- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.581
o zaman önce korse gibi sarıp üstüne tayt kullanıp biraz toparlayınca bu tarz bir korseye mi geçerizBen sezeryan olcam ve kullanmayı kafaya koydum. Biraz kişiyle alakalı bence bu doktor izin verdikten sonra. Benim ablam mesela tayt bile giymedi sezeryandan sonra. Çok salmıştı kendini onla mı uğraşcam öncelik bebeğim karnım kalırsa kalsın dedi. Öyle depresif bir ruh halinde olmam inşallah. Hem kış şanslıyız tayt çok rahat giyilir. Ben eve çıktıktan sonra gevşek taytları giymeye başlarım yaram biraz toplanınca da hemen korse takarım. Mesela sezeryan olan bir arkadaşım var. Diyor ki bebek çıkınca karnım çok sarktı ve dikiş yerime geldiği için acıtıyordu. Annesi sarıyormuş korse gibi bi bezle. Çok rahat ediyordum tuttuğu için dedi. Ben de böyle olur diye düşünüyorum yani orayı sıkı tutmak rahatlatır
Memişlerimiz artık bizim olmayacakYaaherkes büyük bi hevesle anlatıyor inşallah bizde ya çok güzel bişeymiş deriz
Of ben öyleyim ya sürekli uyku hali sürekli yorgun gibi hiç ayakta durasım gelmiyor hiç enerjim yerinde degilBenim sürekli uykum geliyor sarhoş gibiyim
Var mı benim gibi olan ?
Kızlar suyu normal olanlar sizin karnınız yumuşak mı?
Benimki taş mübarek
Laparoskopi dikişleri var sezeryan dikişleri var
Sanki içerden dikişleri zorluyor sanıyorum
Kendi kendime nazar ediyorum galiba
Benim de sürekli yumuşak değil sert genelde ama büyüdükleri için yerleri kalmıyor vücutlarını dışarıya verip genlesiyorlarBenim sürekli uykum geliyor sarhoş gibiyim
Var mı benim gibi olan ?
Benimki taş mübarek
Bir yandan çok az gibi bir yandan çok var gibiKızlar sizi panik yapim mi, biz yakında doğurcazaklıma geldi yine
Zecmel sen siyahtın sarı mı olmuşsunAy inşallah beklerlerya zaman şaka gibi çok hızlı geçti hiç bişi anlamadım ne oluyo ve asıl şimdi şimdi evet ben anne olcam moduna girdim
Çarşaf falan da saran varmışBen sezeryan olcam ve kullanmayı kafaya koydum. Biraz kişiyle alakalı bence bu doktor izin verdikten sonra. Benim ablam mesela tayt bile giymedi sezeryandan sonra. Çok salmıştı kendini onla mı uğraşcam öncelik bebeğim karnım kalırsa kalsın dedi. Öyle depresif bir ruh halinde olmam inşallah. Hem kış şanslıyız tayt çok rahat giyilir. Ben eve çıktıktan sonra gevşek taytları giymeye başlarım yaram biraz toplanınca da hemen korse takarım. Mesela sezeryan olan bir arkadaşım var. Diyor ki bebek çıkınca karnım çok sarktı ve dikiş yerime geldiği için acıtıyordu. Annesi sarıyormuş korse gibi bi bezle. Çok rahat ediyordum tuttuğu için dedi. Ben de böyle olur diye düşünüyorum yani orayı sıkı tutmak rahatlatır
Teliyor olabilirsinKızlar beyaz akıntıyla karışık su geliyo iç çamaşırım boydan boya ıslak ama sancı falan yok 31 haftadayım bu normal mi
Sırtında yanma hissi yoksa safra değildir canım büyük ihtimalleDoktor kontrolüne gittim canım sordum kaşıntıyı, karaciger degerlerime baktı onlarda sorun yok dedi. Ama birde safra enzimlerine bakmak lazımmış ona da bir baktır dedi kolestaz açısından. Hem kan vericem hemde cildiye görsün dedi alerjik bir durum olabilirmiş
Ahhaha niyeBen ben benama keltoş doğsun istiyorum
Benim sürekli uykum geliyor sarhoş gibiyim
Var mı benim gibi olan ?
Benimki taş mübarek
O sekilde emzirmek iyi degilmis zaten. Kulak enfeksiyonuna sebep oluyor diye okumustumBir ara Instagramda çok popüler emzirme videoları vardı bebeği yatırıyorlardi o şekilde emziriyorlardi kucaklarına almadan kuzenim eşi de onları izlemiş kızıni sürekli öyle emziriyordu yengemler kızım böyle yapma kucağına al diye çok söylediler o zaman dinlemedi siz onlardan iyi mi bileceksinize getirdi kızı 4 aylık falanken ikinciye hamile kaldı emzirmeyi bıraktı kucağına alıp o bağı hiçbir zaman kurmadigi için bir kopukluk var yengem o zaman biberon bile emzirme pozisyonunda ver diyordu kokunu alsin sana dokunsun seni görsün hiç yanaşmadı Instagram doktor böyle diyor söyle diyor dedi hep şimdi kızı 9 yaşında o bağı yakalayamadılaf hala
Peki yatarak emzirmeyi neden tavsiye ediyorlardıBir ara Instagramda çok popüler emzirme videoları vardı bebeği yatırıyorlardi o şekilde emziriyorlardi kucaklarına almadan kuzenim eşi de onları izlemiş kızıni sürekli öyle emziriyordu yengemler kızım böyle yapma kucağına al diye çok söylediler o zaman dinlemedi siz onlardan iyi mi bileceksinize getirdi kızı 4 aylık falanken ikinciye hamile kaldı emzirmeyi bıraktı kucağına alıp o bağı hiçbir zaman kurmadigi için bir kopukluk var yengem o zaman biberon bile emzirme pozisyonunda ver diyordu kokunu alsin sana dokunsun seni görsün hiç yanaşmadı Instagram doktor böyle diyor söyle diyor dedi hep şimdi kızı 9 yaşında o bağı yakalayamadılaf hala
Ahhaha niye
Sütumuz olur olmaz cabalariz cabamiza rağmen gelmezse yapacak bir şey yok mama vermek bizi kötü anne yapmaz kendi adıma bunu gördükten sonra oradaki asıl meselenin süt emzirme vb olmadığıni düşünmüştümBir ara Instagramda çok popüler emzirme videoları vardı bebeği yatırıyorlardi o şekilde emziriyorlardi kucaklarına almadan kuzenim eşi de onları izlemiş kızıni sürekli öyle emziriyordu yengemler kızım böyle yapma kucağına al diye çok söylediler o zaman dinlemedi siz onlardan iyi mi bileceksinize getirdi kızı 4 aylık falanken ikinciye hamile kaldı emzirmeyi bıraktı kucağına alıp o bağı hiçbir zaman kurmadigi için bir kopukluk var yengem o zaman biberon bile emzirme pozisyonunda ver diyordu kokunu alsin sana dokunsun seni görsün hiç yanaşmadı Instagram doktor böyle diyor söyle diyor dedi hep şimdi kızı 9 yaşında o bağı yakalayamadılaf hala
Bir ara öyle bir şey vardı ya bebeği yatiriyorlar göğüslerini ağzına veriyorlardı bebeklerinPeki yatarak emzirmeyi neden tavsiye ediyorlardı
Kesinlikle son ginlere bırakmamak lazım herşeyin hazır olması ani doğum olması durumunda bizi daha az panikletecektirKizlar hazirliklari sonlara birakmamak lazim sanirim. Kiyafetleri yikadik utuledik bugun. Depodan bebek telsizi, buhar makinesi, oyun halisi,puset, gogus pompasi, anakucagi, bebek oyuncaklarini bulup cikardik. Ben cok ayakta kalamiyorum zaten. Cok yorulduk. Yarin da yapabilirsem hastane cantasini hazirlayacagim. Depodan getirdigim seylerin hepsi sudan gececek. Evdeki biberon emzik gibi seyler dezenfekte edilecek. Gozumde buyudu isler. Gercekten cok yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?