- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.441
aa kasım sonunu bekleyin kızlar acele etmeyinİki gün sonra doğum yasağı kalkıyorşaka maka totem işe yaradı kasımdan önce listedeki kimse henüz doğurmadı
Ohhh has ettinBende laf sokmam pata küte söylerim de laftan anlamıyor.
Benim o kadar lafıma iyi dayanıyor ama hakediyor.
Yaşlandıkça iyice tuhaflaştı eskiden böyle değildi .
Numara çekiyor yalan söylüyor dayanamıyorum artık direk pat diye bozuyorum.
Benim hakkımda olumsuz düşüncelerini başkası söylemiş gibi yapmaya başladı ikidir yakaladım. Dün fena paraladım.
Nişan değil o canım, kaşıntı ve koku varsa mantar eğer yoksa korkma bende haftalardır var fitil veriyor doktorum sadece koku ve kaşıntı olursa odaSarı yesil
Gibiydi
Zamanı gelen doğursun yaa bizim zamanımız var daha 23ü bekliyoruzaa kasım sonunu bekleyin kızlar acele etmeyin
Benim mantar olunca sümüksü sarı yeşil olmuştu ama kötü kokuyordu. Koku var mı?Sarı yesil
Gibiydi
Off ya biz yaşlanınca nolcaz yaOhhh has ettinbenimki de ısrarla anlamıyor unutuyo. Anlamamasından da beni sorumlu tutuyo sen anlatamıyon diyo
Dimi ya, kasinti filan da yok ama olmadı bu hafta gidiyimSari yesil gibiyse mantardir canim bence
Kv daha yeni dizinden ameliyat oldu gelse de bi sey yapamaz daha zarari olur bana. Gorumce desen calisiyor o da gelmez o yuzden.simdiye kadar kimsenim bi yardimi da olmadi zaten kiz bana. Evlendigimizde 23-24 yasinda iki cocuk yaptik her seyimizi. Esyalmizi aldik, evi temizledik yerlestik. Kac defa tasindik oradan oraya cocukla. O yuzden hiic bi beklentim yok zaten. Annem bile gelmez belki deValla yaa yazık günah kıza gülüyoruz ama hoş bişi değil insan yardıma ihtiyacı varsa gelirim der
Koku yok kaşıntı da yokBenim mantar olunca sümüksü sarı yeşil olmuştu ama kötü kokuyordu. Koku var mı?
Doktorum yesil olursa ihmal etme gel demisti bana. Ama serklajdan dolayi da demis olabilir bilmiyorumDimi ya, kasinti filan da yok ama olmadı bu hafta gidiyim
Doktoruma
Ayyy Allah hayırlısını versin bide oğlan anası olcaz gelinler ne sayar arkamızdan artıkOff ya biz yaşlanınca nolcaz yaşeker gibi kadındı içinden saçma sapan biri çıktı resmen ✌her hareketi ayrı saçma
İnşallah, bence de Nisan değil çünkü çok çok çok azdı ama sümüksü bişi gelince endişelendim.. kasıntı koku va yok canım, belki de hormonlardandir, doktoruma sorcam bu hafta gitcem mecbur ..Nişan değil o canım, kaşıntı ve koku varsa mantar eğer yoksa korkma bende haftalardır var fitil veriyor doktorum sadece koku ve kaşıntı olursa oda
Benim kv onun da dizi ağrıyor zor hareket ediyor gelse de yardımı dokunmaz ama sen bunu ona anlat eşim gelsin yardım eder dedi o ayakla mi yardım edecek kadın kendi işini zor yapıyor diyince sustuKv daha yeni dizinden ameliyat oldu gelse de bi sey yapamaz daha zarari olur bana. Gorumce desen calisiyor o da gelmez o yuzden.simdiye kadar kimsenim bi yardimi da olmadi zaten kiz bana. Evlendigimizde 23-24 yasinda iki cocuk yaptik her seyimizi. Esyalmizi aldik, evi temizledik yerlestik. Kac defa tasindik oradan oraya cocukla. O yuzden hiic bi beklentim yok zaten. Annem bile gelmez belki de
Aynen. Benimki aralik ortasini beklesin bi zahmetZamanı gelen doğursun yaa bizim zamanımız var daha 23ü bekliyoruz
Ebet bana da öyle demişti ama o kadar azdı ki, yine de endişelendim..Doktorum yesil olursa ihmal etme gel demisti bana. Ama serklajdan dolayi da demis olabilir bilmiyorum
Oğlan anası olacaz da yani şimdi kv var kv var canımAyyy Allah hayırlısını versin bide oğlan anası olcaz gelinler ne sayar arkamızdan artık
Haha evet bizde 30 sene sonranın kaynanalarıyızAyyy Allah hayırlısını versin bide oğlan anası olcaz gelinler ne sayar arkamızdan artık
Gelmeye niyeti yok zaten canim. 40 imiz ciktiktan sonra gezmeye gelecek sanirim bi kac gun durup giderler diye dusunuyorumBenim kv onun da dizi ağrıyor zor hareket ediyor gelse de yardımı dokunmaz ama sen bunu ona anlat eşim gelsin yardım eder dedi o ayakla mi yardım edecek kadın kendi işini zor yapıyor diyince sustu
Ya yine bi çorba yapan olsa çok güzel olur da bi yandan da iyi kimseye bi borcun yok yani kendi başının çaresine bakmak on numaraKv daha yeni dizinden ameliyat oldu gelse de bi sey yapamaz daha zarari olur bana. Gorumce desen calisiyor o da gelmez o yuzden.simdiye kadar kimsenim bi yardimi da olmadi zaten kiz bana. Evlendigimizde 23-24 yasinda iki cocuk yaptik her seyimizi. Esyalmizi aldik, evi temizledik yerlestik. Kac defa tasindik oradan oraya cocukla. O yuzden hiic bi beklentim yok zaten. Annem bile gelmez belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?