2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla benım doktorum hiç bişey konuşmuyo bılmıyorum hiç bişey sadece perinatolog diye gidiyorum. Makara yapmaya yapıyo ama hiç bişey hakkında bılgılendirmiyo
Bnm eski doktorum oyleydi. Bni delirtti sonunda30. Haftada simdiki doktoruma gectim. Perinatolog prof. Cok pozitif cok aciklayici. Cok memnunum suan cok sukur.
Nasıl yapıyorsun günde kaç kere içmek gerek
Goz karari cekirdegi suya atip cezvede jellesene kdr kaynatip gunde 4-5 keere iciyorum. Bukdr. Sicak iciliyor olabbdigince

Çekirdek miktarını arttır su miktarını azalt daha yoğun bir kıvam olur teknik açıdan düşününce ama uygulada görmek lazım
Deneyeceğim. Benim jelimsi kremsi şeylere karşı biraz fobim var diyelim. Asla katlanamam dokusuna. Sırf bu yüzden karnıma bile yağ krem süremiyorum. Hemen yıkamak istiyorum. el kremi bile süremem çatlarım her sene kış aylarında bununla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum

Jel kıvamı için 7-8tane yeterli oluyo çeyrek su bardağı su bide. Bende yüzüme tonik bişi yapıyordum ayva çekirdeğiyle
Canım peki buzdolabında durma süresi var mi bozulma gibi bir sey oluyor mu?
Kızlar yaa çekim için falan makyaj yapcakmısınız? Ben zaten tesettürlüyğm öyle abartı bişi yapmam ama fondöten sürmek acaba sorun olurmu ne bilim bebek yanağıma falan değer çekimde falan
Bende hastanede dogumdan sonra yapsam yapmasam konusunda kararsızım, ilk dogumdan annenin kucağına verdikleri fotograflarda rimeli olan anneler felan cok hosuma gitmiyor aslında bi yandan fotoğrafta güzel cikiym istiyorum
Yaaaa kızlar benim bebeğim hickirmiyor hiç , daha hiç öyle bir sey hissetmedim

Ne kadar istersen koy sadece suyunu çekirdek miktarının çok az ustunu geçecek kadar koy buzdolabında kalsın jellesiyor
Ben bunun taze günlük olması gerektiğini biliyordum öyle değilmiymiş ne kadar saklanıyor dolapta

Canım çok merak ettik seni gözün aydın bebeklerde bir an önce toparlanır kucağına verilir inşallah. Şimdi moral lazım. Çıktın mı evde misin iyi misin ağrın sızın var mı?

Şimdi baktım 34.haftada doğmuşlar çok kalacaklarını düşünmüyorum inşallah bir an önce kavuş bebeklerine

Masallah Canim, sende iyisin dimi? Bebisler güzel haftalarda, sadece Kilo alip sana kavusacaklar hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…