- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.701
Darısı başıma amin. Bu hafta izne ayrıldım. Gün gün evi düzenliyorum çekmecelerim dolaplarım vs. Oğlumun oyuncaklarını kitaplarını ayırdım. Haftaya da artık yenidoğan kıyafetlerini çıkarıp yıkayacağım.Kizlar hazirliklari sonlara birakmamak lazim sanirim. Kiyafetleri yikadik utuledik bugun. Depodan bebek telsizi, buhar makinesi, oyun halisi,puset, gogus pompasi, anakucagi, bebek oyuncaklarini bulup cikardik. Ben cok ayakta kalamiyorum zaten. Cok yorulduk. Yarin da yapabilirsem hastane cantasini hazirlayacagim. Depodan getirdigim seylerin hepsi sudan gececek. Evdeki biberon emzik gibi seyler dezenfekte edilecek. Gozumde buyudu isler. Gercekten cok yorucu
Yuruyusu akilli saatle yapanlara bi sorum var. Ortalama temponuz ne oluyo?
Demir hapı kabızlık yaptığı içinmi hemoroidi tetikliyorben okuyorum yaziyorum oraya da. Var caNim 2 kisi. Biri surekli yazanlardan etiketlemiyeyim simdi ama bgm21 gibi bir sey nicki. Eve cikti, Kuvezde bebegi ama sutu fln geldi, iyimis cok sukur durumu.
Demir haplari da yapabiliyormus. Ben de bu hafta basliyorum demir hapina, erken dogum riskinden demir hapinin yan etkileri ile ugrasmayalim diye vermemisti bugune kadar.
En azindan agrin yokmuş gecmis olsun.
Hanımlar uyuyamıyorum uykum gelmiyor çıldırıcam benim gibi olan var mı
Ya o kadar abartmayımda emzirme fikrinden hoşlanmama konusu geçerse sevinirim tabiki
Ay bilmiyorum ki bi doktoruna sormayi unutma canım en Azından belki artamdan engelersinbenimki ciltten kaynaklı değil galiba ciltte bişi görünmüyor ve belli bir bölge değil her tarafım kaşınıyor
Yaa hallolur bebeğim korkmaSon 59 yazio cildiricamhazir degil hicbisi olmuoda
Benim de 58 yazıyor aşırı gerildim ben deSon 59 yazio cildiricamhazir degil hicbisi olmuoda
Ilk baslarda zaten emzirilmez ki boyle. Yanima yatirmaya bile korkuyordum kolumu bacagimi atarim uzerine diyeBenim gögsüm büyük olduğu için kızımın burnu kapanıyordu hiç uzanarak emzirmedim oturma pozisyonunda oldum.
Sürekli de burnunu açık tutmam gerekiyordu zaten.
Yatarak emzirmek den çok korkarım açıkçası.
Uyanık olmam gerekiyor diye hep oturur pozisyon da veriyordum.
İlk başlarda oluyor ama 1 haftaya geçiyor arada tekrarlıyorKızlar günaydınOcak grubuna yazdım size de yazayım. Çok mide bulantım var bikaç gündür ilk trimestere döndüm sanki. Bulantı uyku halsizlik. Bebeğimin hareketlerinden oluyor gibi geliyor. Yolda yokuş inerken insanın midesi bi dalgalanır ya. Öyle bi his oluyor bende hareket ettikçe.Çok seviyorum miniğimin ayaklarını ellerini. Hareket etsin yeter ki Ama sanki zor geçecek gibi son trimester. Bulantı normal mi bu aylarda hiç beklemiyordum kötü bi sürpriz oldu
Uzerine yatıyor olabilir misin canim bi ara bende el kol komple uyusmus sekilde uyaniyordum ama bi on dkya falan geçiyordu benimkiGünaydın kızlar iyi pazarlarınız olsun.
3-4 gündür uykuda el uyuşması yaşıyorum
elimi hareket ettirsem de sabah uyandıktan sonra 1-2 saat devam ediyor . Sizlerde olan , başlayan oldu mu ?
Üç gündür benimde hafif hafif mide bulantım oluyor ilk trimester kadar baskın bir bulantı değil ama başımda dönüyor gibi hissediyorum arada. Tansiyonu olcuyorum normal bir sıkıntı yok. Bende bebek yukarı dogru buyumeye başladığı icin oluyor diye düşünüyorum artik göbeğin ust kisminda tekmeler hissediyorum mideye yakin yere vuruyo heralde oda bulanti ve mide yanmasi yapiyor olabilirKızlar günaydınOcak grubuna yazdım size de yazayım. Çok mide bulantım var bikaç gündür ilk trimestere döndüm sanki. Bulantı uyku halsizlik. Bebeğimin hareketlerinden oluyor gibi geliyor. Yolda yokuş inerken insanın midesi bi dalgalanır ya. Öyle bi his oluyor bende hareket ettikçe.Çok seviyorum miniğimin ayaklarını ellerini. Hareket etsin yeter ki Ama sanki zor geçecek gibi son trimester. Bulantı normal mi bu aylarda hiç beklemiyordum kötü bi sürpriz oldu
Ay iyi bari sürekli olmasın ilk 12 haftaya dönmek istemiyorumİlk başlarda oluyor ama 1 haftaya geçiyor arada tekrarlıyor
Benimki de göbek deliği civarına çıktı ama mideye çok var daha sankiÜç gündür benimde hafif hafif mide bulantım oluyor ilk trimester kadar baskın bir bulantı değil ama başımda dönüyor gibi hissediyorum arada. Tansiyonu olcuyorum normal bir sıkıntı yok. Bende bebek yukarı dogru buyumeye başladığı icin oluyor diye düşünüyorum artik göbeğin ust kisminda tekmeler hissediyorum mideye yakin yere vuruyo heralde oda bulanti ve mide yanmasi yapiyor olabilir
Canım çok geçmiş olsunKızlar günaydınOcak grubuna yazdım size de yazayım. Çok mide bulantım var bikaç gündür ilk trimestere döndüm sanki. Bulantı uyku halsizlik. Bebeğimin hareketlerinden oluyor gibi geliyor. Yolda yokuş inerken insanın midesi bi dalgalanır ya. Öyle bi his oluyor bende hareket ettikçe.Çok seviyorum miniğimin ayaklarını ellerini. Hareket etsin yeter ki Ama sanki zor geçecek gibi son trimester. Bulantı normal mi bu aylarda hiç beklemiyordum kötü bi sürpriz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?