- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.741
Çok hoşuma gitti söylediğiEvet eşimde öyle ben pek etrafta anlatmayı sevmiyorum çevreme ya da millete hem nazar hem dediğin gibi kimin ne düşündüğünü bilemeyiz bu yüzden evin içini dile getirmem pek çalışırken de öyleydi . Ya çok nadir artık eşler karısına yardım ediyor yemek hazırlıyor bunu yapan çok fazla değil bu da insanların gözüne batıyor. Eşim hamilelikten önce de şimdide yorgun argın işten gelsin her şeyime koşturur elinden geleni yapar olması gereken bu bence hiç gocunmaz o anlatır ama yani aklından bi şey geçtiği için değil iş yerinde ki kadınlarda kendine pay çıkarır hemen. Bu yüzden bazen uyarıyorum dört duvarımızı kimseye açma diye şu kadınların muhabbetlerinden sonra anladı ne demek istediğimi bıraktı artık anlatmayı falanya anlattığı da kim biliyor musun çaycı bir teyze var o soruyormuş eşine iyi davranıyormusun evliliğine sahip çık diye bizimki de her şeyi döküyor sonra diğerlerinin radarına takılıyor hayır bakıyorlar ki bu oğlan karısını bırakmaz napsakta aklını çelsek modunda çoğu kadınlar kızlar sürekli beni soruyormuş fotoğraf falan istiyorlarmış eşimde demiş ki kem gözleriniz değer gösteremem ay buna çok gülmüştüm Allah korkusu versin rabbim ne diyim
Ben çok zorlandım 1.5 saatlik yolculukta belim ağrıdı karnım sertleşti sürekli. Kişiye göre değişir ama senin ki benimkinden önce dikkatli ol tabiki yine nolur nolmazKızlar 2 saatlik yola çıkacağım, bir sorun olmaz demi?
Ben atılan dikişler yüzünden diye düşündümEmzirmek rahimi sıkıştıriyormus ya acaba o yüzden mi daralıyor
Riskin yoksa merak etme bişi olmaz, İstanbul’da yaşayıp her gün 2 saat trafikte olanımız var ya da kontrole giderken 2 saat yolu süren
Yarım saatte bir in iki adım at kan dolaşımın olsun
Yok sancı çıkmadı, doktora da sormadım eşim sorma dedi hayır derse napcan bir şey yokmuş işte dediBence Olmaz sancın da çıkmamış git. Ben sancı çıkmayınca üç saatlik yola gittim.
Ne olsa sancı yok deyip
Millet (hamile olanlar) her gün İstanbul da işe gitmek için iki saat yol gidiyor kızbirseycik olmaz
İner dolaşırım petrolde olmazsa, zaten uykum var büyük ihtimalle uyurum araba daBen çok zorlandım 1.5 saatlik yolculukta belim ağrıdı karnım sertleşti sürekli. Kişiye göre değişir ama senin ki benimkinden önce dikkatli ol tabiki yine nolur nolmaz
Aynen iyi gelir sorun olmaz inşallahİner dolaşırım petrolde olmazsa, zaten uykum var büyük ihtimalle uyurum araba da
Yavrum aynı kafadayız da koca zaten çıkan bir koca değil arkadaşlarıyla da çıkmaz e abisiyle gitsin bari dedim baban zehir oldu birazValla cok net soliym sicarim bacagina. Gidemez arkadas
Ben de gidemem onsuz o da bensiz gidemez
Benim kocam zfn sevmio gece gezmesini. Cikmio hani hic bu noktaya gelmedik oyuzden. Ama gidemez. Kesin bilgi ya
Evlenmicekti hala gozu ve gotu disaridaysa
Evet çok sıkıntılı ya inşallah düzelir ama ben biraz beyine hükmetmeyi seven bir insanım okb teşhisinden dönen biriyimDoğumdan sonra azalacak merak etme ben ilk hamileliğimde karşıdan karşıya bile geçemezdim
Eğer devam ederse mutlaka tedavi ol panik atak ilerlerse yaşamın zehir olur kendimden biliyorum bak ben hamile olmama rağmen ilaçsız yaşayamıyorum kullanıyorum
Arsız edepsiz bebegim bazı kadınlarYolarım hepsini terbiyesizler
Bi doktoruna yazsanaİnşallah ondandır ama hala kaşınıyorum ya
Tuvalete bile beraber gidebilirimYavrum aynı kafadayız da koca zaten çıkan bir koca değil arkadaşlarıyla da çıkmaz e abisiyle gitsin bari dedim baban zehir oldu biraz
Geçen hafta aslında ben canlı müziğe gitmek istedim gidelim dedim kuzenlerinle git dedi iyi gelir dedi şaşırdım birazda karşılık vermek istedim onun iyi niyetine güzelce müsade istedi istemezsen gitmem dedi
Bi daha mı tövbe
Allahım daim etsin mutlulugunuzu. Çomak sokmaya çalışanlarında g** girsin o Çomaklar bi yerlerinde patlasınAldatıldığımı Bir kere yakaladım bende ama genel bir güvensizlik vardı hep bende zaten eşimi hayatıma alana kadar hep mesafeli ilişkilerim oldu umursamadığım şifre vermediğim istemediğim hesap sormadığımm ve sorulamayan kadın oldum
Ne zaman ki eşim hayatıma girdi içimden aşk kadını çıktı eşimin paranoyaklığı başladı o zaman değiştim
Tüm kurallarımı yıktı bu adam benim yapmam yaptırmam dediğim ne varsa oldu ah aşk
Kocam aştı çoktan arada krizleri gelir de sık değil allahtan
nedense bende kaldı şimdi aşmaya çalışıyorum takibi bırakmakla başladım işe
Ooo seninki başka boyuta geçmiş bileEvet çok sıkıntılı ya inşallah düzelir ama ben biraz beyine hükmetmeyi seven bir insanım okb teşhisinden dönen biriyimbilinçli bir şekilde ilaç almayı reddettim kendi kendime telkinler verdim biraz düzelir gibiydim ama beynimde sürekli sebep sonuç ilişkisi arıyorum örn; kaldırımda çizgilere basarsam başıma kötü bir olay gelecek gibi en basit örnek bu baktım beynim beni yönetecek hipnoterapi gördüm iki seans sonra daha topralanabilir oldum arada geliyor bazı takıntılar sallıyorum ay hayat geçmiyor gerçekten sıkıntılı ya
Bizi korkutmayı çok seviyorlar ya, kaynanam diyor ki 7/24 hareket etmez uyicak tabi, ama o tedirginliği gel bide bize sorbu çocuk benim sinirimi bozdu iki gündür yaa bi hareketli bi duruyo kımıldamıyo strese soktu beni. Dışarı çıktım işim vardı dedim sağlık ocağına gideyim de baksın bi kalp atışına kontrol etsin diye. Hastaneye yönlendirdi. Ben sanki doktora haber vermesini bilmiyorum bide biz bakmıyoruz diyor e bakıyonuz sanki zor bişi sinirim bozuldu. Eve geldim doktora yazacaktım hareketlendi
Benimki evden bile çıkmıyor. Evden çalışıyor. Çocuğu okula getirip götürmeye bile bana sen de gel diyorYa bizimki işten eve evden işe bir tip zaten.
Çıkmıyor ki biraz gerginlik biraz ihtiras biraz ne bilim Google haritalar yapalım.
Ajancılık yapalım.
Yok yani.
Konum belli bir insan.
Ya ben psikolojik olarak araştırmanın doğru olmadığını düşünüyorum zaten.
Cahillik mutluluktur. Bilmemek de mutluluktur.
Kurcaladıkça can sıkıcı şeyler bulma ihtimalin artıyor. Ne gerek var.
Nasıl bakmıyor g*tnu kaldırıp bakmak mı istemiyor benim ebe ilk zamanlar çok alıştı beni görünce gülüyordubu çocuk benim sinirimi bozdu iki gündür yaa bi hareketli bi duruyo kımıldamıyo strese soktu beni. Dışarı çıktım işim vardı dedim sağlık ocağına gideyim de baksın bi kalp atışına kontrol etsin diye. Hastaneye yönlendirdi. Ben sanki doktora haber vermesini bilmiyorum bide biz bakmıyoruz diyor e bakıyonuz sanki zor bişi sinirim bozuldu. Eve geldim doktora yazacaktım hareketlendi
Aynen öyle yaaBizi korkutmayı çok seviyorlar ya, kaynanam diyor ki 7/24 hareket etmez uyicak tabi, ama o tedirginliği gel bide bize sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?