- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.461
En iyisiGelmeye niyeti yok zaten canim. 40 imiz ciktiktan sonra gezmeye gelecek sanirim bi kac gun durup giderler diye dusunuyorum
Takip et bakalim canim devami gelecek mi. Mantarsa sabah ilk idrardan sonra cok yogun oluyor. Bende mantar oldugunda da koku kasinti yoktu. Telas yapma. Yarin gidersin devam ederseEbet bana da öyle demişti ama o kadar azdı ki, yine de endişelendim..
Ay evet ya. Buarada dogurmak yasak fikrini atanda benimİki gün sonra doğum yasağı kalkıyorşaka maka totem işe yaradı kasımdan önce listedeki kimse henüz doğurmadı
Valla ben orta goturucem. Tikis tikis olmasin ici diyeHastane için kabin boy mu orta boy mu almak lazım acaba
Koku kasinti yoksa enfeksiyondur sari yesil akinti. Yrn bi git. Bebek icin iyi degil dneiyoe enfksynSarı yeşil gibiydi çok az kan vs yoktu canım
Belki de benim de enfeksiyon başlangıcı filandır, cumaSenin dediğin yumurtalama zamanı oluyor onun gibi benim ki öyle değil rengi öyle ama doktora sormadim çünkü enfeksiyon çıktı büyük ihtimalle ondan
Öyle yapcam canım, bir daha olursa hemen doktora koşarımTakip et bakalim canim devami gelecek mi. Mantarsa sabah ilk idrardan sonra cok yogun oluyor. Bende mantar oldugunda da koku kasinti yoktu. Telas yapma. Yarin gidersin devam ederse
Hamilelikte sürekli enfeksiyon oluyor zaten benim ne kadar düşse de geri çıkıyor. Olabilir yani pembe kırmızı bir şey gelene kadar korkma su hariçBelki de benim de enfeksiyon başlangıcı filandır, cuma
Bişi çıkmadı idrar da sadece idrarda çok az kan o da normalmiş..
Olabilir yarın gidebilirim, belki önce yazarimAy evet ya. Buarada dogurmak yasak fikrini atanda benimhamis duasi tuttu resmen. Serayim balim petegimde sakin kalirsa ozlemde iyi gidiyor tamamiz. Bundan sonraki hedefimiz 15Kasim olmali derim ben
Valla ben orta goturucem. Tikis tikis olmasin ici diye
Koku kasinti yoksa enfeksiyondur sari yesil akinti. Yrn bi git. Bebek icin iyi degil dneiyoe enfksyn
Tamam çok teşekkür ederim, zaten ne çektiysek su enfeksiyonlardan çektik.. hayatımızda olmadığımız herseyi olduk maşallahHamilelikte sürekli enfeksiyon oluyor zaten benim ne kadar düşse de geri çıkıyor. Olabilir yani pembe kırmızı bir şey gelene kadar korkma su hariç
Bir şey söyleyeyim doktor su gün doğar dediğinden beri kendimi çok tuhaf hissediyorum o zaman gelince anlayacaksın insana farklı bir şey oluyorOf daha 1 ay var
Mesaj atsan yarın yeter zaten fitil yazar büyük ihtimalle tek kullanımlıkİnşallah, bence de Nisan değil çünkü çok çok çok azdı ama sümüksü bişi gelince endişelendim.. kasıntı koku va yok canım, belki de hormonlardandir, doktoruma sorcam bu hafta gitcem mecbur ..
Ben kabin aldım canimHastane için kabin boy mu orta boy mu almak lazım acaba
Kaç gün kaldı diye saymıyorum mesela aklıma arada düşüyor bakıyorum sonra aaaa diye içimden bir çığlıkBir şey söyleyeyim doktor su gün doğar dediğinden beri kendimi çok tuhaf hissediyorum o zaman gelince anlayacaksın insana farklı bir şey oluyor
Su içmeyi azalttin miSarı yesil
Gibiydi
38 + almak istiyorlar doğum kanalına girdiği an iş zorlasiyormus23unden sonra gelebilir6sinda randevu var yine ters duruyorsa soracam doktora böyle devam ederse ne zaman sezeryan olur gün filan vericek mi
Dile kolay 8 ay geçti şimdi garip geliyor sonrasıKaç gün kaldı diye saymıyorum mesela aklıma arada düşüyor bakıyorum sonra aaaa diye içimden bir çığlık
Kaç haftada dedi. Bize başından beri 11 Aralık dendi ama sonra bir tarih vs söylenmedi. Yaklaştıkça daha net bir tarih mi çıkıyor ki ortayaBir şey söyleyeyim doktor su gün doğar dediğinden beri kendimi çok tuhaf hissediyorum o zaman gelince anlayacaksın insana farklı bir şey oluyor
Yok aslında hep 2 litre bazen daha fazlaSu içmeyi azalttin mi
20 güne bebek indikçe geçecek inşallah mide yanması insanın hayatını burnundan getiriyor yaAy kime ne cevap yazacağımı şaşırdım yine şu anyaaa ne mide yanmam geçiyo ne ayak yanmam
Öyle yapcam, bi soriyim gel derse de giderimMesaj atsan yarın yeter zaten fitil yazar büyük ihtimalle tek kullanımlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?