- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.561
Oezzi Canım sen kaçıncı haftadasınMasallah Canim, sende iyisin dimi? Bebisler güzel haftalarda, sadece Kilo alip sana kavusacaklar hayirlisiyla
Yaaa maşallah hayırlı olsun. İnşallah hemencecik kavuşursunuz bebeklerinleKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Hayırlı olsun canım inşallah kısa zamanda kavuşursun bebişlereKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Ya bir hafta ideal süre diyorlar. Benim biraz daha beklettiğim oluyordu ama işin ucunda bebek var bir haftadan fazla bekletmem dolaptaCanım peki buzdolabında durma süresi var mi bozulma gibi bir sey oluyor mu?
Bende hastanede dogumdan sonra yapsam yapmasam konusunda kararsızım, ilk dogumdan annenin kucağına verdikleri fotograflarda rimeli olan anneler felan cok hosuma gitmiyor aslında bi yandan fotoğrafta güzel cikiym istiyorum
Yaaaa kızlar benim bebeğim hickirmiyor hiç , daha hiç öyle bir sey hissetmedim
Şimdi nasılsın? Nasıl oldun?Şiddeti dayanılmıcak gibi degıl 1 saattir oluyo ama aynı yere girip cıkıyo sol kasığımın o tarafta bi yer. Kasılmada hiç olmadı daha once nasıl oldugunu bılmıyorum ama bi rahatsızlığım yok sert degıl göbegım falan sadece sol kasıgımda agrı var
Grupta Maraşlı biri vardı kimdi yaa o şuan hatırladımSON 46 KAHRAMANMARAŞ
Anladim canim dunde baya patlıcan yemeği yaptım keske ayirsaymisimSapını yemiyoruz da yemek onunla pişiyor suyu geçiyor ama Antep de çok fazla patlıcan yeniyor yani neredeyse haftanın 3 günü o yüzden direkt kaynatıp içmeye gerek duymuyorlae
Yaaa gozun aydinnn Allah bagislasin insallah bir an evvel kavuşursun bebislerineKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Gözünaydın canımKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Geçmiş olsun, ınsallah bebeklerine de en kısa zamanda kavusursunnKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
benimkinin erken gelip yardım etmeye niyeti yok annem burada o yardım eder diye düşünüyor doğurduktan sonra gelir bir şeye karışmaya çalışırsa ben derimGelmeye niyeti yok zaten canim. 40 imiz ciktiktan sonra gezmeye gelecek sanirim bi kac gun durup giderler diye dusunuyorum
kilo başına 35 ml su içmek gerekiyormuş ona göre hesapla iç kuzumYok aslında hep 2 litre bazen daha fazla
İçiyorum
doğuma yakın ipek kirpik yaptıracağım ben her an bakımlı gözükmek istiyorumKızlar yaa çekim için falan makyaj yapcakmısınız? Ben zaten tesettürlüyğm öyle abartı bişi yapmam ama fondöten sürmek acaba sorun olurmu ne bilim bebek yanağıma falan değer çekimde falan
ben çok yedim ilk 4 ayda mide bulantısına iyi geliyordu poşetlerle yedimKaldık bence ilk 4 ayda şekilleniyor
baş gelişli olduğundan öyle yapıyorlarmış ben dra dedimki kaburgalarımın içinden geçiyor ayakları yukardadır dedi gerçekten öyle çıktıBEnim kız beni uyutmuyor ya hem sağ kaburgam hem sol ayni andadışarı fırlıcakmış gibi dellendi
ay canım çok sevindim iyi olmalarına, sen de iyi olursun bir an önce kavuşursunuz inşallahKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
BendimGrupta Maraşlı biri vardı kimdi yaa o şuan hatırladım
Hayırlı olsun bebeklerinKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Günlük olmaz çünkü jel haline gelmesi 2 3 günü buluyorBen bunun taze günlük olması gerektiğini biliyordum öyle değilmiymiş ne kadar saklanıyor dolapta
Gözün aydın olsun canımKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Mesaj yazdım ya cevapla demeden diğer cevap vermek istediğin mesaja gel yorumla yaz zaten mesajlar alt alta geliyor yazdıktan sonra bir kez cevaplaya basKurban olayım bana bir mesajda herkese cevap vermeyi öğretin. Herkese tek tek cevap veriyorum. Alıntı yap deyince mesaj kısmında belirmiyor niye öyle
Cigit mağazasından alışveriş yaptığını hatırladım ne alakaysa sanırım çok uyguna almıştınBendim
Hayırlı olsun bebeklerinAllah annesiyle babasıyla huzur içinde büyümeyi
nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?