2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ohhh has ettin benimki de ısrarla anlamıyor unutuyo. Anlamamasından da beni sorumlu tutuyo sen anlatamıyon diyo

Valla yaa yazık günah kıza gülüyoruz ama hoş bişi değil insan yardıma ihtiyacı varsa gelirim der
Kv daha yeni dizinden ameliyat oldu gelse de bi sey yapamaz daha zarari olur bana. Gorumce desen calisiyor o da gelmez o yuzden.simdiye kadar kimsenim bi yardimi da olmadi zaten kiz bana. Evlendigimizde 23-24 yasinda iki cocuk yaptik her seyimizi. Esyalmizi aldik, evi temizledik yerlestik. Kac defa tasindik oradan oraya cocukla. O yuzden hiic bi beklentim yok zaten. Annem bile gelmez belki de

Nişan değil o canım, kaşıntı ve koku varsa mantar eğer yoksa korkma bende haftalardır var fitil veriyor doktorum sadece koku ve kaşıntı olursa oda
İnşallah, bence de Nisan değil çünkü çok çok çok azdı ama sümüksü bişi gelince endişelendim.. kasıntı koku va yok canım, belki de hormonlardandir, doktoruma sorcam bu hafta gitcem mecbur ..

Benim kv onun da dizi ağrıyor zor hareket ediyor gelse de yardımı dokunmaz ama sen bunu ona anlat eşim gelsin yardım eder dedi o ayakla mi yardım edecek kadın kendi işini zor yapıyor diyince sustu

Benim kv onun da dizi ağrıyor zor hareket ediyor gelse de yardımı dokunmaz ama sen bunu ona anlat eşim gelsin yardım eder dedi o ayakla mi yardım edecek kadın kendi işini zor yapıyor diyince sustu
Gelmeye niyeti yok zaten canim. 40 imiz ciktiktan sonra gezmeye gelecek sanirim bi kac gun durup giderler diye dusunuyorum

Ya yine bi çorba yapan olsa çok güzel olur da bi yandan da iyi kimseye bi borcun yok yani kendi başının çaresine bakmak on numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…