soguk zincirle gelmesi gerekiyor internette bile bulamiyorum artik

Ay orası da doğru valla Bizim ekibe geçici görev olabilir demişler doktora söyleyelim de riskli gebelik yazsın bir kağıda onu sunarız diyor, onu bizde yazarız önemli olan verilmesin o görev dedim
Ay inşallah olmaz öyle bişey. Sağsalim kucağınıza beraber alırsınız bebişinizi. Polis mi eşiniz? Benim eşim asker. Bide gitti mi 6 ay gelemiyor Allah korusun

Therbiotic kullaniyordum. O da bulundugum sehirde sadece bir eczanede bulunuyordu. Sonra o eczanede getirmedigi icin enterogermina kullaniyorum. Digeri daha etkiliydi ama soguk zincirle gelmesi gerekiyor internette bile bulamiyorum artik
Nasıl kullanıyorsunuz probiyotiği?

Ay inşallah olmaz öyle bişey. Sağsalim kucağınıza beraber alırsınız bebişinizi. Polis mi eşiniz? Benim eşim asker. Bide gitti mi 6 ay gelemiyor Allah korusun
Sizin daha zor gerçekten inşallah sizde beraber alırsınız kucağınıza sağlıkla polis evet benim eşim özel kuvvet görev süreci zor oluyor Allah herkese sabır versin bu mesleklerde olan

Sizin daha zor gerçekten inşallah sizde beraber alırsınız kucağınıza sağlıkla polis evet benim eşim özel kuvvet görev süreci zor oluyor Allah herkese sabır versin bu mesleklerde olan
Amin canım. Allah ayaklarına taş değirmesin
Ara ogun saatinde her gun 1 tane iciyorum simdi. Yaninda muz yersen 1 tane daha etkili oluyor
Bende mi kullansam diye düşündüm hemde kabızlığa da iyi geliyor galiba

Amin canım. Allah ayaklarına taş değirmesin
Bende mi kullansam diye düşündüm hemde kabızlığa da iyi geliyor galiba
Aynen kabizliga iyi geliyor. Ilk hamileligimde kabizlik cekmistim cok. Bunda hic olmadi cok sukur. Hastaliklara karsi da koruyor. Bagisikligi guclendiriyor.

Benim de kasığıma ağrı giriyor özellikle yana doğru dönerken uykuda, biraz hizli dönüyorum galiba, yavaş dönerken olmuyo

Ben de bu ağrı idrar yolu enfeksiyonu olarak cikti, idrarimda yanma kaşıntı vs yoktu sadece alt karnımda ağrı oluyordu….

Bu sallamayacam çocuğu diyen güzel annelerimle aynı konuyu ileride tekrar konuşacağım
Bence biraz aliskanlikla alakali. Annem beni sallamamis kv esimi.. arkadaslarimizda hic sallayan olmadi mesela. Ben hemen yalniz uyusun kafasinda degilim ama kendi kendine uyumayi ogreticem 40i ciktiktan sonra. Hepimizin dinamigi farkli. Aile yapisi farkli.besigi sallanir almadim bebek arabsinin sallama ozelligi olani almadim bakalim kolay olucagini asla idda etmiyorum ama bi noktada olucak. En en kotu uyku icin yardim alirim. Birkaç gunde rutin olusturuyolar cunku
Aha klasik sıvı çamaşır suyu olan sarı akışkan ace mi çıkardı helal sana hamarat kadın gadın gibi gadın
Sndjdjdjf ben miesim yerlerdeydi bgn beni aceyle gorunce kiz calismayinca ev kadini modum acildi
Vanisheoxy ben kullanıyorum ya da kosla oxy çok güzel leke çıkarıyor…
İstanbulda inan evde bende de var ama mangal lekesi cimen lekesi inan cikmadi onlarla. Bildigimiz yontemler coktu gercek lekelerin karsinda
İii de bebege pba free fln kullanmak

Hangi deterjanları kullanıyorsun?
Doktor mu önerdi?
Beyaz gömlek ütülü pantolon da giyseydin tam olurdu

Hangi deterjanları kullanıyorsun?

Doktor mu önerdi?

Beyaz gömlek ütülü pantolon da giyseydin tam olurdu
Yok canim. Alerji doktorum kullandirmisti. Kadin dogumcuma sordum hamilelikte probiyotik kullanabilir miyim diye. Kullanabilirsin demisti

Yok canim. Alerji doktorum kullandirmisti. Kadin dogumcuma sordum hamilelikte probiyotik kullanabilir miyim diye. Kullanabilirsin demisti
Oğlum mamadan çok kabız olurdu kan ilacından bir de bio gai çok kullandık biz de. Tam adını doğru yazmamış olabilirim.

Ben de bu ağrı idrar yolu enfeksiyonu olarak cikti, idrarimda yanma kaşıntı vs yoktu sadece alt karnımda ağrı oluyordu….
Geçmiş olsun canım 1 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim bende ozaman idrarda yanma şikayetimde vardı bu ağrı bende uzun zamandır var enfeksiyon geçmiştir heralde artık yanmam olmuyor ama bilemedim ki. Perşembe günü şeker yüklemesi için gideceğim idrarda vereyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…