2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Mutfağa giderken bile yoruluyorum artık tansiyonum düşüyor dışarı tek çıkamıyorum eşim de sürekli çalışıyor yorgun geliyor o yüzden tek yürüyüşum mutfak yatak odası salon
Beni annem zorla çıkarıyor valla yürüyüşe yoksa bende maksimum evin icinde odadan odaya geçerim dedigin gibi

Ben de hamilelik öncesi yürüyüş yapardım zorlanmadan ve bir ay öncesine kadar da çok uzun mesafe olmasa da yürüyordum. Şuan ilerlediği için ve çalıştığım için mi bilmiyorum ama yarım saat ancak yürüyorum yoksa zorlanıyorum. Muhtemelen senin de öyle oldu 8.ayin içindeyiz zorlanmamiz falan normal bence

Beni annem zorla çıkarıyor valla yürüyüşe yoksa bende maksimum evin icinde odadan odaya geçerim dedigin gibi
Ben gurbetteyim canım aynı yerde olsak annem asla yatmama izin vermez sürekli başıma gelirdi kv de onun da dizi ağrıyor arada çıkıyor ama ben onunla çıksam tansiyonum düşse bayilsam bir şey yapamaz

Yaa onun da seni düşündüğü, yardımcı olduğu konular vardır sen silmeye devam et iyiysen akşam ona başka bir iş verirsin olmadı
Yooo ne münasebet zaten bi sürü iş yaptım boş yerleri silsin
Hic halim yok gerçekten ya biraz zorlasam hemen karnım agriyor gibi hissediyorum dönüp geliyorum eve
aynen sürekli yatış modu bende istekte yok yani yaşam kalitesi düşük şuan. Hareket ettiğinde iki kat yoruluyoruz. Bide vitamin değerlerinden olabilir dinç değiliz yataktan yorgun kalkıyoruz hep

Kız bazen ben öyle bir enerjik oluyorum ki bu aralar diyorum doğum filan mı yakın önceki gibi uyuşuk değilim tansiyonum düşüyor o etkiliyor sadece

Şöyle videolar görünce ben rahatlıyorum resmen

Ben daha 30. Haftadayim canim iki ay daha yolumuz var

Tamam o zaman daha kolay olur, ben çift vatandaşım doğum olduktan sonra bildirimi yaptığımda otomatik olarak çift vatandaş olacak inşallah

Ben de Alman-Türk çift vatandaşım kuzum senin neresi? Yine de yarın öbür gün arayacağım konsolosluğu ekstra istedikleri bir şey var mı diye

Ben gurbetteyim canım aynı yerde olsak annem asla yatmama izin vermez sürekli başıma gelirdi kv de onun da dizi ağrıyor arada çıkıyor ama ben onunla çıksam tansiyonum düşse bayilsam bir şey yapamaz
Tek çıkma sen eşin olmadan ne olur ne olmaz canım bazen tansiyon düşüklüğü oluyo çünkü ben çantamda cikolata ile geziyorum

Kızlar bu arada 2 gündür peçeteye yarı katımsı akıntı parçaları geliyordur bugün afedersiniz de tuvalete düşmüş parça gördüm ve peçeteye de geldi yine. Google’a mucus plug yazınca çıkan gibi nişan mı geliyor acaba parça parça? Kan yok çok hafif sarı renkli. Kusura bakmayın açık açık yazdım

Tek çıkma sen eşin olmadan ne olur ne olmaz canım bazen tansiyon düşüklüğü oluyo çünkü ben çantamda cikolata ile geziyorum
Çikolata fayda etmiyor pazara gidelim dedik evden çıkarken hiçbir şeyim yoktu Allah'ım giden sen misin 4 5 kere tansiyonum düştü ayran alıyorum oturuyorum kendime geliyorum bir daha ayran içe içe artık boyle olacaktım

Of sen bensin cok iyi anliorum hislerini
Az kaldi azicik sabir sonra kavusucaksiniz hayirlisiylaallah bole guzel sebeplerden ayrilik versin hep
Spor değil de yürüyüş yapıyordm
Ondan kuzum. Hamilelik agirlastirmistir
Canım aldatılmaktan bir korunma yöntemi olarak ise gerçekten çaresizlik gibi bence.
Asla korunma yontemi degil. Hirsiza kilit vurulamaz. Ama ayri hayatlar yasamaya baslamanin iliskiyi gevsettigini dusunuyorum. Kisa vadede degilse bile uzun vadede. Cevremde cok ornek var bununla ilgili. Bireysellige yoneliceksek nie evlendik. Benim felsefem bu. Yoksa aldatmak isteyen heran yapabilir
He buarada ben kendimden cok kocama guvenirim. Guven prob yok. Telefonunu karistirmam bile cnku nie karistirym dln
Mavisaclikadin bnm ne demek istedigimi cok gusel anlatmis aslinda
Aaah ahh daha dur. 30da inan hibisey degil 35den snra baskalio o kafa kaldirmio muhabbeti

Ben de Alman-Türk çift vatandaşım kuzum senin neresi? Yine de yarın öbür gün arayacağım konsolosluğu ekstra istedikleri bir şey var mı diye
Sormakta fayda var dediğin gibi hangi evrakları istiyorlar vs, benim Fransa ve Türkiye vatandaşlığım var

Nereden buldunuz böyle adamları ya
Bir benim eşim bir yere gidersem ölüyor galiba
Birlikte gidip gelelim tek gitme modu. Ay özendim

Ben de eşim olmadan gezerim aslında ama arkadaşım yok çok gezen bir arkadaş grubu var okulda, beni de her yere çağırıyorlar ama çok kalabalıklar ve çok sigara içiliyor.

Amin amin canım. Bende sana katılıyorum aldatmak isteyen her türlü aldatir sıkıp bunaltmaya gerek yok zaten. Sadece ben bireysel takılmaktansa birlikte vakit geçirmekten keyif alıyorum zaten yogun çalışıyoruz az olan iznimi başkasına harcayamam, ama herkesin yapısı farklı. Bazı ciftler uzun süre yanyana olunca bunaliyorlar o yüzden de bireysel vakit gecirmeye ihtiyaç hissediyorlar. Herkes nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın ben her türlü eşimin yanında daha mutlu hissediyorum kendimi. O bana suraya buraya gidemezsin deyip kısıtlandığı icin degil. Gitmek istesem karışmaz zaten ama ben onunla vakit gecirmeyi sevdigim için böyle yaşıyoruz Bebis geldikten sonra da üç kisilik bir hayatımız olacak inşallah buda baya heyecanlı geliyor suan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…