- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.841
Spor değil de yürüyüş yapıyordmNormal hayatta spor yapiyormuydun ?
Bende aynı anlattığın gibiyim eşimden ayrı hiç bişey yapmak istemıyorum işten eve gelsin diye saat sayıyorum gun içinde beni aramayı unutursa trip yiyor zaten aramasada 5 6 kez mutlaka ben arıyorumBende çok rahat bir ailede büyüdüm kimse ne giydiğime ne zaman dışarı çıktığıma karışmadi hayatim boyunca hep erkeklerle kizlarla olduğundan daha iyi anlaştım. Cok fazla erkek arkadaşım vardı ve ben gruptaki nadir kızlardan biri oluyordum annem babam bunu hic sorun etmiyordu birlikte gezer tozardik bana cok normal geliyordu bu üniversitedeyken. Her neyse sonra eşimle tanıştık, onunla tanıştıktan sonra iliskilerime mesafe koymam gerekti çünkü bende senin gibi düşünüyorum, ayri ayri tatile gitmeyi istemem mesela suan, eskiden olsa giderdim ama suan herşeyi eşimle yapmak istiyorum. Biz hep yapışık ikiz gibi birlikteyiz nereye gidersek birlikte gidiyoruz hatta şark gorevinde yilda bir iki defa izne cikma sansimiz oluyor onda bile ayri ayri sen kendi ailene git ben kendi aileme gideyim durumu olmuyor birlikte gidip geliyoruz bir onun ailesine bir benim aileme gibi. Ben mesela arkadaşlarımla plan yapacaksam eşimin çalıştığı gunlere denk getiriyorum eger haftasonuysa ve eşim evdeyse hicbir kuvvet beni esimden ayri plan yapmaya ikna edemezzaten tüm gün işte arkadaslarimi görüyorum iş dışında izinli olduğum vaktimi de eşime ayırınca mutlu oluyorum ben o yüzden suan o Şırnak'ta ben Ankara'da acayip zorlanıyorum anlatamam aşırı bir boşluğa düştüm çünkü hem eşimden hem en yakın arkadaşımdan ayrı kalmış gibiyim. Gün sayıyorum valla dogum yapip evime dönmek için. Suan hersey bana bos geliyor kimse umrumda degil
Üç kağıtçılar murat ne paylaşırsa hemen kupondan kaldırıp fiyatı 120 altına indiriyorlar.
Waikinin kendi sitesinde miKızlar Waikiki çark çevirip %40 çıkıp kullanmayacak olan olursa rica etsem paylaşa bilir mi
Hmm senin normal diye o zaman32 de bıraktırcsk, artık yavas yavas ılaclara elveda dıcez dedı, magnezyum demır vıtamınler devam edıcekmıs.. Dogum hazırlıgına gırsın dıye olabılır, kademelı bırak canım, teke dusur, sonra kı hafta tamamen kes.
Kafa atıyor o zaman senınkı de
Kız her vurdugunda çişim akıcak gıbı oluyordu, elımle tuttum artık
Benim fitilBana da progestana 34’e kadar devam dedi. Normal doğum ihtimali olsa mantıklı da nasılsa sezaryen sonuna kadar kullanaydım işte. Mis gibi uyutuyor ya. Antidepresan niyetine içiyorum.
Benim sezeryan zaten bilmiyorum tamamem psikolojik rahat hissediyorum kendimiEsım cok sevındı 5 tane farklı saatte alarm var, ılaclar hep bı yerde oluyor, alarm calınca sadece ılacın ısmını soyluyorum artık, sohlene soylene getırıyor sunu butun odalara koy dıyo her defasındaben de korkuyorum acıkcası ama ınsallah bısey olmaz, rabbıme emanet sonrasında, benım doktor hala normal dogum kafasında 37.haftada dıkısını alıcam dedı, o zamanı gorur muyum ınsallah gorurum
Benı ılk zamanlar vok uyutuyordu, ama sanırım artık alıstı vucudum, sersemletmıyor eskısı gıbı
Kız spam yazıyor açma hemen ekranda beliriyorAy nasıl küfür etti djkdkskskd şoktayım hala. Geçende bu numaradan aradılar beni. O kızada dolandırıcı mısın diye sormuştum hayır değilim demişti kibarcabu çirkef çıktı
Benimki de erken doğum olursa suyun gelir.Benim de kesti. 2 gecedir almiyorum. Cok sevindim valla surekli akinti surekli camasir degistir sıkılmıştım. Artik 34 olduk bundan sonra gelecekse gelir bir faydasi yok dedi.
Ayniyiz yaslar 38-43. Benimki de ayrilmaz dibimden, sensiz ne yapcam der. popomu kasiyayimBen de hic kiskanc degilimdir aklima bile gelmez, git derim gitmez.
Evden calisiyor bazen toplantiya fln gitmesi gerekiyor 1 hafta sehir disina. Hamileligimden beri gitmiyor, 2 sefer esimi birakamam dedi gitmedi. Simdi bir de aralik da var. Bebisler dogmus olacak, annem burda olacak, gidersin diyorum. Hem is yerinde sıkıntı olmasin, hem de degisiklik olur, otelde dinlenir uyursun 5 gunYok diyor, 10 20 gunluk cocuklarimi birakip bir yere gitmem diyor.
Ay bende doğma büyüme kartallıyım ama eşimin işi için konyadayızGüneşli nerdeAnadolu yakası Kartal dayım bende
Ben şokAh beybi sen benim memleketimdensin.
Ben doğma büyüme Kartal Cevizli ( Tamirhane )
Benımde oyle eşim destekledi hep tatıle gitmemi ben ibizaya gittim arkadasımla bir tek laf etmedi hep mutlu oldun mu dedi sagolsunHerkes kendi hayatında mutluysa sorun yokAma çok şaşırıyorum ben: karı koca olmak hayatınızda başka kimseye alan açmamak mı demek? Ben belki linç yiyebilirim şu an söylesem ben ağustos ayında kendi arkadaşlarımla 3 gün tatile gittim oğlumu eşime ve kayınvalideme bırakıp. Eşim geçen ay arkadaşlarıyla kıbrısa gitti 2 gün aynı şekilde ikimiz oğlum olmadan da 2 günlüğüne gittik. Yani bilemiyorum ya. Eşim zaten çok yoğun çalışan bi insan. Hayatı ev ve iş arasında mekik dokuyarak geçiyor. Ben öğretmen olduğum için çok daha bol vaktim var her zaman. Açıkçası ilk kez arkadaşlarıyla tatile gitti ve ben sevindim ya onun adına. Çünkü benim vaktim bol olduğu için kendi başıma da çok fazla seyahate çıktım arkadaşlarımla çok gezdim new yorka gittim avrupa turu yaptım hepsinde de beni destekledi vaktim olduğu için , eğlendiğim için
Canım aldatılmaktan bir korunma yöntemi olarak ise gerçekten çaresizlik gibi bence.Aynen ya
Atakentteyim 55k suan sma fiyat sabitleme yok dedigin gibi
Hayir canim kim niye linclesin
Benim arkds cevremde her kim bunu yapti fix sonunda aldatildi iki tanesi de bosandi
Ben gorebilecegin en modern en rahat insanimdir ama
Evlilik kurumunun icinde bulundugumuz yuzyilla ilgilisi olmaidigina inaniyorum sahsi fikrim bu. Evlenmeden de esime de soledik hak verdi. Annemle babam mesela asiri moderndi. Ama asla ayri tatile gitmediler (babam vefat etti dili gecmis oyuzden kullaniyorum) evlilik akdi bazi seylerin birlikteligi uzerine kurulu olduguna aksi takdirde zamanla open relationshipe donecegine inaniyorum
Oyuzden gece bara gidemez tatile gidemez ben rakiya gidemem vs vs.
Ama sizin yaşınızda varmış mesela biz 24 yasında evlendık 24 yasındada insanın kanı deli akıyor gidip görmek gezmek istıyoValla benim yildizim dusuk sdiminki bnden dusuk. Aynen hemen kavga gurultu oluo hic paylasmam bitek bu grupta konusuyorum cok enteresan. En yakin arkima bile anlatmam
Valla 4senedir aksam hic cikmadi ama kendi istemedi. O ayri. Ama yok yani eglenmeye cikamaz. Nie cnku ondan once bende cikiodim. Smdi benim kizkiza mekana gitmemi istemez ozmn o da gitmicek. Alma verme dengesi. Bir de bizim yasimiz var 39-45 gezseydin abicim 45e kdr bnm sorunum degil
Şuan normal yaa çok şükürCanım bi meyve suyu icsene, benim icince cok hareket ediyor, bide bir dakika fln sırtüstü yat rahatsiz olup yine hareket ediyor
Benım ikiz gebelik olmasına ragmen göbegım küçüktü hep halada küçük duruyor banada cok laf soylediler bebegi besleyemıyosun bence bebekler küçük boyle karın mı olur diye desınler hiç takmadım doktorum iyi kiloları dedıkten sonra herkes her şeyi der diyolar da kiloda almadım hatta verdiğim haftalar oldu toplamda 11 kilo almışım ama bu benım bedenım ve bedenım böyle olmasına izin verıyo demekki yapım buAyyy 4. Ayımda karnım çıkmaya başladı herkes diyordu ki benim ilk hamileliğimde karnım yoktu bilmem ne6 aylık oldum diyorlar ki ben 9. Ayda bu kadar karınla gittim doğuma ya banane BA NA NEEEE insanı delirtiyorlar harbiden
Sana güzel bi hamilelik anısı olduAy nasıl küfür etti djkdkskskd şoktayım hala. Geçende bu numaradan aradılar beni. O kızada dolandırıcı mısın diye sormuştum hayır değilim demişti kibarcabu çirkef çıktı
Ben niye eşime hiç çorap giydirtmedim laBen de seninkilerle aynıyım valla bazen yürüyüş yapıyorum eve geldiğimde pertim çıkıyorbiz böyleyken bu insanlar nasıl böyle anlamıyorum
Yazamazmış çünküNeden oksaparı yazmıyor? Kuzenim yazdırdı. Bir arkadaşım da yazdırıyor.
Ben de midem sertleşti sanki bi de gece yatağa yatarken nefes nefese kalıyorum. Gündüz o kadar zor değil. Ama tam bikini bölgesine arada minik iğneler saplanıyor gibi hemen geçen. Senin de öyle mi canım?Valla benim
De inanılmaz mide sıkışması ve ağrısı ve nefes darlığı var, çok yukarıda değil karnım ama artık yine de zorluyor
Ay ne güzel yaa benimki kahvesini içmek için beni beklettikten sonra şey dedi işte yazamıyoruz maalesef. Hayır kendi doktorum yazdı reçete yolladı. Bu sefer bi eczane ilacı veremiyoruz maalesef dedi. Ama reçete yazmış işte diyorum hayır diyo ben bakanlığa sordum burda bilgiler eksik yoksa ceza alırım veremem sana bu ilacı diyor. Ve doktorun orda olmayan tanıyı bana yazması şartıyla verebileceğini söylediBana oksaparı bi gidiyorum 40 gunluk yazıyo 6000 lik olarakaile hekimimi sevıyorum
Canım biz 8 aydır bebekleri ile ilgileniyoruz ev arkadaşlarımızın.Onlarda bir zahmet bizle ilgilensin
Canım çok geriden yazıyorum linki var mıBen kaplı aldım göğüs ucumun belli olması çok rahatsız ediyor beni
Allah Allah raporun yok mu? Bana tüp benek sonrası rapor çıkardı doktor sağlık ocağından gidip yazdırıyordum. 16. Haftada bıraktık. Senin aile hekimin çok gıcıkmış. Bide ben her gittiğimde ebeden rica ediyoruz kalp atışını dinlettiriyor. Ama bizim asm biraz boş işleri olmuyor yoğun değil belki yoğun diye yapmak istememiştir ama o da aşırı saçmaYazamazmış çünküuzun zamandır doktor bana reçete atıyo sağolsun da öyle alıyorum
Ben bugün akıllılık ettim tatlım saat 11 gibi kasım50 ve kasım40 denemedim 3 güne özel kodları revize etmemişler.Üç kağıtçılar murat ne paylaşırsa hemen kupondan kaldırıp fiyatı 120 altına indiriyorlar.
Bingo alacaktım güya
Waikinin kendi sitesinde miben daha waikiye el atamadım ama bugün mağazaya baktım çok pahalıydı
Hmm senin normal diye o zaman
Benim fitil
Benim sezeryan zaten bilmiyorum tamamem psikolojik rahat hissediyorum kendimi
Kız spam yazıyor açma hemen ekranda beliriyor
Benimki de erken doğum olursa suyun gelir.
Rahim ağzının güçlü olmasının sana bir faydası olmaz. Pozisyon sıkıntılı değil boşa alma dedi. Perinatolog al demişti 38 e kadar. Ama kadın doğum da psikolojik olarak kafam rahat dersen al ama gerek yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?