- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.901
Açalım mı demişken kızlar sizde göbeğiniz açık mi geziyorsunuz evde ben kapatınca sanki sıcak basıyor rahat edemiyorumYa belki bol giyiniyorsun o yüzden gözükmüyordur, ben mesela oversize tişört giymeyi de seviyorum o zaman daha az belli oluyor karnım. İlla açalım mı yani, utanmasalar çocuğun kolundan cıkarıp tartıya koyacaklar
Tüm hamileler yaşıyor bu zorbalığı benimde öyle bu ne biçim ikiz karnı karnım büyüyemediği için erken doğumum olacakmış hiç böyle tespit duymamıştım diyorumGözlerinde ultrason var kıyafetin üstünden bakıp bebeğin kilosu iyi mi değil mi biliyorlar ona göre yorum yapıyorlar galiba
Gidip bakayım hemenKasım annelerinde doğuran var mı takip ediyonuz mu?
Bana çocuğun sakat olacak bile dediler, sırf sigarayı bırakamadım diye. O kadar üzüldüm ki, umarım onlar da üzüldüğüm kadar üzülürlerTüm hamileler yaşıyor bu zorbalığı benimde öyle bu ne biçim ikiz karnı karnım büyüyemediği için erken doğumum olacakmış hiç böyle tespit duymamıştım diyorumaslında karnım var ama boyum uzun diye açıklama yapıyorum sonra kendime kızıyorum he de geç niye açıkladın diyorum
Biri doğurmuşKasım annelerinde doğuran var mı takip ediyonuz mu?
Bende bakıyorum şuan oraya napıyolar diyeGidip bakayım hemen
Ben hep öyleydim iç çamaşırı ile uyuyordum taki bir gün karnım ağrıdı soğuktan o gün kapadım banada daral gelio ama haklısınAçalım mı demişken kızlar sizde göbeğiniz açık mi geziyorsunuz evde ben kapatınca sanki sıcak basıyor rahat edemiyorum
Yazın çok güzeldi ya bir bol tişört kilot uyumakBen hep öyleydim iç çamaşırı ile uyuyordum taki bir gün karnım ağrıdı soğuktan o gün kapadım banada daral gelio ama haklısın
Hem bol giyiniyorum hemde boyum uzun karnım gerçekten çok yokYa belki bol giyiniyorsun o yüzden gözükmüyordur, ben mesela oversize tişört giymeyi de seviyorum o zaman daha az belli oluyor karnım. İlla açalım mı yani, utanmasalar çocuğun kolundan cıkarıp tartıya koyacaklar
Ben kasım annelerine bakıyorum ama listeye yazmıyorlar mı doğurdu falan diye göremedim
Gördüm gördüm
Bende öyle bi hadsizlik yapmıştım görümceme çok şaşırmıştım bunuda dile getirmiştim şimdi hamile kaldığımda arada aklıma geliyor bir anneden başka kimse evladını düşünemez niye öyle dedim abla diye telefon açtım oda ben unuttum kız dört yaşında diyor ama ben unutmazdım dedimBana çocuğun sakat olacak bile dediler, sırf sigarayı bırakamadım diye. O kadar üzüldüm ki, umarım onlar da üzüldüğüm kadar üzülürler
Evet listeye baktım yazmamışlar onlar pek konuşmuyor galiba bizim kadarBen kasım annelerine bakıyorum ama listeye yazmıyorlar mı doğurdu falan diye göremedim
Evet yaa bizde de doğuran var gerçi listede yok ama onun isteğiyle yok yoksa ben ekleyecektimBen kasım annelerine bakıyorum ama listeye yazmıyorlar mı doğurdu falan diye göremedim
Kasım anneleri doğuruyor sıra bize geliyorGördüm gördümdarısı başımıza
Öbür anne grupları yazıyordu ben bakıyordum aa şu tarihte doğurmuş falan diyordumEvet listeye baktım yazmamışlar onlar pek konuşmuyor galiba bizim kadar
1ay sonra başlıcaz nasipse bizde inşallahKasım anneleri doğuruyor sıra bize geliyor
Herkes bir olmuyor, mesela senin takılmayacağın şeye ben takılır unutamam. Ben kin tutmam ama unutmam da meselaBende öyle bi hadsizlik yapmıştım görümceme çok şaşırmıştım bunuda dile getirmiştim şimdi hamile kaldığımda arada aklıma geliyor bir anneden başka kimse evladını düşünemez niye öyle dedim abla diye telefon açtım oda ben unuttum kız dört yaşında diyor ama ben unutmazdım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?