2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya biz çok iyi niyetleyiz ya insanlar çok kötü anlamadım bir türlü, ister istemez insan soğuyor Allahtan bana kv bir laf söz etmedi yoksa silerdim. Hiç kimseye bir tahammülüm yok kalmadı, umarım sağlıkla gelirler de onlara da başka bir şey yemek düşer hiç bir şeyi hak etmiyorlar

Merhamet, vicdan, insanlık yok bazı ınsancıklarda.. Yapacsk bısey yok, allah kalbıne hidayet versın oyle ınsanların.

Kayınvalideni bir kaşık suda boğasım geldi şuan
Allah hepimizi vicdanlı iyi insanlar iyi karşılaştırsın

medipolün kendi eğitimleri var ama anne baba birlikte katıldığımız acaba içerikleri farklı mı? buna da katılayım ona göre

ben tüp mideliyim canım ve ilk dört ay yiyemiyordum yesem de kusuyordum zaten yedıgım en fazla taş patasın iki köfte.. 9 kg vermiştim ona rağmen bebek önden gitti. şimdi az yiyorum ama ağzım boş kalmıyor desem yeri hashahah korkma bebek iyiyse sıkıntı yok

Seker yuklemesi kacinci haftada yaptiriliyor

valla bende ilk aylar 15-20 kusuyordum prilamlar serumlar çare etmiyordu 4. aydan sonra prılam etki etmeye başladı ama bir gün içmezsem eski halime dönüyorum doktorum artık yapacak birşey yok 9 ay çekeceksin dedi.. ara ara böyle bulantılar yoklaması da normal demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…