- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.761
Çok hoşuma gitti bu davranışı kesinlikle o kadar inanıyorum ki ilk evlendiğimiz zamanlar birilerine gittiğimizde kesin o akşam sebepsiz yere bir tartışma çıkıyor ama hep benden başlıyor tartışma instaya foto falan attığımızda tartışma çıkıyor falan bi baktım ne zaman göz önünde oluyorsak o zaman ben kudurmus fare gibi oluyorum bunu farkettim temkinliyim artık ay eski ilişkilerden sonra taviz kalmamış bende ilk zamanlar lüzumsuz şeylere tepki veriyordum dedim ki kendime ne onlar var ne de eski sen varsın lunox kendine gelÇok hoşuma gitti söylediği
Nazara öyle bi yakalanıyoruz ki paylaşım yapmıyoruz artık bizde eşim listesinde yüzden fazla kişiyi çıkardı görmesinler özelimizi gerek yok dedi akrabalarını bile sildi sizde silin görmesinler
Ya benim hemşiremde yokmuş gitmişNasıl bakmıyor g*tnu kaldırıp bakmak mı istemiyor benim ebe ilk zamanlar çok alıştı beni görünce gülüyorduoraya bekçi olarak mı koymuslar onu
İki gündür bunu yaşatıyor işte bana seni çok iyi anlıyorum, ama anladığım kadarıyla bazen bir kaç gün kendini dinlenmeye alıyorlar sanki çok iş yapmış gibiAynen öyle yaaYa ağladım sinirden nasıl stres oluyom biraz uzunda sürdü bu sefer şimdi biraz kudurmaya başladı çok şükür stres yaptığım içinde hareket etmiyo biliyorum da yani bi kendine gel be çocuğum
Dengesizler ya yemin ediyorum bazıları hiç aldığı maaşı falan haketmiyorlarYa benim hemşiremde yokmuş gitmişDoktorumda yok sağlık bakanlığı atamış birini Allahtan. Benim hemşire çok tatlıydı gerçekten o olsa bakardı diğeri suratsız biraz bakmadı
istanbuldayım sen?Hangi şehirdesin bacım
evet düz insan oldukları için kıskanmıyoruz bence deYa bizimki işten eve evden işe bir tip zaten.
Çıkmıyor ki biraz gerginlik biraz ihtiras biraz ne bilim Google haritalar yapalım.
Ajancılık yapalım.
Yok yani.
Konum belli bir insan.
Ya ben psikolojik olarak araştırmanın doğru olmadığını düşünüyorum zaten.
Cahillik mutluluktur. Bilmemek de mutluluktur.
Kurcaladıkça can sıkıcı şeyler bulma ihtimalin artıyor. Ne gerek var.
eşinde seviyor herhalde senin onu kıskanmanı ki anlatıyor. eşim biri bana yazıldı diye anlatsa ben büyük arıza çıkarırım olayın nedir neden bana anlatıyorsun diye ters teper bendeay çok iyi aradığım iş yeri bizim herif muhatap olmayınca göze batıyor işte adam işinde gücünde ne aranıyorsunuz yani
kız nolcak adam arkadaşlarıyla falan arada çıksaValla cok net soliym sicarim bacagina. Gidemez arkadas
Ben de gidemem onsuz o da bensiz gidemez
Benim kocam zfn sevmio gece gezmesini. Cikmio hani hic bu noktaya gelmedik oyuzden. Ama gidemez. Kesin bilgi ya
Evlenmicekti hala gozu ve gotu disaridaysa
Aman onlarda işine geldiği gibi nasıl bakmıyoruz biz tövbe ya. Sanki sezeryan yap demişsin.bu çocuk benim sinirimi bozdu iki gündür yaa bi hareketli bi duruyo kımıldamıyo strese soktu beni. Dışarı çıktım işim vardı dedim sağlık ocağına gideyim de baksın bi kalp atışına kontrol etsin diye. Hastaneye yönlendirdi. Ben sanki doktora haber vermesini bilmiyorum bide biz bakmıyoruz diyor e bakıyonuz sanki zor bişi sinirim bozuldu. Eve geldim doktora yazacaktım hareketlendi
Yaaaa ahahahaha kafan rahat daha iyi boşver dizinin dibinde dursun dhdhhdBenimki evden bile çıkmıyor. Evden çalışıyor. Çocuğu okula getirip götürmeye bile bana sen de gel diyor
Deme öyle yaaaİki gündür bunu yaşatıyor işte bana seni çok iyi anlıyorum, ama anladığım kadarıyla bazen bir kaç gün kendini dinlenmeye alıyorlar sanki çok iş yapmış gibi
Valla benim yildizim dusuk sdiminki bnden dusuk. Aynen hemen kavga gurultu oluo hic paylasmam bitek bu grupta konusuyorum cok enteresan. En yakin arkima bile anlatmamÇok hoşuma gitti bu davranışı kesinlikle o kadar inanıyorum ki ilk evlendiğimiz zamanlar birilerine gittiğimizde kesin o akşam sebepsiz yere bir tartışma çıkıyor ama hep benden başlıyor tartışma instaya foto falan attığımızda tartışma çıkıyor falan bi baktım ne zaman göz önünde oluyorsak o zaman ben kudurmus fare gibi oluyorum bunu farkettim temkinliyim artık ay eski ilişkilerden sonra taviz kalmamış bende ilk zamanlar lüzumsuz şeylere tepki veriyordum dedim ki kendime ne onlar var ne de eski sen varsın lunox kendine gelyeni bir hayat yeni bir insan ve bu insanla evlisin kimse bizden daha değerli değil. Ama eşim çok sakin kaldı her tartışma çıkardığımda o farkında benim kişiliğimin karakterimin asla kırmak dökmek için yapmadıgımın sadece ansızın gelen o zıplamalarıma sakin tavırlar sergileyerek beni de sakinleştirip güldürmeyi başardı hep
Kem göz nazar eritiyor insanı gerçekten uzak olsunlar
Valla 4senedir aksam hic cikmadi ama kendi istemedi. O ayri. Ama yok yani eglenmeye cikamaz. Nie cnku ondan once bende cikiodim. Smdi benim kizkiza mekana gitmemi istemez ozmn o da gitmicek. Alma verme dengesi. Bir de bizim yasimiz var 39-45 gezseydin abicim 45e kdr bnm sorunum degilistanbuldayım sen?
evet düz insan oldukları için kıskanmıyoruz bence dezaten benim için kıskançlık büyük sorun beni kıskandıracak adamdan kaçar adım uzaklaşırım
eşinde seviyor herhalde senin onu kıskanmanı ki anlatıyor. eşim biri bana yazıldı diye anlatsa ben büyük arıza çıkarırım olayın nedir neden bana anlatıyorsun diye ters teper bende
kız nolcak adam arkadaşlarıyla falan arada çıksabenimki gitmiyor ama gitse de sorun etmezdim.
İki gündür bana neler çektiriyor bir bilsenDeme öyle yaaanstde farkediyorum izliyorum böyle en ufak hareketinde hemen minik kalpleri daha çok atıyor kız minicik ya bunlar ben kardiyo yaparken böyle atımım hızlanıyor onların kardiyosuda minicik yerde hareket edince oluyor işte bir de sancılar bile yoruyor bebekleri. Anası yorulunca bile yoruluyor miniklerim. Hele sen mutsuzsan huzursuzsan o da öyle oluyor totişlerini yerim onların onların dünyasıda o kadar birde bizden ibaretler şimdi
Bu konuyu araştıran var mı? Bizim martın ilk haftasına uçak biletimiz var bebek 3 aylık oluyor hemen pasaport çımkarttırııp vizeye başvurmamız lazım.Ay bunu ben de düşündüminanılmaz komik oluyorlar, bakalım bizşm minnoşlar nasıl olacak
Aaa yok bak hiç kıskandıgımı belli etmeden dinlerim sanki hiç kıskanmayan biriymiş gibiistanbuldayım sen?
evet düz insan oldukları için kıskanmıyoruz bence dezaten benim için kıskançlık büyük sorun beni kıskandıracak adamdan kaçar adım uzaklaşırım
eşinde seviyor herhalde senin onu kıskanmanı ki anlatıyor. eşim biri bana yazıldı diye anlatsa ben büyük arıza çıkarırım olayın nedir neden bana anlatıyorsun diye ters teper bende
kız nolcak adam arkadaşlarıyla falan arada çıksabenimki gitmiyor ama gitse de sorun etmezdim.
Evet benimde yıldızım düsükmüş çabuk nazar kapıyorum fiziksel olarakta belli ediyor hemen kendini. Çok yorucu bir şey gerçekten çok etkisi oluyor yaValla benim yildizim dusuk sdiminki bnden dusuk. Aynen hemen kavga gurultu oluo hic paylasmam bitek bu grupta konusuyorum cok enteresan. En yakin arkima bile anlatmam
Valla 4senedir aksam hic cikmadi ama kendi istemedi. O ayri. Ama yok yani eglenmeye cikamaz. Nie cnku ondan once bende cikiodim. Smdi benim kizkiza mekana gitmemi istemez ozmn o da gitmicek. Alma verme dengesi. Bir de bizim yasimiz var 39-45 gezseydin abicim 45e kdr bnm sorunum degil
Evet canım o kadar haklısın ki. Yüzüme tek ve doğal bir ürün kullandığım için harita gibi oldu. Bi serum bile süremiyorum dediğin gibi.Evet herkes böyle söylüyor, tadını çıkart bu günlerinin diyolar,
ne yapıyım da tadını çıkartıyim , uyusam uyuyamıyorum, gezsem gezemiyorum istediğimi yiyemiyorum, istediğim kremleri bile kullanamıyorum
Biliyorum kuzum dua ettim sana bazen insanı korkutuyorlar gözle de göremeyince iyice diken üstünde oluyoruzİki gündür bana neler çektiriyor bir bilsenhareket etmedi kaç defa nstde kaç kere git gel yaptım ah ah ağladım stres oldum vallaha iki gündür hasta ettim kendimi
ben de bu nazar olayına inanıyorum yaÇok hoşuma gitti söylediği
Nazara öyle bi yakalanıyoruz ki paylaşım yapmıyoruz artık bizde eşim listesinde yüzden fazla kişiyi çıkardı görmesinler özelimizi gerek yok dedi akrabalarını bile sildi sizde silin görmesinler
senin gitmeni istemiyorsa o da gidemez yüzde yüz katılıyorumValla 4senedir aksam hic cikmadi ama kendi istemedi. O ayri. Ama yok yani eglenmeye cikamaz. Nie cnku ondan once bende cikiodim. Smdi benim kizkiza mekana gitmemi istemez ozmn o da gitmicek. Alma verme dengesi. Bir de bizim yasimiz var 39-45 gezseydin abicim 45e kdr bnm sorunum degil
ErkeklerHayatimda hic hamama gitmedim orada olmuyor mu bunlar yanında mi götürmek gerekiyor. Kafamda otel gibi bisey canlandı havlular vardir diye düşündüm ama gerci olsa bile o pis seyleri kim kullanir
Sağ ol canım, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız gerisi boş gerçektenBiliyorum kuzum dua ettim sana bazen insanı korkutuyorlar gözle de göremeyince iyice diken üstünde oluyoruzaz kaldı az o tekmeleyen minik ellerini ayaklarını yicezzz
Ya daha öncede oldu ama bu sefer uzun sürdü. Aklıma çeşit çeşit şey geliyo sonra. Şimdi çok şükür normale döndü yaaİki gündür bunu yaşatıyor işte bana seni çok iyi anlıyorum, ama anladığım kadarıyla bazen bir kaç gün kendini dinlenmeye alıyorlar sanki çok iş yapmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?