2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok hoşuma gitti söylediği
Nazara öyle bi yakalanıyoruz ki paylaşım yapmıyoruz artık bizde eşim listesinde yüzden fazla kişiyi çıkardı görmesinler özelimizi gerek yok dedi akrabalarını bile sildi sizde silin görmesinler

Riskin yoksa merak etme bişi olmaz, İstanbul’da yaşayıp her gün 2 saat trafikte olanımız var ya da kontrole giderken 2 saat yolu süren
Yarım saatte bir in iki adım at kan dolaşımın olsun
Yok sancı çıkmadı, doktora da sormadım eşim sorma dedi hayır derse napcan bir şey yokmuş işte dedi en kötü gittiğim yerde hastaneye giderim yapacak bir şey yok çünkü pazar sabahı döncem

Ben çok zorlandım 1.5 saatlik yolculukta belim ağrıdı karnım sertleşti sürekli. Kişiye göre değişir ama senin ki benimkinden önce dikkatli ol tabiki yine nolur nolmaz
İner dolaşırım petrolde olmazsa, zaten uykum var büyük ihtimalle uyurum araba da

Bende gece gram uyuyamadım.
Bebiş çok can yakıcı tekmeler attı
Balık gibi döndü durdu 1 saniye yorulmadı.
Bir ara içim geçmiş ondada rüyada suyumun geldiğini gördüm. Bilinsizce kalktım kendimi wc'de suyumu kontrol ederken buldum.
Gece vakti mide yanması ve açlıkla sınandım. Gece gece kalktım 2-3 kere yedim içtim geri yattım saçma sapan bir geceydi.

Valla cok net soliym sicarim bacagina. Gidemez arkadas
Ben de gidemem onsuz o da bensiz gidemez
Benim kocam zfn sevmio gece gezmesini. Cikmio hani hic bu noktaya gelmedik oyuzden. Ama gidemez. Kesin bilgi ya
Evlenmicekti hala gozu ve gotu disaridaysa
Yavrum aynı kafadayız da koca zaten çıkan bir koca değil arkadaşlarıyla da çıkmaz e abisiyle gitsin bari dedim baban zehir oldu biraz
Geçen hafta aslında ben canlı müziğe gitmek istedim gidelim dedim kuzenlerinle git dedi iyi gelir dedi şaşırdım birazda karşılık vermek istedim onun iyi niyetine güzelce müsade istedi istemezsen gitmem dedi
Bi daha mı tövbe

Evet çok sıkıntılı ya inşallah düzelir ama ben biraz beyine hükmetmeyi seven bir insanım okb teşhisinden dönen biriyim bilinçli bir şekilde ilaç almayı reddettim kendi kendime telkinler verdim biraz düzelir gibiydim ama beynimde sürekli sebep sonuç ilişkisi arıyorum örn; kaldırımda çizgilere basarsam başıma kötü bir olay gelecek gibi en basit örnek bu baktım beynim beni yönetecek hipnoterapi gördüm iki seans sonra daha topralanabilir oldum arada geliyor bazı takıntılar sallıyorum ay hayat geçmiyor gerçekten sıkıntılı ya

İnşallah ondandır ama hala kaşınıyorum ya
Bi doktoruna yazsana
Tuvalete bile beraber gidebilirimdunyanin ennnn umursuz kadiniydim buadama kdr. Ama bi hal geldi bana smdide tepesinden inmiorum fln

Allahım daim etsin mutlulugunuzu. Çomak sokmaya çalışanlarında g** girsin o Çomaklar bi yerlerinde patlasın en güzeli çünkü hormonlardan sonra en ince ayrıntı bile bizi nirvanaya çıkartıyor sessiz sakin atlatalım inşallah bu günlerimizi

Ooo seninki başka boyuta geçmiş bile
İnsan kendine belli bir yere kadar telkin veriyor ya psikoterapi şart ama bende hala gideceğim inşallah amin

Bizi korkutmayı çok seviyorlar ya, kaynanam diyor ki 7/24 hareket etmez uyicak tabi, ama o tedirginliği gel bide bize sor

KelebeksiRY canım kolay doğum yaptığın ve bebeğin iyi olduğu için rahatlıklar soru sorabiliyorum canım kusura bakma. Şimdi bebeğin prematüre diye mi geçiyor? Prematüre olmaması için kaç haftalık olması gerekiyor. Bir de tamamlanmış yaş ne biliyor musun?

Benimki evden bile çıkmıyor. Evden çalışıyor. Çocuğu okula getirip götürmeye bile bana sen de gel diyor

Nasıl bakmıyor g*tnu kaldırıp bakmak mı istemiyor benim ebe ilk zamanlar çok alıştı beni görünce gülüyordu oraya bekçi olarak mı koymuslar onu

Kızlar kasılmayla bebek hareketini nasıl ayırt ediyoruz ya. Oğlan oynadıkça benim canım yanıyor. Ağrım da oluyor. Böyle derin nefes alma isteği uyandırıyor. Ama o gerçekten bebek mi kasılma mı bilemedim bi sonradan. Şüpheye düştüm.

Bizi korkutmayı çok seviyorlar ya, kaynanam diyor ki 7/24 hareket etmez uyicak tabi, ama o tedirginliği gel bide bize sor
Aynen öyle yaa Ya ağladım sinirden nasıl stres oluyom biraz uzunda sürdü bu sefer şimdi biraz kudurmaya başladı çok şükür stres yaptığım içinde hareket etmiyo biliyorum da yani bi kendine gel be çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…