2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
3 ay önce kuzenim doğum yaptı sütü gelmedi ilk başta Mama verdi. Yanlış bilmiyorsam 4.gün sütü geldi gayette güzel emiyor şuan annesini. Kafana takma stres yaparsan iyice kaçar derler. Ben anne sütü erkek kardeşim Mama 3.kız anne sütü emdi yani belli olmuyor canım
Cok tesekkur ederim allah razi olsun🫶

Tatlım günler sonra ilkkez bugün kızım uyumama müsade etti.
Günlerdir dayak yiyordum geceleri.
Çok komiktim gece uyanıp uyanıp ayy çok mutluluyum uyuyabiliyorum dedim.Ama yinede 10-15 kere uyandım.
Sabah kalktım önce 2-3 dk mutlu oldum.Sonra bu kız niye hiç beni uyandırmadı diye ufaktan stres yaptım.
Sonra baktım sabah egzersizlerine esneme ve gerilme hareketi devamında tekme ve yumruk ile devam edince içim rahatladı.
Deliksiz uyumakta civdan azabına neden oluyor benden söylemesi
beni bebek uyandırmıyor bebek uyandırsa bile bebek sakinleşiyo ben gene uyuyamıyorum uyanıp uyuyamama atakları başladı. 2 gündür de aşırı yorgun olduğumdan sinirimi ekstra bozuyor. neyse az sonra boyacılara evi teslim edip anneme gidip bir sıcak duş alıp bütün gün karpuz gibi yatmak niyetindeyim.

ilgilenseydiniz 6/7aydir aramizda olan arkadaslarimizin sıkıntılarıni illaki gorurdunuz suan erken dogum yapan bir arkadasimiz var ve dua ediyoruz tutup onceligi kendi sorunlarimiza vermiyoruz. Siz boyle yapinca burda uzun suredir birbirini taniyan bizler kullanilmis duygusuna dusuyoruz. Ayrica ben de cok giremiyorum sayfalari okuyamiyorum ama ciddi acil konulari da kacirmamaya calisiyorum
Formu tam kullanamiyorm daha dogrusu nasil konulari takip edecegimi bilmiyorm , tamamen ön yargıyla yaklaşiyorsunz bende anne adayiyim eger arkadasimizin biri zor durumdaysa niye bunu kendi sorunlarimla örtmeye çalışayim göz göre göre ? O arkadasin durumunu bilmiyorm daha önce görmemistim konusunuda , verdiginiz tepkilere anlam veremiyorm tamamen ön yargı.... ve rahatsiz oluyorsaniz engellersinz ..

Kızlar bu rahim uzunluğu kısalığı yumuşaması hissedilir bir şey mi? Benim oğlan baş geliş pozisyonundaydı kafası da büyük biraz çok fena baskı ağrı hissediyorum rahimde hareket etmemi bile zorlaştırıyor. Böyle afedersiniz doğurur gibi bacaklarımı iki yana ayırınca çok rahatım. Dr randevum da önümüzdeki hafta sonu. Devlete de gitmek istemiyorum. Acil pratisyen dolu. Dr ilgisiz. Siz hissetmiş miydiniz böyle bir şey?
Günaydın bende öyleydim o kadar çok baskı hissediyordum ki aşağı doğru o zaman benim rahim boyu kısalığım vardı doktor o basınç baskıyı çok çok hissedince bir fitil vermişti onu alıyordum. Bir kerede acile gittim kasıklarımda ağrı var basınç var diye tam vajina üstüydü neredeyse kafasını dayamış çünkü demişti dr. Benimki de baş aşağı ve kafası iri

beni bebek uyandırmıyor bebek uyandırsa bile bebek sakinleşiyo ben gene uyuyamıyorum uyanıp uyuyamama atakları başladı. 2 gündür de aşırı yorgun olduğumdan sinirimi ekstra bozuyor. neyse az sonra boyacılara evi teslim edip anneme gidip bir sıcak duş alıp bütün gün karpuz gibi yatmak niyetindeyim.
Dün Dr. Kaan Kocatepe anlattı , bizim haftalarımızda vücut kendini alıştırmak için hormonlar sebebiiyle uyanmamıza sebep olurmuş. Boya badana stres onlarında kafa yorgunluğu yapmış olması iyice halsiz ve yorgun bırakmıştır seni.Annene geçince biraz dinlenmeye çalış.Gece alamadığın uykunu gün içinde kendini toplamaya çalışarak telafi et.
Ama İŞ yapma :KK76:

Kızlar bimde bebeler için ürünler geliyor ya onlinede sipariş versek o gün geliyor mu alan oldu mu. Şimdi bnm evden çıkmam çok zor merdiven inip çıkmak zulüm 🥺
Canım A101-Migros ve şok internet siparişleri aktif ama bim biraz farklı
yakın mağazadaki ürünü yönlendirdikleri için aktüel ürünleri uygulamada yada sitede alışveriş olarak çok bulamayabilirisn.
Mobil uygulamasında online satış mevcut ben uygulamayı inceleyeyim iş görür mü nedir ne değildir yazarım gruba

*** REVİZE = kızlar bim mobil uygulamsını yükledim
online alşveriş kısmı sadece teknolojik aletler ve belli başlı yüksek fiyatlı ürünler için geçerli
Aktüel ürünler için açıklama yazmışlar SADECE MAĞAZA satşı vardır şeklinde bilginiz olsun

Canım A101-Migros ve şok internet siparişleri aktif ama bim biraz farklı
yakın mağazadaki ürünü yönlendirdikleri için aktüel ürünleri uygulamada yada sitede alışveriş olarak çok bulamayabilirisn.
Mobil uygulamasında online satış mevcut ben uygulamayı inceleyeyim iş görür mü nedir ne değildir yazarım gruba

*** REVİZE = kızlar bim mobil uygulamsını yükledim
online alşveriş kısmı sadece teknolojik aletler ve belli başlı yüksek fiyatlı ürünler için geçerli
Aktüel ürünler için açıklama yazmışlar SADECE MAĞAZA satşı vardır şeklinde bilginiz olsun
Günaydın Yarın değil mi, bir sürü bebek eşyası gelecekti

Şimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Bebegın iyi haberine odaklandım. Hepsi gecer bakalım.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
Tüm gün seni ve miniğimizi merak ettik. Stres yapma canım süt için. Rahatlıkla geleceğine ve çoğalacağına eminim ben. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 🙏🏽

Dün Dr. Kaan Kocatepe anlattı , bizim haftalarımızda vücut kendini alıştırmak için hormonlar sebebiiyle uyanmamıza sebep olurmuş. Boya badana stres onlarında kafa yorgunluğu yapmış olması iyice halsiz ve yorgun bırakmıştır seni.Annene geçince biraz dinlenmeye çalış.Gece alamadığın uykunu gün içinde kendini toplamaya çalışarak telafi et.
Ama İŞ yapma :KK76:
İnan 10 dakikalık yolu üç kere yere çömerek 25 dakikada tamamlayabildim. Öyle bir yatacağım ki bugün tek işim alışveriş yapmak ve forumda takılmak 😀

Yok canım bu sefer akilsiz salak gelin yok hala bazı huylarimsan faydalanabilirler ama evlatlarimdan onlar için asla ödün vermiycem bende vala açık açık soyliycem beni rahatsız etmeyin benim iki tane küçük çocuğum var istemiyorum herşeyimi bende aynı senin gibi hep tek başıma yaptım annem yetistiyse yetişti yetisemediyse kendim 😘bide sonra ne dese beğenirsin bebek küçükken annenin yanında duruyordu sen rahatım şimdi neden bu çocuk senin peşinden ayrılmıyor dedim acaba ilgi vermediğim için olabilir mi onun annesine ihtiyacı vardı annenesi onu emzirmez ya gerçekten öyle kızım bensiz duramiyor yorumlari hiç bitmiyor yaramz bilmem ne aman ne çektim bunlardan kız boş ver 😂bide çocuk üç aylık bu çok çirkin ve pis dedi çocuğa kime çekmiş falan o yüzden pis kelimesine alerjim var deliririm haberiniz olsun pisten kastı ne anlamdım pis kelimesi bana değişik geldi yani allah herkesi farklı yaratıyor küçücük bebeğe pis çirkin dedi 😬😬😬😬😬😬
Senin yerinde olsaydım evimden kovardım. Temiz olan bir bebek bul da git onu sev diye. Kendini bilmez densiz deseydin. Çok sinirlendim şimdi tüm gün bunu düşünüp içimden sövcem sjdkdk

Formu tam kullanamiyorm daha dogrusu nasil konulari takip edecegimi bilmiyorm , tamamen ön yargıyla yaklaşiyorsunz bende anne adayiyim eger arkadasimizin biri zor durumdaysa niye bunu kendi sorunlarimla örtmeye çalışayim göz göre göre ? O arkadasin durumunu bilmiyorm daha önce görmemistim konusunuda , verdiginiz tepkilere anlam veremiyorm tamamen ön yargı.... ve rahatsiz oluyorsaniz engellersinz ..
Kızacak ya da alınacak bir durum yok bunda. Kavga da etmiyoruz kırıcı da konuşmuyo kızlar yani. Gebeliğimizin başından beri burda çoğumuz beraberiz arada sizin gibi gelip soru soranlar var genelde cevapta veriyoruz zaten. Siz bu soruyu yeni sormadınız yani daha öncede dile getirdiniz. Biz bişeyden rahatsız olduğumuzu dile getirince de alınmayın çünkü hepimiz hamileyiz hepimizin hormonları dengesiz şuan. Konuları dahil olmadan bilgi edinmek amacıyla okuyanlar var onlara bişi demiyoruz. Hiç dahil olmadan sadece soru sormaya gelip cevabı alıp çıkanları görünce bizde de arkadaşın dediği gibi bi kullanılmışlık hissi oluyor. Yoksa grup farkettiyseniz her sorunuza cevap verebilecek sizi dışlamayacak ve bence çok tatlı kızlarla dolu. Hep beraber gülüyoruz gecenin bir saatinde bile konuşuyoruz birbirimizden fikir alıyoruz. Şimdiye kadar kimseyide dışlamadık. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir🙏🏻 konuyu daha fazla da uzatmayalım.

Günaydın kızlar ❤️ Hepimiz için şahane, güzel haberler aldığımız bir gün olsun. Sağlık ocağından geldim şimdi tokluk kan şekerimi ölçtürdüm, kahvaltıdan 45 dk sonra falan verdim kanı, umarım doğru sonuç verir. Dün de açlık kan şekerimi ölçtürmüştüm. Aslında doktorum önce aç ver 2 saat sonra tok ver demişti, sağlık ocağında aynı gün yapmıyorlarmış mecbur bugün bir daha gittim.

İnan 10 dakikalık yolu üç kere yere çömerek 25 dakikada tamamlayabildim. Öyle bir yatacağım ki bugün tek işim alışveriş yapmak ve forumda takılmak 😀
işte aradığım azim
aradığım kararlılık
örnek bir Aralık Anası :KK200: :KK200: :anneadayı:

Günaydın Yarın değil mi, bir sürü bebek eşyası gelecekti
doğru canım yarın gelecek ürünler
biz önden online satışı varmı bakalım dedik.
Yokmuş mobil uygulama ile online alışveriş yapabiliyorsun oda aktürellerde geçerli değil
Yarın ürünlere sahip olmak isteyenler bordo berelii mahalledeki teyzeleri aşıp bebek ürün reonlarına ulaşmalı
20 Ekim Bİm Survivor 2023 yarın başlıyor.:emir_bebek:

Kızlar günaydın. Kendimle ilgili iyiyim yarın taburcu bile olucam, kalktım yürüdüm vs. Onları hallettim, en cabuk toparlarım o sorun değil. Süt sağmaya ugrasıom bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam arttırıcı bişeyler alıcam. dün belkı mama veririrz dedı yenıdogan hocası. Bugun bakalım ne dicekler.
Kız aklımda ,dün gördük uyuyodu bir sıkıntısı varmı acaba. Beklemek sadece ve süt sağmak su an yapabileceğim. Rabbim yardım eylesin.
Güzel duygularınıza teşekkür ederim son zamana kadar güzelce yasayın hamıleliğinizi. Beraber hastaneden cıkmayı saglıkla mutlulukla nasip olsun.

Şimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Bebegın iyi haberine odaklandım. Hepsi gecer bakalım.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
Anneliğin hayırlı Olsun çok geçmiş Olsun.rabbim yavrunuzu sağlık sihhatle büyütmeyi nasip etsin.Allah’ın izniyle inşallah topuk kanıda temiz gelecek belkide sadece sakin bir bebektir.

Süt sağmaya gelince ilk gelen süt kolostrum yani daha katı kıvamlıdır öyle makinayla falan gelmeyebilir youtube tan elle sağım videoları izle en iyi elle sağımla gelir kolostrum ve elle sağmak gerçekten zor değildir gelen sütü kaşıkla şırıngayla vs. Verebilirler.sonrasında normal süte dönüyor normal kıvamlı o zaman zaten makinayla rahatça sagabilirsin

Back
X