- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.121
Ya biz çok iyi niyetleyiz ya insanlar çok kötü anlamadım bir türlü, ister istemez insan soğuyor Allahtan bana kv bir laf söz etmedi yoksa silerdim. Hiç kimseye bir tahammülüm yok kalmadı, umarım sağlıkla gelirler de onlara da başka bir şey yemek düşer hiç bir şeyi hak etmiyorlarPeki ikiz bebeklerimi erken dogumla kaybettıgımde kayınvalıdemın benı ziyaret etmemesı, bir tas çorba yollamamasına ne demeli. Ve 10 gun hastane de yattım. İnsanlardan hıcbır beklentım kalmadı, vsrsın herkes konussun artık hıcbısey umrumda değil,ortaokula gıden ogrencılerımın telefonla arayıp bana gecmıs olsun derken seslerının tıtredıgıni anlattım ona, tek sen mı kaybettın dedı. Benım ıcın hıc ama hıc degerı olmayan ınsanlar ıcın asla uzulmem artık. Dün aradı bebegı soruyr nasıl dıye, sen nasılsın ne yıyosun ne ıcıyosun dıyen yok. Yüregim taş oldu o kadına.
Aynen öyle. En cok o dua ediyordur kesın. Haca gitti, namaz da kılmıyor hıc gormedım. Cok muslumanŞimdi çocuğun doğunca en çok o sevdiğini söyler (!) En çok o beklemiş olur çok yapaylar
Merhamet, vicdan, insanlık yok bazı ınsancıklarda.. Yapacsk bısey yok, allah kalbıne hidayet versın oyle ınsanların.Ya biz çok iyi niyetleyiz ya insanlar çok kötü anlamadım bir türlü, ister istemez insan soğuyor Allahtan bana kv bir laf söz etmedi yoksa silerdim. Hiç kimseye bir tahammülüm yok kalmadı, umarım sağlıkla gelirler de onlara da başka bir şey yemek düşer hiç bir şeyi hak etmiyorlar
Benimkinin aynısı miden nasıl canımGünaydın kızlar içtim şimdi..
3 4 yudumda içtim böyle tatlımsı limonlu bişey yine son yudumda zorlandım ama yapacak bişey yok hava almaya çıktık şimdi daha iyiyimBenimkinin aynısı miden nasıl canım
Kayınvalideni bir kaşık suda boğasım geldi şuanPeki ikiz bebeklerimi erken dogumla kaybettıgımde kayınvalıdemın benı ziyaret etmemesı, bir tas çorba yollamamasına ne demeli. Ve 10 gun hastane de yattım. İnsanlardan hıcbır beklentım kalmadı, vsrsın herkes konussun artık hıcbısey umrumda değil,ortaokula gıden ogrencılerımın telefonla arayıp bana gecmıs olsun derken seslerının tıtredıgıni anlattım ona, tek sen mı kaybettın dedı. Benım ıcın hıc ama hıc degerı olmayan ınsanlar ıcın asla uzulmem artık. Dün aradı bebegı soruyr nasıl dıye, sen nasılsın ne yıyosun ne ıcıyosun dıyen yok. Yüregim taş oldu o kadına.
medipolün kendi eğitimleri var ama anne baba birlikte katıldığımız acaba içerikleri farklı mı? buna da katılayım ona göreGebe okuluna yazıldım kızlar istanbuldakiler bilir Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde. 32 haftalik olan kuzenim katılmış çok memnun kalmış yararlı bilgiler veriyorlarmis. Ikinma emzirme vs. Hiç bir bilgim yok öğrenmiş olurum her ay başında yeni grup açılıyormuş ben ekimin sonuna doğru izne cikicam Kasım başı katılsam olur mu dedim olmaz dedi ısrarla 36 haftalik olursunuz gec kalırsınız dedi nedensebende Ekim başı olana yazıldım bir şekilde izin alicam birsey yapicam artık Allahin izniyle çok istiyorum katilmayi
Ay bunu içip 1. Saatimde tuvalete zor yetiştim ishal yaptı beni nedense. Neyseki sonuçlarım normal çıktı şükür bunu da atlattık.Günaydın kızlar içtim şimdi..
Bende düşündüm ama medipolün her şubesinde yok . Zaten çalıştığım için izinde alamazdım heraldemedipolün kendi eğitimleri var ama anne baba birlikte katıldığımız acaba içerikleri farklı mı? buna da katılayım ona göre
Allaha havale ettım, bana yasattgıı duygular ıcınn.Kayınvalideni bir kaşık suda boğasım geldi şuan
Allah hepimizi vicdanlı iyi insanlar iyi karşılaştırsın
ben tüp mideliyim canım ve ilk dört ay yiyemiyordum yesem de kusuyordum zaten yedıgım en fazla taş patasın iki köfte.. 9 kg vermiştim ona rağmen bebek önden gitti. şimdi az yiyorum ama ağzım boş kalmıyor desem yeri hashahah korkma bebek iyiyse sıkıntı yokYa kızlar siz 3 öğün besleniyor musunuz? Ben hamile kalmadan önce genellikle tek ya da iki öğün beslenirdim. Şimdi yine iki öğün besleniyorum. Sırf hamileyim diye 2 öğün. Çokta acıkmıyorum. Ama az yiyormuşum hissinden arada muz falan yiyorum. Günde 1 tane. Çok şükür bebek gelişimi iyi, ben de 25. Haftada 4.5-5 kilo aldım. Ama ara öğünleri falan görünce bi şey oldum
İnşallah bende öyle bişey olmazAy bunu içip 1. Saatimde tuvalete zor yetiştim ishal yaptı beni nedense. Neyseki sonuçlarım normal çıktı şükür bunu da atlattık.
24 ile 28 hafta arasındaSeker yuklemesi kacinci haftada yaptiriliyor
Bende her yudumdan sonra farklı tat geliyordu anlamadım3 4 yudumda içtim böyle tatlımsı limonlu bişey yine son yudumda zorlandım ama yapacak bişey yok hava almaya çıktık şimdi daha iyiyim
valla bende ilk aylar 15-20 kusuyordum prilamlar serumlar çare etmiyordu 4. aydan sonra prılam etki etmeye başladı ama bir gün içmezsem eski halime dönüyorum doktorum artık yapacak birşey yok 9 ay çekeceksin dedi.. ara ara böyle bulantılar yoklaması da normal demişti.Bende dün çok kötü oldum.İşten izin aldım eve geldim dinlendim ama belli benimde hep idrara çıktığımda sancı gibi ağrılar yaşıyorum. Sabah doktora gittim MONUROL yazıdrdım. Daha önce kullandığımda hızlıca etkisini görmüştm.
Kızlar ayrıca benim tekrar kusmalarım başladı günde 1-2 kez ama esksine göre beni hemen yorgun düşürüyor.İlk zamanlar günde 15-20 kusmayı görmüş biri olarak .Bebeklerin bu haftalarda saçları çıkıyor o kusmaya sebebiyet vermiş olabilir mi ki?
ben dün bebek odasını bu kampanyadan baya uyguna aldımKızlar hepsiburada anne-bebek grubuna özel kampanya başlattı.
Birçok üründe farklı indirimler yapmış bir bakın isterseniz.Set halindeki bebek ktaplarının fiyatı uyguna geliyor. soranlar olmuştu. Sadece bu benim sepete eklediklerim tekli tekli olanları
Eki Görüntüle 3296485
Eki Görüntüle 3296486
Midem yanmaya başladı şimdidenBende her yudumdan sonra farklı tat geliyordu anlamadım
Kaç tane kan istediler canım en son 180 mi 120 miMidem yanmaya başladı şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?