- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.921
Biraz toparlasınlar gelir gruba bence sonra söyle yaz diye yada den sorarsın. Şimdi hem stresli hemde sütle falan uğraşıyorEvet yaa bizde de doğuran var gerçi listede yok ama onun isteğiyle yok yoksa ben ekleyecektim
Evet ya inşallah1ay sonra başlıcaz nasipse bizde inşallah
1 günü daha yedik1ay sonra başlıcaz nasipse bizde inşallah
Evet ya bişey kalmadı. Sonra süt muhabbetleri yapacağız, ishal mi kabız mı, gazı var mı, uyuyor uyumuyor derdi olacak1ay sonra başlıcaz nasipse bizde inşallah
Yazarım hemen yaa niye yazmayım
Doğum anında da yazacan gibime geliyorYazarım hemen yaa niye yazmayım
Rabbim yardımcın olsun kuzum umarım zamanında hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerKızlar iyi akşamlar sabah Nisan geldi acile gittik yatış veridler sancım var akciğer için ilaç yapildim ilaç veriyorlar dualarınıza talibim bnide unutmayın bebeklerim biraz daha bklesin
artık halimiz kalırsa doğuranlar başlıyo biraz geri çekilmeyeEvet ya bişey kalmadı. Sonra süt muhabbetleri yapacağız, ishal mi kabız mı, gazı var mı, uyuyor uyumuyor derdi olacakilk çocuğu olmayanlara bir sorum var. Herşey ne zaman normale dönüyor? Emzirme saati uyku saati faln ne zaman oturuyor
İyi bişi mi diyon kötü bişi mi diyon şuan anlamıyorum uykumda geldiDoğum anında da yazacan gibime geliyor
İyi bişi mi diyon kötü bişi mi diyon şuan anlamıyorum uykumda geldi
Evet bu kadar konuşamayız belki ama yine de sorular sorulur. Benimde yarın randevum var bebişimi özledimartık halimiz kalırsa doğuranlar başlıyo biraz geri çekilmeye
Ya inşallah doğuranlar unutmaz buraya yazmayıİyi diyorum ilgilisin hepimizle ilgileniyorsun
Aa haber ver mutlakaEvet bu kadar konuşamayız belki ama yine de sorular sorulur. Benimde yarın randevum var bebişimi özledim
Benim eşim akrep düşünme bile. İnatçı dediğim dedik ve tembelDün galiba düşündüm bunu akrep erkeği nasıl oluyor acaba yay ı biliyorum da
İlk defa nts gireceğim kendi hastanemde bakalım nasıl çıkacak. Yazarım kesinAa haber ver mutlaka
Kardeşimde akrep aşırı tembelBenim eşim akrep düşünme bile. İnatçı dediğim dedik ve tembel
Moral bozmıyım ama benim çocuğum iki yaşında gece deliksiz uyumaya başladı. Ondan önce sabaha kadar memeler açık yatıyorduk. Ama kuzenimin kızı 6 aylık şu an. Akşam 8’de yatıp hiç uyanmadan sabah 7’de kalkıyormuş.Evet ya bişey kalmadı. Sonra süt muhabbetleri yapacağız, ishal mi kabız mı, gazı var mı, uyuyor uyumuyor derdi olacakilk çocuğu olmayanlara bir sorum var. Herşey ne zaman normale dönüyor? Emzirme saati uyku saati faln ne zaman oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?