2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla benım doktorum hiç bişey konuşmuyo bılmıyorum hiç bişey sadece perinatolog diye gidiyorum. Makara yapmaya yapıyo ama hiç bişey hakkında bılgılendirmiyo

Şimdiden yapsak sıkıntı olur mu ki? Ben ayvanjn çekirdeklerini buzdolabı poşetine atıp buzluğa kaldırdım ama
En geç 3 güne jel haline geliyor şimdiden yapmaya gerek yok bence tahmini doğumdan 1 hafta önce yapıp atsam dolaba yeter ama küçük porsiyonlarla yap hep taze kalsın

Soğuk bir yere oturmuş olabilir misin? Şiddeti ne kasılma da oluyor mu?
Şiddeti dayanılmıcak gibi degıl 1 saattir oluyo ama aynı yere girip cıkıyo sol kasığımın o tarafta bi yer. Kasılmada hiç olmadı daha once nasıl oldugunu bılmıyorum ama bi rahatsızlığım yok sert degıl göbegım falan sadece sol kasıgımda agrı var

Çekirdek miktarını arttırsak kıvamı artar mı acaba. Jelden ziyade bir tık daha kremsi olsa daha çok hoşuma gider
Çekirdek miktarını arttır su miktarını azalt daha yoğun bir kıvam olur teknik açıdan düşününce ama uygulada görmek lazım

Bugün atmıştım raporumu buraya 32.haftadaym bugun aldım. Yaa yıllık izin konusunu ben soraym şuan moralim bozuldu izinlerim yanacak
Yıllık iznini doğum iznin bittikten sonra kullanırsın sorun olmaz tatlım.
Bi senle ben varız herhalde burda 80 üstü. Diğer hepiciği manken gibi maşallah
Beni de unutmayın lütfen 90' larla hamile kalan..
Ben 90'la kaldım. Beş haftalık gittiğim de doktorum karından görebiliriz dedi. Görmezsem vajinal yaparız sorun değil dedi. Kilo konusunda Hiçbirsey söylemedi. Doktorun yaklaşımı çok önemli. Eski eşine ıyyy asıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…