- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.881
Beni annem zorla çıkarıyor valla yürüyüşe yoksa bende maksimum evin icinde odadan odaya geçerim dedigin gibiMutfağa giderken bile yoruluyorum artık tansiyonum düşüyor dışarı tek çıkamıyorum eşim de sürekli çalışıyor yorgun geliyor o yüzden tek yürüyüşum mutfak yatak odası salon
Ben de hamilelik öncesi yürüyüş yapardım zorlanmadan ve bir ay öncesine kadar da çok uzun mesafe olmasa da yürüyordum. Şuan ilerlediği için ve çalıştığım için mi bilmiyorum ama yarım saat ancak yürüyorum yoksa zorlanıyorum. Muhtemelen senin de öyle oldu 8.ayin içindeyiz zorlanmamiz falan normal benceKızlar yürüyüş ya da spor yapıyor musunuz. Hergün yuruyuse çıkmaya çalışıyorum Allah'ım nefes nefeseyim penguen gibi yan yan yürüyorum zaten. Azıcık yürüyüp yorulup hemen oturuyorum bir yere. Şöyle araliksiz yarım saat bir saat yürümem imkansiz gibi5 bin adım atın diyolar ama imkansiz gibi ya, 2 haftadir izne ayrıldım ben öncesinde çalışırken arı gibiydim. Evde oldugum icin mi böyle ağırlık çöktü anlamadim. 130 140 merdiven çıkıyordum günde çalışırken, ve rahat 5 bin adımı geciyordu işte ordan oraya koşturduğum icin. Simdi kanepede bir saga dogru uzanıyorum bir sola dogru cok hantal hissediyorum kendimi cok ağırlaştım sanki balon yutmus gibiyim karnımdan hareket etmem baya zorlaştı sizde böyle misiniz, 69 kilo oldum hayatımda ilk defa bu kilodayim acaba kilodan dolayi mi yuruyemiyorum zayifken hic böyle zorlanmiyordum
Ben gurbetteyim canım aynı yerde olsak annem asla yatmama izin vermez sürekli başıma gelirdiBeni annem zorla çıkarıyor valla yürüyüşe yoksa bende maksimum evin icinde odadan odaya geçerim dedigin gibi
Yooo ne münasebet zaten bi sürü iş yaptım boş yerleri silsinYaa onun da seni düşündüğü, yardımcı olduğu konular vardırsen silmeye devam et iyiysen akşam ona başka bir iş verirsin olmadı
aynen sürekli yatış modu bende istekte yok yani yaşam kalitesi düşük şuan. Hareket ettiğinde iki kat yoruluyoruz. Bide vitamin değerlerinden olabilir dinç değiliz yataktan yorgun kalkıyoruz hepHic halim yok gerçekten ya biraz zorlasam hemen karnım agriyor gibi hissediyorum dönüp geliyorum eve
Kız bazen ben öyle bir enerjik oluyorum ki bu aralar diyorum doğum filan mı yakın önceki gibi uyuşuk değilim tansiyonum düşüyor o etkiliyor sadeceYooo ne münasebet zaten bi sürü iş yaptım boş yerleri silsin
aynen sürekli yatış modu bende istekte yok yani yaşam kalitesi düşük şuan. Hareket ettiğinde iki kat yoruluyoruz. Bide vitamin değerlerinden olabilir dinç değiliz yataktan yorgun kalkıyoruz hep
Ben daha 30. Haftadayim canimBen de hamilelik öncesi yürüyüş yapardım zorlanmadan ve bir ay öncesine kadar da çok uzun mesafe olmasa da yürüyordum. Şuan ilerlediği için ve çalıştığım için mi bilmiyorum ama yarım saat ancak yürüyorum yoksa zorlanıyorum. Muhtemelen senin de öyle oldu 8.ayin içindeyiz zorlanmamiz falan normal bence
Tamam o zaman daha kolay olur, ben çift vatandaşım doğum olduktan sonra bildirimi yaptığımda otomatik olarak çift vatandaş olacak inşallah
Tek çıkma sen eşin olmadan ne olur ne olmaz canım bazen tansiyon düşüklüğü oluyo çünkü ben çantamda cikolata ile geziyorumBen gurbetteyim canım aynı yerde olsak annem asla yatmama izin vermez sürekli başıma gelirdikv de onun da dizi ağrıyor arada çıkıyor ama ben onunla çıksam tansiyonum düşse bayilsam bir şey yapamaz
Ben çalışmıyorum o yüzden olmaz ki banaKızlar doğum sonrası emzirme ödeneği icin e devletten başvurmayı unutmayin
Çikolata fayda etmiyorTek çıkma sen eşin olmadan ne olur ne olmaz canım bazen tansiyon düşüklüğü oluyo çünkü ben çantamda cikolata ile geziyorum
Onu araştırmadım canım calismayanlarin almadığını bilmiyordumBen çalışmıyorum o yüzden olmaz ki bana
Of sen bensin cok iyi anliorum hisleriniBende çok rahat bir ailede büyüdüm kimse ne giydiğime ne zaman dışarı çıktığıma karışmadi hayatim boyunca hep erkeklerle kizlarla olduğundan daha iyi anlaştım. Cok fazla erkek arkadaşım vardı ve ben gruptaki nadir kızlardan biri oluyordum annem babam bunu hic sorun etmiyordu birlikte gezer tozardik bana cok normal geliyordu bu üniversitedeyken. Her neyse sonra eşimle tanıştık, onunla tanıştıktan sonra iliskilerime mesafe koymam gerekti çünkü bende senin gibi düşünüyorum, ayri ayri tatile gitmeyi istemem mesela suan, eskiden olsa giderdim ama suan herşeyi eşimle yapmak istiyorum. Biz hep yapışık ikiz gibi birlikteyiz nereye gidersek birlikte gidiyoruz hatta şark gorevinde yilda bir iki defa izne cikma sansimiz oluyor onda bile ayri ayri sen kendi ailene git ben kendi aileme gideyim durumu olmuyor birlikte gidip geliyoruz bir onun ailesine bir benim aileme gibi. Ben mesela arkadaşlarımla plan yapacaksam eşimin çalıştığı gunlere denk getiriyorum eger haftasonuysa ve eşim evdeyse hicbir kuvvet beni esimden ayri plan yapmaya ikna edemezzaten tüm gün işte arkadaslarimi görüyorum iş dışında izinli olduğum vaktimi de eşime ayırınca mutlu oluyorum ben o yüzden suan o Şırnak'ta ben Ankara'da acayip zorlanıyorum anlatamam aşırı bir boşluğa düştüm çünkü hem eşimden hem en yakın arkadaşımdan ayrı kalmış gibiyim. Gün sayıyorum valla dogum yapip evime dönmek için. Suan hersey bana bos geliyor kimse umrumda degil
Ondan kuzum. Hamilelik agirlastirmistirSpor değil de yürüyüş yapıyordm
Asla korunma yontemi degil. Hirsiza kilit vurulamaz. Ama ayri hayatlar yasamaya baslamanin iliskiyi gevsettigini dusunuyorum. Kisa vadede degilse bile uzun vadede. Cevremde cok ornek var bununla ilgili. Bireysellige yoneliceksek nie evlendik. Benim felsefem bu. Yoksa aldatmak isteyen heran yapabilirCanım aldatılmaktan bir korunma yöntemi olarak ise gerçekten çaresizlik gibi bence.
Aaah ahh daha dur. 30da inan hibisey degil 35den snra baskalio o kafa kaldirmio muhabbetiAma sizin yaşınızda varmış mesela biz 24 yasında evlendık 24 yasındada insanın kanı deli akıyor gidip görmek gezmek istıyoeşim daha sakındir bana gore ben oyle degılımdir kıpır kıpırımdır şimdi 30 olunca daha bi olgunlaştım canım dısarıya cıkmak bıle istemıyo
Sormakta fayda var dediğin gibi hangi evrakları istiyorlar vs, benim Fransa ve Türkiye vatandaşlığım varBen de Alman-Türk çift vatandaşım kuzum senin neresi? Yine de yarın öbür gün arayacağım konsolosluğu ekstra istedikleri bir şey var mı diye
Nereden buldunuz böyle adamları yaBende aynı anlattığın gibiyim eşimden ayrı hiç bişey yapmak istemıyorum işten eve gelsin diye saat sayıyorum gun içinde beni aramayı unutursa trip yiyor zaten aramasada 5 6 kez mutlaka ben arıyorumeşimin arkadas cevresi cok yoktur iş yerınden işte biri ayrılırsa yemegıne katılır falan ama ben koronadan once arkadasımla tatılede gittim, arkadaslarımla rakıyada gittim gelip beni alıyodu ne bılım yazın annemlede kalırım canım evde sıkılmasın diye gonderır beni ama 3. Haftada genelde bunalıma giriyo geliyorum geri dediğin gibi benım ailemde bana hiç karısmadı ne giyim konusunda ne de arkadaslarım konusunda hatta eşimde oyle karısmadı.. arkadas konusunda benım erkekli kadınlı üni grubum var herkes bekar ben onlarla takılırım hep eşimde takılmaya başladı onlarla en sonunda ama onlarla cıkarsam tek olarakta eşim sorun yapmaz
Ben de eşim olmadan gezerim aslında ama arkadaşım yokBenımde oyle eşim destekledi hep tatıle gitmemi ben ibizaya gittim arkadasımla bir tek laf etmedi hep mutlu oldun mu dedi sagolsunbenım eşim daha hiç tatıle gitmedi arkadaslarıyla ama gitse bi kaç tane guvendiğim arkadası var evli bi tanesi ve karısından başkasıyla cıkmıyo onlarla gitse hiç bişey demem bende ama benım evde canım cabuk sıkılıyor sıkıntıdan ben burda sıkıldım sen gezıyosun diye sataşabılırım
Sormakta fayda var dediğin gibi hangi evrakları istiyorlar vs, benim Fransa ve Türkiye vatandaşlığım var
Amin amin canım. Bende sana katılıyorum aldatmak isteyen her türlü aldatir sıkıp bunaltmaya gerek yok zaten. Sadece ben bireysel takılmaktansa birlikte vakit geçirmekten keyif alıyorum zaten yogun çalışıyoruz az olan iznimi başkasına harcayamam, ama herkesin yapısı farklı. Bazı ciftler uzun süre yanyana olunca bunaliyorlar o yüzden de bireysel vakit gecirmeye ihtiyaç hissediyorlar. Herkes nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın ben her türlü eşimin yanında daha mutlu hissediyorum kendimi. O bana suraya buraya gidemezsin deyip kısıtlandığı icin degil. Gitmek istesem karışmaz zaten ama ben onunla vakit gecirmeyi sevdigim için böyle yaşıyoruzOf sen bensin cok iyi anliorum hislerini
Az kaldi azicik sabir sonra kavusucaksiniz hayirlisiylaallah bole guzel sebeplerden ayrilik versin hep
Ondan kuzum. Hamilelik agirlastirmistir
Asla korunma yontemi degil. Hirsiza kilit vurulamaz. Ama ayri hayatlar yasamaya baslamanin iliskiyi gevsettigini dusunuyorum. Kisa vadede degilse bile uzun vadede. Cevremde cok ornek var bununla ilgili. Bireysellige yoneliceksek nie evlendik. Benim felsefem bu. Yoksa aldatmak isteyen heran yapabilir
He buarada ben kendimden cok kocama guvenirim. Guven prob yok. Telefonunu karistirmam bile cnku nie karistirym dln
Mavisaclikadin bnm ne demek istedigimi cok gusel anlatmis aslinda
Aaah ahh daha dur. 30da inan hibisey degil 35den snra baskalio o kafa kaldirmio muhabbeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?