2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende aynı anlattığın gibiyim eşimden ayrı hiç bişey yapmak istemıyorum işten eve gelsin diye saat sayıyorum gun içinde beni aramayı unutursa trip yiyor zaten aramasada 5 6 kez mutlaka ben arıyorum eşimin arkadas cevresi cok yoktur iş yerınden işte biri ayrılırsa yemegıne katılır falan ama ben koronadan once arkadasımla tatılede gittim, arkadaslarımla rakıyada gittim gelip beni alıyodu ne bılım yazın annemlede kalırım canım evde sıkılmasın diye gonderır beni ama 3. Haftada genelde bunalıma giriyo geliyorum geri dediğin gibi benım ailemde bana hiç karısmadı ne giyim konusunda ne de arkadaslarım konusunda hatta eşimde oyle karısmadı.. arkadas konusunda benım erkekli kadınlı üni grubum var herkes bekar ben onlarla takılırım hep eşimde takılmaya başladı onlarla en sonunda ama onlarla cıkarsam tek olarakta eşim sorun yapmaz

Kızlar N11 kupon bekleyenler
@Sohrab
sudem34

kasım50
kasım40 geldi
Üç kağıtçılar murat ne paylaşırsa hemen kupondan kaldırıp fiyatı 120 altına indiriyorlar.
Bingo alacaktım güya
Kızlar Waikiki çark çevirip %40 çıkıp kullanmayacak olan olursa rica etsem paylaşa bilir mi
Waikinin kendi sitesinde mi ben daha waikiye el atamadım ama bugün mağazaya baktım çok pahalıydı
Hmm senin normal diye o zaman
Bana da progestana 34’e kadar devam dedi. Normal doğum ihtimali olsa mantıklı da nasılsa sezaryen sonuna kadar kullanaydım işte. Mis gibi uyutuyor ya. Antidepresan niyetine içiyorum.
Benim fitil
Benim sezeryan zaten bilmiyorum tamamem psikolojik rahat hissediyorum kendimi
Ay nasıl küfür etti djkdkskskd şoktayım hala. Geçende bu numaradan aradılar beni. O kızada dolandırıcı mısın diye sormuştum hayır değilim demişti kibarca bu çirkef çıktı
Kız spam yazıyor açma hemen ekranda beliriyor
Benimki de erken doğum olursa suyun gelir.
Rahim ağzının güçlü olmasının sana bir faydası olmaz. Pozisyon sıkıntılı değil boşa alma dedi. Perinatolog al demişti 38 e kadar. Ama kadın doğum da psikolojik olarak kafam rahat dersen al ama gerek yok dedi.

Benımde oyle eşim destekledi hep tatıle gitmemi ben ibizaya gittim arkadasımla bir tek laf etmedi hep mutlu oldun mu dedi sagolsun benım eşim daha hiç tatıle gitmedi arkadaslarıyla ama gitse bi kaç tane guvendiğim arkadası var evli bi tanesi ve karısından başkasıyla cıkmıyo onlarla gitse hiç bişey demem bende ama benım evde canım cabuk sıkılıyor sıkıntıdan ben burda sıkıldım sen gezıyosun diye sataşabılırım

Canım aldatılmaktan bir korunma yöntemi olarak ise gerçekten çaresizlik gibi bence.

Ama sizin yaşınızda varmış mesela biz 24 yasında evlendık 24 yasındada insanın kanı deli akıyor gidip görmek gezmek istıyo eşim daha sakındir bana gore ben oyle degılımdir kıpır kıpırımdır şimdi 30 olunca daha bi olgunlaştım canım dısarıya cıkmak bıle istemıyo

Benım ikiz gebelik olmasına ragmen göbegım küçüktü hep halada küçük duruyor banada cok laf soylediler bebegi besleyemıyosun bence bebekler küçük boyle karın mı olur diye desınler hiç takmadım doktorum iyi kiloları dedıkten sonra herkes her şeyi der diyolar da kiloda almadım hatta verdiğim haftalar oldu toplamda 11 kilo almışım ama bu benım bedenım ve bedenım böyle olmasına izin verıyo demekki yapım bu

Ay nasıl küfür etti djkdkskskd şoktayım hala. Geçende bu numaradan aradılar beni. O kızada dolandırıcı mısın diye sormuştum hayır değilim demişti kibarca bu çirkef çıktı
Sana güzel bi hamilelik anısı oldu ceza alma korkusuna hissettiklerimi de yazamıyorum arkadaş

Ben de seninkilerle aynıyım valla bazen yürüyüş yapıyorum eve geldiğimde pertim çıkıyor biz böyleyken bu insanlar nasıl böyle anlamıyorum
Ben niye eşime hiç çorap giydirtmedim la iyi aklıma soktun K Kaskade bide bana eğilmeyim diye uzun kerata aldı niye kendi giydirmek aklına gelmedi bunun akşam evde maç var

Son düzenleme:
Valla benim
De inanılmaz mide sıkışması ve ağrısı ve nefes darlığı var, çok yukarıda değil karnım ama artık yine de zorluyor
Ben de midem sertleşti sanki bi de gece yatağa yatarken nefes nefese kalıyorum. Gündüz o kadar zor değil. Ama tam bikini bölgesine arada minik iğneler saplanıyor gibi hemen geçen. Senin de öyle mi canım?

Ben niye alime hiç çorap giydirtmedim la iyi aklıma soktun K Kaskade bide bana eğilmeyim diye uzun kerata aldı niye kendi giydirmek aklına gelmedi bunun akşam evde maç var
Ahahahah ben çoraplarımı bile giyemiyorum 4 aydır. yani ne oluyor bilmiyorum ama eşim evdeyken bi türlü o çorapları giyemiyorum

Bana oksaparı bi gidiyorum 40 gunluk yazıyo 6000 lik olarak aile hekimimi sevıyorum
Ay ne güzel yaa benimki kahvesini içmek için beni beklettikten sonra şey dedi işte yazamıyoruz maalesef. Hayır kendi doktorum yazdı reçete yolladı. Bu sefer bi eczane ilacı veremiyoruz maalesef dedi. Ama reçete yazmış işte diyorum hayır diyo ben bakanlığa sordum burda bilgiler eksik yoksa ceza alırım veremem sana bu ilacı diyor. Ve doktorun orda olmayan tanıyı bana yazması şartıyla verebileceğini söyledi Allahım sürüyle veriyo delileri sırayla da değil

Ben niye alime hiç çorap giydirtmedim la iyi aklıma soktun K Kaskade bide bana eğilmeyim diye uzun kerata aldı niye kendi giydirmek aklına gelmedi bunun akşam evde maç var
Canım biz 8 aydır bebekleri ile ilgileniyoruz ev arkadaşlarımızın.Onlarda bir zahmet bizle ilgilensin
Ben cidden eğilemiyorum benim kız kıyameti kopartıyor azıcık rahatı bozulunca. Bende fırsat bu fırsat kendimi zorlasamda yapabileceğim işlerde kendimi naza çekiyorum. Eşimde görev edindi sabahları uyanınca ilk işi çoraplarımı giydirip ev terliklerimi getirmek
İşe geçerken kendi hazırlanıp kapıda elinde ayakkabılarım ile kuzu kuzu bekliyor.

Yazamazmış çünkü uzun zamandır doktor bana reçete atıyo sağolsun da öyle alıyorum
Allah Allah raporun yok mu? Bana tüp benek sonrası rapor çıkardı doktor sağlık ocağından gidip yazdırıyordum. 16. Haftada bıraktık. Senin aile hekimin çok gıcıkmış. Bide ben her gittiğimde ebeden rica ediyoruz kalp atışını dinlettiriyor. Ama bizim asm biraz boş işleri olmuyor yoğun değil belki yoğun diye yapmak istememiştir ama o da aşırı saçma

Ben bugün akıllılık ettim tatlım saat 11 gibi kasım50 ve kasım40 denemedim 3 güne özel kodları revize etmemişler.
Murattan önce gittim kullandım kodları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…