- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.521
Şoka gelmişti cnmKızlar Getirde var ayva ama kuponum yok haberiniz ola
Çekirdek miktarını arttırsak kıvamı artar mı acaba. Jelden ziyade bir tık daha kremsi olsa daha çok hoşuma gider1 tane ayvanın içinden çıkan çekirdekler yarım çay bardağı su baktım şimdi de çekirdeği azsa eğer 2 de olabilir
İnan hiç bilmiyorum denemek lazım,Çekirdek miktarını arttırsak kıvamı artar mı acaba. Jelden ziyade bir tık daha kremsi olsa daha çok hoşuma gider
Valla benım doktorum hiç bişey konuşmuyo bılmıyorum hiç bişey sadece perinatolog diye gidiyorum. Makara yapmaya yapıyo ama hiç bişey hakkında bılgılendirmiyoEpidurali bilmiorum. Ben normal istiyorum ama nirmalinde epidurali oluyormus. Solemezmiydi doktor Epidural olursa esin giremez die. Genel anestezide giremiyolwr diye biliyorum ben. Cars kontrol var sorarim unutmazsam
Moms green tavsiye ederim. Piyasadaki cogu urune gore en temiz icerik
Ayy bizde gidicez insallah. Uskudara gidelim dedik metroyla. Arabayla gidemeyiz cok trafik olur die orda inip izleyelim dedik
38 den sonra hazır edelim bariİnan hiç bilmiyorum denemek lazım,
En geç 3 güne jel haline geliyor şimdiden yapmaya gerek yok bence tahmini doğumdan 1 hafta önce yapıp atsam dolaba yeter ama küçük porsiyonlarla yap hep taze kalsınŞimdiden yapsak sıkıntı olur mu ki? Ben ayvanjn çekirdeklerini buzdolabı poşetine atıp buzluğa kaldırdım ama
ShdhdjdjdjHiç bilmiyordumelime geçenleri buzluğa atma huyum > her şey
Nasıl yapıyorsun günde kaç kere içmek gerekShdhdjdjdjben cocujlugumdan beri oksurukte ayva cekirdegi icerim. 1gunfull icince keser yani. İlaca gerek kalmaz.
Getirden söyledim şimdi yarını beklemeyeyim şimdiŞoka gelmişti cnm
Aynen mantıklı komple yapmaktan daha iyidir. Benimde aynı şey oluyoBen göz altlarımı falan kapatacağın göz altlarım mor oluyor ama full yüz değil. Bide doğum sonrası çok soluk olabilirim
Soğuk bir yere oturmuş olabilir misin? Şiddeti ne kasılma da oluyor mu?Kızlar sol kadığıma agrı girip cıkıyo doğum belirtisi mi sizce? İlk defa yaşıyorum biraz panik olduk. Bi magnezyum içtim beklıyorum
Şiddeti dayanılmıcak gibi degıl 1 saattir oluyo ama aynı yere girip cıkıyo sol kasığımın o tarafta bi yer. Kasılmada hiç olmadı daha once nasıl oldugunu bılmıyorum ama bi rahatsızlığım yok sert degıl göbegım falan sadece sol kasıgımda agrı varSoğuk bir yere oturmuş olabilir misin? Şiddeti ne kasılma da oluyor mu?
Var canım marketlerde çıktı Dün ben hep gördümBen pazarda ayva görmedim ya dikkatimi mi çekmedi acaba
Kaldık bence ilk 4 ayda şekilleniyorGeç kalmadık mı Gamze içinkalmadıysak bende arayım ayva
Çekirdek miktarını arttır su miktarını azalt daha yoğun bir kıvam olur teknik açıdan düşününce ama uygulada görmek lazımÇekirdek miktarını arttırsak kıvamı artar mı acaba. Jelden ziyade bir tık daha kremsi olsa daha çok hoşuma gider
Of ne güzel olurduO değil de canım çekti şöyle tuz limon üstüne
Yıllık iznini doğum iznin bittikten sonra kullanırsın sorun olmaz tatlım.Bugün atmıştım raporumu buraya 32.haftadaym bugun aldım. Yaa yıllık izin konusunu ben soraym şuan moralim bozuldu izinlerim yanacak
Beni de unutmayın lütfen 90' larla hamile kalan..Bi senle ben varız herhalde burda 80 üstü. Diğer hepiciği manken gibi maşallah
Ben 90'la kaldım. Beş haftalık gittiğim de doktorum karından görebiliriz dedi. Görmezsem vajinal yaparız sorun değil dedi. Kilo konusunda Hiçbirsey söylemedi. Doktorun yaklaşımı çok önemli. Eski eşine ıyyy asıl.Canım vala ben kilolu hamile kaldım 85 kiloydum, ilk kontrolumde doktor ultrasonda cok göremicez kilon fazla diyince çok üzüldüm, eski eşim ıy göbeğin çok kötü duruyor diyince de cok üzüldüm, ailemde şeker var cok ciddi, gebelik sekerim çıkar diye de korktum .
Şekerim çıkmadı, herhangi bir diyet yazılmadı bana , bende evde ne yapılırsa onu yiyorum, is yerinde öğlen ne çıkarsa onu yiyorum, elime alipta yemedigim hicbir seyde olmadı.
Kızım için kendimi şuna şartladım sanırım doyunca yeme, bir tabak yemegin tadı da aynı iki tabak yemegin tadı da aynı. Kızım sağlıklı olsun yeter.
Doğduktan sonra da bu kafada olabilirsem manken gibi olurum herhalde
Getire bak kuzum ben sipariş ettim, saat 1e kadar siparişler devam ediyorOf ne güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?