- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.421
23unden sonra gelebilir37den sonra da hadi gelsin artık mod
Şu doğum zamanı gelse de merak ediyorum nolacakEn azından açık sözlü olmuş ya benimki gibi seve seve gelirim yardım etmeye deyip baş köşeye kurulup hizmet beklese ne olacaktı
Her kadın erkek birinin çocuğu… Kendileri büyütmüş yetiştirmiş. Bıraksınlar bizde kendimizce büyütelim. Tadını çıkaralım. Rol çalmanın anlamıştık. Büyük olarak gelip destek olmakla rol çalmak çok ayrı farkına varamıyorlar.Kafaları eski düzene gidiyor gelin geldi bizim malımız esyamiz oldu kafası ama dönem çok değişti eskisi gibi insanlar kızlarını evlendirince git artık biz yokuz demiyorlar kızlarınin arkasında duruyorlar bu da kızların kendilerini ezdirmemesini sağlıyor o yüzden davranışları batıyor
Sarı yeşil gibiydi çok az kan vs yoktu canımSadece şeffaf akıntı mıydı yoksa renkli miydi kanlı filan
Kuzum İstanbul’da değilim kisheilata
Canım bencede kararını hızlı vermende fayda var bende Ekimin ilk haftası siparişi verdim 30-40 gün minimum süre istediler . En ağırlaştığım döneme denk gelecek mobilyalar ve yerleştirme işi
Söylemeyi unuttum cidden kaliteli bir takım arıyorsan ortalam dolap ve şifonyer için 25-30 arası bütçe çıkarttıysan Kartal Atalarda Güven Mobilya var . Oranın mobilya kalitesini görünce meltem ve almilayı gözün görmeyebilir .
Muhtemelen enfeksiyon vardır o yüzden olurSarı yesil
Gibiydi
Canim 174tymis kuponla 124 almışım ben, seninde ucuz sayılır ilk aldığımı 165e almism e bebekten1500 ml siveno deterjanı 40 tl kuponla 135e aldım ucuz mu normal mi kızlar
Hayır sarı yesil gibiydi 1 cm kadar ince çok az bişiKırmızı mıydı?
Bende laf sokmam pata küte söylerim de laftan anlamıyor.Bizimki de alttan laf sokarsam anlamaz zaten ben pek laf sokmam söylerim direk
Bende de var dediğin gibi enfeksiyondan oluyor ama böyle uzayan değil daha çok krem peynir olur ya onun gibiSarı yeşil gibiydi çok az kan vs yoktu canım
İdrar testim temiz çıktı cuma günü, belki normaldirMuhtemelen enfeksiyon vardır o yüzden olur
Sümüksü gibi dimi? Sen doktoruna sordun mu normalmiymis?Bende de var dediğin gibi enfeksiyondan oluyor ama böyle uzayan değil daha çok krem peynir olur ya onun gibi
Aslında peçetenin fotoğrafını çekip atsan iyi olurdu. Yazmak rahatsız etmek değil ki.Bu saatte yazmak istemiyorum, ufacik
Bisi Nisan olabilir mi kidün kontrolümde herşey yolundaydı bi de daha bugün 31. Haftaya girdim
Tek derdimiz bunlar olsun ya Allah başka dert vermesin sinirlensek de geçer bunlar yeterki bebişler iiyi olsunŞu doğum zamanı gelse de merak ediyorum nolacakartık bizim saçlar diken diken
Orta boy kullandim ben. Hala da bi kac sey var son anda alinacaklar. Evin yakinsa kabin boy da yeterli gelebilir. Benim 1 bucuk 2 saat surdugu icin cok sey aldim. Donup alamam cunkuHastane için kabin boy mu orta boy mu almak lazım acaba
Attım bile çöpe canım, çok çok azdı bakmasam görmezdim herhalde bişi değildir yaAslında peçetenin fotoğrafını çekip atsan iyi olurdu. Yazmak rahatsız etmek değil ki.
aynen ben 40 tl kupon kullandım 50lere başka şeyler aldımCanim 174tymis kuponla 124 almışım ben, seninde ucuz sayılır ilk aldığımı 165e almism e bebekten
39 muhtemelen ama o sırada nişan gelirse acil sezeryan oluyo. Benim bi muayenenin ortasında doktora telefon geldi. Ertesi gün sezeryan günü vermişler bi gün önce nişanı gelmiş hemen yatış acil sezeryana aldı. Bana da hızlı hızlı baktı bişi de anlamadım23unden sonra gelebilir6sinda randevu var yine ters duruyorsa soracam doktora böyle devam ederse ne zaman sezeryan olur gün filan vericek mi
Senin dediğin yumurtalama zamanı oluyor onun gibi benim ki öyle değil rengi öyle ama doktora sormadim çünkü enfeksiyon çıktı büyük ihtimalle ondanSümüksü gibi dimi? Sen doktoruna sordun mu normalmiymis?
Sari yesil gibiyse mantardir canim benceSarı yesil
Gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?