- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.621
Aynen alip koymak lazim. Yara olunca emzirmek istemiyorsun cunku. Ucu parcalanacak gibi oluyorŞuan kremliyorum ama yinede yaralı gibi olmuşlar zaten normaldede çok hassastı hafif süt gelip kuruyor o yaptı sanırım
Silikonlardan benim hemen almam lazım sanırım böyle bebek ememezki
Yok canım yanma hissim ama tedbiren baktirmakta fayda var tabi ki ihmal etmemek lazimSırtında yanma hissi yoksa safra değildir canım büyük ihtimalle
Ben de suruyordum hafifce gogsume de. Gecen hafta goguslerim sizlamaya baslayinca sut gelecek korkuma biraktim gogsume surmeyiBende de hafif hafif pütürtü başladı birazda kuruluk
Geceleri yatarken bio oil yağı bacak bölgeme ve göbek bölgeme sürerken göğüs bölgemede sürdüm . 1 haftadır ne kaşıntı ne kuruluk yumoş yumoş geziyorum
. Yaptığım doğru mu zararlı mı en ufak bir bilimsel kaynağa dayanağım yok . Kendi kendime yaptığım bir kuruluk önleyici bakım oldu
Ben geçen hafta 1 kere sürdüm halen yumuşak, belki duştan sonra 1 kere daha sürerim . Bende çok alıştırmak istemiyorum şuan kendimi ama haftada bir yapınca krem yerine yağ olduğu için zarar vermez diye düşünüyorumBen de suruyordum hafifce gogsume de. Gecen hafta goguslerim sizlamaya baslayinca sut gelecek korkuma biraktim gogsume surmeyi
Göğüs uclarim benimde senelerdir çok hassas çatlak gibi sanki emzirsem hemen yara olur kanar gibi hissediyorum. Suan krem sürebiliyor muyuz ben erken dogumu tetikler diye göğüs uçlarıma hic dokunmuyordumGöğüslerimin ucu çok fena oldu şuan silikon göğüs ucu yaralar içinde iyi oluyormu
Ben de surekli yorgunum, halsizim. Hic bi sey yaptigim da yok. Kalkamiyorum zaten pek. Ama enerjim sifir.Benim sürekli uykum geliyor sarhoş gibiyim
Var mı benim gibi olan ?
Kızlar suyu normal olanlar sizin karnınız yumuşak mı?
Benimki taş mübarek
Laparoskopi dikişleri var sezeryan dikişleri var
Sanki içerden dikişleri zorluyor sanıyorum
Kendi kendime nazar ediyorum galiba
Benim suyum normal ama karnım çok yumuşak değil.
İyi de 40 dk emziriyorsun, nasıl öyle durabildi kiBenim ablamda aynı böyle emzirmeye alıştırdı çocuk sırt üstü yatıyor ablam üzerine doğru göğüslerini sarkıtıyordu afedersiniz inek gibisırtı beli mahvoldu saatlerce öyle durmaktan kifoz başladı boynunda düzleşme oldu falan. Bence de hiç doğru değil
Benim bi arkadaşım ikizlere doğum yaptı canım sezeryan ile. Dogumdan sonra çarşaf sarmışlar karnına hic sarkmamis öyle demişti. Aşırı sık olmayacak sekilde sarilabilir bencede. Ama korse beni aşar ben giyememBide benim annemde beni normal doğurmuş ama karnı aşırı büyük olduğu için içi boşalınca sarkmış ve arası mantar olmuş göbek deliğine doğru sarkan yeri. Yani o sarkan deriyi sarmak bence her doğum için mantıklı. Ama annemin mantar olunca hiç saramamış mesela. Karnım senden sonra kaldı der hep
Suyum normal ama benimki de sert özellikle ayağa kalınca taş gibi oluyor.Benim sürekli uykum geliyor sarhoş gibiyim
Var mı benim gibi olan ?
Kızlar suyu normal olanlar sizin karnınız yumuşak mı?
Benimki taş mübarek
Laparoskopi dikişleri var sezeryan dikişleri var
Sanki içerden dikişleri zorluyor sanıyorum
Kendi kendime nazar ediyorum galiba
Ara ara illeki oluyo benimde oluyo ama geçici bişi işte çok şükür şimdilikSuyum normal ama benimki de sert özellikle ayağa kalınca taş gibi oluyor.
Safra enzimi neymiş hangi değerler acaba. Brn de kaşınıyorum ama ben de döküntü de var sırtım ve bacak aralarımda kolestaz döküntüsüz olur dedi doktorum. Senin ki gebelik reaksiyonu dedi ama cildiyeye de gitmedim. İdare ediyorum akşamları bi vuruyor deli kaşınıyorum huysuzlaşıyorum sonra geçiyor.Sırtında yanma hissi yoksa safra değildir canım büyük ihtimalle
Benimde öyle kaşımaktan yara ettim bi ara bacağımı, aksamlari daha cok kasindiriyor gündüz ortada bisey yok bende anlamadım nasıl bişeyse. Bak benim bu şekilde sivri sinek ısırıgına benziyorSafra enzimi neymiş hangi değerler acaba. Brn de kaşınıyorum ama ben de döküntü de var sırtım ve bacak aralarımda kolestaz döküntüsüz olur dedi doktorum. Senin ki gebelik reaksiyonu dedi ama cildiyeye de gitmedim. İdare ediyorum akşamları bi vuruyor deli kaşınıyorum huysuzlaşıyorum sonra geçiyor.
Ben göğüs ucu kremi sürüyorum. Kurumaya başladılar çünkü bi arkadaşım şimdiden sür yara olunca geçmesi zor oluyor dediGöğüs uclarim benimde senelerdir çok hassas çatlak gibi sanki emzirsem hemen yara olur kanar gibi hissediyorum. Suan krem sürebiliyor muyuz ben erken dogumu tetikler diye göğüs uçlarıma hic dokunmuyordum
Aynısı sanırım bacak arkalarımda daha fazlaBenimde öyle kaşımaktan yara ettim bi ara bacağımı, aksamlari daha cok kasindiriyor gündüz ortada bisey yok bende anlamadım nasıl bişeyse. Bak benim bu şekilde sivri sinek ısırıgına benziyor
Benziyor evet ay inşallah ciddi bişey değildir ya bide bununla uğraşmayalimAynısı sanırım bacak arkalarımda daha fazla
Onun özel bir kan testi var canımSafra enzimi neymiş hangi değerler acaba. Brn de kaşınıyorum ama ben de döküntü de var sırtım ve bacak aralarımda kolestaz döküntüsüz olur dedi doktorum. Senin ki gebelik reaksiyonu dedi ama cildiyeye de gitmedim. İdare ediyorum akşamları bi vuruyor deli kaşınıyorum huysuzlaşıyorum sonra geçiyor.
Ay muayene olmiyim yaKadın doğum doktoruma söylemiştim ben. Genel cerrahiye gidersen muayene ederbenimki bakmadan yazmıştı ilacı.
Değildir bence olsa mutlaka enzimlerde de bişey çıkardı. Kolestaz için diyorum. Cildiyeye de gidemem ya bunun için evden çıkamıyorum zaten. Doktor bugünde sordu kaşınman var mı dedi özellikle diz kapağı altı ve kolda dirsek altı. Döküntüsüz. Her zaman değil dedim Bi olup bi olmaz bu dedi. Olmadı haftaya tekrar testleri yenileriz dedi.Benziyor evet ay inşallah ciddi bişey değildir ya bide bununla uğraşmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?