- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.961
İns cnm bnmCanım kendini sakın strese sokma her şey olacağına varacak. İnşallah sorun olmayacak tedavi ile durduracaklar bebeklerini. Dua oku, kendine eğlendirecek bişeyler bul eminim çok zordur bu dediklerim. Stresten uzak durmaya çalış
Yarın herseyi yıkayıp ütü işine girip çantayı hazirlayacam gruba girince bi korku alıyor beni birincide 34. Haftada hazırlamıştım ama bu kez sanki çok geç gibi 34 geliyor bana
İlk oğlumda acemiydik duvara yerlere heryere hatıra bırakmıştı bu sefer yüksek mertebe tecrübemle P*ye sahip çıkalım lütfen diye kulağına fısıldayarak acacam altınıErkek anneleri bebek doğunca bez değiştirme de sağa sola septirmesin diye ne düşünüyorsunuz
Teşekkür ederim napayım kızlar yazacaktım da, sizleri sıkmak istemediğim için sonra bir ara yazarım diodum, hastaneye gttk gördük durumunu öğrendik pek bilgi alamamıstık test tahlillere baslamışlar yenıdoganında bir süreci var bir ara 2 ay kalabilir dedı doktor, dogduktan sonra birtakım değerlendırmeler varmıs puanlamalar vs. net bişey diyemeyiz durumuna, bizimde gidişat sıkıntılı idi, kuvozde 5 gun oldu. Eve eli bos geldık bunun üzüntüsü ayrı oldu süt sağmaya calısıom ama gelen cok bısey yok. Biraz yorgunum moral olarak bebek yanımda olsaydı Baska olurdu hersey. Ailemde kalamadım hemen kactım evime teselli veriyor arayan felan cok oldu konusasım yok kimseyle.Ay aklımıza gelmişkenbirminikask2020 bebeğim nasılsın?
Süt yapan çaylar var denedin mi canım inşallah tez zamanda çıkacakTeşekkür ederim napayım kızlar yazacaktım da, sizleri sıkmak istemediğim için sonra bir ara yazarım diodum, hastaneye gttk gördük durumunu öğrendik pek bilgi alamamıstık test tahlillere baslamışlar yenıdoganında bir süreci var bir ara 2 ay kalabilir dedı doktor, dogduktan sonra birtakım değerlendırmeler varmıs puanlamalar vs. net bişey diyemeyiz durumuna, bizimde gidişat sıkıntılı idi, kuvozde 5 gun oldu. Eve eli bos geldık bunun üzüntüsü ayrı oldu süt sağmaya calısıom ama gelen cok bısey yok. Biraz yorgunum moral olarak bebek yanımda olsaydı Baska olurdu hersey. Ailemde kalamadım hemen kactım evime teselli veriyor arayan felan cok oldu konusasım yok kimseyle.
AhahahhGeçen sene kürtaj olduğumda hem ağlayıp hemde eşime ilanı aşk etmiştim. Ablamda tamamen uyutulup doğurdu oda kızının kıllı olup olmadığını sormuştu
çokta rezil olacak bişi değil yaa benim hep çenem düşmüşBen de serklajdan sonra anestezi teknikerine 38 senedir öğretmen olduğumu söyledim
ay bu konuda birlik olmamız lazımBen de aynı seylerı gıyıyorum hastaneye saglık ocagına gıderken, esım üniformanı giydin mı dıye dalga gecıyor, ama göstericem ona gününü, bebek dogsun emzirme diyeti de yapıcam, tığ gibi olucam..2 ay ıcın de buyuk buyuk şeyler almak istemiyorum, mecbur kıslık tayt aldım gecen o kadar, genıs kazaklar falan ıdare ederım tam kış gelınce de
İşte klasik akrep erkeğiBenim eşim de dünyada sadece kendi çalışıyo gibi davranıyo
İyi olacak annesi inşallah biraz yorgun ama toparlayacakTeşekkür ederim napayım kızlar yazacaktım da, sizleri sıkmak istemediğim için sonra bir ara yazarım diodum, hastaneye gttk gördük durumunu öğrendik pek bilgi alamamıstık test tahlillere baslamışlar yenıdoganında bir süreci var bir ara 2 ay kalabilir dedı doktor, dogduktan sonra birtakım değerlendırmeler varmıs puanlamalar vs. net bişey diyemeyiz durumuna, bizimde gidişat sıkıntılı idi, kuvozde 5 gun oldu. Eve eli bos geldık bunun üzüntüsü ayrı oldu süt sağmaya calısıom ama gelen cok bısey yok. Biraz yorgunum moral olarak bebek yanımda olsaydı Baska olurdu hersey. Ailemde kalamadım hemen kactım evime teselli veriyor arayan felan cok oldu konusasım yok kimseyle.
Cok geçmiş olsun canım sen kalbini ferah tut herşey yoluna girecek inşallahKızlar dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun biraz kasılma var tedavi devam ediyor bakalım kaç gün yaticaz yrn ikinci doz ciğer gelistirici olucak ins bebisleri şöyle 3 hfta daha tutarız hbrdar ederim şuan o kdr duygusalimki kayinpederim iki hfta oldu anjio oldu babam hasta yrn ameliyat oluyor anneme diyemedim yatıyorum hastanede diye eşimi almadilar tek başımayım ha diyince gelecek insan 24 saat uzaklıkta burda kimsem yok bebisler doğarsa tekim kötüyü çağırmak istemiyorum ama şuan bunuda dusunuyroum şuan tek isteğim biraz daha bklesinler hem onlar için hem bnm için
İnşallah hersey gönlünce olur biran önce bu süreç biter canım üzme kendini, sen üzüldükce sütünün gelmesi de zorlasabilir. Hastane tipi sut sagma makinesi kiralaniyor öyle bişey düşünür müsün. İşin daha kolaylaşır o zamanTeşekkür ederim napayım kızlar yazacaktım da, sizleri sıkmak istemediğim için sonra bir ara yazarım diodum, hastaneye gttk gördük durumunu öğrendik pek bilgi alamamıstık test tahlillere baslamışlar yenıdoganında bir süreci var bir ara 2 ay kalabilir dedı doktor, dogduktan sonra birtakım değerlendırmeler varmıs puanlamalar vs. net bişey diyemeyiz durumuna, bizimde gidişat sıkıntılı idi, kuvozde 5 gun oldu. Eve eli bos geldık bunun üzüntüsü ayrı oldu süt sağmaya calısıom ama gelen cok bısey yok. Biraz yorgunum moral olarak bebek yanımda olsaydı Baska olurdu hersey. Ailemde kalamadım hemen kactım evime teselli veriyor arayan felan cok oldu konusasım yok kimseyle.
Ben de şans mı varNasıl ya benim dün teslim edildi
Aynı gün onay oldu bitti yorumladım
Senin ürünler ne zaman geldi
Canım bestlak diye bir damla varmış belki duymuşsundur ama onun süt yaptığını söylüyorlar denemek istersen, inşallah bebişin de sizinle eve döndüğü gün gelecek içini ferah tutTeşekkür ederim napayım kızlar yazacaktım da, sizleri sıkmak istemediğim için sonra bir ara yazarım diodum, hastaneye gttk gördük durumunu öğrendik pek bilgi alamamıstık test tahlillere baslamışlar yenıdoganında bir süreci var bir ara 2 ay kalabilir dedı doktor, dogduktan sonra birtakım değerlendırmeler varmıs puanlamalar vs. net bişey diyemeyiz durumuna, bizimde gidişat sıkıntılı idi, kuvozde 5 gun oldu. Eve eli bos geldık bunun üzüntüsü ayrı oldu süt sağmaya calısıom ama gelen cok bısey yok. Biraz yorgunum moral olarak bebek yanımda olsaydı Baska olurdu hersey. Ailemde kalamadım hemen kactım evime teselli veriyor arayan felan cok oldu konusasım yok kimseyle.
İnan hiç bilmiyorum ama merak konusuKızlar doğum yaklaştıkça aklımda deli sorulardiyelim ki temizlenmeden doğum başladı hastaneye gittik, kesik oldu veya yırtılma. Kıllarla birlikte mi dikecek doktor? Doğumu boşverip aklıma takılan saçma sapan sorular
Uyku tutmayınca saçma sapan sorularİnan hiç bilmiyorum ama merak konusu
İnşallah düzelmiştir şimdi nasılsın?Kızlar galiba eleniyorum. Beş dakikada bire düştü sancılarımdaha hiç uyuyamadım yatamıyorum sancidan
Hastaneye gitmedin mi? Bize haber ver musait oldugundaKızlar galiba eleniyorum. Beş dakikada bire düştü sancılarımdaha hiç uyuyamadım yatamıyorum sancidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?