2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kv deye geldi yoksa ne gelirim ne giderim, sadece onların çocukları iyi gibi davranan insanlardan her şeye burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum
Bide şişsen ay ne kadar kilo almışsın nasıl vereceksin bu kiloları diye laf ederler. Burak hazine diye bir doktor var ya diyor ki ilk 20 hafta aynı şekilde beslenmeye devam edin. Son 20 hafta bebek büyüdüğü için 500 kalori fazla alma ihtiyacı duyacaksın bu da bir kase yoğurt, yulaf veya meyveye denk geliyor. Siz ne yaparsanız yapın ne yerseniz yiyin bebek alacağı kiloyu alacak. O yüzden umursamayıp cevap vermek lazım

Kız hepimizin akrabaları öyle sanırım kendi çocuklarına bir şey diyemezler sana gelince laf yaparlar
Kadınlar laf etse ben anlıyorum en azından doğurmuş falan oluyorlar bilgileri oluyor oda saçma ama bana erkekler bile laf ediyor. Eşimin halasının damadı var 25 haftalıkken falan gördü beni bana diyor ki hiç hamile gibi değilsin karnıma falan bakıyor. Hoşt ulan diyesim geliyor böylelerine

Cahil insana laf anlatmak zor, yediğin ekmeği sayarlar. Doktorum bana gayet iyi gidiyor normal dediği için umursamıyorum, benim sinirime giden geri zekalı salak saçma yorumlar

Sen baya tecrübelisin kaç aylık senin ki deseydin

Herkes bir profesör olmuş, yakında doktora gitmeye de gerek kalmaz bunlar her şeyi biliyor

Cahil insana laf anlatmak zor, yediğin ekmeği sayarlar. Doktorum bana gayet iyi gidiyor normal dediği için umursamıyorum, benim sinirime giden geri zekalı salak saçma yorumlar
Evet orası öyle resmen cahille uğraşmak daha zor.

Sen baya tecrübelisin kaç aylık senin ki deseydin
Kendi karısı ikiz doğurdu benden kısa boylu. Onunla aynı olmamı bekliyor. Bide okumuş etmiş adam ya. Çok tuhafıma gidiyor erkeklerin böyle şeylere yorum yapması. Benim eşim demez ayıp görür.

Kendi karısı ikiz doğurdu benden kısa boylu. Onunla aynı olmamı bekliyor. Bide okumuş etmiş adam ya. Çok tuhafıma gidiyor erkeklerin böyle şeylere yorum yapması. Benim eşim demez ayıp görür.
Sanırım biraz gevşek yetişmiş benim de eşim demez normal olan dememesi zaten. Erkekler ne kadar bilmiş ya

Gözlerinde ultrason var kıyafetin üstünden bakıp bebeğin kilosu iyi mi değil mi biliyorlar ona göre yorum yapıyorlar galiba
Ya belki bol giyiniyorsun o yüzden gözükmüyordur, ben mesela oversize tişört giymeyi de seviyorum o zaman daha az belli oluyor karnım. İlla açalım mı yani, utanmasalar çocuğun kolundan cıkarıp tartıya koyacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…