2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bir ara öyle bir şey vardı ya bebeği yatiriyorlar göğüslerini ağzına veriyorlardı bebeklerin
Cok rahat oldugunu soyluyordu arkadasim oyle emzirmenin. Hatta bebek emerken o uyumaya devam ediyormus ben hic emzirmedim oyle silikon gogus ucuyla emzirdim zaten

o zaman önce korse gibi sarıp üstüne tayt kullanıp biraz toparlayınca bu tarz bir korseye mi geçeriz
inşallah duruma göre tabi ama ben hastaneden çıkıp eve gelince anneme yemeni ile sardırırım gevşek de olsa. Bir haftaya yaklaşınca da ful tayt giyerim sonra da korse

Cok rahat oldugunu soyluyordu arkadasim oyle emzirmenin. Hatta bebek emerken o uyumaya devam ediyormus ben hic emzirmedim oyle silikon gogus ucuyla emzirdim zaten
Göğüslerimin ucu çok fena oldu şuan silikon göğüs ucu yaralar içinde iyi oluyormu

Maşallah canım. İkiz için mi emzirme yastığı bakıyorsun bn baya baktım emin olamadım instagramdan bir sayfaya sordum 600 TL dedi maddi olarak uymadığı için almadım başkada ikiz için bulamadim
evet.ama ikize ozel bir urun olmasindan degil de yanlari iki bebegi de yatirmak icin genis olsun ve yuksek olsun istiyorum. Benim boyum uzun cunku egilmez zorunda kalmak istemiyorum emzirirken. Ekteki gibi bir urunu sadece dolapta buldum. Yurt disinda var sanirim. Simdide bir tane gardrops da avr ama 1500 tl haftaya bir sungercide yaptirabilir miyim diye arastiracagim

Eklentiler

• SmartSelect_20231007_195205_Gardrops.webp
    89,5 KB · Görüntüleme: 77
Doğum sonrası böyle geleneksel göbek bağlama stilleri de var kızlar daha çok Asya bölgesinde yapılıyor diye biliyorum. “Bengkung belly binding/wrap” diye aratıp videolarını izleyebilirsiniz

Eklentiler

• IMG_3096.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 75
Benim ablamda aynı böyle emzirmeye alıştırdı çocuk sırt üstü yatıyor ablam üzerine doğru göğüslerini sarkıtıyordu afedersiniz inek gibi sırtı beli mahvoldu saatlerce öyle durmaktan kifoz başladı boynunda düzleşme oldu falan. Bence de hiç doğru değil

Göğüslerimin ucu çok fena oldu şuan silikon göğüs ucu yaralar içinde iyi oluyormu
Emzirirken yara oldugunda bebek temas etmedigi icin rahatlatiyor. Yara iyilestirici bi sey degil. Su an yara olduysa gumus kapak iyi gelir belki. Krem suremiyoruz cunku

Bide benim annemde beni normal doğurmuş ama karnı aşırı büyük olduğu için içi boşalınca sarkmış ve arası mantar olmuş göbek deliğine doğru sarkan yeri. Yani o sarkan deriyi sarmak bence her doğum için mantıklı. Ama annemin mantar olunca hiç saramamış mesela. Karnım senden sonra kaldı der hep

Eklentiler

• IMG_4686.webp
    85,3 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_4687.webp
    86,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_4688.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 60
Emzirirken yara oldugunda bebek temas etmedigi icin rahatlatiyor. Yara iyilestirici bi sey degil. Su an yara olduysa gumus kapak iyi gelir belki. Krem suremiyoruz cunku
Şuan kremliyorum ama yinede yaralı gibi olmuşlar zaten normaldede çok hassastı hafif süt gelip kuruyor o yaptı sanırım
Silikonlardan benim hemen almam lazım sanırım böyle bebek ememezki

Benim suyum normal ama karnım çok yumuşak değil.

Bende de hafif hafif pütürtü başladı birazda kuruluk
Geceleri yatarken bio oil yağı bacak bölgeme ve göbek bölgeme sürerken göğüs bölgemede sürdüm . 1 haftadır ne kaşıntı ne kuruluk yumoş yumoş geziyorum
. Yaptığım doğru mu zararlı mı en ufak bir bilimsel kaynağa dayanağım yok . Kendi kendime yaptığım bir kuruluk önleyici bakım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…