- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.061
Korkma canim. Acile gidince hemen durduruyorlar. 2 tane nidicard, bi agizdan bi alttan progestan, 1 progestan igne bi de endolu ayni anda vermislerdi bana. Bi de serum baglamislardi. Hemen durmustu sanci. Ilk nst de 70 i gormustum. Ama ilaclardan ve serumdan sonraki nst temizdi. Insallah seninki de hemen gececek. Bi sure nidicard verir sen sormasan da. Ben hala adalat kullaniyorum 8 haftadidKuzum zaten doktorumda şimdi acile git hemen dedi. Eşimi aradım 1.5 saate gelecek farklı ilden geliyor. Geldimi direk acile gidicez şu nidicardı doktora sorayım bi
Herkeste ayni olmuyor canim. Ilk yurumede tek seferde kalkmistim ben. Zorlanmamistim yururken de. Vucut yapisiyla alakali sanirim. Sadece ayaga kalkip otururken dikisler zorladi bi sureAy inşallah benimde böyle kolay olur. Bu gaz işinden korkuyorum ben . Gaz çıkmadan yemek yiyemiyormuşsun çıksrtmıyorlarmış da hastaneden. Bide ilk yürümesi biraz zor diyorlar. Hayırlısı ile geçse hepsi
O ilk adımlar zor oluyormuş ama ona da kendini sartlama belki hiç ağrın bile olmayacak hep öyle düşün bir tanıdığımız sezeryan oldum 4. Gün evimi süpürdüm sildim dedi vücutlarımiz hızlı toparlanacak inşallahAy inşallah benimde böyle kolay olur. Bu gaz işinden korkuyorum ben . Gaz çıkmadan yemek yiyemiyormuşsun çıksrtmıyorlarmış da hastaneden. Bide ilk yürümesi biraz zor diyorlar. Hayırlısı ile geçse hepsi
İşte demek ki yeter ki doğumun başlamasının ilk evresi olan su gelmesin yeter ki diyor :) hissedilen her türlü sancıyı durdurabiliriz diyor sanırım :) 32 yi geçtikten sonra hele Bi de 34 sonra arttık bebenin keyfi bilir :)Su gelmesi en son aşama su geldiğinde doğum başlıyor Su gelmeden kasılma ve sancıyi takip etmek çok önemli
Bu sanci şiddetini doktor mu söylüyor kağıtta yaziyor muKorkma canim. Acile gidince hemen durduruyorlar. 2 tane nidicard, bi agizdan bi alttan progestan, 1 progestan igne bi de endolu ayni anda vermislerdi bana. Bi de serum baglamislardi. Hemen durmustu sanci. Ilk nst de 70 i gormustum. Ama ilaclardan ve serumdan sonraki nst temizdi. Insallah seninki de hemen gececek. Bi sure nidicard verir sen sormasan da. Ben hala adalat kullaniyorum 8 haftadid
Suyu gelıp anne karnında 20 gün dayanan bebekler de var, sancı acılma bunların hepsı bırlesınce dogum baslıyor..Su gelmesi en son aşama su geldiğinde doğum başlıyor Su gelmeden kasılma ve sancıyi takip etmek çok önemli
Nst ciktisinda yaziyor canim. Dalgalanmalarin yukseldigi yerlerde kaca kadar ciktigini goruyorsun. Cihaz da olcerken de takip edebiliyorsun, gorunuyorBu sanci şiddetini doktor mu söylüyor kağıtta yaziyor mu
Evet kolay geçer inşallah ilk gazı çıkardıktan sonra kolay olur diye umuyorum ben deO ilk adımlar zor oluyormuş ama ona da kendini sartlama belki hiç ağrın bile olmayacak hep öyle düşün bir tanıdığımız sezeryan oldum 4. Gün evimi süpürdüm sildim dedi vücutlarımiz hızlı toparlanacak inşallahemzirmek Rahmin kasılmasını sağlıyormuş ne kadar emzirirsek o kadar gaz vb sorunu olmuyormuş
İnşallah hepsi sağlıklq zamanında gelsinİşte demek ki yeter ki doğumun başlamasının ilk evresi olan su gelmesin yeter ki diyor :) hissedilen her türlü sancıyı durdurabiliriz diyor sanırım :) 32 yi geçtikten sonra hele Bi de 34 sonra arttık bebenin keyfi bilir :)
Yani hareket ederken zorlaması normal tabi. Evet hem vücut yapısı hemde sezeryan esnasındaki zorlanma dikişin atılma süreci falan onlarla alakalı bence. Doktorun elinin hafifliği diye bir şey gerçekten varHerkeste ayni olmuyor canim. Ilk yurumede tek seferde kalkmistim ben. Zorlanmamistim yururken de. Vucut yapisiyla alakali sanirim. Sadece ayaga kalkip otururken dikisler zorladi bi sure
Genel mi için diyorlar acaba yoksa lokal için mi?Ben de onu çok duyuyorum bugün tanikta oldum 7 dakika hiçbir şey değil nts bile 12 dakika sürüyor kadının kocası geldi sonra teşekkür falan etti yarın öğlen çıkışını yaparım dedi gelip kendini çok yormasin ama işlerini kendi halledebilir dedi
Amin amin. Hepsi sağlıkla zamanında doğsunlar.İnşallah hepsi sağlıklq zamanında gelsin
Bugün ben de çekildim de doktor sorun yok dedi iki grafik vardu ilk grafik bebek kalp atışı ikinci grafik mi sancı şiddetiNst ciktisinda yaziyor canim. Dalgalanmalarin yukseldigi yerlerde kaca kadar ciktigini goruyorsun. Cihaz da olcerken de takip edebiliyorsun, gorunuyor
Tam bilmiyorum ama gidin anestezi versinler dedi büyük ihtimalle onun geneldiGenel mi için diyorlar acaba yoksa lokal için mi?
Sagol canim dokuz eylülü önerdi tanıdık bi doktor bi de buca da varmış bi doktor cok iyimis artik neye gönlüm yatarsa ona bakcamBende tüm tetkiklerimi egede yaptırıyorum ama doktorumun özel muayenehanesi var ilk etapta mesai dışı öğretim görevlisinden randevu alabilirsin sanırım ilk etapta randevu bulmak zor oluyor sonra gidişatı devlete devam edersin ben gittiğimde hamileler genelde öyle yapıyordu konuştuğumdan onu anladım
Benim bebe cok kucuk oldugundan kalp atisini goremedik makinede. Sadece sanci siddetini olcmuslerdiBugün ben de çekildim de doktor sorun yok dedi iki grafik vardu ilk grafik bebek kalp atışı ikinci grafik mi sancı şiddeti
Su geldiği an bebek dogmazsa yavaş yavaş enfeksiyon kapmaya başlıyor anne karnında doktorun risk alması gerekiyor onun riskini de aile kabul etmiyor doktor da çok almıyor o riskiSuyu gelıp anne karnında 20 gün dayanan bebekler de var, sancı acılma bunların hepsı bırlesınce dogum baslıyor..
Anladim canım ben onu bir öğreneyimBenim bebe cok kucuk oldugundan kalp atisini goremedik makinede. Sadece sanci siddetini olcmuslerdi
Uçmuslar resmen bi de takipçi hastayım strese girdim resmen yaaOf evet hastanelerde yeni bir zam furyası var. Benim de muayene, doğum vs artmış bu hafta. Paket gibi bir şey satıp fiyat sabitlemesi yok. Bu ilk bebem ikinciyi düşünürsem kesinlikle aklımdan geçer geçmez bir doğum sigortası yaptırcam. Büyük ders oldu verdiğimiz paralar.
Benım cok yakın arkadssımın suyu geldı 18 gun yattı hastanede 28+4te dogumu gerceklesti, bi sıkıntı olmadı..şuan 6 yasında anasınıfına gıdıyor..Su geldiği an bebek dogmazsa yavaş yavaş enfeksiyon kapmaya başlıyor anne karnında doktorun risk alması gerekiyor onun riskini de aile kabul etmiyor doktor da çok almıyor o riski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?