2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
o zaman önce korse gibi sarıp üstüne tayt kullanıp biraz toparlayınca bu tarz bir korseye mi geçeriz

Of ben öyleyim ya sürekli uyku hali sürekli yorgun gibi hiç ayakta durasım gelmiyor hiç enerjim yerinde degil

Benim de sürekli yumuşak değil sert genelde ama büyüdükleri için yerleri kalmıyor vücutlarını dışarıya verip genlesiyorlar

Çarşaf falan da saran varmış

Kızlar beyaz akıntıyla karışık su geliyo iç çamaşırım boydan boya ıslak ama sancı falan yok 31 haftadayım bu normal mi
Teliyor olabilirsin
İdrar kaçırıyor olabilirsin bunlardan ikisinin de olmadığına eminsen doktora git

Sırtında yanma hissi yoksa safra değildir canım büyük ihtimalle

Kizlar hazirliklari sonlara birakmamak lazim sanirim. Kiyafetleri yikadik utuledik bugun. Depodan bebek telsizi, buhar makinesi, oyun halisi,puset, gogus pompasi, anakucagi, bebek oyuncaklarini bulup cikardik. Ben cok ayakta kalamiyorum zaten. Cok yorulduk. Yarin da yapabilirsem hastane cantasini hazirlayacagim. Depodan getirdigim seylerin hepsi sudan gececek. Evdeki biberon emzik gibi seyler dezenfekte edilecek. Gozumde buyudu isler. Gercekten cok yorucu

Kuzum benim su normal ama karnım yumuşak diyemem, taş gibi de diyemem. Elini bu şekilde yaptığındaki sertlik ile aynı

Eklentiler

• IMG_3095.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 32
Bir ara Instagramda çok popüler emzirme videoları vardı bebeği yatırıyorlardi o şekilde emziriyorlardi kucaklarına almadan kuzenim eşi de onları izlemiş kızıni sürekli öyle emziriyordu yengemler kızım böyle yapma kucağına al diye çok söylediler o zaman dinlemedi siz onlardan iyi mi bileceksinize getirdi kızı 4 aylık falanken ikinciye hamile kaldı emzirmeyi bıraktı kucağına alıp o bağı hiçbir zaman kurmadigi için bir kopukluk var yengem o zaman biberon bile emzirme pozisyonunda ver diyordu kokunu alsin sana dokunsun seni görsün hiç yanaşmadı Instagram doktor böyle diyor söyle diyor dedi hep şimdi kızı 9 yaşında o bağı yakalayamadılaf hala

O sekilde emzirmek iyi degilmis zaten. Kulak enfeksiyonuna sebep oluyor diye okumustum

Peki yatarak emzirmeyi neden tavsiye ediyorlardı

Sütumuz olur olmaz cabalariz cabamiza rağmen gelmezse yapacak bir şey yok mama vermek bizi kötü anne yapmaz kendi adıma bunu gördükten sonra oradaki asıl meselenin süt emzirme vb olmadığıni düşünmüştüm

Kesinlikle son ginlere bırakmamak lazım herşeyin hazır olması ani doğum olması durumunda bizi daha az panikletecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…