2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İns cnm bnm

Yarın herseyi yıkayıp ütü işine girip çantayı hazirlayacam gruba girince bi korku alıyor beni birincide 34. Haftada hazırlamıştım ama bu kez sanki çok geç gibi 34 geliyor bana

Ben 34teyim,bu hafta ici yıkayıp hafta sonu cantayı hazırlayacağım..
Benim bi arkadasim hep “cantayi hazirladim kapattim sancim geldi doguma gittim” diye anlatir hep.Sanirim ondan etkilendim baya agirdan aldim

Erkek anneleri bebek doğunca bez değiştirme de sağa sola septirmesin diye ne düşünüyorsunuz
İlk oğlumda acemiydik duvara yerlere heryere hatıra bırakmıştı bu sefer yüksek mertebe tecrübemle P*ye sahip çıkalım lütfen diye kulağına fısıldayarak acacam altını

Ay aklımıza gelmişken birminikask2020 bebeğim nasılsın?
Teşekkür ederim napayım kızlar yazacaktım da, sizleri sıkmak istemediğim için sonra bir ara yazarım diodum, hastaneye gttk gördük durumunu öğrendik pek bilgi alamamıstık test tahlillere baslamışlar yenıdoganında bir süreci var bir ara 2 ay kalabilir dedı doktor, dogduktan sonra birtakım değerlendırmeler varmıs puanlamalar vs. net bişey diyemeyiz durumuna, bizimde gidişat sıkıntılı idi, kuvozde 5 gun oldu. Eve eli bos geldık bunun üzüntüsü ayrı oldu süt sağmaya calısıom ama gelen cok bısey yok. Biraz yorgunum moral olarak bebek yanımda olsaydı Baska olurdu hersey. Ailemde kalamadım hemen kactım evime teselli veriyor arayan felan cok oldu konusasım yok kimseyle.

Süt yapan çaylar var denedin mi canım inşallah tez zamanda çıkacak moralini yüksek tut

Geçen sene kürtaj olduğumda hem ağlayıp hemde eşime ilanı aşk etmiştim. Ablamda tamamen uyutulup doğurdu oda kızının kıllı olup olmadığını sormuştu
Ahahahh
Ben de serklajdan sonra anestezi teknikerine 38 senedir öğretmen olduğumu söyledim
çokta rezil olacak bişi değil yaa benim hep çenem düşmüş
ay bu konuda birlik olmamız lazım ödem atmamız lazım bolbol

İyi olacak annesi inşallah biraz yorgun ama toparlayacak seninle beraber eve de gelecek inşallah… bizde seni sıkmak istemiyoruz inan merakta ediyoruz.

Cok geçmiş olsun canım sen kalbini ferah tut herşey yoluna girecek inşallah dualarimiz sizinle

İnşallah hersey gönlünce olur biran önce bu süreç biter canım üzme kendini, sen üzüldükce sütünün gelmesi de zorlasabilir. Hastane tipi sut sagma makinesi kiralaniyor öyle bişey düşünür müsün. İşin daha kolaylaşır o zaman

Kızlar doğum yaklaştıkça aklımda deli sorular diyelim ki temizlenmeden doğum başladı hastaneye gittik, kesik oldu veya yırtılma. Kıllarla birlikte mi dikecek doktor? Doğumu boşverip aklıma takılan saçma sapan sorular

Canım bestlak diye bir damla varmış belki duymuşsundur ama onun süt yaptığını söylüyorlar denemek istersen, inşallah bebişin de sizinle eve döndüğü gün gelecek içini ferah tut

İnan hiç bilmiyorum ama merak konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…