2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aaa ne güzel tesadüf bu böyle bende soğanlık doğma büyüme
Tamirhanede dayım oturuyordu çocukluğum orda da geçti
Minibüs yolu Işık’larının ordalardı
Evlenmeden önce tamirhanenin yan sokağında oturuyordum.
Şimdi pendik güzelyalı

N nimolik tatlım sen kartalın neresindeydin daha önce

Raporlar ben 4aylıkken falan iptal edildi benimki de dahil. Kızlar nasıl alıyo bilmiyorum şuan ama benim raporum artık yok. Normalde doğurana kadar raporlu görünüyordum

Ben niye eşime hiç çorap giydirtmedim la iyi aklıma soktun K Kaskade bide bana eğilmeyim diye uzun kerata aldı niye kendi giydirmek aklına gelmedi bunun akşam evde maç var
Yaa seni düşünmüş kendince aslında ben ayak tırnaklarımı kesmekte çok zorlanıyorum onu bile keseyim mi istersen dedi de huylandigim için istemedim

Maşallah diyelim bu eşime yol su hava olarak geri dönecek

Yaa seni düşünmüş kendince aslında ben ayak tırnaklarımı kesmekte çok zorlanıyorum onu bile keseyim mi istersen dedi de huylandigim için istemedim
Çok rahat bu adamlar yaa şuna çok gıcık oldum. Evi siliyodum mopu bırakayım da akşama o silsin

Kızlar yürüyüş ya da spor yapıyor musunuz. Hergün yuruyuse çıkmaya çalışıyorum Allah'ım nefes nefeseyim penguen gibi yan yan yürüyorum zaten. Azıcık yürüyüp yorulup hemen oturuyorum bir yere. Şöyle araliksiz yarım saat bir saat yürümem imkansiz gibi 5 bin adım atın diyolar ama imkansiz gibi ya, 2 haftadir izne ayrıldım ben öncesinde çalışırken arı gibiydim. Evde oldugum icin mi böyle ağırlık çöktü anlamadim. 130 140 merdiven çıkıyordum günde çalışırken, ve rahat 5 bin adımı geciyordu işte ordan oraya koşturduğum icin. Simdi kanepede bir saga dogru uzanıyorum bir sola dogru cok hantal hissediyorum kendimi cok ağırlaştım sanki balon yutmus gibiyim karnımdan hareket etmem baya zorlaştı sizde böyle misiniz, 69 kilo oldum hayatımda ilk defa bu kilodayim acaba kilodan dolayi mi yuruyemiyorum zayifken hic böyle zorlanmiyordum

Ben yürüyüşe çıkıyorum günlük elimden geldiğince. Sadece bayır çıkma işi zor onun dışında düz yolda yavaş yürüsen sorun yok aslında. Bundan sonra aslında sürekli yürümek gerekiyor da enerji yok.

Raporlar ben 4aylıkken falan iptal edildi benimki de dahil. Kızlar nasıl alıyo bilmiyorum şuan ama benim raporum artık yok. Normalde doğurana kadar raporlu görünüyordum
Hmm ben 4. Ayda bıraktım o yüzden bilmiyorum neyse bişey kalmadı şunun şurasında bitti sayılır

T turuncuportakall aynısı benim başıma da geldi 312li numara sürekli akşama kadar aradı beni meşgule atıyorum arıyor en az 10 kere aramıştır en son dedim dur ben şimdi sana ne yapacağımı bilmiyorum açtım işte kendi ev internetim ismini söyledi ordan arıyorum ödenmemiş faturanız var bak bak yalana bak her ay düzenli ödüyorum bir fe sonra biz bunu sileceğiz taahhütunuz de 5 Kasım da bitiyor eğer yenilemezseniz 700 lira fatura gelecek dedi benle dalga mı geçiyorsunuz kapat şu telefonu diye bağırdım yüzüne kapattım biliyorum ki dolandırıcı sesimi eşim de duymuş ne diyordu ki sen bağırdın diyor bana

Çok rahat bu adamlar yaa şuna çok gıcık oldum. Evi siliyodum mopu bırakayım da akşama o silsin
Yaa onun da seni düşündüğü, yardımcı olduğu konular vardır sen silmeye devam et iyiysen akşam ona başka bir iş verirsin olmadı

Hic halim yok gerçekten ya biraz zorlasam hemen karnım agriyor gibi hissediyorum dönüp geliyorum eve

Hmm ben 4. Ayda bıraktım o yüzden bilmiyorum neyse bişey kalmadı şunun şurasında bitti sayılır
Ya tam zamanında bitirmiş o zamanda yazdıydım hatta buraya raporu iptal olan var mı diye. Durduk yere iptal olduydu sinir oldum

Mutfağa giderken bile yoruluyorum artık tansiyonum düşüyor dışarı tek çıkamıyorum eşim de sürekli çalışıyor yorgun geliyor o yüzden tek yürüyüşum mutfak yatak odası salon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…