- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.681
Di mi ya korkuncAy bunu gördüm yaa midem bulandı
Kınamıyorum Allahım sen koruDi mi ya korkunc
benimki ciltten kaynaklı değil galiba ciltte bişi görünmüyor ve belli bir bölge değil her tarafım kaşınıyorCanım o bende de var ama afedersin ilişkiye girince ben ayakta durunca vajinada değişik. Bı ağrı var ya birşey dusucek gibi ağrıyor ve yaakta duramiyorum normal mi acaba yani hemen oturmam gerek ve bir iki gün devam ediyor bu sefer doktora sormak istedim bende
Benim de yüzümde çene bölgesinde mahf oldum ya çenem hep kizarmis bide pul pul dokuldu nedden oldu anlamdim
ama işte karnımda değilki tüm vücutta kaşıntıBenim ara ara karnım kaşınmaya başladı vücut büyüyor ondan olabilir mi , kremlerini yağını sürmeyi ihmal etme canım
bu hafta bi gariplik vardı 101 de bende sabah gittim katalogdaki çoğu ürün yoktu daha sonraki günlerde görmedimKızlar a101 sevkiyatı geç yapmış
Dün akşam gelmiş ürünler mesela nohut battaniye, kalın battaniye, yelekler, takımlar.,maşrapa,tayt,vsbir sürü şey vardı. Tabi dağıtmışlar da
Benim battaniye ihtiyacım yoktu bazı ürünlerin parçaları yoktu eksikti
İkili çıtçıtlı 90 mesela nette ne kadar?
Müslin örtü eqoutek sertifikalı idi o ilgimi çekti.
Yani bni kicam kesin bosar. KesinKınamıyorum Allahım sen koru
Benim gögsüm büyük olduğu için kızımın burnu kapanıyordu hiç uzanarak emzirmedim oturma pozisyonunda oldum.Cok rahat oldugunu soyluyordu arkadasim oyle emzirmenin. Hatta bebek emerken o uyumaya devam ediyormusben hic emzirmedim oyle silikon gogus ucuyla emzirdim zaten
Çok iyiymiş cnm bnde uzunum bebeleri emzirirken sırt ağrısı yaşamamak için şart ins yapan bir yer bulursun genelde instagramda yumuşak emzirme yastıkları gördüm bnevet.ama ikize ozel bir urun olmasindan degil de yanlari iki bebegi de yatirmak icin genis olsun ve yuksek olsun istiyorum. Benim boyum uzun cunku egilmez zorunda kalmak istemiyorum emzirirken. Ekteki gibi bir urunu sadece dolapta buldum. Yurt disinda var sanirim. Simdide bir tane gardrops da avr ama 1500 tlhaftaya bir sungercide yaptirabilir miyim diye arastiracagim
Benim dediğim bu değil canım. Bildiğin çocuk altta anne üstte benim dediğim . Daha doğrusu eleştirdiğimSabah kalkinca degil ama yemek yedikce sertlesio. Suan davul gibi
Acibademin emzirme pozisyonlari kagidi
Demekki kabul gormus litaraturde
Eki Görüntüle 3313865
Kız sus Allah korusunYani bni kicam kesin bosar. Kesin
32 bitiyor şubatta 33Yasinda kucuktur senin kesin
Son 59 yazio cildiricamSON 68 AKSARAY
Bacim bugunlerin tadini cikar32 bitiyor şubatta 33
Ama 25 gösteriyorum max
Kızım doğunca beni çökertirse direkt 40 ‘a bağlarım gibi bir his var içimde
Benimde doktorum bu ilaçtan verdi. Ben eşime yaptırıyorum. Hamile olunca bütün kötü hallerimizi görüyorlar ama yapacak bişey yokRica ederim canım Allah sifa versin senj çok iyi anlıyorum bir an önce kullan bana dua edeceksin bir de fitilin sivri ucunu değil küt olan ucundan içeri ittireceksin o şekilde çok rahat giriyor ben ilk zamanlar bilmiyordum sivri ucundan sokmaya calisiyordum giriyor geri çıkıyordu mahvoluyordum sonra uzun araştırmalar sonucu keşfettim hayatımı kurtardı
ben okuyorum yaziyorum oraya da. Var caNim 2 kisi. Biri surekli yazanlardan etiketlemiyeyim simdi ama bgm21 gibi bir sey nicki. Eve cikti, Kuvezde bebegi ama sutu fln geldi, iyimis cok sukur durumu.Kasım annelerine baktım doğuran varmı diye de anlaşılmıyo yaa onlarda. Bu dilken bizim grupta yazıyordu ilk zamanlar daha da yazmıyo hee
Demir haplari da yapabiliyormus. Ben de bu hafta basliyorum demir hapina, erken dogum riskinden demir hapinin yan etkileri ile ugrasmayalim diye vermemisti bugune kadar.Ya anneme söyledim anlattım o direk hemoroid memesi oluşmuş dedihiç ağrıda yapmıyor normalde çok ağrı yapması gerekir 2-3 tane var resmen. Aşırı aşırı moralim bozuldu ya göbekten hiç bir yerimizi göremiyoruz ki aynayla bakmayı akıl etmesem hiç haberim olmazdı. Acaba hamilelikten kaynaklımı çıktı doğum yapınca geçermi felan bir ton şey doluştu kafama
Ben de 12 de uyudum 2 de wc ye kalktim malum, uyuyamiyorum simdi.Hanımlar uyuyamıyorum uykum gelmiyor çıldırıcam benim gibi olan var mı
Bir saatçik bile uyuyabilsem keşke ben asla uyuyamıyorumBen de 12 de uyudum 2 de wc ye kalktim malum, uyuyamiyorum simdi.
1 haftadir yatinca ya hic uyuyamiyorum ya da boyle 2 3 de uyanip 5 de sizana kadar donuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?