- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #44.021
Nasıl oldun canım her şey yolunda mı?Kızlar galiba eleniyorum. Beş dakikada bire düştü sancılarımdaha hiç uyuyamadım yatamıyorum sancidan
ÇektimKızlar @Aselece içinde 99 “ya mübdi” çekeliminşallah erken doğum olmaz
8.aya girmek üzereyim beni gören tabi ki tabi ki hiç karnın çıkmamış nasıl hamilesin sen demeye devam ediyorEvet orası öyle resmen cahille uğraşmak daha zor.
hap olarak pantpas şurup olarak rennie duo ikilisini tek geçerim.Pronat verirse alma ama hiçbir işe yaramiyor
Nasil oldun canim. Insallah iyisindirKızlar galiba eleniyorum. Beş dakikada bire düştü sancılarımdaha hiç uyuyamadım yatamıyorum sancidan
Biliyorum Allah razı olsun zormuş ya kızanlar olacaktır bana da ahh birden sürecim değişti ne oldugunuda anlayamadım. Eve geldım ama yani ne söyleyim. Hem yorgunum elim ayağım tutmuyor, sezeryan da 2 gunde kalktım o bile zor gelmedi korkumda olmasına rağmen. hastanede yatarken bebegın doğup alıp gidenler oldu sesleri gelıo insan ıcın büyük mutluluk olmalı,İyi olacak annesi inşallah biraz yorgun ama toparlayacakseninle beraber eve de gelecek inşallah… bizde seni sıkmak istemiyoruz inan merakta ediyoruz.
Iyi olacak insallah canim bebegin. Belki de daha once toparlayacak 2 aydan once gececeksiniz evinizeBiliyorum Allah razı olsun zormuş ya kızanlar olacaktır bana da ahh birden sürecim değişti ne oldugunuda anlayamadım. Eve geldım ama yani ne söyleyim. Hem yorgunum elim ayağım tutmuyor, sezeryan da 2 gunde kalktım o bile zor gelmedi korkumda olmasına rağmen. hastanede yatarken bebegın doğup alıp gidenler oldu sesleri gelıo insan ıcın büyük mutluluk olmalı,
2 ay baya uzun zaman nasıl geçecek.
Zamanı geriye alabilsem keske.
Rezene ıcıyorum gunde 1 bardak, doktor sut ıcın ılac verdı Baska da bısey kullanmadım. Sıcak havlu koyup elle sagma ya calısıyorumIyi olacak insallah canim bebegin. Belki de daha once toparlayacak 2 aydan once gececeksiniz evinizekuvoz olayi cok zor anlayabiliyorum seni ama moralini yuksek tutmaya calis, sutun de artacak insallah. Sut artirici caylari, damlalari doktora sormadan icme canim, bebek kucuk ya sikinti olmasin.
kuzum hepimizin bir sınavı var sabret Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur inşallah. çok zor bir durum ama sağlıklı olsun yeter. hayatta geçmeyen hiçbir şey yok her şey insanlar için sabredip dua ederek teselli bulmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor.Biliyorum Allah razı olsun zormuş ya kızanlar olacaktır bana da ahh birden sürecim değişti ne oldugunuda anlayamadım. Eve geldım ama yani ne söyleyim. Hem yorgunum elim ayağım tutmuyor, sezeryan da 2 gunde kalktım o bile zor gelmedi korkumda olmasına rağmen. hastanede yatarken bebegın doğup alıp gidenler oldu sesleri gelıo insan ıcın büyük mutluluk olmalı,
2 ay baya uzun zaman nasıl geçecek.
Zamanı geriye alabilsem keske.
Bebeğim gayet iyi kilo alıyor da diyemiyorum böyle insanların nazarı da çok oluyor8.aya girmek üzereyim beni gören tabi ki tabi ki hiç karnın çıkmamış nasıl hamilesin sen demeye devam ediyor
*** Karşımdaki kişiye göre net laflarım değişiyor.
---- Bebeğim gayet iyi , benim kilo almam önemli değil halimden memnunum diyorum.
---- Çok sinirlenirsem kömüş gibi yemedim. İdeal şuan aldığım kilo diyorum.
---- Doktorum kilomdan memnun, bana zayıf diyen herkes beni kıskanıyor diyorum.
Karşımdaki kişiye ve ortama göre kesinlikle sessiz kalmıyorum.
Daha sert yada daha yumuşak çok diyoloğum oluyor ama insanlar cidden moral bozmaya çalışmakta birbirleriyle yarışıyorlar.
Bende biliyorum çok kilo almadığımı göz var nizam var.
( Doktorum bebeğin gidişatından gayet memnun senin vucuut yapın kilo almaya müsait değil seçilmiş insansın diyor)
bir emzirme danışmanından yardım alsan belki daha kolaylaşır süreç. kuru dut çayı bulgur protein çok süt yapıyormuş ekle istersen öğünlerine.Rezene ıcıyorum gunde 1 bardak, doktor sut ıcın ılac verdı Baska da bısey kullanmadım. Sıcak havlu koyup elle sagma ya calısıyorum
Bgn bakayım aktara hastaneye gidicez. Olmasa alıcam danısmandan.bir emzirme danışmanından yardım alsan belki daha kolaylaşır süreç. kuru dut çayı bulgur protein çok süt yapıyormuş ekle istersen öğünlerine.
bence suanda senin kafanı da en çok bu dağıtır. ona fayda sağlayacağım düşüncesiyle diğer kaygılarından uzaklaşmana yardımcı olur. bol bol ağla rahatla stresini at çevrendekilerle konuş buraya yaz dertleşelim konuşmak insanı çok rahatlatıyorBgn bakayım aktara hastaneye gidicez. Olmasa alıcam danısmandan.
Moralini bozma. İnşallah güzellikle atlatacaksin. Su iç, uyu, uyan bı daha su ic sağ bu şekilde devam et sürekli. Gerekirse saatte bir sağ. Sutün de gelir bebeğin de saglıkla gelir Allah'ın izniyle.Teşekkür ederim napayım kızlar yazacaktım da, sizleri sıkmak istemediğim için sonra bir ara yazarım diodum, hastaneye gttk gördük durumunu öğrendik pek bilgi alamamıstık test tahlillere baslamışlar yenıdoganında bir süreci var bir ara 2 ay kalabilir dedı doktor, dogduktan sonra birtakım değerlendırmeler varmıs puanlamalar vs. net bişey diyemeyiz durumuna, bizimde gidişat sıkıntılı idi, kuvozde 5 gun oldu. Eve eli bos geldık bunun üzüntüsü ayrı oldu süt sağmaya calısıom ama gelen cok bısey yok. Biraz yorgunum moral olarak bebek yanımda olsaydı Baska olurdu hersey. Ailemde kalamadım hemen kactım evime teselli veriyor arayan felan cok oldu konusasım yok kimseyle.
Bende çektim bende de erken doğum riski var ayy onu çok iyi anlamıyorum şifa olsun inşallah zamanında bebeğini kucağına alırZecmel .!.:
Kızlar [IMG alt="Aselece"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/914/914195.jpg?1575493060[/IMG] Aselece içinde 99 “ya mübdi” çekeliminşallah erken doğum olmaz
Bende çektim.
İnşallah güzel haberler ile gelir
Çektim canım şifa olsunZecmel .!.:
Kızlar [IMG alt="Aselece"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/914/914195.jpg?1575493060[/IMG] Aselece içinde 99 “ya mübdi” çekeliminşallah erken doğum olmaz
Bende çektim.
İnşallah güzel haberler ile gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?