- Konu Sahibi sunshine__
-
- #43.981
Yalnız hissetmen ve tedirgin olman çok normal, ama doktorlar ertelenmesi için elinden geleni yapıyordur merak etmeKızlar dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun biraz kasılma var tedavi devam ediyor bakalım kaç gün yaticaz yrn ikinci doz ciğer gelistirici olucak ins bebisleri şöyle 3 hfta daha tutarız hbrdar ederim şuan o kdr duygusalimki kayinpederim iki hfta oldu anjio oldu babam hasta yrn ameliyat oluyor anneme diyemedim yatıyorum hastanede diye eşimi almadilar tek başımayım ha diyince gelecek insan 24 saat uzaklıkta burda kimsem yok bebisler doğarsa tekim kötüyü çağırmak istemiyorum ama şuan bunuda dusunuyroum şuan tek isteğim biraz daha bklesinler hem onlar için hem bnm için
Moralin olmadığı için de sütun gelmesi zorlaşıyor olabilir, evine geçmen de iyi olmuş biraz insanlardan uzaklaşmak iyidir böyle durumlarda. İnşallah her şey yoluna girecekTeşekkür ederim napayım kızlar yazacaktım da, sizleri sıkmak istemediğim için sonra bir ara yazarım diodum, hastaneye gttk gördük durumunu öğrendik pek bilgi alamamıstık test tahlillere baslamışlar yenıdoganında bir süreci var bir ara 2 ay kalabilir dedı doktor, dogduktan sonra birtakım değerlendırmeler varmıs puanlamalar vs. net bişey diyemeyiz durumuna, bizimde gidişat sıkıntılı idi, kuvozde 5 gun oldu. Eve eli bos geldık bunun üzüntüsü ayrı oldu süt sağmaya calısıom ama gelen cok bısey yok. Biraz yorgunum moral olarak bebek yanımda olsaydı Baska olurdu hersey. Ailemde kalamadım hemen kactım evime teselli veriyor arayan felan cok oldu konusasım yok kimseyle.
Şimdi nasılsın inşallah geçmiştir uyuyorsundur rahatçaKızlar galiba eleniyorum. Beş dakikada bire düştü sancılarımdaha hiç uyuyamadım yatamıyorum sancidan
Doğumda önce hemşire temizliyoKızlar doğum yaklaştıkça aklımda deli sorulardiyelim ki temizlenmeden doğum başladı hastaneye gittik, kesik oldu veya yırtılma. Kıllarla birlikte mi dikecek doktor? Doğumu boşverip aklıma takılan saçma sapan sorular
Aaa ay inşallah durdururlarKızlar galiba eleniyorum. Beş dakikada bire düştü sancılarımdaha hiç uyuyamadım yatamıyorum sancidan
Çektim, Allah şifa versin.KızlarAselece içinde 99 “ya mübdi” çekelim inşallah erken doğum olmaz
Ay Allah yardımcın olsun iyi misin bizi de haberdar etKızlar galiba eleniyorum. Beş dakikada bire düştü sancılarımdaha hiç uyuyamadım yatamıyorum sancidan
Olmaktan korktuğum yerdeyim
Boşver onları valla şanslısınız kıskançlıklarindan söylüyorlar kendi kızı da zayıf olsa emin ol en iyisi zayıf olmak diyecekCahil insana laf anlatmak zor, yediğin ekmeği sayarlar. Doktorum bana gayet iyi gidiyor normal dediği için umursamıyorum, benim sinirime giden geri zekalı salak saçma yorumlar
On numara cevapSen baya tecrübelisin kaç aylık senin ki deseydin
Bunun alti sadece çok ince bez bir de hemen bozuldu arkadaşım kalın minder falan altına koymadan kullanamiyorduN11de bu varmış %11 indirim uyguluyo
Bizim burada kendi baban bile bu yorumu yapmaz bir şey demez elin adamına ne çok patavatsızlarKesinlikle öyle mahrem bişey bence
Ben de oyle yapayım haftaya, en azından hastane cantasına konulacakları yıkayım yerlestıreyım, elımız ayagımza dolasmasın sonra.. 30da zaten kendım ıcın gereklı seglerı yerlestırecektım, erken dogum ıhtımalıne goreBen oğlumdan kalanları yıkadım ütülenmemiş duruyorlar yeni aldıklarımı hastane çıkışlarını falanda yıkayıp yerine yerleştirme işine hiç bakmadan direk çantaya konulacakları ayarlayıp ütüleyip koyacam diğerlerini yavaş yavaş gün gün yaparım böyle kendimi çok hazırlıksız hissetmeye başladım 30+6 yım bende daha
Allahh yardımcın olsun canım, guzel haberlerını beklıyorızKızlar galiba eleniyorum. Beş dakikada bire düştü sancılarımdaha hiç uyuyamadım yatamıyorum sancidan
Allah in izniyle dayanacaklar canım hiç kendini üzme ben şehir hastanesinde kürtaj olduğumda bir tane asker eşini getirmişti oradaki ebeye kimsemiz yok beni odaya alın hiç çıkmam demişti karımı bırakmak istemiyorum ebe de tamam ama sakın çıkma dedi onlar o gece orada durdu üniversite hastanesinde tek kaliyorsan öyle rica etsen belki kabul ederlerKızlar dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun biraz kasılma var tedavi devam ediyor bakalım kaç gün yaticaz yrn ikinci doz ciğer gelistirici olucak ins bebisleri şöyle 3 hfta daha tutarız hbrdar ederim şuan o kdr duygusalimki kayinpederim iki hfta oldu anjio oldu babam hasta yrn ameliyat oluyor anneme diyemedim yatıyorum hastanede diye eşimi almadilar tek başımayım ha diyince gelecek insan 24 saat uzaklıkta burda kimsem yok bebisler doğarsa tekim kötüyü çağırmak istemiyorum ama şuan bunuda dusunuyroum şuan tek isteğim biraz daha bklesinler hem onlar için hem bnm için
Tam olarak neyden supheleniyorlarTeşekkür ederim napayım kızlar yazacaktım da, sizleri sıkmak istemediğim için sonra bir ara yazarım diodum, hastaneye gttk gördük durumunu öğrendik pek bilgi alamamıstık test tahlillere baslamışlar yenıdoganında bir süreci var bir ara 2 ay kalabilir dedı doktor, dogduktan sonra birtakım değerlendırmeler varmıs puanlamalar vs. net bişey diyemeyiz durumuna, bizimde gidişat sıkıntılı idi, kuvozde 5 gun oldu. Eve eli bos geldık bunun üzüntüsü ayrı oldu süt sağmaya calısıom ama gelen cok bısey yok. Biraz yorgunum moral olarak bebek yanımda olsaydı Baska olurdu hersey. Ailemde kalamadım hemen kactım evime teselli veriyor arayan felan cok oldu konusasım yok kimseyle.
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınKızlar galiba eleniyorum. Beş dakikada bire düştü sancılarımdaha hiç uyuyamadım yatamıyorum sancidan
Yaa canım iyi misin şimdi çok merak ettim müsait olunca habersiz bırakma biziKızlar galiba eleniyorum. Beş dakikada bire düştü sancılarımdaha hiç uyuyamadım yatamıyorum sancidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?