2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Açalım mı demişken kızlar sizde göbeğiniz açık mi geziyorsunuz evde ben kapatınca sanki sıcak basıyor rahat edemiyorum

Gözlerinde ultrason var kıyafetin üstünden bakıp bebeğin kilosu iyi mi değil mi biliyorlar ona göre yorum yapıyorlar galiba
Tüm hamileler yaşıyor bu zorbalığı benimde öyle bu ne biçim ikiz karnı karnım büyüyemediği için erken doğumum olacakmış hiç böyle tespit duymamıştım diyorumaslında karnım var ama boyum uzun diye açıklama yapıyorum sonra kendime kızıyorum he de geç niye açıkladın diyorum

Bana çocuğun sakat olacak bile dediler, sırf sigarayı bırakamadım diye. O kadar üzüldüm ki, umarım onlar da üzüldüğüm kadar üzülürler

Hem bol giyiniyorum hemde boyum uzun karnım gerçekten çok yok geçen dedim ya tüpçü fikretin göbeği gibi diye gerçekten öyle

Bana çocuğun sakat olacak bile dediler, sırf sigarayı bırakamadım diye. O kadar üzüldüm ki, umarım onlar da üzüldüğüm kadar üzülürler
Bende öyle bi hadsizlik yapmıştım görümceme çok şaşırmıştım bunuda dile getirmiştim şimdi hamile kaldığımda arada aklıma geliyor bir anneden başka kimse evladını düşünemez niye öyle dedim abla diye telefon açtım oda ben unuttum kız dört yaşında diyor ama ben unutmazdım dedim

Herkes bir olmuyor, mesela senin takılmayacağın şeye ben takılır unutamam. Ben kin tutmam ama unutmam da mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…