2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Arkadaşlar saat 4ten beri ayaktayım bi uyandım daha uyku yok. Konuşmaları okudum bi 20 sayfa kadar. Kvler konuşulmuş yine:) benimkiler dün sabah geldiler kp ile. Annemi gönderiyorum çok yoruldu yıprandı biraz dinlensin bakalım n
E kadar günüm kaldı bilmiyorum ama kalan zaman içinde neler yaşanacak. Doğuma annem yetişemez yani bebek doğar inşallah o gün yada ertesi gün gelmiş olur. Dolayısıyla şu an her anlamda kv muhtacım :)

Yaaa maşallah hayırlı olsun. İnşallah hemencecik kavuşursunuz bebeklerinle

Hayırlı olsun canım inşallah kısa zamanda kavuşursun bebişlere

Ya bir hafta ideal süre diyorlar. Benim biraz daha beklettiğim oluyordu ama işin ucunda bebek var bir haftadan fazla bekletmem dolapta makyaj konusunda da aynen öyle aşırı aşırı bişi yapmak istemiyorum hafif Bebeğe zararı olmayacak şekilde resim çekinmek için sadece

Son düzenleme:
Şimdi nasılsın? Nasıl oldun?

Sapını yemiyoruz da yemek onunla pişiyor suyu geçiyor ama Antep de çok fazla patlıcan yeniyor yani neredeyse haftanın 3 günü o yüzden direkt kaynatıp içmeye gerek duymuyorlae
Anladim canim dunde baya patlıcan yemeği yaptım keske ayirsaymisim
Yaaa gozun aydinnn Allah bagislasin insallah bir an evvel kavuşursun bebislerine
Sen nasilsin iyi misin bir ara müsait olunca doğum hikayeni yaz bize çok merak ettik seni☺❤

Gözünaydın canım çok sevindim iyi olmalarına, ne kadar güzel bir haber Bir an önce kavuşursunuz umarım

Geçmiş olsun, ınsallah bebeklerine de en kısa zamanda kavusursunn, kendin de toparlanırsın bu surede

Gelmeye niyeti yok zaten canim. 40 imiz ciktiktan sonra gezmeye gelecek sanirim bi kac gun durup giderler diye dusunuyorum
benimkinin erken gelip yardım etmeye niyeti yok annem burada o yardım eder diye düşünüyor doğurduktan sonra gelir bir şeye karışmaya çalışırsa ben derim
Yok aslında hep 2 litre bazen daha fazla
İçiyorum
kilo başına 35 ml su içmek gerekiyormuş ona göre hesapla iç kuzum
Kızlar yaa çekim için falan makyaj yapcakmısınız? Ben zaten tesettürlüyğm öyle abartı bişi yapmam ama fondöten sürmek acaba sorun olurmu ne bilim bebek yanağıma falan değer çekimde falan
doğuma yakın ipek kirpik yaptıracağım ben her an bakımlı gözükmek istiyorum sonrasında bir kapatıcı allık ve rujla devam ederim. çekimde de yaparım tabii
Kaldık bence ilk 4 ayda şekilleniyor
ben çok yedim ilk 4 ayda mide bulantısına iyi geliyordu poşetlerle yedim limonlayıp limonlayıp
BEnim kız beni uyutmuyor ya hem sağ kaburgam hem sol ayni anda dışarı fırlıcakmış gibi dellendi
baş gelişli olduğundan öyle yapıyorlarmış ben dra dedimki kaburgalarımın içinden geçiyor ayakları yukardadır dedi gerçekten öyle çıktı
ay canım çok sevindim iyi olmalarına, sen de iyi olursun bir an önce kavuşursunuz inşallah

Grupta Maraşlı biri vardı kimdi yaa o şuan hatırladım
Bendim
Hayırlı olsun bebeklerin Allah annesiyle babasıyla huzur içinde büyümeyi
nasip etsin

Ben bunun taze günlük olması gerektiğini biliyordum öyle değilmiymiş ne kadar saklanıyor dolapta
Günlük olmaz çünkü jel haline gelmesi 2 3 günü buluyor Kuzenim 3 günlük yapıyordu onu kullanırken diğeri dolapta jellesiyordu diye hatırlıyorum

Gözün aydın olsun canım doktorun ne diyor sen nasılsın
Kurban olayım bana bir mesajda herkese cevap vermeyi öğretin. Herkese tek tek cevap veriyorum. Alıntı yap deyince mesaj kısmında belirmiyor niye öyle
Mesaj yazdım ya cevapla demeden diğer cevap vermek istediğin mesaja gel yorumla yaz zaten mesajlar alt alta geliyor yazdıktan sonra bir kez cevaplaya bas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…