- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.601
Cok rahat oldugunu soyluyordu arkadasim oyle emzirmenin. Hatta bebek emerken o uyumaya devam ediyormusBir ara öyle bir şey vardı ya bebeği yatiriyorlar göğüslerini ağzına veriyorlardı bebeklerin
Sonra uzmanlar çıktı zararlı vb dedi 2. Kızını normal emzirdiO sekilde emzirmek iyi degilmis zaten. Kulak enfeksiyonuna sebep oluyor diye okumustum
Almanlar kel miBana benzesin diye ajshakshajaalman özelliklerimi alsın azıcık
inşallah duruma göre tabi ama ben hastaneden çıkıp eve gelince anneme yemeni ile sardırırım gevşek de olsa. Bir haftaya yaklaşınca da ful tayt giyerim sonra da korseo zaman önce korse gibi sarıp üstüne tayt kullanıp biraz toparlayınca bu tarz bir korseye mi geçeriz
Rahat mı bilmiyorum da çok garip duruyorduCok rahat oldugunu soyluyordu arkadasim oyle emzirmenin. Hatta bebek emerken o uyumaya devam ediyormusben hic emzirmedim oyle silikon gogus ucuyla emzirdim zaten
Yemeni mantıklı bence ya da pamuklu şal meselaÇarşaf falan da saran varmış
Göğüslerimin ucu çok fena oldu şuan silikon göğüs ucu yaralar içinde iyi oluyormuCok rahat oldugunu soyluyordu arkadasim oyle emzirmenin. Hatta bebek emerken o uyumaya devam ediyormusben hic emzirmedim oyle silikon gogus ucuyla emzirdim zaten
evet.ama ikize ozel bir urun olmasindan degil de yanlari iki bebegi de yatirmak icin genis olsun ve yuksek olsun istiyorum. Benim boyum uzun cunku egilmez zorunda kalmak istemiyorum emzirirken. Ekteki gibi bir urunu sadece dolapta buldum. Yurt disinda var sanirim. Simdide bir tane gardrops da avr ama 1500 tlMaşallah canım. İkiz için mi emzirme yastığı bakıyorsun bn baya baktım emin olamadım instagramdan bir sayfaya sordum 600 TL dedi maddi olarak uymadığı için almadım başkada ikiz için bulamadim
Benim ablamda aynı böyle emzirmeye alıştırdı çocuk sırt üstü yatıyor ablam üzerine doğru göğüslerini sarkıtıyordu afedersiniz inek gibiBir ara Instagramda çok popüler emzirme videoları vardı bebeği yatırıyorlardi o şekilde emziriyorlardi kucaklarına almadan kuzenim eşi de onları izlemiş kızıni sürekli öyle emziriyordu yengemler kızım böyle yapma kucağına al diye çok söylediler o zaman dinlemedi siz onlardan iyi mi bileceksinize getirdi kızı 4 aylık falanken ikinciye hamile kaldı emzirmeyi bıraktı kucağına alıp o bağı hiçbir zaman kurmadigi için bir kopukluk var yengem o zaman biberon bile emzirme pozisyonunda ver diyordu kokunu alsin sana dokunsun seni görsün hiç yanaşmadı Instagram doktor böyle diyor söyle diyor dedi hep şimdi kızı 9 yaşında o bağı yakalayamadılaf hala
Kalın atkı da olur Eni yüksekYemeni mantıklı bence ya da pamuklu şal mesela
Emzirirken yara oldugunda bebek temas etmedigi icin rahatlatiyor. Yara iyilestirici bi sey degil. Su an yara olduysa gumus kapak iyi gelir belki. Krem suremiyoruz cunkuGöğüslerimin ucu çok fena oldu şuan silikon göğüs ucu yaralar içinde iyi oluyormu
Yakar mı bilemedim ama evdeKalın atkı da olur Eni yüksek
Şuan kremliyorum ama yinede yaralı gibi olmuşlar zaten normaldede çok hassastı hafif süt gelip kuruyor o yaptı sanırımEmzirirken yara oldugunda bebek temas etmedigi icin rahatlatiyor. Yara iyilestirici bi sey degil. Su an yara olduysa gumus kapak iyi gelir belki. Krem suremiyoruz cunku
Benim suyum normal ama karnım çok yumuşak değil.Benim sürekli uykum geliyor sarhoş gibiyim
Var mı benim gibi olan ?
Kızlar suyu normal olanlar sizin karnınız yumuşak mı?
Benimki taş mübarek
Laparoskopi dikişleri var sezeryan dikişleri var
Sanki içerden dikişleri zorluyor sanıyorum
Kendi kendime nazar ediyorum galiba
Ya bişeye bastım anneler kulübüne üye olmak istiyorum diye bişeye sonra sarı oldumZecmel sen siyahtın sarı mı olmuşsun
Bende de hafif hafif pütürtü başladı birazda kurulukGöğüslerimin ucu çok fena oldu şuan silikon göğüs ucu yaralar içinde iyi oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?