- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.541
Bnm eski doktorum oyleydi. Bni delirtti sonundaValla benım doktorum hiç bişey konuşmuyo bılmıyorum hiç bişey sadece perinatolog diye gidiyorum. Makara yapmaya yapıyo ama hiç bişey hakkında bılgılendirmiyo
Goz karari cekirdegi suya atip cezvede jellesene kdr kaynatip gunde 4-5 keere iciyorum. Bukdr. Sicak iciliyor olabbdiginceNasıl yapıyorsun günde kaç kere içmek gerek
Afiyet olsunGetire bak kuzum ben sipariş ettim, saat 1e kadar siparişler devam ediyor
Deneyeceğim. Benim jelimsi kremsi şeylere karşı biraz fobim var diyelim. Asla katlanamam dokusuna. Sırf bu yüzden karnıma bile yağ krem süremiyorum. Hemen yıkamak istiyorum.Çekirdek miktarını arttır su miktarını azalt daha yoğun bir kıvam olur teknik açıdan düşününce ama uygulada görmek lazım
Canım peki buzdolabında durma süresi var mi bozulma gibi bir sey oluyor mu?Jel kıvamı için 7-8tane yeterli oluyo çeyrek su bardağı su bide. Bende yüzüme tonik bişi yapıyordum ayva çekirdeğiyle
Bende hastanede dogumdan sonra yapsam yapmasam konusunda kararsızım, ilk dogumdan annenin kucağına verdikleri fotograflarda rimeli olan anneler felan cok hosuma gitmiyor aslında bi yandan fotoğrafta güzel cikiym istiyorumKızlar yaa çekim için falan makyaj yapcakmısınız? Ben zaten tesettürlüyğm öyle abartı bişi yapmam ama fondöten sürmek acaba sorun olurmu ne bilim bebek yanağıma falan değer çekimde falan
Yaaaa kızlar benim bebeğim hickirmiyor hiç , daha hiç öyle bir sey hissetmedimBenim bebiş ciğer gelişimi yapıyor şükürşu an bı yarım saatir çocuğu hıçkırık tutmuş benim ki baş aşağı heralde şu an tam aşağıda hisediyorum hıçkırıklari geçen seferki kontorolde kafası sağa dogruydu yan duruyordu bu sefer doğum pozisyonunda cikcak kesin
Kabızlık dedin kalbimi fethettin yarın bir Migrosa bakayımKızlar bu arada ayva mide bulantısına iyi geliyormuş, kabızlığa ve sivilcelenmeye
Şimdi yerken Google amcaya sordum faydalarını öylelikle yoksa hiç bilmemKabızlık dedin kalbimi fethettin yarın bir Migrosa bakayım
File markette de vardı canım. Ben ordan aldımKabızlık dedin kalbimi fethettin yarın bir Migrosa bakayım
Çok severim. Ama bu saatte yapılacak iş değil. Hele şeker durumunu düşününce senin için katlanması daha zor olsa gerekBirisi de bu saatte patates yapmış buram buram kokusu geliyor
Ben bunun taze günlük olması gerektiğini biliyordum öyle değilmiymiş ne kadar saklanıyor dolaptaNe kadar istersen koy sadece suyunu çekirdek miktarının çok az ustunu geçecek kadar koy buzdolabında kalsın jellesiyor
Bu benKurban olayım bana bir mesajda herkese cevap vermeyi öğretin. Herkese tek tek cevap veriyorum. Alıntı yap deyince mesaj kısmında belirmiyor niye öyle
Çok iyiymişShdhdjdjdjben cocujlugumdan beri oksurukte ayva cekirdegi icerim. 1gunfull icince keser yani. İlaca gerek kalmaz.
Canım çok merak ettik seni gözün aydın bebeklerde bir an önce toparlanır kucağına verilir inşallah.Kızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Şimdi baktım 34.haftada doğmuşlar çok kalacaklarını düşünmüyorum inşallahKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Masallah Canim, sende iyisin dimi? Bebisler güzel haftalarda, sadece Kilo alip sana kavusacaklar hayirlisiylaKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?