2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kuzum zaten doktorumda şimdi acile git hemen dedi. Eşimi aradım 1.5 saate gelecek farklı ilden geliyor. Geldimi direk acile gidicez şu nidicardı doktora sorayım bi
Korkma canim. Acile gidince hemen durduruyorlar. 2 tane nidicard, bi agizdan bi alttan progestan, 1 progestan igne bi de endolu ayni anda vermislerdi bana. Bi de serum baglamislardi. Hemen durmustu sanci. Ilk nst de 70 i gormustum. Ama ilaclardan ve serumdan sonraki nst temizdi. Insallah seninki de hemen gececek. Bi sure nidicard verir sen sormasan da. Ben hala adalat kullaniyorum 8 haftadid

Herkeste ayni olmuyor canim. Ilk yurumede tek seferde kalkmistim ben. Zorlanmamistim yururken de. Vucut yapisiyla alakali sanirim. Sadece ayaga kalkip otururken dikisler zorladi bi sure

O ilk adımlar zor oluyormuş ama ona da kendini sartlama belki hiç ağrın bile olmayacak hep öyle düşün bir tanıdığımız sezeryan oldum 4. Gün evimi süpürdüm sildim dedi vücutlarımiz hızlı toparlanacak inşallah emzirmek Rahmin kasılmasını sağlıyormuş ne kadar emzirirsek o kadar gaz vb sorunu olmuyormuş

Su gelmesi en son aşama su geldiğinde doğum başlıyor Su gelmeden kasılma ve sancıyi takip etmek çok önemli
İşte demek ki yeter ki doğumun başlamasının ilk evresi olan su gelmesin yeter ki diyor :) hissedilen her türlü sancıyı durdurabiliriz diyor sanırım :) 32 yi geçtikten sonra hele Bi de 34 sonra arttık bebenin keyfi bilir :)

Bu sanci şiddetini doktor mu söylüyor kağıtta yaziyor mu

Evet kolay geçer inşallah ilk gazı çıkardıktan sonra kolay olur diye umuyorum ben de

İnşallah hepsi sağlıklq zamanında gelsin

Herkeste ayni olmuyor canim. Ilk yurumede tek seferde kalkmistim ben. Zorlanmamistim yururken de. Vucut yapisiyla alakali sanirim. Sadece ayaga kalkip otururken dikisler zorladi bi sure
Yani hareket ederken zorlaması normal tabi. Evet hem vücut yapısı hemde sezeryan esnasındaki zorlanma dikişin atılma süreci falan onlarla alakalı bence. Doktorun elinin hafifliği diye bir şey gerçekten var

Genel mi için diyorlar acaba yoksa lokal için mi?

Nst ciktisinda yaziyor canim. Dalgalanmalarin yukseldigi yerlerde kaca kadar ciktigini goruyorsun. Cihaz da olcerken de takip edebiliyorsun, gorunuyor
Bugün ben de çekildim de doktor sorun yok dedi iki grafik vardu ilk grafik bebek kalp atışı ikinci grafik mi sancı şiddeti

Sagol canim dokuz eylülü önerdi tanıdık bi doktor bi de buca da varmış bi doktor cok iyimis artik neye gönlüm yatarsa ona bakcam

Bugün ben de çekildim de doktor sorun yok dedi iki grafik vardu ilk grafik bebek kalp atışı ikinci grafik mi sancı şiddeti
Benim bebe cok kucuk oldugundan kalp atisini goremedik makinede. Sadece sanci siddetini olcmuslerdi

Suyu gelıp anne karnında 20 gün dayanan bebekler de var, sancı acılma bunların hepsı bırlesınce dogum baslıyor..
Su geldiği an bebek dogmazsa yavaş yavaş enfeksiyon kapmaya başlıyor anne karnında doktorun risk alması gerekiyor onun riskini de aile kabul etmiyor doktor da çok almıyor o riski

Uçmuslar resmen bi de takipçi hastayım strese girdim resmen yaa

Su geldiği an bebek dogmazsa yavaş yavaş enfeksiyon kapmaya başlıyor anne karnında doktorun risk alması gerekiyor onun riskini de aile kabul etmiyor doktor da çok almıyor o riski
Benım cok yakın arkadssımın suyu geldı 18 gun yattı hastanede 28+4te dogumu gerceklesti, bi sıkıntı olmadı..şuan 6 yasında anasınıfına gıdıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…