Bizimki de o 2 değerlikli olanı zorla içiyordu. Sanırım bi iki ay öyle böyle verdik. Bi gün tadına bakayım dedim ağzımdan zor silindi o tatSize de geçmiş olsun. Şöyle ki, biz de henüz Fermix’e başlamadık, ocean çok az kaldı, önce onu bitirip geçmek istedim. Ama geçeceğim, bunu öneren doktora güveniyorum denemek istiyorum. Buradaki eczanelere soracağım önce, internet alışverişlerinden daha güvenli geliyor eczaneler önce. Bulamazsam internetten alacağım mecbur. Yorumları okudum biraz, kullananlar genel olarak memnun gözüküyor. Tabii denemek lazım. 12. Ayda devlette tekrar kan vereceğiz, o zaman da bir buçuk ay kadar denemiş olacağız, işe yaramış mı belki az buçuk belli olur diye düşünüyorum. Tabii tadı nasıl, sevecek mi, kabızlık yapacak mı, koyu renkli mi vs. henüz hiç bilmiyorum. Ocean Microfer’i bayıla bayıla içiyor ama işe yaramadığı konusunda çok fazla yorum olduğu için bırakmak istiyorum artık. Bu arada bize 2 ml olarak çoğaltmışlardı ocean’ı, o 0,5’lik çizgiden 4 tane veriyorum bir haftadır tek seferde, aç karnına ve üstüne de tatlı kivi yediriyorum. Süte dikkat ediyorum özellikle artık. Diş için de doktorlar artık mutlaka fırça kullanmamızı istediler (macunsuz), fotoğrafa ekledim onu da, başlayacağım, umarım kararma yapmaz![]()

Acaba kolay içilebilmesi için çok az suya katmak vs olur mu?