- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.801
Ya ben ne güzel cahil cahil takılıyordum çatı muayenesi 37.haftada diyorlardı ben sadece çatala çıkıcam smear verir gibi bakacaklar sanıyordum. Cahillik mutluluktur
Sağlık ocakları gerçekten bir tuhaf benim hemşire yoktu bir kere izlem için gittiğimde başka biri vardı kalp atışını dinleyelm bebeğin dedi ama milattan önceden kalma bir cihazla resmen. Neyse iki saat dediğin gibi kalp atışını duyamadi bir türlü bu çocuğu ac birakmissin ondan duyamıyorum dediBoşver bakmadığı daha iyi strese sokardı belki de. Beni geçen izleme çağırdı kalp atışını da dinlemem lazım dedi. Koydu cihazı kalp atışı yok diyo. Ama çocuk içerde hareket ediyo o sırada. Görüyor da hareketini . Sonra işte ben duyuyorum ama sen de duy istedim ondan uğraşıyorum şu an falan dedi. Ben de duymama gerek yok dedim kalktım . Ama hareketlerini hissetmediğim bir dönemde olsaydı acile nasıl giderdim bilmiyorum cidden
O cihazı oraya süs diye mi bırakmışlar acaba ay sinir ediyorlar insanı yaOturup muhabbet ediyorlardı hastası da yoktu. Direk doktora yönlendirdi şaka gibi. Yalan söylüyor olmasına takıldım. Biz diyo muayene etmiyoruz kalp atışına bakmıyoruz şaka gibi
Çok önemsemedim nasılsa geçen sefer düzeldi diye ama bu sefer doktora özellikle sorcam ne kadar sürede panik yapmalıyım diye hatta sorayım yaa mesajlaBen geçen hafta doktoruma kaç saat hareket etmezse tedirgin olmalıyım diyince 5 saat dedi. Uyuyor olabilir hareketsiz kalması bu saat için normal dedi. Sanirim tahmini olarak saat takibi yaparsak sorun olup olmadığı hakkında yorum yapabiliriz
Evet insan çok yıpranıyor o yüzden ben sağlık ocağını sadece ilaç yazdırmak için kullanıyorumAyyy düşünemiyorum kendimi artık perişan halde giderdim. Baksana ne kadar tuhaflar yaa bilmedikleri iş değil hee uğraşmak mı istemiyorlar ne. Allahtan şuan iki gün acısını çıkartacak kadar hareketli hatta sancı yapıyo arada baskısı
Bence de mesajda sor için rahat etsinÇok önemsemedim nasılsa geçen sefer düzeldi diye ama bu sefer doktora özellikle sorcam ne kadar sürede panik yapmalıyım diye hatta sorayım yaa mesajla
O cihazı oraya süs diye mi bırakmışlar acaba ay sinir ediyorlar insanı ya
Ben onun için bile kullanamıyorum oksaşar yazmıyo bana. Nasıl olduysa çok şükür gaviscon yazdılar ben şokEvet insan çok yıpranıyor o yüzden ben sağlık ocağını sadece ilaç yazdırmak için kullanıyorum
Hormonlar sağolsun kocacı olan bizi hepten kocacı yaptılarTuvalete bile beraber gidebilirimdunyanin ennnn umursuz kadiniydim buadama kdr. Ama bi h
AmiiiiinAllahım daim etsin mutlulugunuzu. Çomak sokmaya çalışanlarında g** girsin o Çomaklar bi yerlerinde patlasınen güzeli çünkü hormonlardan sonra en ince ayrıntı bile bizi nirvanaya çıkartıyor sessiz sakin atlatalım inşallah bu günlerimizi
Bizde tam tersi eşim panik sabah soruyor oynadı mıı diye yok dedim henüz oynamadı panikledi hemen dedim dur hep mi oynayacak uyuyor sahan birşey de yemedim uyanırBizi korkutmayı çok seviyorlar ya, kaynanam diyor ki 7/24 hareket etmez uyicak tabi, ama o tedirginliği gel bide bize sor
Bebek hareketi itiyor da sertleşme yapıyor tek veya iki noktadan oluyor geneldeKızlar kasılmayla bebek hareketini nasıl ayırt ediyoruz ya. Oğlan oynadıkça benim canım yanıyor. Ağrım da oluyor. Böyle derin nefes alma isteği uyandırıyor. Ama o gerçekten bebek mi kasılma mı bilemedim bi sonradan. Şüpheye düştüm.
Yalnız değilmişizÇok hoşuma gitti bu davranışı kesinlikle o kadar inanıyorum ki ilk evlendiğimiz zamanlar birilerine gittiğimizde kesin o akşam sebepsiz yere bir tartışma çıkıyor ama hep benden başlıyor tartışma instaya foto falan attığımızda tartışma çıkıyor falan bi baktım ne zaman göz önünde oluyorsak o zaman ben kudurmus fare gibi oluyorum bunu farkettim temkinliyim artık ay eski ilişkilerden sonra taviz kalmamış bende ilk zamanlar lüzumsuz şeylere tepki veriyordum dedim ki kendime ne onlar var ne de eski sen varsın lunox kendine gelyeni bir hayat yeni bir insan ve bu insanla evlisin kimse bizden daha değerli değil. Ama eşim çok sakin kaldı her tartışma çıkardığımda o farkında benim kişiliğimin karakterimin asla kırmak dökmek için yapmadıgımın sadece ansızın gelen o zıplamalarıma sakin tavırlar sergileyerek beni de sakinleştirip güldürmeyi başardı hep
Kem göz nazar eritiyor insanı gerçekten uzak olsunlar
İstanbulllistanbuldayım sen?
Kavga olmasa iyide harbi niye kavga ediliyor ya bi yazı bile paylaşsan akşamına tartışma oluyorValla benim yildizim dusuk sdiminki bnden dusuk. Aynen hemen kavga gurultu oluo hic paylasmam bitek bu grupta konusuyorum cok enteresan. En yakin arkima bile anlatmam
İki senede benimki de benden ayrı üç kere falan çıktıValla 4senedir aksam hic cikmadi ama kendi istemedi. O ayri. Ama yok yani eglenmeye cikamaz. Nie cnku ondan once bende cikiodim. Smdi benim kizkiza mekana gitmemi istemez ozmn o da gitmicek. Alma verme dengesi. Bir de bizim yasimiz var 39-45 gezseydin abicim 45e kdr bnm sorunum degil
Yalnız değilsin bacımben de bu nazar olayına inanıyorum yabiz ne zaman bir düğüne derneğe gitsek kavga ederiz
İşte benim eski kafamHerkes kendi hayatında mutluysa sorun yokAma çok şaşırıyorum ben: karı koca olmak hayatınızda başka kimseye alan açmamak mı demek? Ben belki linç yiyebilirim şu an söylesem ben ağustos ayında kendi arkadaşlarımla 3 gün tatile gittim oğlumu eşime ve kayınvalideme bırakıp. Eşim geçen ay arkadaşlarıyla kıbrısa gitti 2 gün aynı şekilde ikimiz oğlum olmadan da 2 günlüğüne gittik. Yani bilemiyorum ya. Eşim zaten çok yoğun çalışan bi insan. Hayatı ev ve iş arasında mekik dokuyarak geçiyor. Ben öğretmen olduğum için çok daha bol vaktim var her zaman. Açıkçası ilk kez arkadaşlarıyla tatile gitti ve ben sevindim ya onun adına. Çünkü benim vaktim bol olduğu için kendi başıma da çok fazla seyahate çıktım arkadaşlarımla çok gezdim new yorka gittim avrupa turu yaptım hepsinde de beni destekledi vaktim olduğu için , eğlendiğim için
güneşlide oturuyorum canım sen?Hormonlar sağolsun kocacı olan bizi hepten kocacı yaptılar
Amiiiiin
Bizde tam tersi eşim panik sabah soruyor oynadı mıı diye yok dedim henüz oynamadı panikledi hemen dedim dur hep mi oynayacak uyuyor sahan birşey de yemedim uyanır
Bebek hareketi itiyor da sertleşme yapıyor tek veya iki noktadan oluyor genelde
Ama kasılma ortadan başlıyor genel olarak önce iç karından çekilme hissediyor daha sertleşmeden sonra yayılıyor o his kasıkların karnın hem sert oluyor hemde öne doğru çekilme hissi yaşanıyor
Yalnız değilmişiz
İstanbulllneresindesin
Kavga olmasa iyide harbi niye kavga ediliyor ya bi yazı bile paylaşsan akşamına tartışma oluyor
İki senede benimki de benden ayrı üç kere falan çıktı
Biri 17 erkekle piknikti oda burnum dibine ormana geldiler
Birinde yakın arkadaşıyla dertleşmeye pupa gittiler
Biride o anlattığım abisiyle çıktığı geçen günkü
Ben onsuz kaç kere çıktım ablamlar hariç
Hiçay kendime acıdım Şuan acil doğurmadan çıkmam lazım
Şaka bi yana benim koca bensiz zaten gidemiyor arada hevesleniyor tüm gece telefonda benimle oluyor çoğunlukla
Yalnız değilsin bacım
En son geçen sene eğlenmeye gittik ailecek o gece bile kavga ettik ondan önce üç kere daha böyle ailece program olmuştu her seferinde kavga ettik
İşte benim eski kafam
Yok bacım linçlik bir durum lakin her ilişkinin dinamiği de farklıdır nasıl başlarsa öyle gider derler ama oda yanlış sevgiliyken değişiyor herşey ne başta
Bende senin yapında bir kadındım işte özel alan bireysel etkinlik olmalı vs vs ...
işin içine gerçek aşk girince ( benim için öyle oldu alınma sakın) bende herşey değişti
Ne onsuz birşey yapmak istemez oldum nede bensiz birşey yapsın istemez oldum.
Keza eşimde öyle , bu içten gelen bir durum
Ayrı yaptığımız her etkinlik bize sıkıcı gelmeye başladı Aklımız hep birbirimizde kaldı
Sonra istesekte izin versekte yapamadık elimiz hep telefonda mesajda oldu hala öyle sevgili gibi mesajlaşırız
Mesela bi gün kızlarla benim evde toplandık felekten bi gece çaldık eşim annemde kaldı o gece
Bütün gece hem eğlendim ama hemde aklım kocamdaydı eksiktim eğlenirken
Eşim bi iş in izmire gitti çık gez dedim gezmedi sen yoksun gezip ne yapacağım dedi
Şuan Antalya da ilk gittiği zaman mesela Deniz e gittiler erken döndü sen yoksun keyif almıyorum dedi
Yani aslında kısıtlama kalmadı sadece istekler değişti
Canlı müziğe gitmek istiyorum eşim bana kuzenlerinle git dedi başta bi heveslendim organize olmak için yazdım kızlara okeyleştik ama hevesim kalmadı ben kocamla gitmek istiyorum onu farkettim
Kaç sene daha gider böyle bilmiyorum ama Şuan bizim ilişki dinamiğinde ayrı gayrı yok
Ben geçen hafta doktoruma kaç saat hareket etmezse tedirgin olmalıyım diyince 5 saat dedi. Uyuyor olabilir hareketsiz kalması bu saat için normal dedi. Sanirim tahmini olarak saat takibi yaparsak sorun olup olmadığı hakkında yorum yapabiliriz
Ya hiçbir bilgileri yok bence aç bıraktın ne demek. Bide her çocuğun fıtratı gerçekten farklı. Mesela ilginç şekilde benim bebek yemekten sonra hiç hareket etmiyo hiç ama. Doktora söylüyorum mümkün değil yemekten sonra soluna yat iki saat içinde eder diyo. Kaç kere denedim yemekten sonra hiç sesi çıkmıyor ama karnım acıkınca bi sağdan vuruyo bi soldan. Yani bu çocuğun huyu bu artık doktora falan söylemiyorumSağlık ocakları gerçekten bir tuhaf benim hemşire yoktu bir kere izlem için gittiğimde başka biri vardı kalp atışını dinleyelm bebeğin dedi ama milattan önceden kalma bir cihazla resmen. Neyse iki saat dediğin gibi kalp atışını duyamadi bir türlü bu çocuğu ac birakmissin ondan duyamıyorum dedine alaka yani aç olunca Allah korusun kalp mi duruyor. Ki öyle aşırı aç değildim iki saat beslenme eğitimi gibi anlatmaya çalıştı neyse sonra duydu kalp atışını da bıraktı peşimi. Dediğin gibi insanı korkutuyorlar durduk yere
Bence de her cocuk farklı çünkü benimki de açken çok hareketsiz ama yemekten sonra yediklerimi dışarı çıkartacak resmen öyle vuruyorYa hiçbir bilgileri yok bence aç bıraktın ne demek. Bide her çocuğun fıtratı gerçekten farklı. Mesela ilginç şekilde benim bebek yemekten sonra hiç hareket etmiyo hiç ama. Doktora söylüyorum mümkün değil yemekten sonra soluna yat iki saat içinde eder diyo. Kaç kere denedim yemekten sonra hiç sesi çıkmıyor ama karnım acıkınca bi sağdan vuruyo bi soldan. Yani bu çocuğun huyu bu artık doktora falan söylemiyorumkarnım doyunca rahatlıyo demek ki uyuyo. Acıkınca da tepiniyo diye düşünüyorum Ama bunu sağlık ocağında falan söylesem düşünemiyorum kadını
Güneşli nerdegüneşlide oturuyorum canım sen?
AhahahhAy kızlar şu an şoktayımbi numara aradı 850li. Ev interneti taahhütü bitmiş diyor , yenileyecek misiniz. Ama küçük bi kız sesi 17 18 yaşlarında. Bide ben haziranda yeniledim yani 2 senelik. Neyse işte ne zaman bitmiş Allah Allah diyorum 1 ekimde diyor. E nasıl kullandım şimdiye kadar dedim yüksek faturadan dedi. Ne kadar fatura diye sordum 749lira dedi.
Ben de minicik kızsın dolandırıcıların eline düşmüşsün çok üzüldüm senin adına dedim. O da sen hep böyle uyuşuk mu konuşursun gerizekalı aptal s***r git dedi yüzüme kapattı ahahahhhahahaha dolandırıcıdan hakaret yedim resmen
Aynen yaEvet benimde yıldızım düsükmüş çabuk nazar kapıyorum fiziksel olarakta belli ediyor hemen kendini. Çok yorucu bir şey gerçekten çok etkisi oluyor ya
Atakentteyim 55k suan sma fiyat sabitleme yok dedigin gibiBen Acıbadem ataşehirdim 55k idi bıraktığımda cidden hiç sabit tutmuyorlar ve sabitleme de yapmıyorlar
Hayir canim kim niye linclesinHerkes kendi hayatında mutluysa sorun yokAma çok şaşırıyorum ben: karı koca olmak hayatınızda başka kimseye alan açmamak mı demek? Ben belki linç yiyebilirim şu an söylesem ben ağustos ayında kendi arkadaşlarımla 3 gün tatile gittim oğlumu eşime ve kayınvalideme bırakıp. Eşim geçen ay arkadaşlarıyla kıbrısa gitti 2 gün aynı şekilde ikimiz oğlum olmadan da 2 günlüğüne gittik. Yani bilemiyorum ya. Eşim zaten çok yoğun çalışan bi insan. Hayatı ev ve iş arasında mekik dokuyarak geçiyor. Ben öğretmen olduğum için çok daha bol vaktim var her zaman. Açıkçası ilk kez arkadaşlarıyla tatile gitti ve ben sevindim ya onun adına. Çünkü benim vaktim bol olduğu için kendi başıma da çok fazla seyahate çıktım arkadaşlarımla çok gezdim new yorka gittim avrupa turu yaptım hepsinde de beni destekledi vaktim olduğu için , eğlendiğim için
Canım bi meyve suyu icsene, benim icince cok hareket ediyor, bide bir dakika fln sırtüstü yat rahatsiz olup yine hareket ediyorÇok önemsemedim nasılsa geçen sefer düzeldi diye ama bu sefer doktora özellikle sorcam ne kadar sürede panik yapmalıyım diye hatta sorayım yaa mesajla
Ah beybi sen benim memleketimdensin.Güneşli nerdeAnadolu yakası Kartal dayım bende
Ay nasıl küfür etti djkdkskskd şoktayım hala. Geçende bu numaradan aradılar beni. O kızada dolandırıcı mısın diye sormuştum hayır değilim demişti kibarcaAhahahho gün kargo gelmediği 850li kimsenin telini açmıyorum manyaklara bak yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?