- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.781
Oturup muhabbet ediyorlardı hastası da yoktu. Direk doktora yönlendirdi şaka gibi. Yalan söylüyor olmasına takıldım. Biz diyo muayene etmiyoruz kalp atışına bakmıyoruz şaka gibiDengesizler ya yemin ediyorum bazıları hiç aldığı maaşı falan haketmiyorlar
Ben Acıbadem ataşehirdim 55k idi bıraktığımda cidden hiç sabit tutmuyorlar ve sabitleme de yapmıyorlarBenim de ilk 6 ay takipli doktorum sadece acıbademle anlaşmalıydı. Acıbadem kozyatağı hatta. Ama benim sıkıntılar başlayınca burda bir doktora geçmek durumunda kaldım. Bir de fiyat konusunda bir türlü sabit bişey söyleyemiyorlardı. En son ağustos ayıydı 40 bin ile bıraktım.
Belki her belediyenin vardır hizmeti sor bakalım
Ben ve şansımAman onlarda işine geldiği gibi nasıl bakmıyoruz biz tövbe ya. Sanki sezeryan yap demişsin.
32 de bıraktırcsk, artık yavas yavas ılaclara elveda dıcez dedı, magnezyum demır vıtamınler devam edıcekmıs.. Dogum hazırlıgına gırsın dıye olabılır, kademelı bırak canım, teke dusur, sonra kı hafta tamamen kes.Protestanı neden kesecek?
Benimki de kes dedi ama ben kesmeye çok korkuyorum psikolojik olarak
Benimki de bu aralar hep yamuk bi sağa yamuluyor bi sola
Kafa atıyor o zaman senınkı deŞu aşağıya vurmaları yok mu resmen vajinada ki sinirlere dokunuyor gibi hissediyorum. Hayır benim ki bi de baş aşağı. Neresiyle yapıyor ilginç.
Boşver bakmadığı daha iyi strese sokardı belki de. Beni geçen izleme çağırdı kalp atışını da dinlemem lazım dedi. Koydu cihazı kalp atışı yok diyo. Ama çocuk içerde hareket ediyo o sırada. Görüyor da hareketini . Sonra işte ben duyuyorum ama sen de duy istedim ondan uğraşıyorum şu an falan dedi. Ben de duymama gerek yok dedim kalktım . Ama hareketlerini hissetmediğim bir dönemde olsaydı acile nasıl giderdim bilmiyorum ciddenOturup muhabbet ediyorlardı hastası da yoktu. Direk doktora yönlendirdi şaka gibi. Yalan söylüyor olmasına takıldım. Biz diyo muayene etmiyoruz kalp atışına bakmıyoruz şaka gibi
Herkes kendi hayatında mutluysa sorun yokistanbuldayım sen?
evet düz insan oldukları için kıskanmıyoruz bence dezaten benim için kıskançlık büyük sorun beni kıskandıracak adamdan kaçar adım uzaklaşırım
eşinde seviyor herhalde senin onu kıskanmanı ki anlatıyor. eşim biri bana yazıldı diye anlatsa ben büyük arıza çıkarırım olayın nedir neden bana anlatıyorsun diye ters teper bende
kız nolcak adam arkadaşlarıyla falan arada çıksabenimki gitmiyor ama gitse de sorun etmezdim.
Ya ben ne güzel cahil cahil takılıyordum çatı muayenesi 37.haftada diyorlardı ben sadece çatala çıkıcam smear verir gibi bakacaklar sanıyordum. Cahillik mutluluktur
Herkes kendi hayatında mutluysa sorun yokAma çok şaşırıyorum ben: karı koca olmak hayatınızda başka kimseye alan açmamak mı demek? Ben belki linç yiyebilirim şu an söylesem ben ağustos ayında kendi arkadaşlarımla 3 gün tatile gittim oğlumu eşime ve kayınvalideme bırakıp. Eşim geçen ay arkadaşlarıyla kıbrısa gitti 2 gün aynı şekilde ikimiz oğlum olmadan da 2 günlüğüne gittik. Yani bilemiyorum ya. Eşim zaten çok yoğun çalışan bi insan. Hayatı ev ve iş arasında mekik dokuyarak geçiyor. Ben öğretmen olduğum için çok daha bol vaktim var her zaman. Açıkçası ilk kez arkadaşlarıyla tatile gitti ve ben sevindim ya onun adına. Çünkü benim vaktim bol olduğu için kendi başıma da çok fazla seyahate çıktım arkadaşlarımla çok gezdim new yorka gittim avrupa turu yaptım hepsinde de beni destekledi vaktim olduğu için , eğlendiğim için
yok ben seni destekliyorum
Ayyy düşünemiyorum kendimi artık perişan halde giderdim. Baksana ne kadar tuhaflar yaa bilmedikleri iş değil hee uğraşmak mı istemiyorlar ne. Allahtan şuan iki gün acısını çıkartacak kadar hareketli hatta sancı yapıyo arada baskısıBoşver bakmadığı daha iyi strese sokardı belki de. Beni geçen izleme çağırdı kalp atışını da dinlemem lazım dedi. Koydu cihazı kalp atışı yok diyo. Ama çocuk içerde hareket ediyo o sırada. Görüyor da hareketini . Sonra işte ben duyuyorum ama sen de duy istedim ondan uğraşıyorum şu an falan dedi. Ben de duymama gerek yok dedim kalktım . Ama hareketlerini hissetmediğim bir dönemde olsaydı acile nasıl giderdim bilmiyorum cidden
Zecmelcim günaydın. Ben şeytan kulağına kurşun nazardan saklasın Allah. 3 4 gündür iyiyim. Salı günü haftam doluyor 4 günü daha yersem sıkıntısız 35 li günler 36
Haftadan gün alıcam inşallahbugün bebek hareketli gibi aşağıya aşağıya doğru bastırıyor inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Kızlar kasılmayla bebek hareketini nasıl ayırt ediyoruz ya. Oğlan oynadıkça benim canım yanıyor. Ağrım da oluyor. Böyle derin nefes alma isteği uyandırıyor. Ama o gerçekten bebek mi kasılma mı bilemedim bi sonradan. Şüpheye düştüm.
Canım gecen carktan cıkan kodu bana kullandırtmadı, baska müsteriye tanımlanmıstır demıstı, yine de dene ıstersen biKızlar Waikiki çark çevirip %40 çıkıp kullanmayacak olan olursa rica etsem paylaşa bilir mi
neden linç yiyesinHerkes kendi hayatında mutluysa sorun yokAma çok şaşırıyorum ben: karı koca olmak hayatınızda başka kimseye alan açmamak mı demek? Ben belki linç yiyebilirim şu an söylesem ben ağustos ayında kendi arkadaşlarımla 3 gün tatile gittim oğlumu eşime ve kayınvalideme bırakıp. Eşim geçen ay arkadaşlarıyla kıbrısa gitti 2 gün aynı şekilde ikimiz oğlum olmadan da 2 günlüğüne gittik. Yani bilemiyorum ya. Eşim zaten çok yoğun çalışan bi insan. Hayatı ev ve iş arasında mekik dokuyarak geçiyor. Ben öğretmen olduğum için çok daha bol vaktim var her zaman. Açıkçası ilk kez arkadaşlarıyla tatile gitti ve ben sevindim ya onun adına. Çünkü benim vaktim bol olduğu için kendi başıma da çok fazla seyahate çıktım arkadaşlarımla çok gezdim new yorka gittim avrupa turu yaptım hepsinde de beni destekledi vaktim olduğu için , eğlendiğim için
Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün ailesine vatanına hayırlı evlat olsun inşallahSevgili hamişşş dostlarım ben sabah 9da sezeryan doğuma alındım bebişimize 34+2 de kavuştuk. Biraz küvezde kalacak sadece rabbim sizleridee bir avazda kurtarsın inşallah
Ben geçen hafta doktoruma kaç saat hareket etmezse tedirgin olmalıyım diyince 5 saat dedi. Uyuyor olabilir hareketsiz kalması bu saat için normal dedi. Sanirim tahmini olarak saat takibi yaparsak sorun olup olmadığı hakkında yorum yapabilirizAynen öyle yaaYa ağladım sinirden nasıl stres oluyom biraz uzunda sürdü bu sefer şimdi biraz kudurmaya başladı çok şükür stres yaptığım içinde hareket etmiyo biliyorum da yani bi kendine gel be çocuğum
Bana da progestana 34’e kadar devam dedi. Normal doğum ihtimali olsa mantıklı da nasılsa sezaryen sonuna kadar kullanaydım işte. Mis gibi uyutuyor ya. Antidepresan niyetine içiyorum.32 de bıraktırcsk, artık yavas yavas ılaclara elveda dıcez dedı, magnezyum demır vıtamınler devam edıcekmıs.. Dogum hazırlıgına gırsın dıye olabılır, kademelı bırak canım, teke dusur, sonra kı hafta tamamen kes.
Kafa atıyor o zaman senınkı de
Kız her vurdugunda çişim akıcak gıbı oluyordu, elımle tuttum artık
Bu konuyu araştıran var mı? Bizim martın ilk haftasına uçak biletimiz var bebek 3 aylık oluyor hemen pasaport çımkarttırııp vizeye başvurmamız lazım.
Esım cok sevındı 5 tane farklı saatte alarm var, ılaclar hep bı yerde oluyor, alarm calınca sadece ılacın ısmını soyluyorum artık, sohlene soylene getırıyor sunu butun odalara koy dıyo her defasındaBana da progestana 34’e kadar devam dedi. Normal doğum ihtimali olsa mantıklı da nasılsa sezaryen sonuna kadar kullanaydım işte. Mis gibi uyutuyor ya. Antidepresan niyetine içiyorum.
Oha bunu hiç bilmiyordum sizi gidi stalkercılarDün sabah izinliydim hastaneye gittim eve geldim, öğleden sonra işe gittim aksam eve geldim, buyrunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?