2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yok kız, ılk basta zor gelıyor ama alısıyorsun, vucudun rahatlıyor cıdden, 2 haftadır kılo almadım o da cok motıve ettı benı, resmen saglıklı beslenıyorsun
Bende kılo almamışım hala ayni kılodayım. Biraz basta zor gelse de en iyi yanı bu saglıklı gitmek yoksa ekmeğe hamurısine yuklenıodum.

Günaydın kızlar iyi pazarlarınız olsun.
3-4 gündür uykuda el uyuşması yaşıyorum
elimi hareket ettirsem de sabah uyandıktan sonra 1-2 saat devam ediyor . Sizlerde olan , başlayan oldu mu ?
Ben maalesef eklemlerim acıyor ellerim uyuşmuş şekilde kalkıyorum 23. Haftadan beri falan.Karpal tünel sendromu diye geçiyormuş hamilelikte normalmiş bazı kişiler yaşıyormuş böyle

Ya sağol canım. Tam benim haftalarda olmuş senin de. Ben hiç bulantı beklemiyordum bu haftalarda oluyormuş demekki. Napalım bebişler iyi olsun. Az kaldı artık zaten

12 civarinda oluyor benim genelde.Nabzimin 120 uzerine cikmamasina dikkat ediyorum.Yukselirse hemen yavasliyorum.
22 civariydi dun ya cok uzuldum asiri yavasladim olmuo yani
Hastaneyle daha konusmadim ama kordon kani benim sandigim kadar cok hastalikta kullanilan mucizevi birsey degilmis. Yani cok lazimmi bilemedim ben.
Yaa hallolur bebeğim korkma bi bakmışsın bitmiş herşey hazır
biliyorum yazicam zaten kizlar mujdemi isterim die insallah ama panikliyorum iste
Benim de 58 yazıyor aşırı gerildim ben de
Puff seni okdr iyi anliorum ki hersey cok guzel olucak ama nasil yani. Bu panik niye

1.5 saattir mesajları okuyorum sonunda yetiştim ben de yoldayım eşimin memleketine gidiyoruz 6 saat kadar yolumuz var bakalım nasıl geçecek uzun zamandır uzun yolculuk yapmamıştım
Yürüyüs yapıyorsunuz deil mi, molalarda en az 15 dk yürüyun mutlaka

Galiba sorumluluk duygusu hayatımizin nasıl değişeceği kaygısı bizi panikletiyor

Önde gittiği nasıl anlasılıyor hangi değere bakılması lazım.
Ga yazıyor iki tane birisi adetine gore olması gereken hafta diğeri bebeğin boyu kilosu ve kafa büyüklüğüne göre olan haftası 2. Ga ilk ga dan daha ilerideyae ileri de gerideyse geride oluyor. Bizim ulturasyonda her şeyin haftası ayrı yazıyor kafası su kadar haftalık iki beyincik arası mesafe şu kadar haftalık karın çevresi su kadar haftalık vb diye

Bende kılo almamışım hala ayni kılodayım. Biraz basta zor gelse de en iyi yanı bu saglıklı gitmek yoksa ekmeğe hamurısine yuklenıodum.
Aslında bana bir tık şöyle zor geliyor. Ekmek tüketen biri değilim normalde, çok nadir tost canım ister, ekmek üzeri salça falan anca öyle, yani günde en fazla 2 dilim olur.,şimdi günlük 6,5 dilim ekmek var menüde Peyniri yoğurdu da bu kadar çok yemiyorum, öğle öğünüm de yoktu, o yüzden menü, yediklerim fazla geliyor bana. Dün midem çok kötü diye ağladım psikolojim bozuldu. Yemediğim kadar yiyorum, acıkmadan yiyorum,tek farkı benim yediklerim karbonhidrat ağırlıklı farklı bir beslenme şekliydi, damak zevkim farklı Diyetisyene de dedim bu bana kilo aldırır, 32.haftaya kadar kilo almamak hedefimiz hatta 1 kilo bile verebilirsin dedi, şaşkınım şu an gerçekten neler olacak merakla bekliyorum.

Kızlar dün eşimle konuşuyorduk normalde kasım sonunda 36 hafta oluyorum. ikizlerin geleceği hafta. en son doktorlar konuşmamızda 36 da alırız demişti. Eşime diyorumki bana 35-36 ları görecekmişiz gibi geliyor. Bana ne dese beğenirseniz hayatım senin vücudun bizim bebeleri o kadar taşıyamaz 33-34 de doğacaklar ben öyle hissediyorum dedim olmaz grupta o kadar erken doğurmak yasak

O kadar ekmek fazla değil mi cidden

Gözleriyle rahim filmi çeken koca yurekli eş

Hastane cıkıslarından 3 tanesı 1-3 aylık, bir tanesi yenidogan diye gecıyor, bılmeden iyi bisey yapmısım sankı
Ben bilerek yenidoğan almadım canım. Biri 0-1 ay. Diğerleri 0-3 ay 56 cmden başlıyor. Ama ben 3 tane almışım. 1 tane daha mı almalı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…