2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok hoşuma gitti bu davranışı kesinlikle o kadar inanıyorum ki ilk evlendiğimiz zamanlar birilerine gittiğimizde kesin o akşam sebepsiz yere bir tartışma çıkıyor ama hep benden başlıyor tartışma instaya foto falan attığımızda tartışma çıkıyor falan bi baktım ne zaman göz önünde oluyorsak o zaman ben kudurmus fare gibi oluyorum bunu farkettim temkinliyim artık ay eski ilişkilerden sonra taviz kalmamış bende ilk zamanlar lüzumsuz şeylere tepki veriyordum dedim ki kendime ne onlar var ne de eski sen varsın lunox kendine gel yeni bir hayat yeni bir insan ve bu insanla evlisin kimse bizden daha değerli değil. Ama eşim çok sakin kaldı her tartışma çıkardığımda o farkında benim kişiliğimin karakterimin asla kırmak dökmek için yapmadıgımın sadece ansızın gelen o zıplamalarıma sakin tavırlar sergileyerek beni de sakinleştirip güldürmeyi başardı hep
Kem göz nazar eritiyor insanı gerçekten uzak olsunlar

Nasıl bakmıyor g*tnu kaldırıp bakmak mı istemiyor benim ebe ilk zamanlar çok alıştı beni görünce gülüyordu oraya bekçi olarak mı koymuslar onu
Ya benim hemşiremde yokmuş gitmiş Doktorumda yok sağlık bakanlığı atamış birini Allahtan. Benim hemşire çok tatlıydı gerçekten o olsa bakardı diğeri suratsız biraz bakmadı

İki gündür bunu yaşatıyor işte bana seni çok iyi anlıyorum, ama anladığım kadarıyla bazen bir kaç gün kendini dinlenmeye alıyorlar sanki çok iş yapmış gibi

Ya benim hemşiremde yokmuş gitmiş Doktorumda yok sağlık bakanlığı atamış birini Allahtan. Benim hemşire çok tatlıydı gerçekten o olsa bakardı diğeri suratsız biraz bakmadı
Dengesizler ya yemin ediyorum bazıları hiç aldığı maaşı falan haketmiyorlar

Hangi şehirdesin bacım
istanbuldayım sen?
evet düz insan oldukları için kıskanmıyoruz bence de zaten benim için kıskançlık büyük sorun beni kıskandıracak adamdan kaçar adım uzaklaşırım
ay çok iyi aradığım iş yeri bizim herif muhatap olmayınca göze batıyor işte adam işinde gücünde ne aranıyorsunuz yani
eşinde seviyor herhalde senin onu kıskanmanı ki anlatıyor. eşim biri bana yazıldı diye anlatsa ben büyük arıza çıkarırım olayın nedir neden bana anlatıyorsun diye ters teper bende
Valla cok net soliym sicarim bacagina. Gidemez arkadas
Ben de gidemem onsuz o da bensiz gidemez
Benim kocam zfn sevmio gece gezmesini. Cikmio hani hic bu noktaya gelmedik oyuzden. Ama gidemez. Kesin bilgi ya
Evlenmicekti hala gozu ve gotu disaridaysa
kız nolcak adam arkadaşlarıyla falan arada çıksa benimki gitmiyor ama gitse de sorun etmezdim.

Aman onlarda işine geldiği gibi nasıl bakmıyoruz biz tövbe ya. Sanki sezeryan yap demişsin.

İki gündür bunu yaşatıyor işte bana seni çok iyi anlıyorum, ama anladığım kadarıyla bazen bir kaç gün kendini dinlenmeye alıyorlar sanki çok iş yapmış gibi
Deme öyle yaaa nstde farkediyorum izliyorum böyle en ufak hareketinde hemen minik kalpleri daha çok atıyor kız minicik ya bunlar ben kardiyo yaparken böyle atımım hızlanıyor onların kardiyosuda minicik yerde hareket edince oluyor işte bir de sancılar bile yoruyor bebekleri. Anası yorulunca bile yoruluyor miniklerim. Hele sen mutsuzsan huzursuzsan o da öyle oluyor totişlerini yerim onların onların dünyasıda o kadar birde bizden ibaretler şimdi

Valla benim yildizim dusuk sdiminki bnden dusuk. Aynen hemen kavga gurultu oluo hic paylasmam bitek bu grupta konusuyorum cok enteresan. En yakin arkima bile anlatmam
Valla 4senedir aksam hic cikmadi ama kendi istemedi. O ayri. Ama yok yani eglenmeye cikamaz. Nie cnku ondan once bende cikiodim. Smdi benim kizkiza mekana gitmemi istemez ozmn o da gitmicek. Alma verme dengesi. Bir de bizim yasimiz var 39-45 gezseydin abicim 45e kdr bnm sorunum degil

İki gündür bana neler çektiriyor bir bilsen hareket etmedi kaç defa nstde kaç kere git gel yaptım ah ah ağladım stres oldum vallaha iki gündür hasta ettim kendimi

Aaa yok bak hiç kıskandıgımı belli etmeden dinlerim sanki hiç kıskanmayan biriymiş gibi sonra fikrini alırım niye böyle falan diye adamı gaza getirmemek lazım
Bunu diyen de 5 yaşında kardeşim doğunca 1 hafta kıskançlığımdan yemek bile yemeyen ben öyle de kıskancım
hepten kıskanmadıgımı düşünmesin diye arada belli ediyorum o kadar

Evet benimde yıldızım düsükmüş çabuk nazar kapıyorum fiziksel olarakta belli ediyor hemen kendini. Çok yorucu bir şey gerçekten çok etkisi oluyor ya

Evet canım o kadar haklısın ki. Yüzüme tek ve doğal bir ürün kullandığım için harita gibi oldu. Bi serum bile süremiyorum dediğin gibi.

İki gündür bana neler çektiriyor bir bilsen hareket etmedi kaç defa nstde kaç kere git gel yaptım ah ah ağladım stres oldum vallaha iki gündür hasta ettim kendimi
Biliyorum kuzum dua ettim sana bazen insanı korkutuyorlar gözle de göremeyince iyice diken üstünde oluyoruz az kaldı az o tekmeleyen minik ellerini ayaklarını yicezzz

ben de bu nazar olayına inanıyorum ya biz ne zaman bir düğüne derneğe gitsek kavga ederiz
senin gitmeni istemiyorsa o da gidemez yüzde yüz katılıyorum yaşla çok bağlantılı gerçekten ben üniversitedeyken koltuğa zincirlesen koltukla çıkardım şimdi kafam kaldırmıyor o sesi eğlenmeyi severim ama eğlence anlayışım değişti tabi ki

Biliyorum kuzum dua ettim sana bazen insanı korkutuyorlar gözle de göremeyince iyice diken üstünde oluyoruz az kaldı az o tekmeleyen minik ellerini ayaklarını yicezzz
Sağ ol canım, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız gerisi boş gerçekten

Ya daha öncede oldu ama bu sefer uzun sürdü. Aklıma çeşit çeşit şey geliyo sonra. Şimdi çok şükür normale döndü yaa zamanı gelse de bi dışarı çıkartsak şunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…