2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Günaydın kızlar.Artık gaviskon bile işe yaramıyor. 7.23de ağzıma acı su geldi ve merdeyse kusarak uyanıyordum. Ne yapsam geçmedi uyumaya çalıştım mide yanma, ağzı su gelmesi, geğirme hepsi bir arada. Dünden beri böyleyim.

eğer kusmaların seni susuz aç bırakacak seviyedeyse mide koruyucuya başlatacaktır dr. ben ancak mide koruyucuyla yemek yiyorum yoksa günde 4 5 kere kusuyorum

Bende aynı durumdayız geceden beri halada devam ediyor dün soğuk süt içmiştim işe yaramıştj biraz

Erkek anneleri bebek doğunca bez değiştirme de sağa sola septirmesin diye ne düşünüyorsunuz
Oglumda e bebegin islak mendilini kullanmistim bi ara. Islak mendillerin yaninda pipiped diye bi sey vermislerdi. Altini degistirirken pipiye onu koyuyorduk pipinin ustu kapali oldugu icin yapmiyordu. Hepsini atmisim pipipedlerin. Bi tane kendim dikerim belki

Bende aynı durumdayız geceden beri halada devam ediyor dün soğuk süt içmiştim işe yaramıştj biraz
Bende içtim yattım ama ilacın geçirmediğini süt geçirir gibi yaptı sonra tekrar başladı. Acı su kustum çok fena

Biraz daha eyübe yakın taraftayım ben. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Ben devlet takipliyim canem. Şuan fizik tedaviye gidiyorum. Ama doğumu karşıda yapacam. Muhtemelen Zeynep Kamil’de, İlhan Varank’ta ya da Ümraniye eğt arşt. Da

eğer kusmaların seni susuz aç bırakacak seviyedeyse mide koruyucuya başlatacaktır dr. ben ancak mide koruyucuyla yemek yiyorum yoksa günde 4 5 kere kusuyorum
Normalde hamileliğin başında bile kusmamıştım. Şimdi mide yanmasında ağzına acı su geliyor o kusturuyor. İşe yarasında ne verirse versin gerçekten

Bende içtim yattım ama ilacın geçirmediğini süt geçirir gibi yaptı sonra tekrar başladı. Acı su kustum çok fena
Belki bünyen alıştığı içindir gaviscon benzer farklı bir ilaç kullansan etken madde değiştiği için belki rahatlatir

Canım ben evde günlük 2 yıldır bu tavaları kullanıyorum.
Sapları ısınmıyor.
Kıyaması temizlemeside çok kolay ben çok memnnum
arada çok güzel fiyata iniyor. o zaman değerlendirebilirsin

Normalde hamileliğin başında bile kusmamıştım. Şimdi mide yanmasında ağzına acı su geliyor o kusturuyor. İşe yarasında ne verirse versin gerçekten
ben çok şiddetli kusma atakları yaşıyorum ilaçsız. ilaç almak istemiyorum ama gerçekten hem dayanılacak gibi değil hem de ne yemek ne su tüketiliyor. hoş alınca tamamen bitmiyor hala yüksek yatıyorum diyetime dikkat ediyorum ama en azından boğulur gibi ataklar azalıyor. sesim değişti hamileliğimde asitten sesim kısık geziyorum ilaca rağmen

İnşallah beklerler ben bilirim gurbette olmanın nekadar zor olduğunu ben tüp ameliyati olucağım yanımda kimse kalamıyor çünkü bu şehirde kimsem yok eşimi almadılar biz özeldeki gibi eşim kalır diye düşünmüştük ameliyatı öncesi bir gece yanlız kaldım ameliyat sıram değişti sabah ilk beni aldılar ve eşim yetişemedi tek girdim çıktığımda sürekli doktora benim yanımda kim kalacak kimsem yok diyip durmuşum eşim hasta bakıcı ayarladı parayla bir gece ama biz herşey yolunda olunca akşam dokuzda evimize geldik. Üzülme inşallah seninde herşey yolunda gider evinize gidersiniz ve bebeklerin üç hafta daha seninle bekler bu süreci gönlünü ferah tut senin için dua edeceğim

Çocuktan çocuğa değişiyor yani ama yine de yenidoğandaki gibi aşırı ağlamalı olmuyordur yani öyle umuyorum
5 aylikken filan kendi basina uyuyabilmeye baslamisti oglum. Gunduz uykulari filan guzeldi. Ama 9-10 aylikken gece uyanip 4-5 saat uyanik kaliyordu,oyun oynamak istiyordu. 4-5 yasindan sonrasi rahatlamistik biz, kendi kendine oyun filan oynuyordu artik, tuvaleti ogrenmisti,lendi yemek yiyebiliyordu filan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…