2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yalnız hissetmen ve tedirgin olman çok normal, ama doktorlar ertelenmesi için elinden geleni yapıyordur merak etme inşallah bebişler zamanında sağlıklı bir şekilde gelirler

Moralin olmadığı için de sütun gelmesi zorlaşıyor olabilir, evine geçmen de iyi olmuş biraz insanlardan uzaklaşmak iyidir böyle durumlarda. İnşallah her şey yoluna girecek

Doğumda önce hemşire temizliyo

Cahil insana laf anlatmak zor, yediğin ekmeği sayarlar. Doktorum bana gayet iyi gidiyor normal dediği için umursamıyorum, benim sinirime giden geri zekalı salak saçma yorumlar
Boşver onları valla şanslısınız kıskançlıklarindan söylüyorlar kendi kızı da zayıf olsa emin ol en iyisi zayıf olmak diyecek

Ben de oyle yapayım haftaya, en azından hastane cantasına konulacakları yıkayım yerlestıreyım, elımız ayagımza dolasmasın sonra.. 30da zaten kendım ıcın gereklı seglerı yerlestırecektım, erken dogum ıhtımalıne gore

Allah in izniyle dayanacaklar canım hiç kendini üzme ben şehir hastanesinde kürtaj olduğumda bir tane asker eşini getirmişti oradaki ebeye kimsemiz yok beni odaya alın hiç çıkmam demişti karımı bırakmak istemiyorum ebe de tamam ama sakın çıkma dedi onlar o gece orada durdu üniversite hastanesinde tek kaliyorsan öyle rica etsen belki kabul ederler

Tam olarak neyden supheleniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…