2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar lohusa terliği ne aldınız nasıl bişi aldınız ben tüylü krem ev terliği alcam

Bu ilk şeker yüklemesimiydi senin? Korkma bebeğim hiç kötü düşünme Allah’ın izniyle kötü bişi olmayacak ben inanıyorum hem doktoruna güven o sana doğruyu gösterir

Yaşlı canım, ben o kadına asla iyi niyetli yaklasamıyorum. Bazı insanlar kötü cıdden.
Benim annem telefonda bile beni ağlatmayı başardığı için kv ne yapsa bana çok gelmiyor.
Benim 7.ayda saçımı kestirmiştim. Yıllar sonra öğrendim ki eltim ağzından kaçırdı arkamdan kv saçını kestirdi diye çocuk kısa ömürlü oldu demiş. 3 gün yaşamıştı çünkü.

canım inşallah doktorun korktuğu hiç bişey olmaz bebeğine sağlıkla zamanında kavuşursun. ben natera panoramada yaptırdım yine de ihtiyacın olursa telefonunuda paylaşırım seninle

Canim imsallah kotu bi sey cikmayacak. Sekerden zaten supheleniyordunuz. Genetik hastalik filan diye kafanizi bulandirmayin. Insallah saglikla zamaninda alacaksim bebegini kucagina

Allah Akıl fikir versin takılma stres yapma hiç. Şekerden gibi görünüyor o yüzden insülinle durumu düzeltebilir muhtemelen doktorun. Bebeğini de sağ Salim kucağına alacaksın inşallah bişi olmayacak

Benimki de öyle ama üşeniyorum ben prime a özel bir sürü şey var ama alamıyorum şu an 10 undan sonrayı bekliyorum ben de

nolur kendini korkutma drlar özellikle kadın doğumcular en kötü seçenekleri de her zaman söylüyor maalesef sorumluluktan kaçmak için. Allahın izniyle her şey yoluna giricek

Bu ilk şeker yüklemesimiydi senin? Korkma bebeğim hiç kötü düşünme Allah’ın izniyle kötü bişi olmayacak ben inanıyorum hem doktoruna güven o sana doğruyu gösterir
İlkten kastın ne 24+4 üm işte.
Diğer iki gebelikte de şeker çıkmamıştı
Ama bunda çıkmasın diye dua etmiycem ne diyeceğimi bilmiyorum. Anıyoruz artmasını açıklayamıyoruz şu anda çünkü. Onca diyete rağmen zerre düzelmemiş aksine artmış.

Bir hastanında amniyonu fazlaymış. Şimdi yoğun bakımda morarıyor kızarıyor sürekli dedi. Aile testi şimdi yaptıracakmış.

Perinatalog sebepsiz de amniyon artabilir demişti. Ama 80 üst sınır 80 üstü çıkarsa problem var demişti.

Kızlar bir şey sorcam geçmiş videolarını izliyordum oğluşun bir şey fark ettim bir ay önceki randevuda kendi doktorum diyor ki: “Plasenta posterior yerleştiği yer harika.” Elimde bir de bu kontrolden iki hafta sonra gittiğim detaylı ultrason raporu var. Orda da plasenta anterior diyor. Canım plasentam iki haftada arkadan öne geçmiş olabilir mi oynak bir şey mi o da ? Bilgisi olan var mı ?

nolur kendini korkutma drlar özellikle kadın doğumcular en kötü seçenekleri de her zaman söylüyor maalesef sorumluluktan kaçmak için. Allahın izniyle her şey yoluna giricek
Ahhhh insallah sağ sağlim alacaksın kucağına, riskli dönemleri atlattık sayılır, biraz daha sabreder bebiste moral
Bozmak yok

Canım ikili taramada risk vardı yaptırdım yaptırdığım merkez Antep'te 6.500 lira ödedik çok şükür sağlıklı olduğunu öğrendik

Ya kadın rahat bir doktor o yüzden buna geçtim. Oğlumun doktoru dış gebelikte hastanede yatış şöyle tehlike böyle tehlike derken. Bu mtx iğneyi vuralım 15 dk sonra eve git diyen bir tip.

Ayda bir geliyorum muayeneye ne sıklıkla geleyim dedim. Sorun olursa gel dedi. Yüz ifadesi mimikleri bilmiyorum hayırlısı ben de o kadar şeyin üstüne daha dördüncü sezeryan olur muyum diye sordum komik komik sonraki gebeliği soruyorumbunu bir doğur önce dedi.

Yani insan hiç bir şeyi konduramıyor. İnanmak istemiyor. Hep iyiyi düşünmek istiyor. Ama yaş vs faktörü de var ya bilmiyorum . Annem 44 de beni doğurmuş.

Cok gecmis olsun moralini hiç bozma genetik bir hastalıl değildir olsaydı bu haftaya kadar ultrasonda mutlaka bir anomali görünürdü. Doktor her ihtimale karşı söylemiş sadece öyle düşün canını sıkma boş yere. Şekere yatkınlıgın vardır belki onun için testini yaptırırsın inşallah oda düşük çıkar diyetle kontrol altına alınabilir bir rakam çıkar en azından. Çıkmazsa da üzülme insülin kullanırsın Allah'ın izniyle yine hiçbişey olmaz bebeğine artık herşeyin çaresi var. Bende tiroid hapı kullanıyorum gebelikte çıktı öncesinde yoktu. Neyseki doktorlar var hastaneler var tedavimizi olabiliyoruz. Ben kendi doktorumun aracılıgı ile genoks firmasında yaptırdım 10 günde sonuç çıktı fiyat yaptırdıgım zaman 300 dolardı şuan ne kadar olmuştur bilmiyorum temmuzun başında yaptırdım ben

Gerikafalı ya, ben de 8 haftalıkken kesıtrdım sacımı, baya da arastırdm, nihat hatıpoğluna bıle sormuslar, hurafelere ınanmayın dedı adam.. Agzı olan konusuyor
Basın sağolsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…