2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Darısı başıma amin. Bu hafta izne ayrıldım. Gün gün evi düzenliyorum çekmecelerim dolaplarım vs. Oğlumun oyuncaklarını kitaplarını ayırdım. Haftaya da artık yenidoğan kıyafetlerini çıkarıp yıkayacağım. görünürde hala sıfır.

Demir hapı kabızlık yaptığı içinmi hemoroidi tetikliyor

Hanımlar uyuyamıyorum uykum gelmiyor çıldırıcam benim gibi olan var mı

Ben cok donerek uyurdum.Su anda da uyku sirasinda donmek istiyorum ama gobegimden dolayi rahat donemedigim icin uyaniyorum Her donme cabam uyanmakla sonuclaniyor.Iki kere de tuvalete kalkiyorum derken bi bakiyorum sabah olmus mesaiye yetismek lazimSonra da bu sik sik uyanmalar hep bebege hazirlik oluyor diye dusunup kendimi avutuyorum

Kordon kani saklanmasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Daha onceden anne olanlar sizin aranizda saklatan var mi acaba? Benim gundemime bu hafta hastanede verilen bir brosurle girdi o nedenle henuz bankalari aramaya baslamadim.Aramadan once biraz kendim arastirmak istiyorum gerekliligi ve saklatanlarin deneyimleri konusunda

Ilk baslarda zaten emzirilmez ki boyle. Yanima yatirmaya bile korkuyordum kolumu bacagimi atarim uzerine diye yenidoganda cok tehlikeli boyle emzirmek, buyudukce belki. Ama bence hic rahat bi pozisyon degil

Kızlar günaydın Ocak grubuna yazdım size de yazayım. Çok mide bulantım var bikaç gündür ilk trimestere döndüm sanki. Bulantı uyku halsizlik. Bebeğimin hareketlerinden oluyor gibi geliyor. Yolda yokuş inerken insanın midesi bi dalgalanır ya. Öyle bi his oluyor bende hareket ettikçe.Çok seviyorum miniğimin ayaklarını ellerini. Hareket etsin yeter kiAma sanki zor geçecek gibi son trimester. Bulantı normal mi bu aylarda hiç beklemiyordum kötü bi sürpriz oldu

İlk başlarda oluyor ama 1 haftaya geçiyor arada tekrarlıyor

Günaydın kızlar iyi pazarlarınız olsun.
3-4 gündür uykuda el uyuşması yaşıyorum
elimi hareket ettirsem de sabah uyandıktan sonra 1-2 saat devam ediyor . Sizlerde olan , başlayan oldu mu ?
Uzerine yatıyor olabilir misin canim bi ara bende el kol komple uyusmus sekilde uyaniyordum ama bi on dkya falan geçiyordu benimki

Üç gündür benimde hafif hafif mide bulantım oluyor ilk trimester kadar baskın bir bulantı değil ama başımda dönüyor gibi hissediyorum arada. Tansiyonu olcuyorum normal bir sıkıntı yok. Bende bebek yukarı dogru buyumeye başladığı icin oluyor diye düşünüyorum artik göbeğin ust kisminda tekmeler hissediyorum mideye yakin yere vuruyo heralde oda bulanti ve mide yanmasi yapiyor olabilir

Benimki de göbek deliği civarına çıktı ama mideye çok var daha sanki başlardaki gibi bulanmıyor haklısın ama böyle içim bi gıcıklanıyor bebiş hareket ettikçe midem kıpraşıyor Türkçenin bütün garip kelimelerini kullandım anlatmak için

Canım çok geçmiş olsun
Bizde çok ağır geçirdik ilk trimester dönemini ( günde 15-20 kere kusuyordum ben lider sıralamasında bayrak yarışını önde götürüyordum )
25-26 hafta gibi benimde bulantılarım geri döndü günde 2-3 kere oldu . Prilam kullandım .
Yemek yemeği bırakmadım . Kussamda 10-15 dk sonra kalktım mideme dokunmayacak ne varsa yemeğe özen gösterdim
Gaz yapacak herşeyden uzak dur
Gaz ve kabızlık birleşince daha çok kusturdu bu dönem
2 hafta filan bu şekilde devam etti Allah’a şükür dindi . Benim sabah aşırı susuzluğum okuyordu sabah 1-2 yudum su bile içtim hemen kusmaya başlıyordum onlara ufak ufak dikkat ettim .
Birkaç güne umarım Şeninde geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…