2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
En azından açık sözlü olmuş ya benimki gibi seve seve gelirim yardım etmeye deyip baş köşeye kurulup hizmet beklese ne olacaktı
Şu doğum zamanı gelse de merak ediyorum nolacak artık bizim saçlar diken diken

Her kadın erkek birinin çocuğu… Kendileri büyütmüş yetiştirmiş. Bıraksınlar bizde kendimizce büyütelim. Tadını çıkaralım. Rol çalmanın anlamıştık. Büyük olarak gelip destek olmakla rol çalmak çok ayrı farkına varamıyorlar.

Kuzum İstanbul’da değilim ki

Bizimki de alttan laf sokarsam anlamaz zaten ben pek laf sokmam söylerim direk
Bende laf sokmam pata küte söylerim de laftan anlamıyor.
Benim o kadar lafıma iyi dayanıyor ama hakediyor.
Yaşlandıkça iyice tuhaflaştı eskiden böyle değildi .
Numara çekiyor yalan söylüyor dayanamıyorum artık direk pat diye bozuyorum.
Benim hakkımda olumsuz düşüncelerini başkası söylemiş gibi yapmaya başladı ikidir yakaladım. Dün fena paraladım.

Hastane için kabin boy mu orta boy mu almak lazım acaba
Orta boy kullandim ben. Hala da bi kac sey var son anda alinacaklar. Evin yakinsa kabin boy da yeterli gelebilir. Benim 1 bucuk 2 saat surdugu icin cok sey aldim. Donup alamam cunku

23unden sonra gelebilir 6sinda randevu var yine ters duruyorsa soracam doktora böyle devam ederse ne zaman sezeryan olur gün filan vericek mi
39 muhtemelen ama o sırada nişan gelirse acil sezeryan oluyo. Benim bi muayenenin ortasında doktora telefon geldi. Ertesi gün sezeryan günü vermişler bi gün önce nişanı gelmiş hemen yatış acil sezeryana aldı. Bana da hızlı hızlı baktı bişi de anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…