- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.861
Aaa ben kartal cevizlide oturuyorumAh beybi sen benim memleketimdensin.
Ben doğma büyüme Kartal Cevizli ( Tamirhane )
Raporlar ben 4aylıkken falan iptal edildi benimki de dahil. Kızlar nasıl alıyo bilmiyorum şuan ama benim raporum artık yok. Normalde doğurana kadar raporlu görünüyordumAllah Allah raporun yok mu? Bana tüp benek sonrası rapor çıkardı doktor sağlık ocağından gidip yazdırıyordum. 16. Haftada bıraktık. Senin aile hekimin çok gıcıkmış. Bide ben her gittiğimde ebeden rica ediyoruz kalp atışını dinlettiriyor. Ama bizim asm biraz boş işleri olmuyor yoğun değil belki yoğun diye yapmak istememiştir ama o da aşırı saçma
Yaa seni düşünmüş kendince aslında
Maşallah diyelimCanım biz 8 aydır bebekleri ile ilgileniyoruz ev arkadaşlarımızın.Onlarda bir zahmet bizle ilgilensin
Ben cidden eğilemiyorum benim kız kıyameti kopartıyor azıcık rahatı bozulunca. Bende fırsat bu fırsat kendimi zorlasamda yapabileceğim işlerde kendimi naza çekiyorum. Eşimde görev edindi sabahları uyanınca ilk işi çoraplarımı giydirip ev terliklerimi getirmek
İşe geçerken kendi hazırlanıp kapıda elinde ayakkabılarım ile kuzu kuzu bekliyor.
Ben Kavaklı camisi var hastanenin altında adliyenin yanında orada oturuyorum
Çok rahat bu adamlar yaa şuna çok gıcık oldum. Evi siliyodum mopu bırakayım da akşama o silsinYaa seni düşünmüş kendince aslındaben ayak tırnaklarımı kesmekte çok zorlanıyorum onu bile keseyim mi istersen dedi de huylandigim için istemedim
Eğer anne veya baba vatandaş ise otomatik konsolosluktan yaotırabilirsin
Ben yürüyüşe çıkıyorum günlük elimden geldiğince. Sadece bayır çıkma işi zor onun dışında düz yolda yavaş yürüsen sorun yok aslında. Bundan sonra aslında sürekli yürümek gerekiyor da enerji yok.Kızlar yürüyüş ya da spor yapıyor musunuz. Hergün yuruyuse çıkmaya çalışıyorum Allah'ım nefes nefeseyim penguen gibi yan yan yürüyorum zaten. Azıcık yürüyüp yorulup hemen oturuyorum bir yere. Şöyle araliksiz yarım saat bir saat yürümem imkansiz gibi5 bin adım atın diyolar ama imkansiz gibi ya, 2 haftadir izne ayrıldım ben öncesinde çalışırken arı gibiydim. Evde oldugum icin mi böyle ağırlık çöktü anlamadim. 130 140 merdiven çıkıyordum günde çalışırken, ve rahat 5 bin adımı geciyordu işte ordan oraya koşturduğum icin. Simdi kanepede bir saga dogru uzanıyorum bir sola dogru cok hantal hissediyorum kendimi cok ağırlaştım sanki balon yutmus gibiyim karnımdan hareket etmem baya zorlaştı sizde böyle misiniz, 69 kilo oldum hayatımda ilk defa bu kilodayim acaba kilodan dolayi mi yuruyemiyorum zayifken hic böyle zorlanmiyordum
Hmm ben 4. Ayda bıraktım o yüzden bilmiyorum neyse bişey kalmadı şunun şurasında bitti sayılırRaporlar ben 4aylıkken falan iptal edildi benimki de dahil. Kızlar nasıl alıyo bilmiyorum şuan ama benim raporum artık yok. Normalde doğurana kadar raporlu görünüyordum
Yaa onun da seni düşündüğü, yardımcı olduğu konular vardırÇok rahat bu adamlar yaa şuna çok gıcık oldum. Evi siliyodum mopu bırakayım da akşama o silsin
Hic halim yok gerçekten ya biraz zorlasam hemen karnım agriyor gibi hissediyorum dönüp geliyorum eveBen yürüyüşe çıkıyorum günlük elimden geldiğince. Sadece bayır çıkma işi zor onun dışında düz yolda yavaş yürüsen sorun yok aslında. Bundan sonra aslında sürekli yürümek gerekiyor da enerji yok.
Ya tam zamanında bitirmiş o zamanda yazdıydım hatta buraya raporu iptal olan var mı diye. Durduk yere iptal olduydu sinir oldumHmm ben 4. Ayda bıraktım o yüzden bilmiyorum neyse bişey kalmadı şunun şurasında bitti sayılır
Mutfağa giderken bile yoruluyorum artık tansiyonum düşüyor dışarı tek çıkamıyorum eşim de sürekli çalışıyor yorgun geliyor o yüzden tek yürüyüşum mutfak yatak odası salonKızlar yürüyüş ya da spor yapıyor musunuz. Hergün yuruyuse çıkmaya çalışıyorum Allah'ım nefes nefeseyim penguen gibi yan yan yürüyorum zaten. Azıcık yürüyüp yorulup hemen oturuyorum bir yere. Şöyle araliksiz yarım saat bir saat yürümem imkansiz gibi5 bin adım atın diyolar ama imkansiz gibi ya, 2 haftadir izne ayrıldım ben öncesinde çalışırken arı gibiydim. Evde oldugum icin mi böyle ağırlık çöktü anlamadim. 130 140 merdiven çıkıyordum günde çalışırken, ve rahat 5 bin adımı geciyordu işte ordan oraya koşturduğum icin. Simdi kanepede bir saga dogru uzanıyorum bir sola dogru cok hantal hissediyorum kendimi cok ağırlaştım sanki balon yutmus gibiyim karnımdan hareket etmem baya zorlaştı sizde böyle misiniz, 69 kilo oldum hayatımda ilk defa bu kilodayim acaba kilodan dolayi mi yuruyemiyorum zayifken hic böyle zorlanmiyordum
Tamam o zaman daha kolay olur, ben çift vatandaşım doğum olduktan sonra bildirimi yaptığımda otomatik olarak çift vatandaş olacak inşallahEvet canım başvurucaz bakalım kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?