- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.881
Allahtan o yok5 yemek kaşığı beyaz dut 2 su bardağı su 5 6 dakika kaynat birini sabah birini akşam iç şekerin yok demi
Canın nasıl isterseAllahtan o yokTamam yaptırdım anneme ılıkmı içeçem soğukmu
Bide şişsen ay ne kadar kilo almışsın nasıl vereceksin bu kiloları diye laf ederler. Burak hazine diye bir doktor var ya diyor ki ilk 20 hafta aynı şekilde beslenmeye devam edin. Son 20 hafta bebek büyüdüğü için 500 kalori fazla alma ihtiyacı duyacaksın bu da bir kase yoğurt, yulaf veya meyveye denk geliyor. Siz ne yaparsanız yapın ne yerseniz yiyin bebek alacağı kiloyu alacak. O yüzden umursamayıp cevap vermek lazımKv deye geldi yoksa ne gelirim ne giderim, sadece onların çocukları iyi gibi davranan insanlardan her şeye burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum
Kadınlar laf etse ben anlıyorum en azından doğurmuş falan oluyorlar bilgileri oluyor oda saçma ama bana erkekler bile laf ediyor. Eşimin halasının damadı var 25 haftalıkken falan gördü beni bana diyor ki hiç hamile gibi değilsin karnıma falan bakıyor. Hoşt ulan diyesim geliyor böylelerineKız hepimizin akrabaları öyle sanırım kendi çocuklarına bir şey diyemezler sana gelince laf yaparlar
Cahil insana laf anlatmak zor, yediğin ekmeği sayarlar. Doktorum bana gayet iyi gidiyor normal dediği için umursamıyorum, benim sinirime giden geri zekalı salak saçma yorumlarBide şişsen ay ne kadar kilo almışsın nasıl vereceksin bu kiloları diye laf ederler. Burak hazine diye bir doktor var ya diyor ki ilk 20 hafta aynı şekilde beslenmeye devam edin. Son 20 hafta bebek büyüdüğü için 500 kalori fazla alma ihtiyacı duyacaksın bu da bir kase yoğurt, yulaf veya meyveye denk geliyor. Siz ne yaparsanız yapın ne yerseniz yiyin bebek alacağı kiloyu alacak. O yüzden umursamayıp cevap vermek lazım
Hiç güzel bir video değil bukadar korkuda normal değil üzüldüm yavruya
Ay neden kızıyor ki çok üzüldüm
Sen baya tecrübelisin kaç aylık senin ki deseydinKadınlar laf etse ben anlıyorum en azından doğurmuş falan oluyorlar bilgileri oluyor oda saçma ama bana erkekler bile laf ediyor. Eşimin halasının damadı var 25 haftalıkken falan gördü beni bana diyor ki hiç hamile gibi değilsin karnıma falan bakıyor. Hoşt ulan diyesim geliyor böylelerine
Herkes bir profesör olmuş, yakında doktora gitmeye de gerek kalmaz bunlar her şeyi biliyorKadınlar laf etse ben anlıyorum en azından doğurmuş falan oluyorlar bilgileri oluyor oda saçma ama bana erkekler bile laf ediyor. Eşimin halasının damadı var 25 haftalıkken falan gördü beni bana diyor ki hiç hamile gibi değilsin karnıma falan bakıyor. Hoşt ulan diyesim geliyor böylelerine
Evet orası öyle resmen cahille uğraşmak daha zor.Cahil insana laf anlatmak zor, yediğin ekmeği sayarlar. Doktorum bana gayet iyi gidiyor normal dediği için umursamıyorum, benim sinirime giden geri zekalı salak saçma yorumlar
Bilerek kızıyorAy neden kızıyor ki çok üzüldüm
Kendi karısı ikiz doğurdu benden kısa boylu. Onunla aynı olmamı bekliyor. Bide okumuş etmiş adam ya. Çok tuhafıma gidiyor erkeklerin böyle şeylere yorum yapması. Benim eşim demez ayıp görür.Sen baya tecrübelisin kaç aylık senin ki deseydin
Sanırım biraz gevşek yetişmiş benim de eşim demez normal olan dememesi zaten. Erkekler ne kadar bilmiş yaKendi karısı ikiz doğurdu benden kısa boylu. Onunla aynı olmamı bekliyor. Bide okumuş etmiş adam ya. Çok tuhafıma gidiyor erkeklerin böyle şeylere yorum yapması. Benim eşim demez ayıp görür.
Gözlerinde ultrason var kıyafetin üstünden bakıp bebeğin kilosu iyi mi değil mi biliyorlar ona göre yorum yapıyorlar galibaHerkes bir profesör olmuş, yakında doktora gitmeye de gerek kalmaz bunlar her şeyi biliyor
Kesinlikle öyle mahrem bişey benceSanırım biraz gevşek yetişmiş benim de eşim demez normal olan dememesi zaten. Erkekler ne kadar bilmiş ya
Ya belki bol giyiniyorsun o yüzden gözükmüyordur, ben mesela oversize tişört giymeyi de seviyorum o zaman daha az belli oluyor karnım. İlla açalım mı yani, utanmasalar çocuğun kolundan cıkarıp tartıya koyacaklarGözlerinde ultrason var kıyafetin üstünden bakıp bebeğin kilosu iyi mi değil mi biliyorlar ona göre yorum yapıyorlar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?