2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
benimki ciltten kaynaklı değil galiba ciltte bişi görünmüyor ve belli bir bölge değil her tarafım kaşınıyor

bu hafta bi gariplik vardı 101 de bende sabah gittim katalogdaki çoğu ürün yoktu daha sonraki günlerde görmedim

Cok rahat oldugunu soyluyordu arkadasim oyle emzirmenin. Hatta bebek emerken o uyumaya devam ediyormus ben hic emzirmedim oyle silikon gogus ucuyla emzirdim zaten
Benim gögsüm büyük olduğu için kızımın burnu kapanıyordu hiç uzanarak emzirmedim oturma pozisyonunda oldum.
Sürekli de burnunu açık tutmam gerekiyordu zaten.
Yatarak emzirmek den çok korkarım açıkçası.
Uyanık olmam gerekiyor diye hep oturur pozisyon da veriyordum.

Çok iyiymiş cnm bnde uzunum bebeleri emzirirken sırt ağrısı yaşamamak için şart ins yapan bir yer bulursun genelde instagramda yumuşak emzirme yastıkları gördüm bn

Sabah kalkinca degil ama yemek yedikce sertlesio. Suan davul gibi

Acibademin emzirme pozisyonlari kagidi
Demekki kabul gormus litaraturde
Eki Görüntüle 3313865
Benim dediğim bu değil canım. Bildiğin çocuk altta anne üstte benim dediğim . Daha doğrusu eleştirdiğim

32 bitiyor şubatta 33
Ama 25 gösteriyorum max
Kızım doğunca beni çökertirse direkt 40 ‘a bağlarım gibi bir his var içimde
Bacim bugunlerin tadini cikarmetabolizma yavaslio cnku istesende istemesende

Benimde doktorum bu ilaçtan verdi. Ben eşime yaptırıyorum. Hamile olunca bütün kötü hallerimizi görüyorlar ama yapacak bişey yok

Kasım annelerine baktım doğuran varmı diye de anlaşılmıyo yaa onlarda. Bu dilken bizim grupta yazıyordu ilk zamanlar daha da yazmıyo hee
ben okuyorum yaziyorum oraya da. Var caNim 2 kisi. Biri surekli yazanlardan etiketlemiyeyim simdi ama bgm21 gibi bir sey nicki. Eve cikti, Kuvezde bebegi ama sutu fln geldi, iyimis cok sukur durumu.
Demir haplari da yapabiliyormus. Ben de bu hafta basliyorum demir hapina, erken dogum riskinden demir hapinin yan etkileri ile ugrasmayalim diye vermemisti bugune kadar.
En azindan agrin yokmuş gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…