- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.721
Bende kılo almamışım hala ayni kılodayım. Biraz basta zor gelse de en iyi yanı bu saglıklı gitmek yoksa ekmeğe hamurısine yuklenıodum.Yok kız, ılk basta zor gelıyor ama alısıyorsun, vucudun rahatlıyor cıdden, 2 haftadır kılo almadım o da cok motıve ettı benı, resmen saglıklı beslenıyorsun
Ben maalesefGünaydın kızlar iyi pazarlarınız olsun.
3-4 gündür uykuda el uyuşması yaşıyorum
elimi hareket ettirsem de sabah uyandıktan sonra 1-2 saat devam ediyor . Sizlerde olan , başlayan oldu mu ?
Önde gittiği nasıl anlasılıyor hangi değere bakılması lazım.Bebeğin 9 gün önde gidiyor boyu 42 cm 1727 Gr
Ayynen ben de oyle, esım de zayıflamaya basladıBende kılo almamışım hala ayni kılodayım. Biraz basta zor gelse de en iyi yanı bu saglıklı gitmek yoksa ekmeğe hamurısine yuklenıodum.
Ya sağol canım. Tam benim haftalarda olmuş senin de. Ben hiç bulantı beklemiyordum bu haftalarda oluyormuş demekki. Napalım bebişler iyi olsun. Az kaldı artık zatenCanım çok geçmiş olsun
Bizde çok ağır geçirdik ilk trimester dönemini ( günde 15-20 kere kusuyordum ben lider sıralamasında bayrak yarışını önde götürüyordum )
25-26 hafta gibi benimde bulantılarım geri döndü günde 2-3 kereoldu . Prilam kullandım .
Yemek yemeği bırakmadım . Kussamda 10-15 dk sonra kalktım mideme dokunmayacak ne varsa yemeğe özen gösterdim
Gaz yapacak herşeyden uzak dur
Gaz ve kabızlık birleşince daha çok kusturdu bu dönem
2 hafta filan bu şekilde devam etti Allah’a şükür dindi . Benim sabah aşırı susuzluğum okuyordu sabah 1-2 yudum su bile içtim hemen kusmaya başlıyordum onlara ufak ufak dikkat ettim .
Birkaç güne umarım Şeninde geçer
22 civariydi dun ya cok uzuldum12 civarinda oluyor benim genelde.Nabzimin 120 uzerine cikmamasina dikkat ediyorum.Yukselirse hemen yavasliyorum.
Hastaneyle daha konusmadim ama kordon kani benim sandigim kadar cok hastalikta kullanilan mucizevi birsey degilmis. Yani cok lazimmi bilemedim ben.Kordon kani saklanmasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Daha onceden anne olanlar sizin aranizda saklatan var mi acaba? Benim gundemime bu hafta hastanede verilen bir brosurle girdi o nedenle henuz bankalari aramaya baslamadim.Aramadan once biraz kendim arastirmak istiyorum gerekliligi ve saklatanlarin deneyimleri konusunda
Yaa hallolur bebeğim korkmabi bakmışsın bitmiş herşey hazır
Puff seni okdr iyi anliorum kiBenim de 58 yazıyor aşırı gerildim ben de
Ayy çok güzeller güle güle giysin kuzucukYaa ip askılı atletlerımıze bakınelımden de kücük
Yürüyüs yapıyorsunuz deil mi, molalarda en az 15 dk yürüyun mutlaka1.5 saattir mesajları okuyorum sonunda yetiştimben de yoldayım eşimin memleketine gidiyoruz 6 saat kadar yolumuz var bakalım nasıl geçecek uzun zamandır uzun yolculuk yapmamıştım
Evet evet yürüyorum arkaya da uzandım zatenYürüyüs yapıyorsunuz deil mi, molalarda en az 15 dk yürüyun mutlaka
Yok canım soluma yatsam da iki elim de uyuşuyor eklemlerde ödem birikiyor sanırımUzerine yatıyor olabilir misin canim bi ara bende el kol komple uyusmus sekilde uyaniyordum ama bi on dkya falan geçiyordu benimki
Galiba sorumluluk duygusu hayatımizin nasıl değişeceği kaygısı bizi panikletiyor22 civariydi dun ya cok uzuldumasiri yavasladim olmuo yani
Hastaneyle daha konusmadim ama kordon kani benim sandigim kadar cok hastalikta kullanilan mucizevi birsey degilmis. Yani cok lazimmi bilemedim ben.
biliyorum yazicam zaten kizlar mujdemi isterim die insallah ama panikliyorum iste
Puff seni okdr iyi anliorum kihersey cok guzel olucak ama nasil yani. Bu panik niye
Ga yazıyor iki tane birisi adetine gore olması gereken hafta diğeri bebeğin boyu kilosu ve kafa büyüklüğüne göre olan haftası 2. Ga ilk ga dan daha ilerideyae ileri de gerideyse geride oluyor. Bizim ulturasyonda her şeyin haftası ayrı yazıyor kafası su kadar haftalık iki beyincik arası mesafe şu kadar haftalık karın çevresi su kadar haftalık vb diyeÖnde gittiği nasıl anlasılıyor hangi değere bakılması lazım.
Aslında bana bir tık şöyle zor geliyor. Ekmek tüketen biri değilim normalde, çok nadir tost canım ister, ekmek üzeri salça falan anca öyle, yani günde en fazla 2 dilim olur.,şimdi günlük 6,5 dilim ekmek var menüdeBende kılo almamışım hala ayni kılodayım. Biraz basta zor gelse de en iyi yanı bu saglıklı gitmek yoksa ekmeğe hamurısine yuklenıodum.
O kadar ekmek fazla değil mi ciddenAslında bana bir tık şöyle zor geliyor. Ekmek tüketen biri değilim normalde, çok nadir tost canım ister, ekmek üzeri salça falan anca öyle, yani günde en fazla 2 dilim olur.,şimdi günlük 6,5 dilim ekmek var menüdePeyniri yoğurdu da bu kadar çok yemiyorum, öğle öğünüm de yoktu, o yüzden menü, yediklerim fazla geliyor bana. Dün midem çok kötü diye ağladım psikolojim bozuldu. Yemediğim kadar yiyorum, acıkmadan yiyorum,tek farkı benim yediklerim karbonhidrat ağırlıklı farklı bir beslenme şekliydi, damak zevkim farklı Diyetisyene de dedim bu bana kilo aldırır, 32.haftaya kadar kilo almamak hedefimiz hatta 1 kilo bile verebilirsin dedi, şaşkınım şu an gerçekten neler olacak merakla bekliyorum.
Kızlar dün eşimle konuşuyorduk normalde kasım sonunda 36 hafta oluyorum. ikizlerin geleceği hafta. en son doktorlar konuşmamızda 36 da alırız demişti. Eşime diyorumki bana 35-36 ları görecekmişiz gibi geliyor. Bana ne dese beğenirseniz hayatım senin vücudun bizim bebeleri o kadar taşıyamaz 33-34 de doğacaklar ben öyle hissediyorumdedim olmaz grupta o kadar erken doğurmak yasak
Ben bilerek yenidoğan almadım canım. Biri 0-1 ay. Diğerleri 0-3 ay 56 cmden başlıyor. Ama ben 3 tane almışım. 1 tane daha mı almalı ki?Hastane cıkıslarından 3 tanesı 1-3 aylık, bir tanesi yenidogan diye gecıyor, bılmeden iyi bisey yapmısım sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?