- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.861
Ben eşimin tişörtlerine dadandimDurduk yere kilo aldığım için benimde yok artık kıyafetlere sığmamaya başladım aynı şeyi yıkayıp giyip duruyorum iki haftadıryapacak bişi yok
Uzan, pozisyon değiş vs geçiyorsa bişi değildirKızlar belimden alt karnıma vuran bir sızı var daha yeni kontrol olmuştum ama sizce gitmeli miyim yoksa yalancı sancı mıdır nasıl anlayabilirim?
Doğuralım, yenidoğan dönemini de sağlıklı, mutlu ve psikolojisi sağlam bir şekilde atlatalım inşallahDimi bir an önce sağlıkla dogsalar zaten gece uyuyamıyorum en azından bedenim benim olur
Of bu dizilerde tesettürleri neden böyle kötü yapıyorşar
Eşim şuan ben fazlasıyla zayıf onunkiler bile olmuyoBen eşimin tişörtlerine dadandim
Keşke deseydin sen demedin benim içimde kaldı şimdiBugün eşimin teyzesini gördüm, sinir oldum deli etti beni. Kızı benden 2 hafta önde, neymiş benim karnım yokmuş kızının karnı baya büyükmüş, başka misafirler var diye bir şey diyemedim yoksa bende öküz gibi yesem bende öyle şişerdim diyecektim sinirden. Neymiş kızı hiç yatmamış hep temizlik yemek yapmış, bana laf çarpıtmaya çalışıyor güya sanki gelipte o işimi görüyor da babasının hayrına. Bu millet neden ota b*ka karışıyor anlamadım
Hamile taytı almıştım iki ay önce oda sıkmaya başladı salak gibi bayağıda para verdim sonuna kadar giyerim diye kocamın bile alt eşofmanları olmuyo adam L giyiyor diyorum sen de zayıfmışsınDurduk yere kilo aldığım için benimde yok artık kıyafetlere sığmamaya başladım aynı şeyi yıkayıp giyip duruyorum iki haftadıryapacak bişi yok
Eşim 90 kilo 1.87 olunca herşeyi rahat oluyor banaEşim şuan ben fazlasıyla zayıf onunkiler bile olmuyoalmakta istemiyorum güya kışlıklar daha bol diye onlara güveniyordum havalar ısındı yaa şansıma kasıma geldik neredeyse cam açık yatacam
Değil mi hep böyle yapıyorlarOf bu dizilerde tesettürleri neden böyle kötü yapıyorşarbu fotoğraf yine iyiymiş normalde o kadar kötü yapıyorlar ki bu gerçek olamaz diyorum
Dua etsin başka misafir vardı yoksa diyecektim, yok yani olabilir fazla kilo da alabilirsin almayadabilirsin kıyaslamak nedir anlamadım eline ne geçecek yani çocuklar sağlıklı olsun yeterKeşke deseydin sen demedin benim içimde kaldı şimdi
Ay şöyle insanları evinize sokmayın. Hem evinize hem size kötü enerji verir. İnsanlar çok biliyor. Hepsinin saçını başını yolasın varBugün eşimin teyzesini gördüm, sinir oldum deli etti beni. Kızı benden 2 hafta önde, neymiş benim karnım yokmuş kızının karnı baya büyükmüş, başka misafirler var diye bir şey diyemedim yoksa bende öküz gibi yesem bende öyle şişerdim diyecektim sinirden. Neymiş kızı hiç yatmamış hep temizlik yemek yapmış, bana laf çarpıtmaya çalışıyor güya sanki gelipte o işimi görüyor da babasının hayrına. Bu millet neden ota b*ka karışıyor anlamadım
Üst buluyorum halen sweetlerim oluyor da bende alt kıyafet sıkıntıBen eşimin tişörtlerine dadandim
Değerini bilEşim 90 kilo 1.87 olunca herşeyi rahat oluyor bana
bende aldım ama bu kadar kilo almak planlarımda hiç yoktuHamile taytı almıştım iki ay önce oda sıkmaya başladı salak gibi bayağıda para verdim sonuna kadar giyerim diye kocamın bile alt eşofmanları olmuyo adam L giyiyor diyorum sen de zayıfmışsın
Herkes ve her hamilelik birbirinden farklıdır insanlar bunu anlamıyor boşver canım takma kafana sağlıklı olduktan sonra göbek çıkmış çıkmamış sorun yokDua etsin başka misafir vardı yoksa diyecektim, yok yani olabilir fazla kilo da alabilirsin almayadabilirsin kıyaslamak nedir anlamadım eline ne geçecek yani çocuklar sağlıklı olsun yeterkv lafını verdi ama, sabah kızını görmüş şey demiş teyze ben yiyip içip yatıyorum
AhahahahahBugün eşimin teyzesini gördüm, sinir oldum deli etti beni. Kızı benden 2 hafta önde, neymiş benim karnım yokmuş kızının karnı baya büyükmüş, başka misafirler var diye bir şey diyemedim yoksa bende öküz gibi yesem bende öyle şişerdim diyecektim sinirden. Neymiş kızı hiç yatmamış hep temizlik yemek yapmış, bana laf çarpıtmaya çalışıyor güya sanki gelipte o işimi görüyor da babasının hayrına. Bu millet neden ota b*ka karışıyor anlamadım
Kv deye geldi yoksa ne gelirim ne giderim, sadece onların çocukları iyi gibi davranan insanlardan her şeye burnunu sokan insanlardan nefret ediyorumAy şöyle insanları evinize sokmayın. Hem evinize hem size kötü enerji verir. İnsanlar çok biliyor. Hepsinin saçını başını yolasın var
Kız hepimizin akrabaları öyle sanırım kendi çocuklarına bir şey diyemezler sana gelince laf yaparlarKv deye geldi yoksa ne gelirim ne giderim, sadece onların çocukları iyi gibi davranan insanlardan her şeye burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum
Akrabayı akrep soksun gerçektenKız hepimizin akrabaları öyle sanırım kendi çocuklarına bir şey diyemezler sana gelince laf yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?